maandag 22 juli 2024

Life is pretty hard if you know that every breath you take, every move you make, every fart you bake is LEGENDARY

 Ratchet AnuBie 






Ratchat AnuBie

dick mammonkanker sschoof, DONDER OP met je laffe smerige stupide nsb vvd ggg conformist complacent christian conceited coward kippekutkop .. 

this ofcourse isn't me, Ratchet Anubie, i'm a women's man, no time to tok tok : the absurdity of their formal clothes, hiding fascist murdering mammoncancer pigss melania and donald trump .. nobody wants to know, nobody cares and this time there will be no "wir haben es nicht gewusst" with a destroyed burned world .. 

michelle of barack obama als vice president is dan zeer verstandig .. teveel vrouwen zijn ijdel verwaand stupide sielig slachtoffer autistisch met zichzelf bezig (las dat er voldoende democratic nominees waren voor kamala harris .. is dat democratisch ?)

ik  vertrouw <65% van de vrouwen nauwelijks meer sinds 2018-2024, zo jaloers ijdel verwaand en daardoor laf zwak smerig stupide .. waarom steunt Pelosi Kamala Harris en niet Michelle Obama waarmee de Democraten veel meer kans maken om het wel te redden, de zelf destructieve jaloerse victim mentality van de meer vrouwelijke usa Democraten >> democraten waar ik 98 % voor ben en 98% tegen republikeinen vanwege de zoveel meer racistische discriminerende seksistische greedy vvd ggg ss ccccc fascistische mentaliteit van de republikeinen .. ook dat Biden zo lang door kon gaan terwijl hij zo afgetakeld dement was en niemand 1 jaar geleden ingreep .. en de slechte ijdele verwaande victim mentality van hillary clinton en <65% van de vrouwen >> mannen : adolf hitler, vlad poetin, donald trump to name a few disasters .. supported by too many following greedy mindless conceited complacent conformist cackling chicken slave women dolls  > melania trump 

kunnen jullie door een waterkraan ? 

vader abraham 

ordinary joe, terry callier : 

https://www.youtube.com/watch?v=4UApDckEbE8


ik heb geen enkele moeite met een gerichte drone bom op vladimir poetin en het kremlin, erger voorkomen, ik had het prima gevonden als donald trump dood geschoten was (expres mis geschoten misschien zelfs ? denk van niet .. als je het sympathieke intelligente hoofd van de doodgeschoten 16 jarige jongen ziet en die mussolini moordende mammonkanker varken kut kop van donald trump), net zoals het heel mooi geweest was als adolf hitler 1933 dood geschoten was .. en zijn medestanders, followers, blinde volgelingen, blind obedience to a hating racist discriminating army sergeant chicken adolf hitler or mammoncancer murdering mussolini donald trump PIG.. in duitsland was er bij de rechter lijke macht en de (politie) autoriteit 1923-1945 een soort beleid - complot om adolf hitler führer te laten worden na de vernedering en economische chaos na 1918 en 1933 voor reich duitsland











NU DUS MET WINDTURBINES EROP OM OVER EEN KALME ZEE MET 100 tot 1000 kilometer per uur te varen, een tgv trein op windturbines kan zo ook tot 1000 kilometer per uur .. maar dan moet er wel een halve tunnel om heen, of verzonken in de aarde .. pathetic dead cuntss are stuck in their vain conceited conformist cackling complacent chicken "head"

haast is haat, geduld is liefde

 .. en aan de andere kant, 500 "mensen", ambt e naren werkzaam bij de ilt, inspectie leefomgeving en transport zit daar weer autistisch verwaand verrot doodss goor gelovig gluiperig smerig stupide zielig te doen over fat bikes, te goedkoop uit china, mag niet, kan niet, IN PLAATS VAN DE WERELD TE REDDEN MET WINDTURBINES OP ALLE TRANSPORT MIDDELEN

GOD VER DOMME AUTISTISCHE LAFFE VVD GGG SS KUTTEN 

EEN DUUR STATIEGELD SYSTEEM INSTELLEN VOOR PLASTIC FLESSEN DIE NIET RECYCLEERBAAR ZIJN, BLIKJES WEET IK NIET, VERMOED DAT ALLES IN DE VERBRANDINGSOVEN VERDWIJNT, MET PLASTIC GEBEURT DAT IN IEDER GEVAL OF HET WORDT IN DE ZEE GEKIEPERD > IS MET MILJARDEN KILO'S PLASTIC UIT DUITSLAND GEBEURD, VERSCHEEPT NAAR BANGLADESH, CONTRACT OM HET VERANTWOORD TE VERWERKEN, HET IS DUS DAAR IN DE ZEE GEKIEPERD. HET AUTISTISCHE NAVELSTAREN VAN DE "OVERHEID" en het leidt de aandacht af van de ware ramp, government as the killing burden on the people and the planet

Het openbaar vervoer, al die poortjes en beveiliging en bewaking systemen en controleurs maken het "openbaar" vervoer schandelijk duur, het smerige stupide ijdele verwaande verrotte doodse mammonkanker vvd cda gedrag van "marktwerking" voor de rijke stinkerdss, tegen de arme mensen weer zichtbaar .. zie verderop het 2-4 jaarlijkse reorganisatie carroussel voor en van dure adviesbureau's van en voor ex politici - leugenaarss en huichelaarss wat in 40 jaar triljarden eur aan belastinggeld van wel echt werkende mensen kost .. alleen in nederland al, het is wereldwijd natuurlijk nog veel erger, dure ijdele verwaande kakelwoordjes die niemand verder leest en waar in de praktijk niks mee gedaan wordt. 


SUNDAY, JANUARY 7, 2007

Vroon en Verschrijver: Rapport

Elke dag worden we verrijkt met een aantal controversiële onderwerpen. Wie daar verstand van heeft en er iets over zegt, loopt vanuit de organisatie of het bedrijf waar hij/zij werkt het risico ontslagen te worden.
We verbieden elkaar steeds vaker de hersens te gebruiken en besteden de boel uit aan interim-managers en organisatie-advizeurs. Incompetente juristen en dito “leidinggevenden” kunnen zelf geen deugdelijk besluit nemen, maar laten dat liever aan de rechter of een ander over, die helemaal niet bevoegd is om een besluit te nemen. Ongetwijfeld verrichten zulke mensen buitengewoon nuttige arbeid, maar soms vraag ik me af of al die (krijtjes)pakken en vette lease-auto’s wel nodig zijn. Zo zijn er universiteiten die jarenlang voor enkele duizenden guldens per dag interim-managers inhuren, terwijl zij in eigen gelederen personeel hebben dat zulke mensen opleidt.

Toen ik onlangs mijn olie lekkende motorfiets wilde starten bij het ministerie van WVC, bleek een vriendelijke geest verdere bodemvervuiling te hebben willen voorkomen door wat papieren onder het blok te leggen. Op weg naar de afvalbak viel mijn oog op de woorden McKinsey and Company, en de titel: “Herwinnen van aantrekkingskracht door versterking van televisieprogrammering; hoofdelementen voor een meerjarenplan van de Nederlandse publieke omroep”.
Het stuk telt veertien pagina’s, die grotendeels blanco zijn, maar volgens een bijgeschreven memo heeft het twee miljoen gulden (1990 geschreven, inmiddels is dat hetzelfde bedrag in EUR) opgebracht. Dat moet dus een onvoorstelbaar knap verhaal zijn. Gauw naar de portier van een omroep brengen. Nee, natuurlijk niet, je kunt een arbeider niet zo maar een intellectueel rapport geven. Zelf bewaren en lezen dus:

“Om in de toekomst haar bestaansrecht waar te maken” Wat is dat nou ? Slecht taalgebruik in de eerste zin ? Kan McKinsey voor vier mille per dag of daaromtrent niet eens Nederlands schrijven ? Je hebt bestaansrecht of je maakt je waar. Pleonasme, net zoals “overnieuw”. Foutief Nederlands ! Het is “opnieuw” of “over”. Overnieuw is geen goed Nederlands, dames en heren. Maar goed, wat valt er waar te maken ?

“De publieke omroep heeft een rijke historie, maar gaat tenzij drastisch wordt ingegrepen een arme toekomst tegemoet. RTL-4 heeft één jaar na zijn start al meer kijkers dan ieder van de publieke zenders en de opmars van de commerciële televisie lijkt nog niet ten einde (…). Als niet snel opgetreden wordt, zal dit tot een onacceptabele verdere verschraling van het programma-aanbod leiden.”
Nou, en ? Wat moeten we met al dat operatiebloed, het geklets over taboes en mensen die god gevonden of gezien hebben bij de EO ? En was Willem I niet onze koning-koopman, en Lubbers naar eigen zeggen minister-ondernemer ? Als de verzuilde zooi in dit land geen kijkers meer trekt, dan heft de boel zichzelf gewoon op.

Maar ja, McKinsey moet voor twee miljoen pietermannen nog dertien pagina’s vollullen, dus dat gaat zomaar niet. Met behulp van “pakkend Nederlands drama, spraakmakende actualiteitenrubrieken en identiteitsprogramma’s van hoog journalistiek niveau (wat in de lieve vrede zijn identiteitsprogramma’s ? wat is een hoog journalistiek niveau ? Hoe meet je zoiets ? Waarderingscijfers ? ) kan een positieve en herkenbare profilering bereikt worden ten opzichte van commerciële televisie”.

En hoe dan wel ? “Het streven moet zijn om een zodanig evenwichtige programmamix te bereiken dat op elk tijdstip publiekssegmenten bereikt worden die variëren qua omvang en interessegebieden. Zie schema B”.
Wat is dat nou ? Schema B bestaat uit een soort asperges, opgebouwd uit “programmatische versterkingen”. Daar moeten we meer van weten.
“Door vergaande structurele samenwerking en coördinatie tussen de zendgemachtigden wordt de weg naar sterkere programmering geopend en kunnen de hiervoor benodigde middelen structureel worden vrijgemaakt”. Godallemachtig, na zes keer lezen snap ik het nog niet, maar zie schema C.

Wij bedienen ons van onder andere de volgende middelen. Meerjarenplanning/informatiesystemen, regelmatige terugkoppeling/bijsturing, bredere invulling programma mix, kostenreductie uitzendproces, aantrekkelijk maken van fusies, verschuiven van cursussen en minderhedenzendtijd (naar momenten waarop het Neerlands bloed in z’n nest ligt), en natuurlijk: effectievere inning omroepbijdragen. Ja, als je zo’n bureau in de arm neemt, zul je wel moeten.
En hoe gaan wij dat organiseren ? Zie schema D.
“RANDVOORWAARDE: aanscherping van programmavoorschrift per hoofdtijdvak”. Snap ik ook al niet. Zie schema E. Weer een partij asperges, maar nu naar beneden wijzend. Er dreigt een financieel tekort ! Wat doen we daaraan ? Zie schema F: “Toevluchtsmogelijkheden”. De minister van W(V)C gelieve tweehonderd miljoen te betalen, en de omroepbijdrage moet omhoog.

Natuurlijk, wat McKinsey heeft durven afleveren is schaamteloze fleuteldreut, maar eerlijk is eerlijk: elke organisatie krijgt de adviseurs die zij verdient. Elke organisatie krijgt advizeurs die eraan verdienen.

Dit is geschreven in 1990 door Piet Vroon.

let's build a world of free love, not possessive chained mammon love, which is hate 


New hydrofoiling vessel will revolutionize the future of marine transportation: 'More like flying than sailing'



We're all quickly learning about the environmental benefits of electric vehicles. They're more cost-efficient than traditional gas-guzzlers and can run on clean, renewable energy sources.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten