woensdag 28 augustus 2024

Goh ja, ik had Astrid het liefste als moeder van onze kinderen gewild en als mijn moeder (bah, sounds weird, wel ten dele waar en daardoor, dat "ten dele", is het okay), ook daarom was (en ben, 10tallen redenen, knap, sportief, positief, luxe, slim, intelligent, lief, sexy) ik zo wild van haar, geldt ook mutatis mutandis voor Stella, la brunette, silk green shirt, Regina, Iryna, Wictoria, Elena Rumania, Suzanne en anderen .. Verwarrend is dat, dat ik het verdriet van Oekraïense Julia invoel en me voorstel, dat zij er toch ook een extra kracht aan lijkt te ontlenen en dat ik haar daardoor zo onweerstaanbaar sexy vind, Suzanne. Dat racistische discriminerende ijdele nsb vvd gg ss cccccccccc greet wilders en marjolein faber 200.000 eur verdienen voor vernielende verrotte domme mammon ~ kanker en een basis school juf en een verpleger maximaal 40.000 eur bruto per jaar voor full time wel echt werken verzin je niet, Suzanne. Vreselijk slecht geslapen, Suzanne, hooguit 3 uur. Nou en verder, sexy Oekraïense Julia en Britse sexy stella kabouter puntmuts waren er weer, bij yoga met David, Suzanne ! En ze hadden zelfs soortgelijke kleren aan, sexy stella een tijger print zwart geeloranje strakke yoga fietsbroek en geeloranje sport beha waardoor je haar prachtige yoga bewegingen zag, Suzanne ! En de Oekraïense, Suzanne, dat wil je weten, een zwarte nike fietsbroek en een top hemd in dezelfde kleur als de sportbeha van british Stella ! En allebei een spirit, levendig en daardoor werd ik ook met hulp van David van een 7 weer een 8, Suzanne ! Och Suzanne toch, och Suzanne toch, je moest het toch eens gezien hebben, je zou er ook wild van worden, geloof mij, Suzanne. Want Suzanne, en hiermee vertel ik je niets nieuws, een beetje aandacht voor jezelf is een beetje aandacht voor de ander, Suzanne, een beetje liefde en aandacht voor de ander is een beetje aandacht en liefde voor jezelf. En daar dus, Suzanne, schieten negatief genoemden op dit blog zo gigantisch tekort, het aller akeligste zoals eerder gesteld en bewezen is dat wat er niet in zit er ook niet uit kan komen. Raaros maaros waaros helaasos, helaasos, heelaatlos, heelaatlos, wanneeros breekos ijdelos verwaandos verrottos doodos gelovigos smerigos stupidos, wanneeros dringos dooros innos verstardos breinos. Want knappe Oekraïense Julia vertelde daarna in tranen dat haar ouders gelukkig in Nederland waren, maar dat verder al haar vrienden en kennissen vermoord zijn, "i come from occupied region, lucky we were not poor, they destroyed everything" en dat poetin alles bombardeert en vernielt, Suzanne.

En als de sterren zo ver weg staan, fysiek onbereikbaar voor de mens, lichtsnelheid kan niet, dat is fysiek en psychisch onmogelijk .. en dat is tijdreizen en dan had hitler, poetin en vernieling van planeet aarde voorkomen kunnen worden .. of een zwaartekracht Jupiter worm hole, maar daar geloof ik niet in .. maar onbereikbare of niet zichtbare sterren vanaf de maan maakt dan niet uit, we zullen nooit bij andere sterren in de buurt komen, 80.000 jaar om bij de dichtst bijzijnde te komen .. de vreemde hoop dat er ergens een wel zeer intelligente beschaving is of verschillende, die het universum beter doorgrondt en misschien wel eeuwig leeft en daar tevreden mee is, ik geloof niet dat het mogelijk is, maar je weet het niet, Suzanne. 

Vermoed dat de asteroïden of planetoïden gordel tussen mars en Jupiter een grote planeet was, misschien omdat Mars er tegenop botste, die planeet was groter maar holler. Als het melkwegstelsel vermoedelijk 13,89 miljard jaar oud is (er stond eerst 18,89 miljard jaar), hoe komt het dan dat de zon 4,6 miljard jaar oud is en waar komt die vandaan ? Een rode ster in botsing met een andere rode ster in het zwarte gat van sagittarius A en wat gas planeten of een rode ster in botsing met een 10 miljard jaar oud (ons) zonnestelsel waarvan onze zon dan enorm opgeblazen, groter, is vanwege binnenkort sterven en dan nog een rode ster daarop .. ook vreemd dat de zon, Mars en Jupiter 4,6 miljard jaar, de aarde 4,54 miljard jaar en de maan 4,53 miljard jaar oud is .. en waar komen die dan vandaan, are we star dust, sterren vonkjes die doven .. komen we uit Jupiter .. Mars en Jupiter even oud als de zon ?  Ja, dat wordt gezegd en geschreven door "de wetenschap" consensus op internet, 4,6b miljard jaar, net iets ouder dan de aarde en de maan die weer net iets ouder zijn dan mercurius, venus, saturnus, neptunus, uranus .. en planeten die soms al vooral ijs zijn of zoals Uranus nog kouder dan het heelal .. de maan net iets warmer dan "het heelal" maar volledig afhankelijk van de zon. 

En ik weet ook zeker dat "onze" waarneming, vanaf de aarde, vanuit het zonnestelsel dat 4,57 miljard jaar oud is en expandeert, vanuit het melkwegstelsel, dat expandeert en 13,89 miljard jaar oud zou zijn (hoe hebben ze dat bepaald) in een eeuwig qua tijd en ruimte heelal of universum ook bepalend is voor hoe we naar het universum kijken .. the eye of the beholder, het oog (en verstand en de rest) van de waarnemer .. een dolfijn of octopus of kat of alligator of boom of me reet kijken heel anders naar de wereld en het universum .. als we maanbewoners zouden zijn, dan zouden we 14 dagen fel zonlicht zien en 200 graden en 14 dagen volledige duisternis, geen aarde, misschien 3 door de zon verlichte planeten zien en min 120 graden .. op 380.000 kilometer afstand al zo'n verschil in perspectief, dan kun je je voorstellen, Suzanne, hoe anders het universum er vanuit interstellaire ruimte uit ziet (volledig zwart ?) of vanuit de ruimte tussen het melkwegstelsel en de andromeda nevel, volledig zwart ? die over 5 miljard jaar botsen, in elkaar opgaan, de zwarte gaten, vermenigvuldigen ? Nieuwe energie ? Het universum blijft bestaan uit 0,4% sterren, 4% gas en 96% dark matter - energy en 0,googol0000googol0001 % planeten zoals de aarde, maan, mars, mercurius en venus. 

https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/other/waarom-wint-extreem-rechts-aan-populariteit/ss-BB1prWIz?ocid=entnewsntp&pc=U531&cvid=ba31f97dc56b4c46b2d88c75d0fc13bc&ei=141

Als je dit leest kun je goedmoedig glimlachen over die "gekke dictators", er wordt niet bij verteld dat ze het verdriet van Julia veroorzaken, dat mensen met spijkers in de kuiten verdwijnen naar kille gure gevangenisssen waar je de rest van je leven tussen (graf)muren "leeft" en uiteindelijk definitief vergiftigd wordt zoals poetin doet en mussolini deed en de junta van maxima zorreguieta (nee, zij heeft het niet gedaan, haar vader heeft er nooit afstand van genomen, net zoals prins benard, opa van piggy willy, nooit echt afstand genomen heeft van de ss, bezeten was van bezit en prins sstatuss vanwege de sex mogelijkheden met jonge meisjes, zoals de spaanse koning en prins andrew en dat hij "zijn" duitsland met plezier narcistisch plat bombardeerde, dat moest wel om adolf hitler te verslaan, waaraan hij daarvoor nog smeekte om gouverneur te worden van de benelux, tsjechië en indonesië, hitler vond het verlopen verpauperde domme adel en een charlatan verwaand varkentje met se uniformpje, geweertje waarmee hij op het dak naar alle vliegtuigen schoot en anjer) en dat sommigen eerst de vingers van een goede journalist af hakken terwijl hij nog in leven is en vervolgens vermoorden terwijl hij de eer van zijn vrouw wil redden, zoals khashoggi overkwam door mohamed bin salman met medeweten van erdogan, dat netanyahu, assad en poetin alleen maar in bezit, vergelding en wraak kunnen denken en totaal ijdel verwaand verrot doods goor gluiperig gelovig smerig stupide zijn met steun van net zulke egoïstische mammonkanker krengetjes erom heen. 

En er wordt niet verteld over de stiekeme smerige nsb cda vvd dictators die net zoals poetin oekraïne vernielt irak vernielden, mark rutte, greet wilders, edith schippers, jantje godvergete mammonkankerlijer petertje balkenende, piet snot dommer donner, maxime rat verhagen, thom ijdeltuitje der ijdeltuitjes domste der domsten de graaf en valse nicht boris dittrich, bliar blair, george bush en dick cheney, nsb extreem rechts van de jaren 2002-2008-2024 in hol and, het "verenigd" koninkrijk en de "verenigde"staten. 

https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/other/ongelofelijk-de-bizarste-dingen-die-dictators-deden/ss-AA1pvyRe?ocid=entnewsntp&pc=U531&cvid=ba31f97dc56b4c46b2d88c75d0fc13bc&ei=141




Gratis scenario voor de gemiddelde (plus 85%) Amerikaanse film, meestal wat gruwelijker of meer horror en bloed .. en is die dochter en haar vriendin op vrijers voeten, in een andere staat van Amerika, Canada of Mexico misschien ? Vermoed van wel, meer dan 1 miljoen meestal gekleurde mannen in “bedrijfsdode” gevangenissen in Amerika, bijna vergelijkbaar met een concentratiekamp, zeker met levenslang, minder dan 10.000 vrouwen in veel luxer gevangenissen omdat ze zichzelf ijdel verwaand superieur slimmer en sluwer vinden en dat misschien ook zijn als je naar greedy geile soortgelijke ijdele vvd ggg ss ccccccccc varkens donald trump, elon musk en vlad poetin kijkt 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten