zondag 7 juli 2024

"Les Histoires d'Amour finissent mal en général''. Wat zou het lekker zijn om te vrijen met Suzanne. Ik ben heel jaloers op de man die met Suzanne mag vrijen. Stel je eens voor, een naturel chique suzanne classy foxy lady die je na een half uur zalig voorspel pijpt, kun je je dat voorstellen. Ik durf me dat bijna niet voor te stellen omdat ze zo chique is. Astrid ging me pas na 4 jaar pijpen en toen keek ze me nog aan ook while doing it en wilde ze het inslikken, daar kreeg ik een rood hoofd van, want ze deed het klasse chique .. en dan is Suzanne nog meer chique ! Kun je je dat voorstellen ? Of dat zij me omgekeerd pijpt, dat wil zeggen dat haar fraaie chique vagina ritmisch met haar pijpen 10 centimeter boven mijn ogen heen en weer beweegt en dat ik haar mooie sensuele sexy mond en borsten en billen zie en zelf ook mag likken aan haar verrukkelijke vrucht ? Of cat style met haar mooie rug en billen, nee, dat wil ik me niet voorstellen, dat gaat me gewoon te ver ! Zelfs missionaris of pijpen kan gewoon niet met zo’n chique cherry lady like goddess, kun je je dat voorstellen ? En kun je je dan voorstellen dat haar vader jonger is dan ik ? Of dat er een zenuwachtige hijgerige blaffende Duitse herder voor haar slaapkamer deur staat ?

 Lees nu de Linda foor andere horror holiday ferhaale

https://nl.wikipedia.org/wiki/Divergent_(film)













Ze, Romy Schneider, doet me denken aan Margalith, Margalith is knapper en intelligenter dan Romy Schneider, geen (ijdele) destructieve relatie met narcist alain delon bijvoorbeeld. 

 Ik zou geen minuut met mammonkanker ijdele vvd ggg ss pigchickenss mark rutte, thom de graaf, balkenende, donner, verhagen of boris dittrich verdragen en dan vind ik wilders, agema, faber, klever, bosma, markuszower en ook poetin vriendje en daarvan mammon afhankelijk, hoe heet dat ijdele verwaande kakventje ook alweer van de fvd, geestloze wezenloze geketende verwaande verrotte doodse thierry bidet en barbie van de rottende kutkip kop griend met zuur bitter huichelbekkie nog veel erger, met zulke ijdele verwaande en daardoor sstinkende ssmerige sstupide sstront wil ik geen seconde zijn, NOOIT meer zien, die vieze vvd ggg mammonkanker krengetjes, te min voor woorden eigen lijk, such a waste of time and space and everythingk, ccccc pigchicken sshit killing nature and this planet .. jammer en walgelijk dat zoiets vies en smerigs bestaat en dat ik dat moet zien en mee maken, die totale ijdele verwaande stupide leegte zonder enig historisch besef van adolf hitler en het goede en slechte 🤮🤮💀☠️🧟‍♀️🤮🤮

Kletsie ken echie nie schelie, al hebbie verrekkie vaginie

we’re having big fun, no more rainy days, the sun will chase too many clouds away 



















Als al het ijs boven land rond 2036 gesmolten is, wat er dan aan methaan vrij komt, een veel erger broeikasgas dan co2, dan is het voor 2055 over .. plus zeespiegel stijging van 2-3 meter, tenzij er een tegenbeweging op gang komt .. NU stoppen met alles te verbranden .. een combinatie >> zonne energie en windmolens en windturbines op transport middelen voor energie gebruiken en om te koelen >> elektro magnetische puls motor met maxwells multi demoned electronic relays en waterstof gas onder druk, screw of schroef turbines onder de windmolens energie in rivieren en de zee (getijdenwerking) .. elektriseersmachine Wimshurst en tesla coil in een vacuüm, elestor waterstof elektriciteit batterij en transportmiddelen met windturbines en batterij geven des nachts de helft of meer energie terug aan het elektriciteits net. 


Blog playgirl, (what's so funny about) peace, love and understanding



Dagen doorbrengen in ledigheid, zoals piggy willy, rutte, trump en iedereen, ook ik .. er staan 🧬 iale >> geniale zaken op dit blog, windturbines op transportmiddelen en mensdiernatuurvriendelijke landbouw is geniaal, net zoals een economie die daarop gericht is en planeet aarde en de natuur redden en de 5000 maal genoemde gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, vrede en vrijheid in een sociaal democratische anarchie zonder (fe)male chauvinist pigchickenss en met echte liefde die de mens vleugels geeft, geen valse liefde die ketent in mammonkanker bezit, bezeten van bezit en ijdele verwaande smerige stupide gore gluiperige gelovige verrotte doodsheid 


.. it’s all good for nothing en dan ook nog gefrustreerde liefde, ik wil, als ik de afgelopen 8 jaar zie, een relatie met (een dame als) Suzanne ("een dame als" vanwege stel dat ze inderdaad een vriend heeft, meer dan 50% zeker of anders een dame die ook een relatie met mij wil) en dit mooie leven voort zetten, want ik heb een mooi, comfortabel en goed leven (zolang ik die akelige vvd ggg ss krengetjes maar niet zie of mee maak). Daarvoor was ik helemaal wild van iRyna en Stella .. en silk green shirt, la Brunette, Regina, Indra, Elena Rumania, Elene France Suisse, Joyce, Jacintha en zo voorts, Anna en Margalith ook, onbereikbaar door mijn leeftijd en te knap en mooi .. Stella en iRyna ook, maar anders, net wat ouder, ik stelde me wel voor dat ik met ze een relatie zou kunnen hebben, met Anna, Margalith en Misha (ik heb een leuke vriend en ben trouw) niet. 


En ik heb zondag een mooie gouden draak gekregen en daarvoor een lekkere koffie van een aardige dame op de kunst-, boeken- en antiekmarkt lange Voorhout, die me zei dat ik optimistisch en vrolijk moest doorgaan ondanks alle ellende in de wereld, waarvan akte, en ze heeft gelijk, stel dat ik nog 30 jaar heb, dan is het veel beter optimistisch en vrolijk en gelukkig te zijn, het liefste met (een dame als) Suzanne, living apart together, of zo .. en weer heel mooie schilderijen - tekeningen en aardige leuke mensen gezien en gehoord .. wat moet je toch met krengen als trump, poetin, rutte, greet wilders 🤮🤮🐖🐔🧟‍♀️💀☠️ (en privé waarom die isolatie, die me ook vaak goed bevalt, behalve isolatie van Suzanne en een leuke sfeer bij houtrust squash) en het goede negeren en doorgaan met het fakie fakie horror scenario van greedy mammonkanker animal farm pigratsschickenss die de wereld en de natuur vernielen.


Als een echt objectief open artificial intelligence verbinding maakt met vogels, vissen, alle mensdieren, de natuur .. het universum, de dood .. interessant en mogelijke redding van planeet aarde .. zou misschien kunnen zonder animal farm greedy vain varkensskippetjess ego's van trump, musk en poetin onder andere. 

🧬 gen raar symbool voor gen toen ik geniale schreef, het is een dna streng zie ik nu .. al 2 dagen spierpijn in mijn benen, terwijl ik donderdag voor het laatst fanatiek gesport heb .. en verrekt spiertje in linker schouder, op de koude tocht gezeten daarmee, dus dat is wel verklaarbaar


Goh, die meeuwen en duiven eten echt alles, banaan, vlees, het vel en de graat van paling, thaïs pittig rijstgerecht (ik had een pan gemaakt en geen trek meer, alles eten ze op, inclusief pepers, rode curry saus en zo)


Knight in zie order of zie good golden red dragon






Niet nog meer bijgeloof .. een knappe leuke lieve yoga lerares uit Taiwan zei : i  am a pig. What ? zei ik ongelovig. I am a pig en ze maakte er een knor geluid bij.

john kennedy vroeg aan ijdele vvd ggg ss (toekomstig secreet generaal navo) joseph luns : What are your hobbies ? I fok horses. Pardon ? Yes ! zei luns blij, vanwege zijn gebrekkige engels (schijnt echt gebeurd te zijn). Toen ik in Brussel woonde zag ik die twee meter lange rechtse verwaande verrotte domme drie keer in 1989 eenzaam voorbij schuifelen, hij woonde ook in ixelles, elsene, 1 keer was hij vrolijk, er waren twee knappe jonge meisjes bij hem.  

Begin jaren 30 was Joseph Luns ervan overtuigd dat de wereld op een grote internationale crisis afstevende. Hij was voorstander van een sterke en gerespecteerde overheid en was een radicaal tegenstander van bewegingen die de maatschappelijke orde wilden veranderen, zoals het socialisme. Dit zou een van de redenen zijn waarom Joseph samen met zijn broer in mei/juni 1933 lid werd van de Nederlandse Nationaal-Socialistische Beweging (NSB). 

In 1984 kwam er na drieëndertig jaar een einde aan de politieke carrière van Luns. Hij bleef na zijn pensionering wonen in België en maakte met zijn echtgenote nog veel reizen. In 1991 werd hij genoemd als mogelijk speciaal afgezant van de Nederlandse regering om in Irak gevangen Nederlanders vrij te krijgen, maar de missie ging niet door. Het jaar daarop verscheen het boek De wereld volgens Luns, geschreven door Jan Kikkert. In dit boek verklaarde Luns dat hij in 1965 was benaderd door drie of vier generaals die een staatsgreep wilden plegen en hem als hun nieuwe minister-president zagen. Het boek van Kikkert geeft geen antwoord op de vraag waarom de generaals dat wilden, maar een mogelijke verklaring voor de staatsgreep is dat de generaals in kwestie zich stoorden aan de komst van het kabinet-Cals dat volgens hen te PvdA-gezind was.[119] De reacties vanuit Nederland waren niet positief over de uitspraken van Luns. Oud-premier De Jong noemde het een "indianenverhaal" en in de media verscheen een psychologische analyse over Luns waarin hij publiekelijk werd uitgemaakt voor oude gek. Later onderschreven verschillende oud-bewindslieden de uitspraken van Luns.[120]

Tijdens een bezoek aan Den Haag in 1996 werd Luns getroffen door een herseninfarct, waarvan hij vrijwel geheel wist te herstellen; alleen zijn spraak herstelde niet. Uiteindelijk overleed hij op 17 juli 2002 in zijn appartement in Brussel.[121] De uitvaart werd gehouden in de Abdij Ter Kameren en zijn lichaam werd bijgezet in het familiegraf in Den Haag.

George Robertson, secretaris-generaal van de NAVO ten tijde van zijn overlijden, sprak lovende woorden over zijn voorganger en prees zijn diplomatie. Toenmalig premier Wim Kok bracht de humor van Luns in herinnering en sprak van een man "van een uitzonderlijk statuur". Fractievoorzitter van het CDA Maxime Verhagen stelde in een schriftelijke verklaring: "In Joseph Luns verliest de christendemocratie een markante persoonlijkheid".

NSB-lidmaatschap[bewerken | brontekst bewerken]

In 1979 bracht historicus Loe de Jong het nieuws naar buiten dat Luns tussen 1933 en 1936 lid was geweest van de Nationaal-Socialistische Beweging.[k] Luns ontkende in eerste instantie en suggereerde dat men hem verwarde met zijn broer Huib.[126] Later stelde hij dat zijn broer hem buiten zijn medeweten had opgegeven en toonde daarbij een door Huib ondertekende verklaring waarin dat werd bevestigd. Luns had in 1936 zijn lidmaatschap bij de partij opgezegd, omdat hij tot de conclusie was gekomen dat de partij voor hem niet het gewenste politiek onderdak was.[127] Links Nederland achtte de verklaringen van Luns niet afdoende en zag hierin het ultieme bewijs van Luns' rechtse sympathieën.[128] Oppositieleider Joop den Uyl eiste een onderzoek, maar het kabinet wees dat af. De weduwe van Huib Luns, Adèle Luns-van der Made, verklaarde in een interview met Elsevier in 2000 dat Luns zichzelf als lid had opgegeven bij de NSB. Haar man had de verklaring in 1979 ondertekend uit vrees dat Joseph Luns zijn positie als secretaris-generaal van de NAVO zou verliezen.[129]

Nieuw-Guinea / Irian-Barat en Indonesië[bewerken | brontekst bewerken]

Na de onafhankelijkheid van Indonesië wilde Luns de kolonie Nieuw-Guinea voor Nederland behouden. De Indonesische aanspraken op dit gebied (Irian-Barat) wees hij van de hand. Het beleid van Luns omtrent Nieuw-Guinea vond veel bijklank in het land, maar de Nederlandse journalist Willem Oltmans liet zich er kritisch over uit. Tijdens het staatsbezoek van president Soekarno aan Italië in 1956 wist hij, tegen de zin van de Nederlandse overheid, een interview bij de president af te nemen. Oltmans trachtte de publieke opinie ervan te overtuigen dat overdracht van Nieuw-Guinea aan Indonesië onvermijdelijk was. Dit leverde hem veel kritiek op en hij werd door de Nederlandse regering tegengewerkt in zijn journalistieke werk in Nederland en later ook in de Verenigde Staten.[130] Oltmans gaf de schuld hiervan aan Luns, want die zou naar alle Nederlandse missies een instructie hebben laten uitgaan om zijn werk te boycotten.[131] In 1991 klaagde hij de Nederlandse staat aan aangezien die hem stelselmatig het werk zou hebben belet en eiste een schadevergoeding. De zaak sleepte jaren voort en werd uiteindelijk middels arbitrage beslecht. Oltmans werd in 2000 in het gelijk gesteld en de staat moest hem een belastingvrije schadevergoeding van 6,4 miljoen (plus 6 ton voor immateriële schade) gulden betalen.



Al het rotte van pig prins benard zat nog meer als protocol fascisme in varkentje bea van oranje na ss au, ook door ijdele verwaandheid zo dom als het achtereind van datzelfde varken. Claus werd ook daarvan gek en een ss verleden waar hij zich schuldig over voelde en het voortgezette protocol autistische geketende fascisme van mammonkanker krengetje bea 

Nooit afstand genomen van ss verleden en gesmeekt bij hitler of hij, benard, gouverneur van de benelux, Tsjechië en Indonesië mocht worden, hitler vond hem verpauperde adel en een ijdele charlatan, die bovendien op paleis Soestdijk met zijn geweer op vliegtuigen schoot, de ijdele narcist 

Prins Bernhard en Joseph Luns, gefotografeerd in 1980 bij het 100-jarig bestaan van de Koninklijke Studenten Schietvereeniging Amsterdam.

Ook prins Bernhard was het niet eens met de politiek die Luns voerde. Hij was ervan overtuigd dat de denkbeelden van Luns "de voornaamste en eigenlijk enige belemmering" vormden voor een oplossing voor Nieuw-Guinea. De prins reisde op eigen initiatief naar Washington D.C. en maakte via een Amerikaanse advocaat het zogenaamde "PB-voorstel" voor de kwestie kenbaar aan president Kennedy. De prins zou daarin te kennen hebben gegeven dat hij de politiek van Luns als "volstrekte dwaasheid" zag.[133] Het is lastig te bepalen welke invloed het voorstel van de prins heeft gehad, maar de opvattingen van de prins stonden dichter bij die van de Amerikanen dan bij de ideeën van Luns.[134]

De Nieuw-Guineapolitiek van Luns, die bijna een oorlog ten gevolge had, is in de decennia na zijn ministerschap vaak verguisd. Zo zou Luns zich onder meer verkeken hebben op de internationale steun voor zijn beleid, een beeld dat ontstaan is door het onderzoek van de politicoloog Arend Lijphart in 1966. Volgens hem werd het beleid bepaald door koloniale ressentimenten en was het een prestigekwestie.[135] Uit onderzoek van de historicus Bart Stol in 2017 bleek dat de internationale steun groter was dan uit de studie van Lijphart naar voren kwam. Stol analyseerde ook Belgische, Britse en Franse bronnen, waaruit duidelijk werd dat die de Nederlandse politiek van de lijn-Luns steunden. Daarnaast concludeerde Stol dat Luns wachtte op een verandering van het regime in Indonesië en dat de politiek omtrent het zelfbeschikkingsrecht van de Papoea's steeds meer naar de achtergrond verdween.

De Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD) hield jarenlang een persoonsdossier bij over Luns. Uit het dossier kwamen verdenkingen naar voren dat hij als minister betrokken was bij geheime wapenhandel met het Portugal van António de Oliveira Salazar en zou hij meerdere buitenlandse bankrekeningen hebben gehad. Ook bevatte het dossier informatie over seksuele escapades van de minister. De aantijgingen zijn nooit serieus onderzocht.[140]

Historische waardering[bewerken | brontekst bewerken]

De eens zo populaire Luns werd na zijn ministerschap verguisd in Nederland. De reden was dat hij tussen 1933 en 1936 lid van de NSB was geweest. Hoe Luns zelf met de bekendmaking van dat nieuws omging zorgde ook voor de nodige verwarring, deed zijn positie geen goed en leidde tot reputatieschade in eigen land. Voor zijn politieke tegenstanders was het NSB-lidmaatschap het bewijs dat hij nooit gedeugd had.[141] Na de verklaring van zijn schoonzus Adèle Luns-Van der Made kwam het tot een nieuwe publieke afstraffing in de Nederlandse media, maar NRC-columnist Jérôme Heldring was positiever:

...dat een vlek op zijn blazoen is alswel de paniek waarin hij raakte toen dit was ontdekt, een paniek die hem verleidde tot een onnodige leugen. (...) Iedereen weet dat Luns geen linkse democraat was (laat staan een linkse antidemocraat), maar dat maakt iemand nog niet tot een landverrader. Dat ministerschap moet op zijn eigen merites (of démérites) beoordeeld worden.[131]

De in 2010 verschenen biografie over Luns van Albert Kersten leidde niet tot rehabilitatie van de staatsman.[142]


Al die ijdele vvd ggg ss kakelende en knorrende ego's  in de politiek en daarbuiten, zou mooi zijn als daar een einde aan komt, sociaal democratische artificial intelligence anarchie voor vrede, vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, de natuur en het redden van planeet aarde van greedy mammon animal farm pigratsschickenss, zoals verderop op dit blog beschreven

Joop den Uijl zei trots : we are a nation of undertakers, onze kleine provincie van Duitsland is een staat van begrafenisondernemers .. harry mens en de vvd heeft dat gehoord en het weer eens verkeerd of in hun ogen goed begrepen (de frauduleuze voorzitter van de vvd was begrafenisondernemer .. gegarandeerd inkomen). 

Qua bijgeloof klopt er voor mij en de meeste mensen van 1964 tot februari 1965 niks van het onderstaande, maar china ligt bijna aan de andere kant van de wereld .. ik ben niet trots, wel levendig (behalve met en door ijdele vvd ggg ss krengetjes), wel enthousiast, zeker niet onweerstaanbaar, geestdriftig door wiet en psy truffels, niet succesvol, krachtig enigszins, stille kracht en ook weer gestimuleerd door wiet en psy truffels (sinds kort salvia divinorum) om de dag, was tot 2018 introvert, nu inderdaad meer extravert, blijkbaar niet inspirerend en ik voel me zeker niet uitverkoren, integendeel, ook nooit gevoeld, misschien als kind jonger dan 10 jaar, dat weet ik niet meer. 

