donderdag 4 juli 2024

annie, pak jij me tassie eefe fast, want die goser wil met me danseuh .. annie, geef jij me tassie maar weer terug, want die goser die ken niet danseuh

 lees nu de linda foor andere horror holiday ferhaale 









Zo ook dat Apple iPhone 2020 ai 😣 😩 😥 uit 16.459 foto’s deze kiest : 


Goh, er stond een foto, kaartje zoals hieronder, van houtrust Suzanne naast Strepy met een traan 😿😱🙀




Ik heb het aan zien komen en de waarschuwende vinger herhaalde malen omhoog gestoken, maar iedere keer dacht men dat het om een grote pils ging.






Iemand die fouten kan toegeven is een wonder en verademing vergeleken verrotte verwaande doodsse zombies donald trump, vlad poetin, barbara van de griend, mark rutte, edith schippers, g reet wilders, supreme court, ijdele verwaande verrotte doodsse ggg ss weiffies van de rechter lijke macht, openbare gesloten kut hysterie ministerie, fivoor bv, (reichs) overheid


Als de energierekening dit jaar zo hoog uit valt, bedenk dan dat er dankzij marktwerking van de vvd en onder andere cora van nieuwenhuizen nu ongeveer 40 ceo’s en cfo’s zijn die 200.000 eur tot ruim 600.000 eur verdienen van uw geld, waar het vroeger gemeentelijke energiebedrijven dan wel nutsbedrijven waren met een maximum salaris van 100.000 gulden (45.000 eur, maar qua inflatie is dat wel 100.000 eur), dat is precies ook zo in de zorg met nu ruim 40 zorgverzekeraars en net zoveel vaak politiek benoemde ceo’s en cfo’s die 200.000 tot 450.000 eur per jaar verdienen en heel veel (rijks)overheid toezichthouders daarop, die financieel graag overstappen, 

DE VVD MAMMONKANKER AT WORK

In 2024 zijn er in totaal 61 energieleveranciers actief op de Nederlandse energiemarkt. De grootste energieleveranciers van Nederland zijn Eneco, Essent en Vattenfall.

Nederland telt 11 zorgverzekeraars.

Dat zijn er veel minder dan ik dacht .. wel is het zo dat er soms onder 1 zorgverzekeraar 5 tot 6 anderen vallen. Zorgen, zorgen, kopzorgen over het mammonkanker varken en kip

Nederland kent op dit moment tien zorgverzekeraars (concerns) die bestuurder zijn voor één of meerdere labels, verzekeraars en/of volmachten. De vier grootste ...
En ook bij ziekenhuizen in Nederland wordt sinds 2000 vaak een politicus geparachuteerd die 200.000 tot 450.000 verdient, dat was tot 2000 minder dan 200.000 gulden, 80.000 eur. 

"Sociale" verhuur woningcorporaties met Vestia als afgrijselijk voorbeeld van de meest patserige vvd ggg ss bestuurders van hol land, die bij mijn weten nooit vanwege fraude in de gevangenis zijn gekomen, dus ook top salarissen vanwege arme mensen met woningnood


KPN, telefoniebedrijf, waar vroeger ambtenaren werkten, nu zogenaamd commercieel, dus vanaf 200.000 tot 650.000 eur (vroeger minder dan 80.000 eur) voor de CEO en CFO  >> HET ZIJN ALLEMAAL AMBTENAREN DIE DE BOEL LATEN BEHEREN EN UITVOEREN, DIE ZONDER ENIG (ONDERNEMERS) RISICO 200.000 tot 650.000 EUR (en mogelijk indirect meer, belastingvoordelen, auto van de zaak) verdienen, als een energiebedrijf fraudeert met bijvoorbeeld groene energie en daarvoor van rijksoverheid ACM een boete van 600.000 EUR krijgt, dan betaalt de klant daarvoor de komende 10 jaar, NIET HET HEBZUCHTIGE IJDELE VVD GGG SS BESTUUR 


"Openbaar" vervoer is zo ontiegelijk duur geworden door alle poortjes, bewaking en beveiliging, de ene helft van hol land controleert de andere helft van neder land, terwijl meer dan 90% van de mensen het goede en mooie willen: vrijheid, vrede, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, mooie natuur, mensdiervriendelijk spelen en werken en geen greedy ijdele vvd ggg ss ers animal farm pigss and chickenss everywhere, where did we go wrong .. op naar verbranding en vernieling van planeet aarde 

Van Van Kooten vond ik zo'n schitterend verhaal dat hij in een beginners-skiklasje terecht kwam en elke bocht uit vloog, meer in de sneeuw lag dan dat hij op de ski's stond en de ene pijnlijke buiteling na de andere maakte, terwijl zijn nederlandse skiklasgenoten (zijn vrouw was een klasje hoger gekomen en zat daar ook nog eens te flirten met de skileraar of omgekeerd) de hele tijd riepen: "ja, dat doet hij thuis ook altijd, jah, macht er zu hause auch immer, er ist ein clown, so eine rudi carell in die niederlande. So ist er ! Macht nichts, die sturzende van Kooten ! Macht nichts, tut er zu hause auch immer !". Elke avond een moordstemming voor Kees, die wintersportvakantie.
En tot overmaat van ramp krijgt hij ruzie in de eetzaal 's avonds met een duits type, omdat zijn dochter van 8 een stoel nodig heeft of iets dergelijks. Na een woordenwisseling over en weer bijt Van Kooten de man trots toe: "Sie sind ein kleiner Mensch !" en hij steekt zijn neus in de lucht en loopt parmantig over die vondst weg. De Duitser -die zich het best laat omschrijven als een zwijn met een hoofd dat zonder noemenswaardig verschil overloopt in de romp- beent rood, briesend en zwetend op hoge poten weg en komt vervolgens met de qua uiterlijk gelijkende eigenaar verhaal halen bij van Kooten. De eigenaar blijkt de broer van de Duitser te zijn, waarop de Van Kootens voortijdig het hotel moeten verlaten.

@@

Gerrit Komrij zei dan altijd : ik ben een eenhoorn met gevlekte gnoe als ascendant .. en nog meer tevreden was hij als iemand zei dat zij gedachten kon lezen: "ah, mooi zo," en dan zei hij niets meer.

THURSDAY, APRIL 12, 2007

Horoscoop

Ram: Gisteren had je ronduit een rotdag en vandaag is het niet veel beter. Je denkt dat je vakantie nodig hebt, maar dat verbeeld je je maar. Van dat werken ben je lelijk geworden: rode ogen en een gezicht van geel perkament. Dat is een onomkeerbaar proces en vakantie helpt niet meer. Hoe komt het toch dat je zo vreselijk labiel bent de laatste tijd ? adolf hitler was een ram. 

Stier: Vandaag ook al niet veel soeps. Je hebt nergens zin in en dat is terecht. Life sucks. Het leven zuigt. De dood zuigt. Nog 2 tot 80 jaar en dan zit het er weer op, aan alles komt een eind.

Tweelingen: Sodemieters, jij hebt vandaag je dag niet ! Elke dag valt eigenlijk tegen. Wat zit daar naast je neus ? Oppassen dat het niet gaat groeien of van kleur verandert, dan heb je misschien kanker.

Kreeft: Waarom zit je haar altijd zo beroerd ? En het wordt grijs, dof en steeds dunner. Wel eens een licht kalende vrouw gezien ? Daar valt geen man op. En vrouwen vinden een kale man meestal niet leuk; het ziet er lelijk uit en hij wil alleen maar sex. Wat heb je eigenlijk tegen haar ?

Leeuw: Tegenvaller na tegenvaller. Je zou er depressief van raken, als je het niet al was. Een vriendin van je heeft relatieproblemen. Jij hebt simpelweg geen relatie. Houden zo, niets dan gezanik en gezeur aan je hoofd. Zo ren je misschien nog wel optimistisch en positief je graf in. Mensen zeggen dat je er overspannen uitziet.

Maagd: Met spoed rust nemen. Je komt opgefokt over. Was je vanochtend maar in bed blijven liggen, dan was men een stuk blijer en gelukkiger geweest. Morgen wel doen, hoor. Op het werk hebben ze je niet nodig en thuis ook al niet. Gisteren voelde je je alsof je was gestorven, vanochtend vertelde iemand ook nog dat je adem was bedorven.

Weegschaal: Aan het einde van de dag wacht je een onaangename verrassing, ware het niet dat de dag al zo onplezierig verloopt. Spierpijn, puistjes en slechte nachtrust. Vandaag vertelt een collega dat je niet lekker ruikt en dat de hele afdeling daar eigenlijk last van heeft. Stop eindelijk eens een deo roller onder je oksel.

Schorpioen: Gisteravond ging je vermoeid naar bed, vanochtend kwam je er nog vermoeider uit. Wanneer je altijd maar zo ontevreden bent over je gewicht en je werk, dan heb je groot gelijk. Liefde voor je is er derhalve ook al niet, terwijl je daar juist zo'n behoefte aan hebt. Neem rust. De dag is slecht om te solliciteren en flirten of lonken heeft totaal geen zin. Je haar lijkt wel een vogelnest.

Boogschutter: De sterren waarschuwen je. Een scheiding komt eraan, voor zover mogelijk. Nooit meer iets leuks gedaan samen. En als er dan iets samen moet gebeuren, dan voelt het als een nare verplichting. Fantasie en initiatief heb je niet en als je eens een poging doet, dan kijkt iedereen je meteen chaggerijnig aan. Niemand stelt je aanwezigheid op prijs. Je voelt je duizelig.

Steenbok: De week begon matig en nu zit je alweer te mokken en te kniezen. Hoe komt dat toch ? Misschien door de invloed van mercurius. Die zorgt voor nogal wat onrust en vervolgens een depressie in je lichaam. Niets aan te doen. Vervelend van dat lekkende dak.

Waterman: Als je eerlijk bent, dan zul je moeten erkennen dat je nergens zin in hebt. En terecht. Dit alles is zinloos en dankzij tv zie je ook nog de gezichten van politici als Verdonk, Rutte, Verhagen of Balkenende. Nou ben je helemaal geen oude geilaard, maar zelfs op erotisch gebied hoeft zo niemand meer met een verrassing te komen. De fut is er goed uit. Gisteren had je ronduit een snertdag en vandaag hoef je niet veel anders te verwachten. Je ziet er niet uit.

Vissen: Een en ander loopt behoorlijk uit de hand. Je uitgavenpatroon, onder andere, veroorzaakt door een gebrek aan liefde. Je bent futloos en je voelt je moe en onvoldaan. Je hebt veel te klagen. Niemand houdt van je en dan maar hyper gevoelig jammeren en met iedereen mee kakelen. Wanneer ben je voor het laatst geliefd geweest ? Leg je er maar bij neer, dat wordt niets. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten