vrijdag 26 april 2024

Ven i vake up in zie mornink light and i think of Suzanne and zen there is a slight erection for zie third time in at least 14 years, zen zie vold is all right with me

 niksie dringie doorrie tottie varkenskoppie, kennie schelie 

ook zoiets raars, toen ik het bovenstaande typte, klonk binnen 1 minuut het desbetreffende liedje

Met Iryna was ik sportief op mijn best in de vroege ochtend, een bijna hekserige bezieling die Iryna bovendien toe gaf, maar zoveel liefde sex (nog geen echte verliefdheid, meer sexliefde) als voor suzanne heb ik nog nooit gevoeld .. met silk green shirt enigszins, dat was meer geile sex dan liefdesex .. en ik had het helemaal niet verwacht, alsof ik weer 25 jaar ben 😻😻, nee, silk green shirt van de directie natuur van het ministerie van lnv ~ ezk was en is ook heel bijzonder, super lekker, knap, intelligent en vrolijk

"The things you make me do, it's amazink !" .. "Yes, i know" met een mooi lachje, iRyna en Stella en Margalith Baruch, die het meeste, zorgden voor een shock effect dat zulke knappe dames bestaan, ik had voor Margalith ook knappe dames gezien, maar deze 3 zijn onwerkelijk knap (en bijzonder) voor mij.  

En Misha en Anna en Wictoria .. bij bovenstaande drie was er onder andere omstandigheden misschien een relatie mogelijk geweest .. Suzanne is net zo top als Stella, iRyna of Margalith, nummer 1 en onbereikbaar (vanwege leeftijd en te knap en zo) maar dat maakt niet uit .. Stella, en iRyna en Misha en Anna en Wictoria en Suzanne zijn ook top, maar Margalith was de eerste of so 

En bovendien deze vrijdagochtend een schitterende knappe atletische brunette van 1.80 meter zien sporten, een gemenere hardere versie van Margalith .. en woensdagochtend een knappe blondine maar zij was een ijspegel in tegenstelling tot de brunette van deze vrijdagochtend, WoW 🤩, en die zeer knappe ruwe blonde Poolse van 1.78 meter in de kringloop winkel gisteren, ook een troostende gedachte omdat ik waarschijnlijk geen relatie met Suzanne krijg, zij wil niet, onzekerheid is ook interessant, maar als je ziet dat er andere knappe dames zijn, dan is dat mooi 

ken dus niks schele 

https://www.yahoo.com/news/cheap-decades-old-drug-could-145850541.html

Ik vind een kans van 1 op 45.000 best groot, dat apophis op de aarde in slaat, het gevaar van het verbranden van olie, kolen, gas en bossen is veel en veel groter, daarvan is het risico 1 op 2, dat planeet aarde daardoor verbrandt vanaf 2036, 2057 kan het met die plastic deken in warmer wordende oceanen en cloud seeding en andere krankzinnigheid van de varkenskipmens voorbij zijn (en dat zeggen ook nasa, esa, estec en ippc).  

Inslag van een planetoïde op de Aarde[bewerken | brontekst bewerken]

Het massaal uitsterven van diersoorten 65 miljoen jaar geleden wordt toegeschreven aan de inslag van een middelgrote planetoïde. De eerstvolgende planetoïde die een mogelijke dreiging vormt, is waarschijnlijk Apophis[9] die op 13 april 2036 de Aarde zal bereiken, en een kans van 1 op 45.000 heeft om de Aarde daadwerkelijk te raken. Vooral de ex-astronaut Rusty Schweickart heeft aangedrongen op een VN-commissie die de dreiging van planetoïden onder de loep moet nemen en tot eventuele maatregelen moet besluiten, zoals het sturen van een ruimtemissie om de planetoïde uit zijn baan te brengen.

In oktober 2008 werd vanuit de Verenigde Staten voor het eerst een vermoedelijke "inslag" van een slechts kort tevoren ontdekte, de Aarde naderende kleine planetoïde gemeld. Het betrof het object genaamd 2008 TC3, vermoedelijk met de omvang van niet meer dan een personenauto, die boven noordelijk Soedan in de atmosfeer zou exploderen met een kinetische energie-equivalent van 1.000 of 2.000 ton TNT.

@@@@

Hoe zou het toch komen dat asteroïden een wilde baan hebben door het zonnestelsel en dat de aarde en de maan en de kleine maantjes van mars een vaste baan hebben, door de zwaartekracht bepaald, ont trekken asteroïden zich aan die zwaartekracht of zijn ze door een botsing gelanceerd .. maar dat is toch ook met die kleine maantjes van mars gebeurd ? 

De term 'planetoïde' betekent planeetachtig. In vorige eeuwen was niet bekend wat voor hemellichamen dit waren. Ze werden daarom asteroïde (sterachtig) genoemd, omdat ze net als sterren aan de hemel leken te staan. De term asteroid of asteroide is daardoor in de meeste andere talen nog steeds in gebruik. In Nederlandstalige teksten vindt men dat woord vooral als de tekst vertaald is.

Op het 26ste congres van de Internationale Astronomische Unie op 24 augustus 2006 is de term klein zonnestelsellichaam ingevoerd, die de meeste hemellichamen omvat die vroeger als planetoïden of kometen aangeduid werden. Hiermee is dus ook het onderscheid tussen deze laatstgenoemde groepen komen te vervallen, omdat dit in de praktijk niet houdbaar bleek.

Tegelijkertijd werd de term dwergplaneet ingevoerd. Om dwergplaneet genoemd te worden moet het hemellichaam een omloopbaan rond de Zon hebben en zwaar genoeg zijn om door zijn eigen zwaartekracht een ellipsoïde (afgeplatte bolvorm) aangenomen te hebben. Afhankelijk van het soort materiaal gebeurt dit bij diameters van 200 tot 900 km. Pluto (voorheen tot de planeten gerekend) en Ceres (voorheen slechts als planetoïde bekend) werden hierbij ingedeeld.

Objecten die wel een baan om de Zon beschrijven, maar te klein zijn om door hun eigen zwaartekracht de vorm van een ellipsoïde aan te nemen (rond te worden), zijn dus kleine zonnestelsellichamen. 

Het bovenstaande geeft me geen duidelijkheid waarom planetoïden een andere baan hebben dan de aarde en de maantjes van Mars. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Planeto%C3%AFde

En zouden het melkwegstelsel en de Andromeda nevel zich ook volgens een vaste baan voort bewegen, was het voorbestemd dat ze botsen en er mogelijk 4 of zelfs 16 nieuwe sterrenstelsels ontstaan ? 

En ik ben nieuwsgierig hoe Bing en Yahoo die selectie maken uit meer dan 14.000 foto’s van de blogs van verschrijver .. een selectie of keuze die ik toepasselijk vind en soms zelfs voorspellend is, alleen vaak tegengesteld aan de realiteit, de keuze aan afbeeldingen van Bing en Yahoo geeft me hoop, bij Google was dat ook zo 2018-2020 en vervolgens 9 maanden gevangenis, 9 maanden vergiftigd worden, ontslag en andere ellende .. liever hoop dan wanhoop 

Af en toe een lichtpuntje in een zeer duistere tunnel van het pad naar het einde van planeet aarde, wat de mens doet aan het verbranden en vervuilen met plastic onder andere is ongekend .. .. en dan ken je wel een raar stemmetje opzetten .. daar trap ik mooi niet in .. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten