vrijdag 9 augustus 2024

Herzlich Wilkommen. Schön dass du da bist. Famous last words: i told you i was sick. I beg you pardon, i never promised you a rose garden. Strepy heeft bij thuiskomst in een half uur meer gemiauwd dan normaalgemiauwd in een maand, ze stopt er ook niet mee, terwijl ze niet naar binnen wil .. nu wel, ik geloof dat geen mens meer van mij houdt dan Strepy .. ik heb meer aan Suzanne gedacht dan aan Strepy afgelopen week, maar nu ze kopjes geeft merk ik wel veel van Strepy te houden

 Wat is Nykøbing aan de fjord veel mooier, schoner en rustiger dan Den Haag, maar het is niet te vergelijken, zeker nu ik het mooiste strand van Denemarken in Nykøbing gezien heb, volgens Karen. Dan moet je eerder vergelijken met Bergen, Noord Holland, zelfs dan is Nykøbing mooier .. en geen leute en nauwelijks knappe dames als Stella of Suzanne tussen 25 en 45 jaar daar gezien, meestal jonger dan 19, op vakantie of daar wonend, voor de studie gaan ze naar Roskilde en Kopenhagen .. maar die ene Britse lady duchess was meteen wel stellar, en leuk, en elegant, en charmant en knap en plus 30 jaar. 

Stel dat er 13,8 miljard jaar geleden of 43 miljard jaar geleden toch een big bang was (ik ben meer dan 80% zeker dat dat niet zo was, little bang als een melkwegstelsel ontstaat of de andromeda nevel, of als ze met elkaar botsen en er 2 tot 16 nieuwe sterrenstelsels ontstaan) en dat het uitdijende universum een soort bol is waarvan het uiterst waarneembare door menselijke telescopen (james webb als de krachtigste, hoewel je ook infrarood en andere telescopen hebt) 13,8 miljard lichtjaar ver weg is, de dichtst bijzijnde ster staat op 4 lichtjaar en daar doet de mens 80.000 jaar over om daar te komen .... binnen welke oneindige ruimte "drijft" die uitdijende bal dan ? Dat kan niet niets zijn, niets is iets, oneindigheid is onbegrijpelijk voor een mens(varkenkip) .. zodat hij/zij zich begraaft in stupide bijgeloof .. en is er ook maar 1 initiatief geweest om windturbines op een trein of auto te zetten, de immobiele ijdele verwaande verstarde verrotte doodse gore gelovige gluiperige smerige stupiditeit "heerst" .. tot 2055 nog ongeveer, verbranding en verwatering en verdroging van planeet aarde .. en maar kortzichtig autistisch blind gelovig op het doodlopende pad van olie, kolen en gas verbranden blijven zitten, hoe vreselijk is de ijdele vvd ggg ss ccccc varkensskippemens.  

En het zijn bovendien maar 0,4% sterren, 3,6% gas (sterren zijn ook brandend waterstof helium vaak) en 96% dark matter ~ energy (waarvan gezegd wordt dat het eenvacuüm is) .. en 0,4% sterren die vanaf de maan en Mars niet zichtbaar zijn, alleen vanaf de aarde, Jupiter, lagrange punten waar de zwaartekracht opgeheven wordt, tegen elkaar wegvalt en planeten - manen met een magnetisch veld .. als de zon zou kunnen kijken, niet verblind door licht, dan zijn vanuit de zon ook die 0,4 % sterren in het oneindige qua tijd en ruimte heelal .. universum zichtbaar .. nog ruim 30 jaar en dan kan de mens ze mogelijk ook niet meer zien, bezig uit te sterven, net zoals planeet aarde door die ellendige greedy ccccc animal farm pighuman. 



Kletsus kennus niksus schelus, Strepus



Geen opmerkingen:

Een reactie posten