dinsdag 9 juli 2024

wanneer zeggen die 26 (kabinet der king pig) advizeurs van piggy willy van oranje na ss au (en feitelijk indirect ruim 100.000) einde lijk eens tegen dat varkentje, het is genoeg geweest, de aardappel in je reet schertsvertoning scheetkussen farce is over met je lege holle voorgekookte rechtse kuttepraatjes, wanneer zeggen die 140.000 ambtenaren bij de rijksoverheid en die 3 tot 5 miljoen semi ambtenaren eindelijk: met deze discriminerende racistische hebzuchtige bezitterige egoïstische ijdele verwaande verrotte doodse gore gelovige gluiperige smerige stupide nsb leugen tegen vrede, vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, de natuur, het mensdier en het vernielen en verbranden van planeet aarde werken wij niet meer mee .. we gaan grotendeels het onderstaande positieve constructieve planeet aarde reddende uitvoeren, voor vrede, vrijheid, sociale solidariteit, gelijkwaardigheid, mensdier, natuur en planeet aarde, ook de pers en media hebben een belangrijke rol, de waarheid .. wanneer dringt het einde lijk door

„Het is bijvoorbeeld een hard gegeven dat we vol zitten met vooroordelen. Die kennis kun je op allerlei manieren gebruiken om je boodschap te versterken. In de politiek zie je dat veel gebeuren: klimaatactivisten zijn boomknuffelaars en maatschappelijke organisaties typeer je als subsidieslurpers.”
Die vooroordelen refereren aan een onderbuikgevoel dat iedereen heeft. Pot: „Wat we ons vaak niet realiseren, is dat ons brein ons continu voor de gek houdt. Met ons reptielenbrein, het evolutionair oudste deel van ons brein, reageren we zonder verder na te denken. Het laat ons instinctieve keuzes maken. Dat moest in de oertijd ook, want er was geen tijd om na te denken als er gevaar op de loer lag. Directe actie was vereist. Pas toen in de evolutie de neocortex – het jongere deel van onze brein – ontstond, waren we in staat afwegingen te maken en taal te gebruiken, waardoor we ons van andere dieren gingen onderscheiden.”
Maar wie denkt dat we daardoor objectief zijn en voor ieders argumenten openstaan, komt bedrogen uit, aldus de auteur. „Dat oude deel van ons brein is vaak dominant en neemt beslissingen voor ons zonder dat we ons daarvan bewust zijn.”

Zo kan een (politiek) leider, koning(in), paus, dominee bij zijn aanhangers of gelovigen niet van zijn voetstuk vallen, ondanks dat hij aantoonbaar vele onwaarheden vertelt. Hersenen laten alleen die informatie door, die het beeld bevestigen dat we al hebben. 

$$$$$$$

El secredo de sus ojos, de argentijnse versie, the secret in their eyes is een bijzondere goede film. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/El_secreto_de_sus_ojos

elektro magnetische puls motor met maxwells multi demoned artificial intelligence electronic relays en waterstof gas onder druk .. screw of schroef turbines onder de windmolens voor dubbele energie in rivieren en de zee (getijdenwerking) .. elektriseersmachine Wimshurst en tesla coil in een vacuüm, elestor waterstof elektriciteit batterij en transportmiddelen met windturbines en batterij geven des nachts de helft of meer energie terug van de batterij aan het elektriciteits net, windturbines op treinen, auto's, bussen, vrachtwagens, schepen, vliegtuigschepen die 's nachts het elektriciteitsnet en de elestor batterij van stroom voorzien is de meest geniale oplossing tegen het verbranden van planeet aarde, het verbranden van triljarden liters olie, kolen, gas (en bossen, maar dat gebeurt vooral vanwege mc donalds hamburgers)

As our planet continues to overheat due to our reliance on dirty energy sources like gas and oil, it is vital to rely instead on clean, renewable energy sources like wind and solar. Advancements in solar technology that allow us to maximize the efficiency of solar cells continue to make that future more and more viable. 1 windturbine levert meer elektriciteit dan 180 zonnepanelen, dus leveren 12 windturbines op een locomotief ~ trein heel veel elektriciteit, idem dito 2 windturbines op een auto, 4 op een vrachtwagen, 40 op een vliegend over het water scherend electra glide schip (zie verderop). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten