donderdag 18 juli 2024

Dat ik met Suzanne ga daten en dat ze bij de tweede en vierde kus vindt dat ik uit mijn mond ruik, ook van de zenuwen, vind ik zelf ook een afknapper, zo erg dat er daarom geen relatie van komt 😱🙀. Dat we samen slapen en dat ik snurk, schijn ik volgens ãï regelmatig te doen 2018-2019 (misschien ging het over de man van Astrid), Astrid zei dat ik nooit snurkte die 8 jaar, 2011-2019, haar man snurkte wel hard en daar werd ze gek van. Dochter eline zei dat ik wel af en toe snurkte, deed ze zelf ook. Dat ze daarom besluit dat ze geen relatie (meer) wil 😱🙀 .. of dat er allemaal spinazie op mijn tanden zit, als ik praat of lach .. of dat er snot uit mijn neus hangt, of een vergeten neushaar met een druppeltje eraan .. of dat er per ongeluk wat speeksel uit mijn mond druipt of zelfs per ongeluk in haar gezicht 🥴 spuug .. is me twee keer gebeurd in mijn leven, maar je weet het niet, je weet het niet, ik ben nerveus de eerste twee, drie keer .. of dat ik een bloedneus krijg .. of een reusachtige pukkel die dan net opkomt met een gele kop .. of zo'n rode ontsierende wrijf plek op mijn voorhoofd .. of een gesprongen bloedvaatje in mijn oog, dat ik met een bloederig oog haar aan keik 😱🙀😱🙀

Contact met de dood leggen via artificial intelligence om dat liegende bedriegende schone schijn - heilige corrupte nsb cda bralaapje en ijdele totaal verwaande verrotte verstarde doodse gore gluiperige gelovige smerige stupide hypocriete huichelbekkie hugo de jonge en dat andere goorsste ssmerigste mammonkanker kuttenkotss vvd pvv nsc bbb cda fvd tuig echte mores te leren, horam est, hoogste tijd, the rotten state of the world identified .. en maar volharden in je planeet aarde moordende mammonkanker geloof, 

God Verdomme : Wim de Bie &  Joop Stobbelaar   

Dat is de ergste massieve collectieve gelovige stupiditeit der dommen op de tv en in de media, overal zit dat ijdele vvd ggg ss ccccc gespuis : greedy pig d. trump met zijn bijbel, cda nsc bbb vvd pvv en de astronaut die naar de maan is geweest, geen sterren zichtbaar vanaf de maan en dan terug op aarde naar de ark van noach gaat zoeken 😱😱🙀🙀 .. voor die gelovigen die de wereld naar de maan helpen met hebzuchtig bezitterig mammonkanker olie, kolen, gas, bossen en alles verbranden vind ik het niet erg dat de wereld vergaat, voor de positief genoemden en ruim 90% van de kinderen jonger dan 22 - 65 jaar vind ik het erg. 

Ook zoiets doms, als ik zeg dat ik iRyna en Stella voor meer dan of ruim 20 % niet begrijp en Suzanne voor ruim 30%, dan zeg ik het omgekeerde van wat ik bedoel. Ik denk dat ik Stella en iRyna voor 80% kan invoelen en begrijpen en Suzanne voor 70% >> alles aan die gedachte is onjuist, maar in de eerste zin zeg of schrijf ik wel inderdaad het omgekeerde van wat ik bedoel, dubbel dom dus .. wat denk jij .. kom erin Strepy 😻

https://www.bnnvara.nl/vroegevogels/artikelen/maarten_t_hart_de_ark_van_noach_12_03_2009

In 1992 kreeg aannemer Johan Huibers te Broek op Langendijk een visioen. Hij moest de ark van Noach nabouwen. Inmiddels heeft hij een replica van de Ark gereed, half zo groot als de Ark uit de Bijbel. Met het schip vaart hij door Nederland. Het heeft al in Amsterdam gelegen en is onlangs van Amsterdam naar Drachten gevaren.
Huibers wil met die Ark ons erop wijzen dat indertijd zo’n reddingsboot heeft gevaren met alle ons nu bekende dieren daarin aan boord,  zoals ik hem  bij Pauw en Witteman heb horen zeggen. Dit is een even interessante als gewaagde veronderstelling. Er zijn thans tien miljoen diersoorten. Al wat in zee leeft, hoeft niet door zo’n Ark gered te worden, dus je houdt vijf miljoen diersoorten over.
Van elk rein diersoort nam Noach zeven paartjes mee en van de onreine één paartje. Hoeveel reine diersoorten er zijn is vanuit de Bijbel niet te bepalen, maar zelfs als we van elke diersoort één paartje in de Ark onderbrengen, betekent dat dat er twee maal vijf miljoen, is tien miljoen dieren in de Ark zaten. Gegeven de bijbelse afmetingen van die Ark is dat totaal uitgesloten. Die Ark zou dan ongeveer vijftigduizend keer zo groot hebben moeten zijn.
Maar goed, laten we ons eens even voorstellen dat je ruim vijf miljoen paartjes inlaadt in zo’n Ark. Stel dat je per paartje één minuut nodig hebt om ze aan boord te krijgen. Op een dag laad je dan in zestien uur, in het donker kun je uiteraard moeilijk laden, krap duizend paartjes in.
Wil je vijf miljoen paartjes laden, dan ben je daar, zon- en feestdagen niet meegerekend, zestien jaar mee bezig. Misschien zegt Huibers: Noach kon zo’n paartje in een halve minuut laden. Akkoord, dan ben je acht jaar aan het laden. Hij laadde een paartje in een kwart minuut zegt Huibers. Mij best, we gaan ervan uit dat Noach vier jaar geladen heeft, hoewel ik vijftien seconden per paartje krap bemeten vind, zeker bijvoorbeeld bij de walrus.
Maar als Noach vier jaar laadde, doemt toch een eigenaardig logistiek probleem op. De meeste diersoorten leven veel korter dan vier jaar, de ééndagsvlieg zelfs maar een dag. Dus laad je vier jaar, dan is van al wat je reeds hebt ingeladen 80% dood. Alle ratten, alle muizen, alle muggen, alle kleine vogelsoorten en nog zo’n honderdduizend andere soorten.
Dan nog iets: Johan Huibers zei bij Pauw en Witteman dat in die Ark elk dier heeft gezeten, wat wij nu nog kennen. Als dat waar is, zijn dus ook de schaamluis, de hoofdluis, het platje, de lintworm en de spoelworm ingeladen. Organismen die niet vrij bestaan, maar in of op een ander organisme leven. Noach en zijn vrouw en zijn drie zoons en drie schoondochters zaten dus onder de schaamluizen, de platjes en de lintwurmen. Sterker nog, er zijn ongeveer tweehonderd specifiek op de mens parasiterende organismen. Die zaten dus ook allemaal in de Ark. Op of in Noach en zijn familieleden.
Ja, ho, maar als jij zo’n tweehonderd parasieten mee moet nemen met acht mensen, heb je per mens vijfentwintig parasieten op je lijf of erin. Ze zijn niet allemaal gevaarlijk, maar de meeste wel en als je vijfentwintig parasieten herbergt, dan word je binnen de kortste keren doodziek.
Nee, Johan Huibers, die Ark van Noach, dat is volstrekte onzin. Toer je daarmee rond, dan maak je jezelf grenzeloos belachelijk. Dan bewijs je dat je nog nooit, ook maar één seconde hebt nagedacht over de logistieke problemen die zo’n  opmerkelijke operatie met zich mee brengt.
Nu lijkt me deze overigens buitengewone aimabele Huibers niet iemand die ooit ergens over heeft nagedacht. Eigenlijk is hij te dom om een mens  genoemd te worden, maar misschien nog net te slim om een chimpansee genoemd te kunnen zijn, want ja, hij praat wel.
Wat is Johan Huibers dus? Hij is de missing link tussen mens en chimpansee, waar we al zo lang naar op zoek zijn. Met zijn tocht bewijst hij Darwins evolutie-theorie.

Voor zover ik het kan beoordelen, en daar ben ik redelijk tot goed in, zijn babette koster van groos, barbara van de griend en klaske de jonge hebzuchtig bezitterig liefdeloos, wezenloos, ijdel verwaand smerig stupide compleet geschift gestoord misvormd en in de war en horen ze niet thuis in een vrije, vreedzame, eerlijke, rechtvaardige, gelijkwaardige, sociaal solidaire samenleving door hun vader, in combinatie met de moeizame relatie van de vader met de moeder, die ook niet helemaal in orde is .. psychisch (erfelijk) ernstig belast .. en omdat ze zelf geestelijk voor meer dan 70% niet in orde zijn, wrong wired, alles zit andersom egoïstisch verkeerd bedraad in die ijdele verwaande daardoor domme varkensschaapkippekutkop .. dat die moeder van zo'n ijdele verwaande verrotte domme vent kinderen wil zegt al veel, zo niet alles 

hebbie rosbieffie, tonijnie ?  coquillie blief iknie, restie kennie schelie, neenie geschiftie weiffie ken nouwie werkelijkie helemalie niksie schelie, dattie denkie ikkie Strepy  


"Wir haben ne haus auf ne Triple A Ort !" Onder de indruk van die uitspraak tijdens een vakantie te Kalamata Greece Hellas durfde ik toch voorzichtig te vragen was Triple A Ort das denn bedeutet ? "Na jah, Artzt, Apoteker und Aldi in die Nähe." 

Lady Suzanny 


auw, die Oostenrijkse uit Vienna heeft law, economics and information sciences gedaan .. OP DEZELFDE MANIER ALS WAAROP ZE YOGA DOET 🙀😱, 10plus of Aplus all natural, en dan kijk ik even naar haar gezicht en dan ziet ze er zo uit, een combinatie van Audrey Hepburn en Marilyn Monroe van 1.68 meter en haar volle lippen glinsterden net zoals de dames hieronder (wel top lippenstift) en ze leek er enorm op : 


Zonder dat dreaming of him, wel rest, dat deed ze na een uur intens yoga, ze legde heel leuk uit waaraan ze dacht, maar ik ben het alweer vergeten, ergerlijk als je zo met jezelf bezig bent dat je belangrijke boodschappen mist, ze is 2 jaar in Nederland en zei in perfect Nederlands "Fijn weekeinde !" tegen de zaal van 4 mensen, ze doet 1,5 jaar yoga en is veel beter dan ik (10 jaar yoga, wel pas sinds 2018 fanatieker .. en een onderbreking van 3 jaar door gevangenis, gif injecties en somberheid door mammonkanker ijdele verwaande verrotte doodse smerige stupide krengetjes als barbara rotkop zure huichelbek van de griend). 

Ahmed in fietsenzaak quick aemen kan 6 talen en bijbehorend arabisch en europees en dat andere schrift, er stond een Marokkaanse jongen en die deed gymnasium, ze kunnen drie dimensionaal rekenen, begrijpen de profiel formule .. ik kon net Latijn en biologie met een 4,5 op 10 en wiskunde mavo met een 6 op 10, alleen voor Nederlands, Engels, Duits, aardrijkskunde, geschiedenis en sport een 7, Frans een mager zesje (alle spelling fout), scheikunde begreep ik nagenoeg niets van, natuurkunde mavo/mbo niveau een 5/10 .. stomme cijfertjes zeggen ook niks, maar die twee zijn semi geniaal of echt intelligent, ik niet .. of heel misschien heb ik door wiet, psy truffels ~ paddestoelen en nu salvia divinorum een gek klapje in de richting van fantasie en creativiteit gehad, creatieve 12 jarige met ruim 30 jaar vooral alfa kakel ijdele verwaande verrotte doodsse juristes ervaring en mavo economie .. ik weet nu dat ik intelligenter en slimmer ben dan negatief genoemden, van balkenende en verhagen tot mark edith schippers yessilgoz rutte, die uitblinken in ijdele verwaande verrotte doodse gore gluiperige gelovige smerige stupiditeit. 

kletsie oofer selleffie  

https://www.yahoo.com/lifestyle/check-nasas-next-space-station-093000463.html

Het volgende space station rond de maan, het idee is goed, voor iedereen wordt dan duidelijk dat nergens vanaf de maan sterren zichtbaar zijn >> nasa krijgt momenteel geen mensen naar de maan, china stuurt robots naar de maan, knap, rond 2055 vergaat de wereld, olie, kolen, gas en bossen en alles wordt verbrand, de aarde kan 8 miljard hebzuchtige bezitterige ijdele vvd ggg ss ccccc "mensen", geestloze varkentjes, kippetjes, schaapjes, konijntjes onmensen niet aan en er wordt aan een space station rond de maan gewerkt, laten we de schone schijn nog maar even ophouden met moordende varkenss trump, poetin, assad, kim, xi en government in europa is echt niet zoveel beter, zeker in hol land niet zoals hier aangetoond, we negeren dat, we negeren feiten, we negeren de realiteit, human kind cannot bear reality, we gaan ggg vvd ss cccccc door met de kakel kippetjess en knor varkentjes 🙈🙉🙊 keeping up appearances, schone schijn, het enige wat telt voor dumb ass pigss bea van oranje na ss au, edith schippers, yessilgoz, caroline van der plass, faber, klever, wiersma, sonnema, van der wal, melania en ivanka trump, vladina poetina en dochters, barbara rotkop zuur bitter huichelbekkie van de griend, martha neeter braaksma, rosanne hertzenberger, verhagen, balkenende, donner, rutte kutte, hugo de jonge, camielke eurlings, greet zalm en wilders, piggies willy, maxima amalia alexia ariane, geketende mammonkanker ijdele valse verwende vvd ggg ss ccccc zombies kutkotss kotsskutten met niets dan rechtse greedy kakel en knor kutpraatjes uit liegende hypocriete huichelbekkies, the disgusting disgrace

https://www.youtube.com/watch?v=WIZNwmkqDxo




Dit voorspelde Maarten 't Hart zo'n 20 blog posts verderop in 2019 min of meer, goed water gebrek, dit gaat over dood water 😱🙀


Earth’s Disastrous 10th Tipping Point Has Been Identified

what an eye

"Hearst Magazines and Yahoo may earn commission or revenue on some items through these links."

  • Crossing Planetary Boundaries (PB)—a concept that defines nine potential ecological “tipping points”—could spell doom for ecosystems and humanity’s future on the planet.

  • Of these PBs, humans have already crossed six of the nine thresholds.

  • Now, scientists are arguing that there’s potentially a tenth boundary that’s gone unrecognized, which concerns worldwide aquatic deoxygenation in lakes, reservoirs, oceans, and other bodies of water.


Climate change” is a scary, catch-all term that summarizes all the anthropogenic degradation humans are inflicting on the planet. In reality, climate change is only one of the many threats facing the planet.

First introduced in 2009, the Planetary Boundary (PB) concept identifies nine unique thresholds that could spell disaster if humanity crosses them. While climate change is one of the nine boundaries, the list also includes things like biosphere integrity, ozone depletion, ocean acidification, freshwater change, and more. (Of course, what we think of as climate change exacerbates all of these issues, so in a sense, it remains Public Enemy No. 1.)



Now in a new study, scientists are arguing that a 10th boundary could be added to the list—aquatic deoxygenation. Some bodies of water in the world (such as basins in the Black Sea, the Baltic Sea, and various fjords) are naturally anoxic, meaning that they contain little or no oxygen. But widespread deoxygenation is different, as it affects previously oxygenated bodies of water globally and to varying degrees.

According to the researchers, lakes and reservoirs have experienced oxygen losses of 5.5 percent and 18.6 percent respectively in the past 45 years, and the oceans have dropped by 2 percent—a jaw-dropping amount of oxygen when you consider the collective size of the oceans. One of the most dramatic examples of deoxygenation is in midwaters off the coast of California, where oxygen levels have dropped by a staggering 40 percent since 1960. The results of this study were published in the journal Nature Ecology & Evolution.

Andreas Oschlies—co-author of the study and professor of Marine Biogeochemical Modelling at GEOMAR Helmholtz Centre for Ocean Research in Kiel, Germany—gives a detailed description in a press release about how rising temperatures and land (mis)use can cause this kind of rapid deoxygenation:

The causes of aquatic oxygen loss are global warming due to greenhouse gas emissions and the input of nutrients as a result of land use. If water temperatures rise, the solubility of oxygen in the water decreases. In addition, global warming enhances stratification of the water column, because warmer, low-salinity water with a lower density lies on top of the colder, saltier deep water below. This hinders the exchange of the oxygen-poor deep layers with the oxygen-rich surface water. In addition, nutrient inputs from land support algal blooms, which lead to more oxygen being consumed as more organic material sinks and is decomposed by microbes at depth



Ocean-dwelling animals needed oxygenated water to survive, and as such, these deoxygenated waters can significantly impact fish, mussels, and crustaceans. This subsequently reverberates up the food chain and threatens ecological collapse. And if that wasn’t enough, deoxygenated water can also produce nitrous oxide and methane—two notoriously terrible greenhouse gasses—via microbiotic processes. In other words, losing oxygen in Earth’s bodies of water can unleash an absolute deluge of climate disasters that could spell doom for our planet.

“Dissolved oxygen regulates the role of marine and freshwater in modulating Earth's climate. Improving oxygen concentrations depends on addressing the root causes, including climate warming and runoff from developed landscapes,” Kevin Rose, a professor at the Rensselaer Polytechnic Institute in New York and lead author on the study, said in a press statement. “Failure to address aquatic deoxygenation will, ultimately, not only affect ecosystems but also economic activity, and society at a global level.”

Humanity has already crossed six of the nine boundaries enumerated in the original PB concept, and now a tenth boundary could be quickly joining that notorious club. Luckily, there is a solution, and it’s one that’s been with us for more than a century—eliminate emissions, save the planet.

No wise words out of a greedy racist sexist murdering mammon animal farm pig mouth donald trump

Trump verbreekt record in de peilingen


fascist mammon cancer pigss and chickenss at large posing for themselves


Voormalig president Donald Trump heeft zijn grootste voorsprong genomen op president Joe Biden in de campagne voor de presidentsverkiezingen van 2024, volgens een nieuwe opiniepeiling. Donderdag was de tweede opeenvolgende dag met recordtotalen voor Trump.

In een recente enquête van CBS News en YouGov zei 52 procent van de geregistreerde kiezers dat ze voor Trump zouden kiezen als de verkiezingen vandaag zouden worden gehouden. Biden werd gesteund door 47 procent van de 2.247 ondervraagde kiezers, terwijl 1 procent van de respondenten zei dat ze “niet zouden stemmen” als Trump en Biden op het stembiljet zouden staan. De peiling werd gehouden van 16 tot 18 juli.

De resultaten van donderdag zijn een kleine sprong voorwaarts ten opzichte van een CBS News/YouGov-peiling die werd gehouden in de dagen na het eerste presidentiële debat, waar het optreden van Biden de bezorgdheid aanwakkerde over het vermogen van de president om Trump te verslaan en nog eens vier jaar in het Witte Huis te zitten. Van 28 juni tot 2 juli zei 50 procent van de kiezers dat ze op Trump zouden stemmen als de verkiezingen vandaag zouden worden gehouden, terwijl Biden werd gesteund door 48 procent.

Toen dezelfde vraag werd gesteld van 5 juni tot 7 juni, zei 50 procent van de kiezers dat ze Trump zouden steunen, terwijl 49 procent voor Biden koos.

De boost in de peilingen komt een dag nadat Trump zijn record brak in een Economist/YouGov peiling, waar bijna de helft (49 procent) van de Amerikaanse volwassenen zei dat ze geloven dat Trump zal winnen in november, ongeacht wie ze zouden steunen in de verkiezing.

FiveThirtyEight, een analysesite voor opiniepeilingen, gaf Trump donderdag gemiddeld ook zijn grootste voorsprong in nationale peilingen. De voormalige president had een voorsprong van 3 procentpunten op Biden – een sprong van 1 procent ten opzichte van de dag ervoor en een sprong van 2,8 procent sinds het presidentiële debat van 27 juni.

Kiezers werd ook gevraagd in de CBS News/YouGov poll die donderdag werd vrijgegeven hoe ze zouden stemmen als de verkiezing zou gaan tussen Trump en vicepresident Kamala Harris, die wordt beschouwd als de waarschijnlijke vervanger van Biden als de president zich terugtrekt als de Democratische genomineerde. Harris deed het iets beter dan Biden, hoewel ze nog steeds verloor van Trump, 48 procent tegen 51 procent.

De enige kans van slagen heeft Michelle Obama tegen het fascistische dictatoriale liegende ijdele verwaande verrotte doodse gore gelovige gluiperige smerige stupide cccccc varken donald trump .. en ik droom daarna of ten tijde daarvan nog steeds van een sociaal democratische anarchie van mensdier en natuurvriendelijk spelen aan en in vrede, vrijheid, gelijkwaardigheid, solidariteit. 


 Vance was een enorme Trump-criticus…

Opvallend aan de keus voor Vance is dat hij een uitgesproken criticus van Trump was. Volgens persbureau Reuters schreef hij in 2016 aan een vriend op Facebook dat Trump, in het begin van diens presidentiële termijn, “een cynische klootzak is zoals Nixon”. Of misschien is Trump wel “Amerika’s Hitler”, voegde Vance eraan toe. Een jaar later, in 2017, noemde hij Trump een “morele ramp”.

Bij interviews en publieke optredens werd Trump door Vance “verwerpelijk” en een “totale oplichter” genoemd. En in aanloop naar de verkiezingen in 2016 overwoog hij zelfs te stemmen voor Hillary Clinton.

Op X likete Vance tweets waarin Trump werd beschuldigd van seksueel misbruik en waar Trump “een van de meest gehate, schurkachtige, douchey celebs van de VS” werd genoemd.

Tegen de tijd dat Vance zijn Senaatscampagne lanceerde, draaide hij echter publiekelijk bij. Over zijn kritiek op Trump zei Vance onlangs: “Ik was zeker sceptisch over Donald Trump in 2016, maar hij veranderde mijn mening als president."

 …maar werd verkozen mede dankzij zijn steun voor Trump

Bij de Senaatverkiezingen van 2022 was steun van Trump voor veel kandidaten essentieel. De verdediging van Vance voor de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 zorgde ervoor dat de senator die steun kreeg. Mede hierdoor werd hij gekozen als senator van Ohio.

Hij heeft gezegd dat de resultaten van de verkiezingen in 2024 niet zomaar geaccepteerd zullen worden, en dat Trump gelijk had toen hij in 2020 de toenmalige verkiezingsuitslag aanvocht. Die uitgesproken mening zorgen er volgens Amerikaanse media voor dat Vance een streepje voor had bij Trump.

Het feit dat hij zelf relatief jong is, een belangrijk gezicht is voor jonge rechtse stemmers, en afkomstig is uit het electoraal belangrijke Midwest hebben ook meegespeeld in de keuze van Trump voor Vance als running mate.

Vance is voor steun aan Israël, tegen steun aan Oekraïne

Israël en Oekraïne zijn momenteel twee van de hete hangijzers in de Amerikaanse buitenlandpolitiek en Vance is hier uitgesproken over. Al tijdens zijn kandidatuur als senator in Ohio noemde hij het niet in het belang van de VS “om door te gaan met het financieren van een effectief eeuwigdurende oorlog in Oekraïne".

Over de Russische president Vladimir Poetin zei Vance: “Er zijn veel slechteriken over de hele wereld, en ik ben op dit moment veel meer geïnteresseerd in sommige problemen in Oost-Azië dan in Europa.”

Vance is echter wel een groot voorstander van steun aan Israël. “Het is vreemd om Israël en Oekraïne gelijk te stellen als vergelijkbare kwesties. Ze zijn fundamenteel verschillend en we moeten ze afzonderlijk analyseren”, zei hij. “Ons doel in het Midden-Oosten zou moeten zijn om de Israëliërs een goede verstandhouding te laten krijgen met Saudi-Arabië en andere Arabische Golfstaten. Er is geen manier waarop we dat kunnen doen, tenzij de Israëliërs de klus met Hamas klaren."


Als poetin besluit een kernwapen in te zetten in Oekraïne, dan geloven trump en vance dat wel, zelfs europa interesseert ze matig tot niets, american animal farm pigss first, we don't care about the rest .. als donald trump vriendjes of maatjes kiest, dan is dat adolf hitler die goebbels en himmler kiest. IJdele verrotte verwaande doodse gore gelovige gluiperige smerige stupide varkens kiezen dezelfde varkens, zie vvd pvv nscbbb cda fvd en poetin. 


Twee dagen zonder wiet, psy truffels, salvia divinorum of efedra, 18 en 19 juli .. 20 juli gebruik ik wel en dan zie ik de 24 jarige dame die zo op Suzanne lijkt ook weer 😻 bij dansen bovendien (meestal gaat het fout als ik me verheug, ze is er niet, ik ga door mijn enkel of ik word weg gestuurd .. en dergelijke) 











I’ll see you when i get there 






De knoflookplant is of doet het toch ook heel mooi, mijn eerste tuinier ervaring on zie balcony in da house .. o nee, lavendel en zonnebloem planten waren eerst, dit is "spontaan", zelf gedaan, knoflook met een stekje geplant en dan groeien er mooie dingen













Bij lucia de b. werd alles, maar werkelijk alles uit haar dagboek gebruikt en misbruikt om haar veroordeeld te krijgen door de liegende ijdele verwaande verrotte doodse gore gluiperige gelovige smerige stupide bevooroordeelde tunnel visie mammonkanker krengetjes van het openbare gesloten dode kut hysterie minniesterie, de zoveelste abjecte dwaling van de smerigste roddelende liegende moralistische nuffige slechte foute liefdeloze onmenselijke kuttenclub van hol land 

Ook voor het dood schieten van een 20 jarig jochie dat helaas mis schoot op een moordend misdadig mammonkanker fascistisch narcistisch discriminerend racistisch sexistisch varken donald trump wordt nu naar complotten gezocht en van alles erbij gehaald om dat te rechtvaardigen door de secret service, cia en fbi die een inktzwart verleden hebben als communisten en anarchisten (albert einstein, charlie chaplin) jagers en moordenaars daarvan en wat anders is >> verdovingspistolen voor de politie, geen wapens met kogels .. voor de moord op zeker 9 mensen en het ernstig gewond raken van meer dan 50 mensen wordt dik dom varken donald trump nooit veroordeeld dankzij het oneerlijke onrechtvaardige “recht”, onrecht van net zulke ijdele vvd ggg ss ccccc kakel kut juristen van de “supreme conservative cccc cunt court”




Geen opmerkingen:

Een reactie posten