zondag 18 augustus 2024

Love for sale .. another kind of love .. when did you leave heaven

 Banale film, banale tv, banale politiek, banaal nieuws, banale conforme kakelpraatjes laten banale ijdele verwaande domme menskippenvarkentjes zien, horen en lezen. Banaliteit terwijl de wereld vergaat. Vannacht ruim 10 uur geslapen, normaal gesproken slaap ik 5-7 uur per nacht .. toen ik wakker werd bedacht ik me dat als ik alleen op de wereld zou zijn, dat ik dan niet een blauw smurfenpak aan zou trekken en soms de clown uithangen bij de Oostenrijkse (zoveel boodschappen op zaterdag, waarschijnlijk ook een gezin met kind(eren) en Suzanne .. en dat het ook gebeurde dat ik naar sport les ging en niemand kwam of ging en laat dat dan net vandaag gebeuren, de lerares was er niet (en ik was gewaarschuwd, vorige week) .. maar Lotte was er en daardoor kon ik even met haar praten, knappe dame, qua uiterlijk lijkt ze enigszins op Suzanne en ze is ook mooi sportief atletisch en de handen lijken op elkaar, qua innerlijk is ze heel anders, weet natuurlijk niet na 10 zinnen hoe ze is, wel anders, lief, net zo lief als Suzanne mét persoonlijkheid (dus niet alleen maar lief en kan ook kwaad worden op krengen ~ klootzakken). Helemaal niet verwaand. Maar ja, stomme opmerking, elk mens is (gelukkig) anders .. met een common denominator en ik heb het idee dat vrouwen meer groepsgericht solidair met elkaar zijn, ook al is het een kreng als melania trump, barbara van de griend, martha neeter braaksma, edith schippers, cora van nieuwenhuizen of vladina poetina .. de harem van moordend kanker kreng mohamed bin salman. Genoeg stupide vooroordelen en groepsgedachten, DE vrouw bestaat niet, DE man bestaat niet, sielige smerige stupide ijdele verwaande verrotte doodse mammonkanker krengetjess als barbara van de griend en martha neeter braaksma bestaan en denken zo 🧟‍♀️☠️🤮🤮 .. dat andere mensen zo verrot denken en zijn als zij

het was oorlog maar niemand ging 

Lees vandaag, 19 juli 2010, "meer gouden woorden" van Gerrit Komrij met veel plezier. Zouden deze bijtende messcherpe columns nu ook ergens in een krant hebben gestaan ?  Een schrijver wil in de eerste plaats gehoord worden, volgens WFHermans. Of is 4 tot 8 lezers genoeg ? 1 lezeres ? Een kritiek op het boek "geestverkenningen" van Frits Bolkestein:  "Zo'n man moet toch op een gedachte betrapt kunnen worden ? En het verdomde tweetal meteorologie en gastronomie blijft de welwillende lezer zo teisteren dat hij zijn laatste greintje welwillendheid spontaan verliest. Tennisweer en gastronomie zijn Bolkesteins favorieten. Banale zinnen duiden op banale gedachten." 

Zes bladzijdes lang van Gerrit Komrij over de onbenulligheid van een boekje bolkestein .. de realiteit was veel erger, "beste Els" corrupte briefjes over dsm, het vvd bolwerk, medicijnen die duur moesten blijven aan Els Borst en het allerergste: actief gifgas om mensen mee te vermoorden verkopen aan assad van syrië en aan irak .. hij hoort zoals de meerderheid van de vvd in de gevangenis en werd daarna 8 jaar ruim 400.000 eur netto per jaar betaald als foute rechtse hebzuchtige bezitterige ijdele verwaande verrotte doodse gore gluiperige mammonkanker gelovige smerige stupide euro commissaris. 

Heer Lijk :

Harm Dost zegt:
vrijdag 25 december 2009, 18:59 uur
Bolkestein was als staatssecretaris van economische zaken degene die er alles aan deed om de leveringen van de chemicalien die nodig waren voor de vervaardiging van gifgassen aan de gang te houden.

Als gevolg daarvan kwamen tienduizenden, zo niet honderdduizenden om het leven. Niet alleen de door Bolkestein zo gehaatte Iraniers, maar ook de 5000 Koerden in het Noord-Iraakse stadje Halabja..

http://www.groene.nl/2007/20/Hoe_Holland_aan_Saddam_verdiende
http://www.groene.nl/2007/21/Gifgas_voor_Irak_2

Het is onbegrijpelijk dat politici die op deze wijze oorlogsmisdaden fa(s)ciliteerden zich nog op deze wijze durven te profileren ook. En daarvoor plaats krijgen aangeboden door de Volkskrant.

Dat hij ook hier nu wordt neergezet als iemand die “leeft in vrijheid en die met bravoure (propageert)”, dat is toch wel zeer bitter.

Het is tot nu toe niemand gelukt om dat stuk ongeluk achter de tralies te krijgen. Dat is alles

Chemicalien of mensen...
Olie, geld of mensen...
Het is wel duidelijk waar Bolkestein voor gaat.



Ja, de arrogantie van abn amro, het veronderstelde superieure bestuur, van mensen binnen het bestuur, dat wreekt zich. De overheid, dat zijn individuen. Het bestuur van een bank dat zijn individuen. Superieur gedrag van brallende lege holle ijdele verwaande stupide hebberige mammonkanker varkenskrengen. 

Als greet wilders nu een 3/5 part timer was geweest, hadden we dan 3/5 minder pvv stemmers gehad .. 
Als adolfa nu maandag, dinsdag en donderdag fuhrer geweest was, waren er dan 12 miljoen doden geweest en 3,6 miljoen dode joden .. en 80 miljoen (geestelijk) gewonden in plaats van 200 miljoen (geestelijk) gewonden ? Veel meer als je Japan en Rusland erbij op telt. 


My mom always said that if you can't say anything nice .. you say it best when you say nothing at all 


Preciesus 


Ook een raar idee, dat toen de dinosauriërs er waren, 240 miljoen tot 60 miljoen jaar geleden nog maar van de ruim 4 miljard jaar dat planeet aarde bestaat, dat er toen nog geen varkens-, mensapen- achtigen waren, kippen schijnen kleine dinosauriërs te zijn. Alligators ook ? 





















Van de 17e of 18e eeuw, op de grens van Thailand en Vietnam gevonden, arkehbol of zoiets met de 8 belangrijkste gereedschap(pen) van die tijd in haar handen, het onderlijf is verloren of elders volgens de verkoper (ik had het idee dat het misschien zo bedoeld was). 





Mooi, misschien wel mooier dan Corneille met echte verf en mooie lijst voor slechts 45 eur (hm, als die rode dame van Corneille op deze blog post 45 eur zou kosten, dan zou ik die meteen kopen en deze heb ik niet gekocht) : 





Gekocht voor 12 eur, gemaakt van kunsthars, of kunstglas, telkens anders, afhankelijk van hoe de zon erop schijnt, door de foto’s van vorige week wilde ik die hebben, hebben, hebben .. en dan zo’n lage prijs 













Als ik aan 20 dames vraag of ik een foto mag maken, dan zeggen 19 van de 20 nee, jammer, en daardoor durf ik het niet meer te vragen, nu ik een dame met een heel bijzonder gezicht zag. Ik begrijp het wel, ik zeg ook nee, als iemand het mij vraagt, of het is niet eens begrijpen, het is een natuurlijke eerste reactie : nee .. wel dat ik mensen bekijken, Suzanne, Iryna, Stella, de Oostenrijkse en zo voorts en zo voorts mooier vind dan de mooiste kunst .. zou toch wel graag 20 mooie foto’s van ze hebben .. zo is het ook goed. Ook een knappe dame, voor en achter .. het is leuker om meer naar mensen te kijken dan foto's te maken van kunst











https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wetenschappelijke_argumenten_voor_evolutie

















En dan mogelijk ook nog jonge meisjes naaien via jeffrey epstein 🤮🤮, maar waak voor jaloerse gelogen roddel .. uit dat lelijke laffe liegende bange onderdanige smerige stupide ijdele verwaande rottende hypocriete huichelende kankerkutbekkie van barbara van de griend onder andere ☠️🧟‍♀️🤮🤮 





Working at the Gates Foundation is described as stressful—and staff are terrified of Gates, according to Das, who is a finance editor at theNew York Times.









fortune.com


Asteroid that killed the dinosaurs was water-rich and traveled far before slamming into earth

Illustration of a large asteroid colliding with Earth. (Mark Garlick / Science Photo Libra via Getty Images)

Illustration of a large asteroid colliding with Earth on the Yucatan Peninsula in what is modern day Mexico.

The asteroid responsible for our last mass extinction 66 million years ago — wiping out the dinosaurs — originated from the far reaches of our solar system, unlike most asteroids that have struck Earth, a new study reveals.

Researchers in Europe and the U.S. have discovered that the dino-killing asteroid formed beyond the orbit of Jupiter in an extremely cold region and was rich in water and carbon, according to the findings published Thursday in the journal Science.

The researchers said that of all the cosmic bodies they have studied that struck Earth in the last 500 million years, only the one that exterminated the dinosaurs was a water-rich asteroid. Objects that originate closer to the sun are much drier, said François Tissot, a professor at the California Institute of Technology who co-wrote the paper.

"Every other impact was something with an object that was nearby the sun that happened to encounter here," Tissot said. "So the one that killed the dinosaurs is really special in two ways — by what it did, and also by where it originated."

This apocalyptic object is what created the Chicxulub crater on Mexico’s Yucatán Peninsula. Although researchers could not study a direct sample of the asteroid since it was destroyed, Tissot explained that dust from the impact fell back to Earth, allowing them to study the fine particles that were deposited in Earth's layers.

Specifically, they studied the element ruthenium, which is extremely rare on Earth and could be definitively traced back to that asteroid.

The study confirmed previous findings that identified the asteroid as a carbonaceous-type, or C-type, asteroid, but refuted a 2021 hypothesis that the dinosaur killer was likely a comet.

"Comets come from very far from the sun, but they're mostly made out of ice and dust," Tissot said. "No comet has been measured for ruthenium so we don't have a comparison point, but based on other indicators from other elements that the community over time has been able to measure, it seems very unlikely to be a comet."

Tissot remarked that the study was a step forward in efforts to understand the evolution of our planet.

"If there are enough studies made across the history of the earth, then suddenly we have a record of all of earth's evolution," he said, "And we can start to ask other questions."

This article was originally published on NBCNews.com






Mmmmmm, lekker vrij en met Suzanne



Geen opmerkingen:

Een reactie posten