dinsdag 13 augustus 2024

Kate, yoga teacher, is adorebebel and very good, off to a marriage of her brother in staffordshire .. en nog een zeer knappe leuk lachende dame, mooi .. zuchus vannus strepus.. en mijn belly really sticks out and i feel muscle tension there, the core. Als je alleen maar uit poep meningen bestaat zoals jessica, dan ben je vanzelf een ijdel verwaand verrot dom varkenskreng, Margalith is van binnen mooier dan de mooiste man, Stella en Suzanne ook, barbara zo laf onderkruiperig smerig stupide ijdel verwaander lelijker dan de akeligste ijdele vvd ggg ss man die ik live ken 🤮🧟‍♀️☠️🤮 .. Met de oefeningen van Betty en David begint mijn rechtervoet (enkel overmoedig verzwikt tijdens sport in 2018 of 2019 door teveel wiet, plus 2 gram per gebruik) ook weer krachtiger te worden ! Mijn ogen blijven min 1

 ik ik ik ben meer jaloerse egoïstische laffe ijdele verwaande vd ss ccccc (nooit alleen tegen 1 man maar met twee, liever met drie of meer tegen 1 man) vrouwen dan mannen tegen gekomen, in de wereld waren en zijn mannen moordender, gewelddadiger en akeliger, vermoed dat het uiteindelijk niet heel veel uit maakt .. vreemd dat vrouwen voor meer dan 50% kunnen bepalen dat ze iemand willen zien of gezien worden, gisteren reed de moeder of familie van de vriend van jessica, een negerin, op het kruispunt voor het savornin lohmanplein expres voor mij de weg op, blokkeren die stoere sterke wel levende mooie jongen, zodat ik terecht kwaad op die domme muts werd en daarna zag ik dus dat inderdaad ontstellend lelijke krengetje barbara kromgetrokken als een vogelverschrikker dat winkelcentrum op ruim 900 meter van dat kruispunt naar binnen gaan, ze had haar mammonkanker huichelkutkotsskoppie haartjes weer zoals vroeger geverfd en een broek en iets wits aan, wat is het toch een zeldzaam onsmake lijk krengetje .. en ze waant zichzelf nog steeds beter dan ik, everythingk is wrong wired in that dead head .. wat ben je toch de laffe ijdele verwaande verrotte doodse smerige stupide droevige dood 

 Lousevies en vieze boor is sores hoor es .. het is heel goed dat de mensheid verdwijnt rond 2055, jammer van de wel mooie (mens)dieren en de natuur en prachtige planeet aarde .. en wie weet duurt het tot 2100, dan is het voorgoed voorbij voor die vain greedy animal farm pigratchicken


ursul DE geer, een wat naargeestige rechtse bal (Tegen tom egbers live te zien) maakte mooie reisprogramma'S, 10-16 minuten over torremolinos met sex on the beach, waar hij met mensen sprak die daar hun vakantie hadden (ik vind torremolinos het ergste wat ik ooit gezien heb, afschuwelijk, oostende een slechte tweede) en dan 10-16 minuten In een mooi stadje op een half uur rijden van torremolinos met een "beschaafde" familie met kinderen bij een museum of een andere bezienswaardigheid met vaak licht verveelde kinderen en ouders die het mooie zochten tijdens een vakantie en het vonden .. kijkduin was matig, het is nu lelijk (maar er kunnen wel mensen duur wonen met soms een mooi uitzicht), de boulevard van scheveningen is mooi, noordwijk en katwijk ook wel

Getverderrus, getverderrus, kennus dussus niksus schelus

DIT WAS EN IS MARGALITH   https://www.youtube.com/watch?v=kdZKhsk01kc&list=RDMM&index=37

THURSDAY, NOVEMBER 23, 2006

Lousevies en vieze boris sores hoor es 

Verschreven op 21 juni 2006

Ik heb een fantastisch leven. Ik ben 40 jaar en heb het helemaal gemaakt. Ik heb veel vrienden, een IQ van 111 (gemiddelde van drie testen) en een baan in de politiek, waarmee ik meer dan 90.000 EUR verdien. Als Nederlanders wel eens vreemd kijken als ik over “ongeloofwaardig” begin te snateren, dan zeg ik vrolijk “ja, maar ik verkoop wel sex”. Ik ben gezegend met een klein beetje charisma en een zekere persoonlijke charme. Met mijn inkomsten financier ik mijn vrijetijdsbesteding: reizen, skiën, fitness, pilates, lezen, muziek, kinderen helaas tegenwoordig ook, ja, en een continue zucht naar meer macht .. of nee, meer aandacht .. pour pretentious moi. Mijn vriend is leuk en heeft ook al een goede baan met opdrachten in het buitenland. Dat is leuk, want dan ga ik mee, zo zwaar is dat tweede kamer werk nou ook weer niet, gewoon eenzijdig de D66 belangen behartigen: hypocrisie, regeringsgeilheid en van twee walletjes eten. Ik heb een zalig leventje en beschouw mezelf terecht als een luxe paard. Ik heb echt een fantastisch leven, diplomatenjeugd, gelukkig in relaties en ik kan nagenoeg met iedereen uitstekend opschieten. Soms kijf ik een beetje en soms knipperen mijn ogen wat veel, maar dat komt door lichte stress, ik hecht daar verder geen waarde aan.

Ik verbaas me er regelmatig over dat er zoveel mensen zijn die ellende meemaken: bijstandsmoeders, vluchtelingen, allochtonen, islamieten, werkelozen, irakezen en moslims. Maar doelgericht en efficiënt als ik ben zeg ik dan: ik ben toekomstgericht en ik wil de islamitische scholen afschaffen en iedereen moet op zijn 12de zelf een condoom kunnen omdoen. Ja, ik verkoop sex. Maar goed, de lijn van dit verhaal is dus dat ik een fantastisch leven heb. Als er straks een spreekwoordelijke guillotine staat bij het binnenhof, dan vertrek ik gewoon naar Brussel met vriendje Laurens, daar kan ik dan ongeveer 250.000 EUR gaan verdienen, belastingvrij ! Ja, Laurens vult daar belastingvrij zijn zakken met 400.000 EUR (lacht). Pieter van Geel verdient strakjes bij de UNEP in Geneve ook rond de 350.000 EUR belastingvrij, maar ik heb gehoord dat hij eerst minister van landbouw wil worden, dat vindt hij chique. Helaas is het niet altijd gelijk verdeeld in de wereld, maar aan de andere kant: verschil moet er blijven. Dus als het strakjes misgaat, dan wijd ik me in Brussel aan mijn enige echte ideaal: Lousewies van der Laan. Succes Allemaal.

Manna Verschrijver (ghost writer)

P.S. : De valste is natuurlijk boris die triche trieste nicht: “Op een zeilschip in de Golf van Thailand kwam boris dittrich tot de conclusie dat hij iets aan ontwikkelingssamenwerking zou willen gaan doen, bij de VN of zo, met dat goede internationale salaris”
“Dat is vanaf 1838 geen enkel ander kamerlid gelukt, naar gas boren in de waddenzee, een goede zaak, een prima besluit, zorgvuldig genomen ( redactie : met mijn juridische rechter lijke rotte valse mammonkanker nichten kutkop.” .. de rest is letter lijk van die mammonkanker hoer overgenomen, met af en toe redactioneel commentaar van verschrijver). 
“Geen politieke erkenning voor onze wapenfeiten en daarom betreur ik de afkalving en kan ik die niet begrijpen, het ziekenfonds is afgeschaft, de minima raken daardoor in de problemen, invoering nieuwe bijstandwet, hervorming van de WAO, de maxima een veer in de reet steken, de minima een rotschop verkopen, daar ligt mijn eigenlijke missie, grote systeemwijzigingen die niet waren doorgevoerd als ik niet besloten had met D66 toe te treden tot het kabinet Balkenende II”
“De pvda heeft de formatie verloren, ik vond het spannend en belangrijk om met Balkenende en Zalm dat hervormingskabinet te maken, daarmee heb ik politieke geschiedenis geschreven en daarom ben ik zeker beschikbaar als minister."
"Het recht op hoor en wederhoor ? Ik ben de vieste en valste nicht, maar Lousevies is de grootste snob: "mijn kinderen voed ik in het Engels op, ik praat alleen maar Engels met ze", zegt ze. Zul je zien dat ze een baantje in Brussel krijgt, alle foute mensen krijgen sinds 1999 een topbaantje bij europese instellingen, van bolkestein via japie hopie sstront sscheffer tot en met neelie nsb ijdele vvd kroes. Bah, die Lousevies, tot en met met 1.00 uur in de ochtend danst ze met marco pastors, elk kind van 15 jaar ziet hoe fout rechts opportunistisch ijdel verwaand die man is.  Lousevies niet of het is ijdelheid zoals alles en extravert verwaand verwend dom zijn. En dan maar flirten met Jeroen Pauw en andere journalisten, allemaal hopen ze op een likje of dat zogenaamd grappige “weer een uur volgeluld” van Lousevies.

Werd ik daarna gebeld door de zeer boze vriend - man van lousewies .. omdat ik de waarheid verschrijf .. the truth pisses them off and they remain imprisoned chained pigchickensheepratss, the truth won't set them free, too vain chained conceited complacent cackling coward chicken cuntss  
Kan ik nog grimlachen ? Ja, als ik “when Alexander saw the greatness of his empire, he wept, for there was nothing left to conquer” lees. Volgens Marten Toonder in zijn schitterende autobiografie straffen mensen zichzelf en komen ze uiteindelijk zichzelf tegen. Volgens de heer Toonder is de dood ook geen straf.

WEDNESDAY, MAY 10, 2017

Wie geen fouten maakt, maakt meestal niets

Merk dat Bert wagendorp er vaak naast zit, hoewel ik hem vroeger goed vond schrijven in de Volkskrant.

Nieuw optimisme

BERT WAGENDORP
Gerrit Zalm is gisteren meteen aan de slag gegaan als de nieuwe informateur. De eerste overeenkomst tussen de vier partijen VVD, CDA, D66 en CU ramde hij er meteen even doorheen: de laatste week van juli en de eerste van augustus gaan de onderhandelaars met vakantie. Dat was al meteen een veelbelovend succesje. Met de komst van Zalm naar het Binnenhof heeft een nieuw optimisme zich van de formatie meester gemaakt: Zalm gaat het klusje klaren.
Dat moet ook, want haast is geboden. Lodewijk Asscher dreigt Rutte II alsnog op te blazen. Als er voor Prinsjesdag geen nieuw kabinet is, wil hij dat het zittende kabinet de salarissen in het onderwijs verhoogt, anders stapt de PvdA eruit. Wat hebben we dan? Een demissionair minderheidskabinet van alleen de VVD. Voor je het weet komt het demissionaire minderheidskabinet ook nog ten val. Leg dat maar eens uit aan je Franse buren op de camping.
Maar gelukkig hebben we 'de goedlachse Gerrit Zalm', zoals Het Financieele Dagblad hem gisteren omschreef. Bij een vriend van mij hangt de beroemde foto van Peter Boer van een schaterende Gerrit aan tafel met Dirk Scheringa nog op de wc. Je komt daardoor altijd opgewekt weer terug in de woonkamer. Misschien was Gerrit Zalm destijds als hoofd-econoom en cfo wel een beetje medeverantwoordelijk voor de oplichterspraktijken van Scheringa's bank DSB, maar hij klopte de klanten in elk geval met een gulle lach het geld uit de zak en dat is ook wat waard.
RTL Nieuws had gisteren Scheringa nog even gebeld. 'Gerrit is geweldig met cijfers, dat lukt hem wel', zei de gevallen ex-ceo. 'Hij lost veel op met geweldige humor.' Maar Scheringa (CDA) vreesde dat Zalm over te weinig empathie beschikt om de partijen ook over de ethische kwesties zoals 'voltooid leven' op één lijn te krijgen. 'Het leven is nu eenmaal geen flipperkast', zei Scheringa, met een verwijzing naar een van pinball wizzard Zalms hobby's: flipperen.
Zelf heb ik wel een zwak voor Gerrit Zalm - dat krijgt iedereen die weleens met hem in een rookhok heeft gestaan. Hij is aardig en biedt je graag nog een rokertje aan. Als oud-sportverslaggever spreken omschrijvingen als 'de kolenboerszoon uit Enkhuizen' en 'de broer van een marktkoopman' mij ook erg aan.
Eind vorig jaar verklaarde Zalm in NRC Handelsblad dat hij 'een gesublimeerd minderwaardigheidscomplex' heeft. Oud-directeur van het CPB, twaalf jaar lang minister van Financiën en acht jaar bestuursvoorzitter van ABN Amro en dan zo naar jezelf kijken: ik zie het Dijsselbloem nog niet doen. Je hoeft ook maar heel even met Zalm te praten om te weten dat het geen koketterie was: hij maakt altijd een licht onzekere en wat nerveuze indruk.
Ik vermoed dat hij daarom bij de nieuwjaarsrecepties van ABN Amro ook graag mocht optreden als psychiater Clemens Zalm ('broer van Gerrit'), begrafenisondernemer Frans Zalm, circusdirecteur Carlo Zalm of - zijn beste rol - hoerenmadam Priscilla Zalm ('zus van Gerrit'). Toneelspelers zijn ook vaak onzeker, tot ze in hun rol kunnen verdwijnen en alle schroom van zich afzetten.
Parlementair verslaggevers zullen de komende tijd op het Binnenhof goed moeten opletten. Er kan zomaar een vrome dominee het plein op komen fietsen op een zwarte Gazelle, een knoestige boer kan met een koe aan een touw komen aansjokken of een kunstenaarstype in zomerrok kan uit een Tesla stappen. Laat je niet in de maling nemen jongens, het is Gerrit die alles in de strijd gooit om de boel vlot te trekken en de neuzen één kant op te krijgen





november 2023 blog 

U and me, don’t look like iTs meant to bie, why now, bye now ----> Charlotte van de Jumbo sal ik helaas ook niet meer sien, c'est la vie ..... uit einde lijk is beveiliging en politie de grootste stinkendste beerput, (aangestuurd) door de vvd en het cda, maar vooral door dat ijdele verwaande verrotte dode (rond 2055 is het nu voorbij voor de mensheid, als eT zo door gaat) mammonkanker kreng 

dwight eisenho(u)wer had ook gelijk, net zoals albert einstein en nikola tesla en (hopelijk) niels bohr, volgens mij redden we het niet, hope i am wrong, openheid als wapen van de democratie voor de doorbraak ..... those vain cunts are too stoepid ...... vieze akelige uniform mennekes worden verkozen door smerige laffe stinkende schijtwijven, eva braun hitler, melania trump, vlad putain se vriendin in zwitserland, they love a little murdering mammon pigshit in uniform ..... iets teveel walging, weerzin en kotsen van die mennekes met die varkensschijtkoppen en de nog smerigere weife soals melania trump, het grootste leeghoofd dat de speech van michelle obama maar overschrijft, ken se schreife, neen, alleen maar lege kakelende walge lijke ijdel heid, net zo oneindig stupide als edith tabakkankerkreng schippers en de vriendin van vlad schijtrat poetin die te luxe in zwitserland leeft met kinderen van dat smerigste mammonkanker krengetje met se lelijkste rattevarkenskutbekkie ..... en ook daar zijn er heldinnen zoals de russische journaliste die in mildere bewoordingen hetzelfde op tv zei, Navalny en Zelensky zijn helden, doen dingen die ik nooit zou durven, ik was, als ik Navalny geweest was, altijd in Duitsland gebleven, ik was, als ik Zelensky geweest was, gevlucht ........ ik ben een lafaard, dat zijn helden


“We will bankrupt ourselves in the vain search for absolute security” – Dwight D. Eisenhower 

ik weet nu dat de lafste stomste miezerigste liegende mammon kleinste kut mennekes bij de beveiliging en de politie werken, als daar eindelijk het onderstaande en bovenstaande door dringt, dan zijn we mogelijk gered. Sorry voor deze beschuldiging, kijk naar alle dictatoriale landen, politie en beveiliging zijn de beulsknechten en de onderdrukkers, aangestuurd door de smerigste schijtwijven, en er zitten bij de politie heel veel goede gouden jongens, je gaat mee in het collectief en geen maten naaien, het is een zeer verrotte organisatie daardoor met een hiërarchische kippenhok structuur met "daarboven" dus die smerigste schijtwijve van het openbare hysterie mini- sterie, in rusland poetin, in syrië assad, in saudi arabië een net zo gore moordenaar dictator, zo is het in 98% van de "landen", ook al zo'n merkwaardige constructie, "mijn" land, geestelijk gestoorde mensvarkenskippenratten van de destructieve greedy soort moeten blijkbaar de zekerheid van een land en grenzen hebben, het niet vreemd vinden dat als je met auto, trein of vliegtuig over een zogenaamde grens rijdt, dat die er dan niet is of dat er weer een slagboom en een hokje met "politie" of "beveiligers" is 

God Verdomme wat kots ik toch van de mensheid, vind het bijna jammer dat ik geen zelfmoord durf of, beter, me er zo volledig mogelijk van afsluiten, dat kon ik als kind perfect tot 12-18 jaar, wel werd ik toen al gevormd door krengen als ellie bruinsma en andere gore "leraar" wijven, hm, ik vond zeker 65% van de leraren goed, wel waren vrouwen altijd ellendiger en meer bevooroordeeld ijdel stupide verwaand dan mannen bij de leraren. Dat was op de universiteit ook zo, zodra een vrouw een hogere positie kreig, dan zijn het verwaande verrotte doodzieken. vlad poetin en donald trump zijn erger dan die vrouwen (en even erg als melania trump ? ja) 

During a speech in 1949, President Dwight D. Eisenhower asserted that Americans should not trade liberty for security 1However, the words attributed to Eisenhower in a TPUSA meme were a loose paraphrase of his remarks and not a direct quote from his speech 1.

The quote attributed to Eisenhower ("If you want total security, go to prison. There you're fed, clothed, given medical care and so on. The only thing lacking is freedom.") was a loose paraphrase of comments the five-star general offered during a speech he delivered in Galveston, Texas, in 1949, shortly after assuming the presidency of Columbia University -- a time in history sandwiched between the defeat of fascism in Europe and the escalating post-conflict Cold War. As reported by the New York Times on Dec. 9, 1949, Eisenhower's remarks stressed the importance of preserving individual liberty and dignity rather than submitting to totalitarian governments that promised to meet basic protection and material needs:

According to the Times, Eisenhower stated that "If all that Americans want is security, they can go to prison. They'll have enough to eat, a bed and a roof over their heads. But if an American wants to preserve his dignity and his equality as a human being, he must not bow his neck to any dictatorial government."

Eisenhower also admonished his audience that Americans should vote in all elections, "from school board members to presidents," because "America will never be lost if we vote." As well, he cautioned against complacency, saying that Americans should be motivated by the same sentiment that prompted Patrick Henry to declare in 1775, "Give me liberty, or give me death."

"We owe it to ourselves," Eisenhower asserted, "to understand the nature of the times and not trade the principles that made this nation great for some panacea dished out by a bureaucrat sitting in an easy chair in Washington." EN TEGELIJKERTIJD, ALS DAT indianen verdrijven, doorgaan met ijdele consumptie en productie, doorgaan met snelle win en de dood van olie, gas, kolen en andere shit soals hebzuchtige ijdele mammon schweine arsch trump betekent, die mag en kan NOOIT meer president van de usa worden, als dat de "zogenaamd vrije" op winst en hebben en bezit gebaseerde bedrijfsleven ---> de bedrijfsdood betekent, dan begrijpen en snappen mensen niks van echte levende mensen en de natuur en de wereld en dat blijkt nu, het is over en uit

“We will bankrupt ourselves in the vain search for absolute security” – Dwight D. Eisenhower, waarschuwde tegen het leger, dat als missie heeft oorlog te voeren en niet voor vrede te zorgen (zelf hoogste generaal geweest en president van de vs van amerika) en dat is precies gigantisch mis gegaan, ook in Amerika (vietnam, irak, libië, bijna elke oorlog, 1940-1945 was zeer belangrijk dat de vs van a toen ingrepen , ook door de aanval van Japan op de vs van a en kosovo-joegoslavië was ook goed, dat "ze" ingrepen). 

Eisenhouwer waarschuwde ook voor of beter tegen een politiestaat. 

De verzuchting om "mensen" , die met stumperig overwicht veinzen worden geregeerd en zulks ook zelf wensen. 

Ik heb de afgelopen 5 jaar en eigenlijk sinds 2000 weinig "menselijks" of humanistisch ontdekt, eerder teveel ijdele megalomane egoïstische egocentrische verrotte verwaande dode varkens, kippen en ratten gezien en gehoord. 

 De terreur van antiterreur. Supersnelrecht. Het onvermogen van de overheid of de vvd om te begrijpen dat juist de overheid behoorlijk moet besturen, niet discrimineren, zorgvuldig, rechtvaardig en onpartijdig moet zijn bijvoorbeeld. Supersnelrecht staat tegenover al die beginselen. Wie is die overheid dan wel om zo snel mogelijk de hakbijl te laten vallen. Wie zegt dat de grootste schurken, testosteron geladen mannen, niet bij de politie zitten, of achterbakse ambitieuze angstige wijven, tegenwoordig de overheid. Triple A. Niet verongelijkt of slachtofferig, maar sterk, krachtig, waardig, vriendelijk, aardig en gelukkig door het leven, dat is mijn motto of dat zou een beter motto zijn ..... what do i know ..... nothingk

IK NEEM HET ONDERSTAANDE OP, PLUS DAT VREEMDE NOREPLY@NS.NL en de spam e-mail is afkomstig van greetz, omdat ik deze mail "pas" krijg nadat ik kennis maakte met goddess Iryna Oekraïne ..... 

met onder andere Nicole, Stella, Regina, Silk Green Shirt, Mahsa, Anke, Aska en Margalith de mooiste, knapste en sterkste en ik vind haar nu ook de allerknapste (en bovendien toen zonder boy friend en volgens mij 36 of 38 jaar, maar ze kan er ouder uit zien dan ze is ........ wow, wow, wow en ik zal haar nooit meer zien en ik heb eerst een date, een kennismaking van 2 uur nodig en 9 maanden een relatie nodig om het zeker te weten, when i am with you i feel so free ........ nu is dat de natuur, when i am with nature, i feel so free) ...... als silk green shirt me een app stuurt dat ze met me uit wilt, dan seg ik met folle mond JAAAAAAAH, vooral aan Silk Green Shirt en sex denk ik de laatste tijd ......... 18% van de tijd, 65% van de tijd voel ik me steeds asexueler worden, 10 % van de tijd steeds sexueler

 



dinsdag 19 maart 2019

A DEAD PARROT, an adequate description of barbie van de griend


Soms had ik behoefte aan een serieus gesprek met mijn moeder, maar aan haar prietpraat en dronken ijdele geklets had ik geen boodschap. Mijn moeder is een ongehoord domme vrouw, ze ziet, leest, hoort, ruikt of weet niets wat wel de moeite waard is. Ze valt voornamelijk op mannen die ooit meenden de eerste onder gelijken te zijn, narcisten zoals zij maar dan extravert. Ook zij hebben en kennen maar 1 belang: eigen belang. 
Babara, mijn ma. Ik heb mijn hele jeugd heel wat met haar te stellen gehad. Toen ik nog een peuter was zette ze bijvoorbeeld tijdens het voeren haar eigen mond open in plaats van de mijne. Op een dag nam ze mij mee naar de speeltuin. Terwijl ik in een draaiend wiel liep kreeg ze jan in de gaten, die haar ook even observeerde. Baba raakte in vervoering van lange jan zodat ze tijd en ruimte leek te vergeten. Ik werd moe van het draaiende wiel; ik was tenslotte nog maar 7 jaar. Mijn beentjes stapten al zeker tien minuten door op dit wonder van techniek, een draaiende ja-knikker. Na een poosje riep ik haar: "BABA ! BABAAAAAAA ! Ik wil eruit, dit wiehiel !" .. en ik vond jan een lelijke bejaarde, net haar opa. Verdwaasd liep zij naar mij en zo werd het wiel afgeremd door haar hoofd. Baba heeft geen klap van de molen gehad, maar een klap van het wiel !
En maar kakelen over haar posisie als raadsheer, en hoe eenzaam en zielig slachtoffer ze wel niet was. Vaak huilde Baba. Zij pinkte geen traantje weg. Ik heb het over tranen met tuiten. Na Baba was ik voorbestemd voor een studie psychologie. Dat kun je wel denken. Daar leerde ik het volgende: veelvuldig janken en zielig doen zijn de symptomen van passief narcisme en een ontwijkende persoonlijkheidsstoornis .. en als er iets onverwachts gebeurde, zo eng autistisch rollen met die griezelige oogjes van haar dat ik het er ook benauwd van kreeg. Ik heb haar zonder lenzen gezien, ik moest bijna overgeefe, zo doodss ! 
Enige tijd geleden heeft zij het zo bont gemaakt, dat ik besloot haar aan de dierentuin cadeau te doen. Verleden donderdag ben ik haar daar gaan bekijken. Ze hadden haar bij de vogelachtigen ondergebracht. Links van haar stond een buitenissige buizerd en rechts knabbelden struisvogels op maïs dat oppassers hen toewierpen. Even verderop hoorde je het speenvarken uit Limbabwe, Greet Wilders, aandacht trekken. Ook een kleine pauw van 1.73 meter, TerriBidet, was akelig aan het schreeuwen. Mijn moeder trok wel wat bekijks: baba de papegaai zat naast een opgedroogde kunstvijver aan een uitspraak te schrijven. De zon scheen aangenaam en mijn moeder leek het niet kwaad te hebben. Ik wilde niet aanzien hoe dit zou aflopen en ben toen maar doorgelopen naar de apen. Die gapen elkaar ook na.
Sabine Haai ts ma en willem frederik hermans

woensdag 3 januari 2024

 rudy tje schreef in een mail rond juli toen alles verder nog prima was en ik daar goed tot uitstekend functioneerde bij atr "is rudy boos ? Ja, rudy is boos." de bral dr, doctor in materialistische mammonkanker economie, nou dan weet je het wel, kijkie stinky swijnie, accordie to ratchie strepy


Het enige wat er overigens gebeurd is in die 6 maanden dat ik bij atr werkte, is dat ik daar inventief en creatief goed werkte, ik had het er zeer naar mijn zin, aardige, intelligente collega's, leuke werksfeer en concreet werk, alle wetgeving in hol land zo goed mogelijk maken met zo min mogelijk regeldruk voor burgers en bedrijven (betekende wel dat er alleen maar naar financiële lasten gekeken werd, ik vond dat beperkt en heb met hulp van collega's daar en van mijn oude werk bij het ministerie van LNV een landbouwakkoord opgesteld, waarmee eigenlijk al die kul wetjes en regeltjes overbodig werden, want dat is wel vreselijk, waar al die ambtenaren, bestuurdertjes als mammon kanker cda griezel henk bleker en sjaak van der tak voor 250.000 eur per jaar en meer zich toch mee bezig houden, elkaar, zoveel subsidietjes en nikserige betuttelende inhoudsloze kutten regeltjes en wetjes) en dat ik rond 15 oktober 2023 4 filmpjes heb gemaakt van 30 secondes van een bijeenkomst op de gang van mensen die daar nooit waren die 4 uur "vergaderden" en alleen maar kakelden en knorden in en met van die ambtenaren en bureaucraten woordjes, er werd helemaal NIETS concreet gezegd of afgesproken, daarvan had ik die filmpjes gemaakt. 

Toen ben ik naar zwijntje rudy gelopen en heb dat verteld, dat ik die filmpjes gemaakt had en of ze op internet mochten, nee, zei hij, okee, vond ik ook, filmpjes maken was eigenlijk niet goed en dat heb ik meteen ruiterlijk toe gegeven tegen iedereen die daarbij betrokken was .... toen kwamen er 2 van die 40 die daar 4 uur lang lawaai hadden zitten maken met helemaal niks op de gang .... voor het eerst in die 6 maanden dat ik daar werkte, waarom ik die filmpjes gemaakt had, dat rustig uitgelegd, de filmpjes verwijderd, eerlijk en ruiterlijk dus toegegeven dat ik fout zat, ook doorgegeven dat ik als verschrijver het blog out of order verschreef ...... en toen is zo'n naar zielig joch van die 2 van de vergadering naar de beveiliging en bewaking gestapt, heb hem gevraagd waarom hij dat deed, hij gaf eerst geen antwoord en zei daarna dat hij dat nog tegen de beveiliging zou zeggen, dat dat inderdaad niet goed was, omdat we met elkaar een goede afspraak in goed overleg daarover gemaakt hadden en dat heeft hij niet meer gedaan of half slachtig en hij heeft me dus bij die beveiliging aangegeven. 

Beveiliging is blijkbaar de hoogste autoriteit bij de ministeries, zij naar rudy en toen moest ik weg voor 2/3 weken en rudy nog vergoeilijkend "van dan gaan we toch weg, vanwege een opknap beurt bij het ministerie van OC en Wee, "onze" gang zou ruim 2 weken opgeknapt worden begin november, en ik zou dus 4 weken vanuit huis werken en daar werden concrete afspraken over gemaakt. Na 1 week kreeg ik te horen dat ik niet meer terug mocht komen, volledig onverwacht, ik begreep er niets van. Toen ik vroeg waarom, werd er gezegd, collega's zijn bang van je. Nooit ook maar iets van gemerkt, met alle collega's stond ik op goede voet en er was daar een prettige sfeer. Wel heb ik aan de collega's verteld dat ik dit blog schreef en regelmatig wiet en psy truffels gebruikte en daarvan heeft rudy aangifte gedaan bij diezelfde beveiliging, de akelige regels zijn regels lafbek. 

Die 4 uur vergaderen over niks en de gebeurtenissen daarna en daarvoor waren niet echt, niet te geloven dat vanwege helemaal niets een ambtenaar met 30 jaar werkervaring en die ellende van onterecht 9 maanden gevangenis plus 2 jaar die liegende huichelende smerige godvergete vervloekte tering tyfus kankerkrengen van fivoor bv mee te moeten maken, IK VERVLOEK DIE SMERIGE STINKENDE TEVEN ZO VRESELIJK EN ZOU ZE ALLEMAAL 2 JAAR IN DE GEVANGENIS WILLEN SMIJTEN EN DOOD SPUITEN MET DIE SMERIGE VERSUFFENDE VERWELKENDE OLANZAPINE, martha neeter braaksma, ik vervloek jou en als ik maar iets van geweld en wraak in me zou hebben dan zou ik die lelijke schijt varkens kut kop van je GOD VERRDOMME wat een smerige stinkende verrotte verwaande dode tyfus teef van een "psychiater" is dat, volledig incompetent, mag nooit meer "psychiater" zijn en MOET 2  jaar de gevangenis in, een misdadiger TEGEN de menselijkheid en goedheid, walgelijk afschuwelijk smerig stinkend ijdel mammon kanker varkens kippe kut kreng, net zoals teveel kutkrengetjes 2018-2021.  

Maar goed, vanwege helemaal niks kon ik vanaf half oktober vanuit huis vrij gaan schrijven en werd ik afgesloten door rudy van de mail, zoals gezegd t lafbekkie, en mocht ik als een criminele misdadiger het gebouw niet meer in. Dat is er gebeurd. 

Het landbouwakkoord en andere zeer goede zaken, het beste werk van mij, aiTeT en in spiritu aardige en goede collega's staat op dit blog, HERHALING het landbouwakkoord en windturbines op alle transport en het concreet uitgewerkte streven naar vrijheid, gelijkwaardigheid en sociale solidariteit staan op dit blog en dat is zo veel beter dan het prutswerk en het ijdele verwaande verrotte doodse mee kakelen en knorren van de "leiding" en teveel ambt e naren bij de rijksoverheid die daarvoor 100.000 tot 220.000 eur per jaar verdienen .. er zitten 2 op de 10 zeer goeden bij, die terecht meer verdienen omdat ze echt goed zijn, de meerderheid is kut en flut, zoals hieronder beschreven ijdel verwaand verwend verrot doods mammon kanker geklets, gekakel en geknor, vooral ook van henkie bleker en sjaak van der tak, als je daarvan brieven leest dan is kots en diarree erop het eenige noodige, dat is een gereformeerde griffermeerde uitspraak van maarten t hart over het protestantse kinderlijke foute stupide achter lijke zure calvinistische geloof die het okee vonden dat de joden naar concentratiekampen verstuurd werden en geloven gleuven in het bezitterige hebberige mammonkanker varkenskut koninginnehuis, het zijn cda mammonkanker gelovigen die vanwege het vernielen van holland en de wereld meer de gevangenis in moeten dan zeker 50% van die jongens die nu in de gevangenis zit weg te teren met teveel akelige nare verwaande tering weiffies die ze "begeleiden" in die gevangenis en daarna, als je dat ziet, dan word je zo onpasselijk en kotsmisselijk van die smerige schijt krrrrengen. 

Ook dat staat op dit blog uitvoerig en 10 of 20 maal herhaald beschreven. Niemand luistert, niemand leest, iedereen gaat autistisch gestoord door op het doodlopende moord pad van planeet aarde verbranden en de verschrijver van dit blog en het goede komt in de gevangenis en wordt ontslagen. Ze deden allemaal zo, ze deden allemaal zo, een lijdensweg .. en toch voel ik me meestal goed en gelukkig, dankzij de hieronder positief genoemden en dankzij wiet, psy truffels en psy paddestoelen in kleine hoeveelheid en ik ben niet verslaafd, ik kan makkelijk twee weken zonder (marokko vakantie en 1 week skivakantie en dat voel ik aan alles), ik functioneer (veel) beter met. En door die gevangenis en ontslag kan ik me beter inleven in vluchtelingen en dak- en thuislozen en het is een schande, hoe ambtenaren en de politiek zijn, a disgrace, een misdaad tegen menselijkheid, gelijkwaardigheid, vrijheid en sociale solidariteit, die verwording terwijl al die varkentjes en kippetjes in veel teveel luxe nikserig laf ijdel, verwaand, verwend, verrot en doods "leven" als de lege loze varkenskippen buikspreek zombies die ze zijn geworden ~ verworden. 

Waarom heeft corendon die meeuw, het symbool van greet smerig schijtvarken pvv pig very vucked up wilders aan touwtjes gebonden ?

Familie daarvan (corendon) was en is staatssecretaris voor de verwaande verwende verrotte domme doodaanjagerss en doodssprekerdss vvd bij het ministerie van oc en wee (200.000 eur plus per jaar, auto met chauffeur en gegarandeerd gouden pensioen, die hoeft nooit meer te werken en krijgt daarna 250.000 eur plus per jaar banen .. edith mammon tabak kanker krrreng schippers rond de 500.000 eur plus per jaar bij dsm, daarvoor 220.000 eur 8 jaar als minister waar ze tabak lobbyiste bleef zoals ze daarvoor was bij vno ncw voor meer dan 100.000 eur per jaar .. cora van nieuwenhuizen, beroepsleugenaar van de vvd, 500.000 eur plus), vond haar, 2 keer gehoord en gezien op tv, ook ijdel en verwaand over komen, dat heurt eur bleukbeur beu ..... 

beu beu beu, wat ben ik dit schijtholland (1 van de 30 landen in de wereld waar ik vrij kan schrijven, hoewel het me wel mijn leven en 9 maanden tot 2 jaar gevangenis gekost heeft) en deze schijtwereld toch beu beu beu .. meuh meuh meuh , go catch a cow, boy ! o ja, die dolfijn zit ook aan een stokkie, rare reclame




Over preutse dames gesproken: geamuseerd las ik een artikel over de chronisch liegende Cora van Nieuwenhuizen, die dus gewoon een maffiose joksnol blijkt te zijn. Het begrip joksnol komt ook van mijn beste vriend, die zich mateloos op kan winden over dit soort tuig in mantelpak. Dit liegbeest is een van de redenen waarom zijn VVD binnenkort een splinter wordt. Als de partij door dit soort fossiele types niet helemaal verdwijnt. Yesilgöz wordt al als hospicemedewerker gezien. Sterfbedbegeleidster.

Zal onze Cora bij de komende jaarwissel met een glaasje bubbels naar buiten komen om de buren een mooi 2024 te wensen of blijft ze dit keer binnen omdat ze wat angstig is voor het lawaai? En wat doet Kaag? Ooit bang voor een wappie met een fakkel voor de deur en nu gaat ze naar Gaza. Voor de wederopbouw. Moet ze wel even wachten tot de Israëli’s klaar zijn met bommen gooien. Hoelang dat nog duurt? Eeuwtje of twee. En misschien wel vier. Zal ze beginnen met een vuurwerkverbod? En die wederopbouw? Misschien belt ze Mark met de vraag hoe wij dat ook alweer aanpakten in Groningen. 

YOUP van .t hek 

Ook zo erg van al die dennenbomen, ik vind dennebomen veel beter qua spelling, nog net geen mensenhater vanwege de mensen bij yoga nu (niet lydia lijk myyoga) en varia kunst loosduinen en groszek supermarkt en alle andere hieronder positief genoemden, het is zo erg om ruim 100 dennebomen op de beperkte route die ik fiets in Den Haag op straat te zien liggen (zonder wortels)  .. gevoelloze lege holle stinkend smerige zwijnen zijn mensen 

De Natuur

Eén van de dingen die ik het liefste doe is wandelen in het bos. Als ik moe ben van al dat gewandel en dat gedoe met die natuur ga ik zitten op het mos om een hapje te eten, want al bij al ben ik zinnens om binnen tien jaar heel dik te worden, zo dik dat ik niet meer bovenop Jassesca Haitsma kan liggen zonder haar volledig aan het zicht te onttrekken. Zo knabbelend mijmer ik wat verder weg.

Ik vroeg eens aan Jef, een inwoner van rusthuis De Kromme Kruk, waar ik geregeld kom om mijn tante Barbara te bezoeken: “Jef, weet jij wie Erica Verdegaal is  ?” “Dat is die schrijfster in de telegraaf,” antwoordde hij, “ze legt moeilijke dingen eenvoudig uit, maar toen ik haar artikel gelezen had, zag ik dat mij weer boerekool met worst werd voorgezet. "Sodemieters Eef !", riep ik, "sodemieters Eef ! Alweer boerekool met worst ! Omdat ik twee weken geleden éénmaal heb gezegd dat ik jouw boerekool met worst lekker vond, wil dat nog niet zeggen dat ik nondeju dag in dag uit die varkenskost wil eten !" Daarop liep Eef boos het rusthuis uit en schreeuwde zij dat ik dan zelf maar moest koken."

 Dat deed mij meteen denken aan mijn grootvader Herman, die opeens een venijnig rood hoofd kreeg toen ik als negenjarige vertelde dat ik de slagroom zonder suiker niet lekker vond van mijn oma. “ Ik EET nu al 30 JAAR die VIEZE slagroom ZONDER SUIKER, waarom doe jij NOOIT suiker door de slagroom, Co,” brulde hij in 1974 in Amsterdam, ik woonde toen in Varese. Zo zie je maar. Raar dat mijn moeder wel slagroom met suiker maakte. 

Je zal inmiddels denken: wat zit die tante Barbara G.v.d. (redactie: uit privacy overwegingen wordt niet de volledige naam vermeld) daar in dat rusthuis te doen ? Nou, vooral rusten moet ik eerlijk zeggen. Ze is van het rustige type. Desondanks heeft ze heel wat meegemaakt in haar leven. Al haar kinderen hebben het niet ver geschopt in de maatschappij. Zo heb je Edith en Mark. Die hebben samen het schlagersduo knabbel Mark en babbel Edith opgericht, dat het wilde gaan maken maar niet verder kwam dan Den Haag, waar ze een zaak begonnen in feestartikelen, die reeds in 1988 failliet ging, waarop ze de politiek in gingen met wisselend succes bij de vvd. Je zal het maar meemaken. Als zangers traden ze nog wel op op begrafenissen, waar ze de dienst afsloten met "zo'n goeie hebben wij nog niet gehad," maar dan wel in het Duits.

Verder heeft m’n tante Barbara een niet zo’n prettige Tweede Wereldoorlog meegemaakt. Al op de eerste dag werd ze gearresteerd omdat ze met onuitwisbare inkt op haar voorhoofd had geschreven: Vuile Moffen. Dat werd natuurlijk Auschwitz. Als ik haar verhalen moet geloven, was de leute daar ver te zoeken. Iedere dag vroeg op, naar het werk, laat terug naar huis en als eten alleen een kom soep waarin een SS’ert z’n kwakkie had gespoten. “Daar werd ik niet geil van, geloof mij,” zei tante Barbara, die voor de rest een nogal hitsig geval is want in rusthuis De Kromme Kruk heeft ze drie minnaars, Frans Verbouwen, Jean-Pierre de Commer en Zotte Jef. Die laatste heeft haar voorkeur. Iedere keer als hij haar beft steekt hij tegelijk z’n sjarel in haar doos, en “dat kunnen er toch niet veel,” zoals mijn tante Barbara mij gisteren nog vertelde. Ik nam afscheid van haar, steeg op mijn fiets en reed naar de natuur, die, zoals ik reeds vermeldde in dit bijkans uitzonderlijke stukje literatuur, mijn favoriete verblijfplaats is.  

Herman Brusselmans

@@@@@@


In Nederland waren duiven schuwe vogels, die je af en toe in het bos hoorde koeren. Deze toestand is lelijk veranderd. Ik heb het aan zien komen en de waarschuwende vinger herhaalde malen omhoog gestoken, maar iedere keer dacht men dat het om een grote pils ging. Het is ook eigenlijk begrijpelijk dat niemand erop was voorbereid, zo sluipend is de opmars van de duivenhorden geweest. Toen de migratie eenmaal goed had doorgezet viel zij niet meer te stoppen, er was trouwens niemand die daar aanleiding toe zag. In geheel West-Europa duiven, duiven, duiven. Behalve in Frankrijk, daar eten ze alles wat beweegt of lijkt te bewegen, dus ook duiven. Ik heb trouwens eens een Franse kennis op bezoek gehad die, uit mijn raam kijkend, de eendjes vreedzaam in het water zag dobberen. Hij verslikte zich, liep rood aan, en toen hij weer tot spreken in staat was zei hij: "Die kun je eten ! Wisten jullie dat niet ?"

Voor mij kwam het breekpunt toen ik een half jaar geleden met de fiets over een duif heen reed en tegen het asfalt smakte. Na zes weken kon ik weer enigszins lopen en begon onmiddelijk plannen te smeden. De stadsduiven moesten weer schuw worden gemaakt, maar hoe, dat was de vraag.
Na alles overdacht te hebben kwam ik tot de slotsom dat er binnen de wet maar weinig te doen viel. Het enige dat me overbleef was duiven in het voorbijgaan een schop te geven. Geen harde schop, meer iets tussen een duw met de voet en een schop in. Zonder uitstel begon ik met de uitvoering van mijn plan. Helaas viel mijn eerste schop door het nog ontbreken van het juiste maatgevoel wat hard uit, de duif vloog met een boog door de lucht en bleef met zwoegende borst zitten waar hij was terecht gekomen. Had je de mensen moeten horen ! Dierenbeul was nog de zachtzinnigste term die werd gebezigd en het had een haar gescheeld -ik riep snel dat het een ongelukje was geweest en begon haastig die duif te aaien- of ik had flinke klappen opgelopen. Een wijze les. Voortaan schopte ik de duiven alleen in het donker of als er niemand in de buurt was. Maar dan haalde ik ook flink uit om alle verloren gegane gelegenheden in te halen, niet zelden stoven veren in het rond.

Toch was die eenmansactie onbegonnen werk. Het is me duidelijk geworden dat alleen als iedereen die duiven constant een schop geeft enig resultaat te verwachten is. We moeten dus eendrachtig aan deze taak beginnen en niet wachten tot er doden zijn gevallen. We moeten de handen ineenslaan en voorlopig, waar het de duiven betreft, de heersende dierenliefde even vergeten. Trap ze terug naar de bossen ! Denk aan de toekomst van uw kinderen. Maak de stad weer leefbaar. Let vooral ook op de man of vrouw die voor u loopt, onthoud welke duif die heeft geraakt en kies dan een ander. Zo krijgt iedere duif vroeg of laat zijn educatieve schop. Lach gerust goedmoedig als iemand misschopt en gegrepen om zich heen kijkt. Als iedereen van harte meewerkt zijn we binnen een jaar van die volgevreten monsters af. En een nieuwe generatie zal weer met ontroering naar de duiven op het San Marcoplein kunnen kijken. 

Bob den Uyl

Donald Trump once came up with a proposal for the U.S.-Mexico border wall ― involving ranchers, their cattle and ladders ― that was “so incandescently stupid I couldn’t laugh,” a former Homeland Security official who was present in the meeting has claimed in a new book.

Trump was in March 2019 undeterred when informed that reports of ranchers in Texas using doors in the wall to take their cattle grazing near the Rio Grande were false, Miles Taylor wrote in “Blowback: A Warning To Save Democracy From The Next Trump,” which Newsweek shared excerpts from on Monday.

Instead, Taylor said the then-president just ordered officials to buy the land, boasting he knew “more about land than any other human on Earth.”

“Give the ranchers ladders. They can use ladders to get to the other side, but not doors. You could use small fire trucks. Call the local fire stations, and use the ladders on their trucks to help them get over,” Trump reportedly continued, apparently not thinking through how the cattle would follow the ranchers.

With Trump “the truth is always vastly more idiotic than the fiction,” Taylor told Newsweek in promoting his upcoming book.

Afbeeldingsresultaat voor fools are so certain of themselves



Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: dinsdag 13 augustus 2024 21:51
Aan: Karen Voetmann <karen.voetmann@gmail.com>
Onderwerp: Re: Hullo, loved it in Nykobing, pity i did not stay for another week
 
All the best, i will look for a good nursing home in the hague, but i think it's may be a "waan" or delusion (also because sofie told me he watches television all day) .. sounds arrogant, what helps is not to think in problems but in solutions and that everything changes all the time .. and Sofie told me she preferred that you would come and stay in an apartment in Roskilde (because she is worried too). 

I will let you know when i find a good nursing home in the hague and the price and the time for the "waiting list", i promised Kees to do so. 

Kind regards and you'll read from me within two weeks (price of a good apartment in the hague and a lady who comes along every day for cleaning and bring a meal along and the price of a nice luxury nursing home here),  Menno


Van: Karen Voetmann <karen.voetmann@gmail.com>
Verzonden: dinsdag 13 augustus 2024 20:03
Aan: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Onderwerp: Re: Hullo, loved it in Nykobing, pity i did not stay for another week
 
Hallo Menno, Thank you so much for all your suggestions and  kind words. They warms in a difficult time.  Kees wants to go back to Holland, he only talks about Holland, and I am not ready to a nursing home- jet. Sounds good with all the books, but let us start with Hotel Europa. Take care and let’s stay in touch. Love Karen
Sendt fra min iPad

Den 12. aug. 2024 kl. 13.01 skrev menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten