vrijdag 12 april 2024

Bie bap be loena ennie allie mensie klappie innie die handie .. government is the killing burden on people ~ de overheid .. bestuur .. is DE moordende last tegen (echte) mensen

 



















































Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>

Verzonden: vrijdag 12 april 2024 15:08
Aan: Narraina, P. (Mila) <p.k.narraina@minezk.nl>; Nederlof, mr. E. (Edwin) <E.Nederlof@minezk.nl>; Kantoor <kantoor@atr-regeldruk.nl>; Eric <e.j.jansedejonge@atr-regeldruk.nl>; Hayke <h.s.veldman@atr-regeldruk.nl>; d.j.dekker@minlnv.nl <d.j.dekker@minlnv.nl>; j.g.zwetsloot@minezk.nl <j.g.zwetsloot@minezk.nl>; Nannette Roest <n.p.roest@minezk.nl>; ernst.ferdinandusse@ec.europa.eu <ernst.ferdinandusse@ec.europa.eu>; erikjan.kempen@rijksoverheid.nl <erikjan.kempen@rijksoverheid.nl>; m.c.beens@minlnv.nl <m.c.beens@minlnv.nl>; d.l.m.slangen@minlnv.nl <d.l.m.slangen@minlnv.nl>; s.l.e.munninghoff@minlnv.nl <s.l.e.munninghoff@minlnv.nl>; Hein Stobbelaar <hstobbel@planet.nl>; rplanje@minszw.nl <rplanje@minszw.nl>; ap.dijkstra@mindef.nl <ap.dijkstra@mindef.nl>; a.vanderburg@minezk.nl <a.vanderburg@minezk.nl>; m.vermolen@minezk.nl <m.vermolen@minezk.nl>; secretariaatdgnv@minez.nl <secretariaatdgnv@minez.nl>; j.dacosta@minaz.nl <j.dacosta@minaz.nl>; LoopbaanEZK-LNV@minezk.nl <LoopbaanEZK-LNV@minezk.nl>; Eline Hoogeveen <eline.hoogeveen@hotmail.com>; diederik.samsom@ec.europa.eu <diederik.samsom@ec.europa.eu>; DIRECTIECOMMUNICATIE@minezk.nl <DIRECTIECOMMUNICATIE@minezk.nl>; OmgevingswetEZKLNV@minezk.nl <OmgevingswetEZKLNV@minezk.nl>; Karen Voetmann <karen.voetmann@gmail.com>; medischsecretariaat@wpex.nl <medischsecretariaat@wpex.nl>
CC: Diederix, D.J. (Dirk Jan) <d.j.diederix@minezk.nl>; 'Buijn, Janine' <Janine.Buijn@rijksoverheid.nl>
Onderwerp: Re: Intentie opleggen schriftelijke berisping
 
Goedemiddag, 

De werkelijkheid en waarheid wordt in deze "brief" op de bekende sstiekeme sslachtofferige heime lijke achterbakse laffe valse wijze omgedraaid, waar ik de afgelopen 6 jaar mee te maken heb gehad, een serieuze goed willende werkende ambtenaar met meer dan 30 jaar diverse werkervaring binnen het bedrijfsleven~dood, de (rijks)overheid en de (on)"recht"spraak treiteren, belagen en het werken onmogelijk maken en als hij daar terecht boos over wordt zeggen of schrijven "u bent boos geworden, u gedraagt zich anders en afwijkend, en u beledigt daarbij mij, koningin~koning ijdele kouwe kak, en laat bovendien deze waarheid zien op een blog in de openbaarheid ondanks ons uitdrukkelijke verzoek, nee gebod, om dit niet openbaar te maken, wij zijn van de secrecy of an animal farm pig dictator, not the openness of a democracy, dus nemen wij als maatregelen gevangenis, vergiftigen, ontslaan, schrifte lijk berispen, belagen (politie, bellen, mailen, brieven sturen, voor de vierde keer de afgelopen 2 jaar over bezoek aan de bedrijfsarts zeuren, de afgelopen 6 jaar heb ik onterecht en oneerlijk met ruim 20 psychiaters, psychologen en dokters te maken gehad, waarvan elk weldenkend mens ziet dat ze ernstig verstard geestesziek zijn), lastig vallen met zielig bureaucratisch laf vals onwaar gezeur en "juridische in een ijdel onleesbaar taaltje eenzijdig op leggen maatregelen." Het zijn heldinnen bij de uitvoerende, rechtsprekende en wetgevende macht, de overheid, dit is ironisch, maar ironie is heldinnen onbekend, ik bedoel dus laffe valse stiekeme achterbakse huichelbekkies.

En dat laten we een bv bedrijfsdood wpex of fivoor uit voeren, fivoor bv met de onsmakelijkste kanker krengen van holland. Privatiseren was en is ons ijdele verwaande domme lege holle kakel en knor adagium tot de ambulance en de gevangenis cipiers aan toe. Privatiseren en marktwerking voor commerciële produkten is goed, privatiseren en marktwerking voor mensen (gezondheidszorg, energie, water, reclassering, publiek openbaar transport, rechter lijke, uitvoerende, wetgevende macht) is zelfs op korte termijn crimineel misdadig moordend en werkt ongelijkheid, gevangenschap, egoïsme en de rijken bevoordelen en de armen benadelen in de hand.  

Omdat ik niet aan hoor en wederhoor zou doen krijg ik een schriftelijke berisping, terwijl ik drie keer mijn wederhoor verhaal eerlijk en 100% naar waarheid aan u gemaild heb, dat is mijn wederhoor geweest en gebleven, zoals ook uitdrukkelijk in mijn e-mail heeft gestaan, in overleg met raadsvrouw Joyce van Ling. Voorts wordt in deze "berisping" niet duidelijk gemaakt wat ik "misdaan" zou hebben; ik heb niks misdaan, maar deed mijn werk zo goed en zorgvuldig mogelijk zoals een ambtenaar betaamt, vervolgens werd ik weggestuurd en werd mij de toegang tot de gebouwen van de rijksoverheid ontzegd, terwijl ik altijd zeer bereid was en ben tot werken en het bij ATR zeer naar mijn zin had en het mij erg goed lijkt en leek om dit in de openbaarheid te brengen, omdat ik ook de beste oplossingen in een eenvoudige wel begrijpelijke taal aan kan dragen als verschrijver, daar heb ik ruim 40 jaar voor gestudeerd, geoefend, gewerkt en geleerd . 

Ik had het ook zeer naar mijn zin bij ATR omdat ik de slechtheid van het ministerie van ezk - lnv zoals het eenzijdig bevoordelen van het bedrijfsleven en het benadelen van natuur, klimaat en milieu, de kleinzielige autistische regelzucht van dit ministerie en de andere ministeries, werken om maar werk te genereren voor elkaar, elkaar zinloos en ledig bezig houden, het tegenwerken van vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit en de incompetentie, de ijdele hiërarchische bureaucratische stupiditeit en zo voorts zeer zorgvuldig, rechtvaardig en eerlijk als de goede en betere verschrijver onder woorden heb gebracht op mijn blog en dat zo ook de wereld vernield wordt door olie, kolen, gas en bossen te verbranden, mammon kanker megastallen landbouw, betere dieren dan het mensdier mishandelen, en dat nu dus op elk moment de (rijks)overheid met zielige nikserige regeltjes vooral elkaar navelstaarderig bezig houdt, terwijl mensen dat zelf veel beter weten, van boeren via burgers tot ondernemers, en dat al die regels overbodig zijn als maar duidelijk is dat we samen willen werken aan een vrij, gelijkwaardig, sociaal solidair, mensdier- en natuurvriendelijk hol land, het tegendeel van wat de hebzuchtige bezitterige varkens kaste van vvd pvv cda en nu ook nog nsc en bbb of "de overheid" doet en dat de regelzuchtige hiërarchische uitvoerende verstarde verrotte doodsse ministeries de dood betekenen, van holland en planeet aarde. 

Daaraan werk ik bijna 24 uur op 24 om dat aan iedereen te laten zien en dat hetgeen ik op het blog schrijf de waarheid en de werkelijkheid is en dat het ministerie van ezk - lnv zeer slecht werk doet en de (rijks)overheid in het algemeen een verstarde verrotte doodsse smerige stupide indruk maakt op echte werkende mensen, een immens kippenhok en animal farm varken stal, bevolkt door ijdele verwaande valse domme profiterende huichelende hypocriete liegende niet echt werkende kakelende en knorrende kippen- en varkenmensen .. hiervan blijkt niets door te willen dringen tot g.m. keijzer - baldé, t.c. opmeer en de volledige bestuursraad bij het ministerie en de meerderheid van de mammon slaafjes bij de (rijks)overheid. Eigen belang, selfishsness is the most basic motivation. Abuse of power comes as no surprise. The land belongs to no one, the fruit belongs to all. Private property created crime. 

Dit is dus de dank van bovengenoemden voor heel hard werken om de waarheid te laten zien en hoe fout en slecht de ambtenaren zijn die collaboreren met een bestuur dat nu ruim 25 jaar (en veel langer) vooral tegen vrijheid, gelijkwaardigheid en sociale solidariteit werkt, dus discriminerend, racistisch en sexistisch preuts moralistisch naar man en vrouw en in 2003 vals verkeerd oorlogszuchtig bovendien van balkenende en consorten, dat zijn (oorlogs)misdaden, vergelijkbaar met hoe vlad poetin nu in Oekraïne tekeer gaat. De (rijks)overheid is een schande en een aanfluiting en hoe ik behandeld word het zoveelste bewijs daarvan. Rechtvaardig en eerlijk zou zijn dat bovengenoemden een schop onder hun hol krijgen en een flink harde klap in het gezicht om te zien of ze einde lijk wakker worden, in de noordzee smijten is een alternatief, beter dan wat de vader van maxima tegen minima zorreguieta van oranje na ss au oogluikend stiekem heime lijk als minister van landbouw toe liet, hij maakte deel uit van het junta bestuur, mensen uit het vliegtuig laten gooien en ze martelen en vermoorden, nooit excuses voor aangeboden en nu zit er een dochter van hem in een paleis die vooral op bezit uit was en is en een ijdele naam hebben en zich laat portretteren als een varkentje met een kroontje op haar hebberige bezitterige ijdele verwaande verrotte doodse kutkop. Hoe lang willen jullie misleiden en je laten misleiden. 

Ik zou nog uren door kunnen schrijven, daarvoor verwijs ik naar mijn wel eerlijke en rechtvaardige blog, waar een en ander niet stiekem, heime lijk, vertrouwe lijk, versleuteld, laf, achterbaks en vals, maar wel openbaar frank en vrij beschreven en verschreven staat. U kunt alle 6 blogs op naam van verschrijver zien als bezwaar en verweer tegen uw misdadige onbehoorlijke onbeschofte onmenselijke wezenloze laffe liefdeloze leugenachtige hypocriete geestloze handelswijze. 


Menno verschrijver van Veenendaal 

Van: Narraina, P. (Mila) <p.k.narraina@minezk.nl>
Verzonden: donderdag 11 april 2024 15:15
Aan: 'menno.vanveenendaal@hotmail.com' <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
CC: Diederix, D.J. (Dirk Jan) <d.j.diederix@minezk.nl>; 'Buijn, Janine' <Janine.Buijn@rijksoverheid.nl>
Onderwerp: Intentie opleggen schriftelijke berisping
 

Geachte heer Van Veenendaal,

 

Hierbij ontvangt u de brief per e-mail. Deze brief wordt morgenochtend aangetekend en per post verstuurd.

 

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mila Narraina
Administratief medewerker

Sociaal Juridische Zaken
..........................................
Directie Mens & Organisatie werkt voor:
- Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
- Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Bezuidenhoutseweg 73 | 2594 AC | Den Haag |
Postbus 20401 | 2500 EK | Den Haag
..........................................
M 06 11335979
p.k.narraina@minezk.nl
www.rijksoverheid.nl/ezk

www.rijksoverheid.nl/lnv




 

Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u
niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is gezonden,
wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te
verwijderen.
De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard
ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch
verzenden van berichten.

This message may contain information that is not intended for you. If you
are not the addressee or if this message was sent to you by mistake, you
are requested to inform the sender and delete the message.
The State accepts no liability for damage of any kind resulting from the
risks inherent in the electronic transmission of messages.













































Geen opmerkingen:

Een reactie posten