Draak (astrologie)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
 De twaalf dieren van de 

Chinese dierenriem:

鼠 rat牛 os
虎 tijger兔 konijn
龍 draak蛇 slang
馬 paard羊 geit
猴 aap雞 haan
狗 hond豬 varken

De draak is het vijfde dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender.

Karaktereigenschappen: trots en levendig, enthousiast, onweerstaanbaar, geestdriftig, succesvol, krachtig, extravert, inspirerend en voelt zich uitverkoren.

Ze zijn geboren, net als de slang, onder het teken van geluk. De draak is in China ook het teken van de keizer en is bij ouders die een kind willen bijzonder populair. In de jaren van de Draak is er steeds een merkbare toename van geboorten omdat ouders het gunstig vinden om een kind onder dit teken geboren te laten worden.

Jaar van de draak[bewerken | brontekst bewerken]

Onderstaande jaren zijn jaren die in het teken van de draak staan. Let op: de Chinese maankalender loopt niet gelijk met de gregoriaanse kalender – het Chinees Nieuwjaar valt in januari of februari. Voor de jaren volgens de gregoriaanse kalender moet daarom bij onderstaande jaartallen 1 worden opgeteld.


Waarom 2055 nou weer rood gemaakt is, end of womankind

Het varken is het twaalfde dier in de twaalfjaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender.

In de Chinese cultuur worden de volgende karaktereigenschappen toegekend aan mensen die in het jaar van het varken zijn geboren: tolerant en begrijpend, sensueel, geestdriftig, aardig, sympathiek en waarheidsgetrouw, gesteld op gezelligheid en lekker eten, goedgelovig en naïef. Goede relaties zijn mogelijk met de hond, de geit en de draak, slechte relaties met de tijger en de slang.

Jaar van het varken[bewerken | brontekst bewerken]

Onderstaande jaren zijn jaren die in het teken van het varken staan. Let op: de Chinese maankalender loopt niet gelijk met de gregoriaanse kalender – het Chinees Nieuwjaar valt in januari of februari. Voor de jaren volgens de gregoriaanse kalender moet daarom bij onderstaande jaartallen 1 worden opgeteld.

1911 - 1923 - 1935 - 1947 - 1959 - 1971 - 1983 - 1995 - 2007 - 2019 - 2031 - 2043 - 2055

https://m.youtube.com/watch?v=sjb9AxDkwAQ&pp=ygUUR29vZCBtb3JuaW5nIGJlYXRsZXM%3D

Good morning, good morning, the Beatles 

vreemd dat asml 7 miljard eur aan de rijksoverheid, mark rutte, vroeg, zo'n 8 maanden geleden en dat in de pers werd gesteld dat mark rutte het ministerie van economische zaken een plan zou laten maken daarvoor, vanwege ook lobby activiteiten van jeroen dijsselbloem, en blijkbaar 2,5 miljard eur "gekregen" heeft van het ministerie van finanz in samenwerking met het ministerie van economische zaken, 1 miljoen mensen in nederland lijdt aan armoede .. als er 1 bedrijf is dat geen overheidssteun nodig heeft, dan is dat asml wel, 413 MILJARD usd waard aan de beurs >>

>> a completely ignorant dumb good for nothingk huichelende liegende vvd d66 gierige ijdele verwaande sigrid kaag cu cda regering heeft de afgelopen 4 jaar hol land geteisterd, dat is de conclusie, omdat het bovenstaande de waarheid is .. het onderstaande over piggy willy, mark rutte, edith schippers, hugo de jonge, fredje teeven, christianne van der wal, johan remkes en alle andere negatief genoemden en het schandalige corrupte frauduleuze wanbeleid voor de rijke stinkerds en tegen arme mensen, benefit the rich, harm the poor, tegen gelijkwaardigheid, tegen sociale solidariteit, tegen vrijheid, tegen de natuur is ook de waarheid .. en dan houdt die ijdele verwaande verrotte doodse gore gelovige gluiperige smerige stupide mammonkanker lijder mark rutte een afscheidstoespraak die ik niet gezien heb, waarin hij doodleuk verder huichelt en liegt na 14 jaar dat hij tegen onrecht en ongelijkheid streed, me reet .. en hij krijgt van idem dito ijdele vvd ggg ss piggy willy een hoge konink lijke onderscheiding .. pig sshit feliciteert pig sshit met 30 jaar liegen en huichelen voor de vvd ggg ss regering en hol land en piggy willy van oranje na ss au 

#me#me#me#i#i#i#ik#ik#ik#ego#ego#ego#vanity#vanity#vanity#kills

Het onderstaande is vooral het contrast kunst en ijdele vvd ggg ss krengetjes .... en humor ter relativering terwijl het er zelden zo slecht uit gezien heeft voor de mensheid .. mocht michelle obama toch president worden, ook dan is het overleven van de mensheid rond 2055 allesbehalve zeker als deze zo doorgaat .. met trump gaat het nog iets sneller met meer ellende in de verenigde staten voordat het zover is .. in of bij de kunst van de royal academy of arts beter zichtbaar, 14 blog posts verderop














Ze lijkt ook nog enigszins op Suzanne, suzanne heeft blauwe ogen en een zachter prettiger gezicht om naar te kijken .. wat heeft de vriend van Suzanne een geluk en wat ben ik jaloers op hem, zelfs als ze geen vriend heeft, wat een droomvrouw is Suzanne 







Poetin, hitler en laf zuur bitter huichelbekkie en altijd ijdel verwaand beledigd en gekwetst keike barbara rotkop van de griend waren ook al zo tegen homo’s en lesbiennes. vvd pvv nscbbb cda fvd rechts zijn zo asexueel, als ik ze zie of hoor, dan vergaat alle lust, en die krengetjes zijn vooral tegen alles wat anders is .. net zoals die liefdeloze asexuele lelijke moralistische nuffige ijdele verwaande vd ggg ss kakelkut krengetjess van de rechter lijke onmacht, openbaar gesloten kut hysterie minnie sterie en fivoor bv.

 ik vond de film "divergent" en het vervolg allegiant erg goed, had moeite met het befehl ist befehl commando structuur, het hoort bij de film, net zoals het zwart wit denken en 5 partijen of categorieën waarin mensen gestopt worden die tegen elkaar uitgespeeld worden en dat als je nergens bij hoort, als je anders bent, dan word je uitgesloten en vermoord 



















Net zoals Erdogan het prima vond dat de grijze wolven 37 kunstenaars, anders denkenden, af slachtten .. en de genocide in Turkije .. Nederland was ook slecht bij de politionele acties, kolonel hans valk heeft met desi bouterse Suriname verwoest en zo voorts en zo voorts, ik kan me daar niet schuldig over voelen, ik heb het niet gedaan en ben voor meer dan 80% een goed mens, Erdogan keurt het goed en vindt laffe moord blijkbaar bij government horen, dat is zo fout aan die krengen als mark rutte in 2003 en de hele vvd cda en d’66 van toen en zo’n ijdeltuit der ijdeltuiten thom de graaf, die dan gas projecten in de Noordzee na voordracht en voorstel van die vieze mieze valse nicht boris dittrich met dat hese ijdele kak stemmetje waar een pik in heeft gezeten goed laat keuren door zo’n ijdel verwaand vd ggg ss kakelweiffie ignorant lawyer van de raad van state, de reet of dutch state 🤮🤮☠️💀🐖🐔🧟‍♀️🧟‍♀️😿😢🤮🤮, de vieze voorzitter daarvan, voorzitter is piggy willy, het lege holle domme van na ss au scheetkussen van hol land









mark robinson, nog zo'n moordend mammonkanker varken en loyaal tot in de dood aan fellow extreem rechtse donald trump, die het liefste alle gekleurde mensen via concentratie kampen laat afvoeren, white supremacy of ugly animal farm pigratsschickenss : donald, melania, barron and ivanka trump >> ofcourse it's the killing greedy conceited cackling coward conformist complacent christian (white) burden of animal farm pigsschickenss government on this planet and the people



























Fan Yang, Zen meditation in mountains, 2023




Chen Lvsheng, 2024




Shu Jianxin, the red river valley, 2024






Chen Ping, landscape, 2023
















Chen Yuming, distant hometown, 2019








Yu Wenjiang, a beautiful young village girl, 2007



Shank Je, not thinking about anything, 2024



Chen Sanyin, Translucent moonlight, 2024









Wu Xun, steeds in the heaven, 2024








































Luo Guirong, autumn in Yaomo village, 2020



Lui Guirong, time IX, 2029 of 2020


Lui Guirong, time X, 2020



Lui Guirong, time IV, 2014
























































Bijzonder kunstwerk, bovenstaande, verandert continu, wat te duister voor "thuis", wel indrukwekkend, "eraser" van hvob past erbij. 


Sinds 1 juni duidelijk liever witte wijn dan rode wijn .. september tot april/mei liever rode wijn, met mate, in de zomer mei tot september liever witte, maximaal 2 glazen per dag, zou liever zonder doen, zo lekker en prettig gevoel, ontspanning ! 

Wiet en psy truffels en salvia divinorum om de dag wil ik helemaal niet zonder, dat is gezond, maakt je beter, fysiek en psychisch, met meer inzicht, eten, niet roken en micro dosis (met af en toe een uitschieter en een keer een week of drie dagen niet gebruiken is ook interessant). Ik haat tabak, kankerverwekkende smerige rotzooi, 1 keer door je eten doen of rauw eten en je weet het, je bent er 24 uur doodziek misselijk van, bleek gezicht, blauw onder de ogen, als een lijk voel je je .. typisch dat mammonkanker edith schippers en petra laurentrien nicotine brinkhorst tabak lobbyisten waren en gebleven zijn met die greedy gore gluiperige ijdele verwaande verrotte doodse smerige stupide huichelbekkies .. varken wiegel, geef mensen bier en sigaretten, tabak, geheel in lijn met de bea van na ss au animal farm pig vvd ggg ss lijn. 










During the recording of Blue Turtles...
"Is the album any good I don't know anymore. My voice, it's so weak. I was even tearful before. I just wanted to forget the band. I wanted to go home, crawl into bed, just forget the whole thing because I can't sing."

On accusations that he used black musicians to enhance his credibility...
"We're using Wynton's (Marsalis) argument that I've stained the purity of black music. These arguments are used by the South African government to defend apartheid: "We have to be separate !" If I believe that music is a force for good in this world, then what better way of demonstrating it than musicians of black and white working together. Aghh! It makes me want to give up, in a way. Talking about my band, all the people in my band are from middle-class backgrounds; I'm the only working-class kid in the band. I'm from my own kind of ghetto. I'm not a spoiled, middle-class rich kid. I'm rich now, and have all the trappings of wealth. The band made a decision to play with me, and it wasn't just because I was paying well. I think these guys are of such personal and musical stature, they wouldn't want to play with me if they didn't think it was worth doing. I don't see them as my back-up band. It wasn't as if I were in the spotlight and these guys were...they were given the stage. I felt it was a band. I wrote the songs, and I was more famous and I sang, so I had an advantage, but there was no way that they were my sidemen. I didn't want it to be perceived as that. I wanted it to be a band as far as possible. If you listen to the live album I think it sounds like a band. People took solos, took the spotlight. So I can't really take that kind of stuff seriously."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten