dinsdag 21 mei 2024

Voor alle goede verstaanders, nou dan weet u het wel. Oekraïne zou van poetin kremlin kgb krengen rusland zijn, waarom dan niet polen. Taiwan zou van china van dictator xi en zijn onderdrukkende "bestuur" zijn, dat de wereld vernielt, waarom dan niet nieuw zeeland of australië en door middel van angst en ontstellende lafheid soldaten conditioneren om broeders en zusters te vermoorden en martelen, klaar stomen voor een volgende oorlog of zoals hitler, ballen eraf geschoten en vervolgens zeker 18 nee 30 miljoen mensen vermoorden en 200 miljoen (geestelijk) gewonden >> krankzinnige mammon kanker varkens vernielen de wereld en met het budget van defensie over de hele wereld kun je iedereen een basis inkomen van 2000 eur betalen voor 24 uur werk en een maximum van 4000 eur per maand en allen werken aan het redden van planeet aarde, werken en spelen aan een mensdier- en natuurvriendelijke aarde in vrijheid, gelijkwaardigheid en sociale solidariteit in plaats van dat vvvd ggg ss varkensstal en kippenhok "bestuur" in elk land nu .. Vroeger was de aarde plat. Raar, omdat het melkwegstelsel 13,8 miljard jaar oud zou zijn, ook helemaal niet zo zeker, kijk maar eens hoe oud de aarde was, eerst werd 5000 jaar gezegd, toen naar 30.000 naar 300.000 naar 5 miljoen naar 4,1 miljard jaar nu .. het heelal of het universum zou 13,8 miljard jaar oud zijn, het heelal ~ universum zijn oneindig qua ruimte en tijd, dat kan niet anders, pseudo kakelaars en knorrende pigss

 De effectieve temperatuur van het oppervlak van een rode dwerg is 2300 tot 3500 kelvin. Rode dwergen zijn zo lichtzwak (absoluut 10 tot 300.000 maal zwakker dan de zon) dat geen enkele met het blote oog te zien is (de helderste rode dwerg is Lacaille 8760 met een visuele magnitude van 6,68). Een groot deel van de sterren van de Melkweg zijn rode dwergen. Vanwege de langzame verbranding van waterstof en de lage temperatuur kan de levensduur van de minst massieve ster 10-20 biljoen jaar bedragen. Omdat het heelal nog maar zo'n 13,8 miljard jaar oud is, is de verdere evolutie van rode dwergen vooralsnog onbekend.

Ook stom dat voor amerikanen a billion een miljard jaar is, dat is 1000 miljoen jaar, en dat in hol land een biljoen 1.000.000.000.000 jaar is 

  • Volgens 3 bronnen

Wat waren cartografen geniaal, zonder vliegtuig in 1700 de wereldbol met land en oceanen zo goed weergeven of hol land of Italië zo precies en goed in kaart brengen. De 70 jarige zoon van een bekend cartograaf ging het me uitleggen, hoe zijn vader dat deed, helaas niet meer gehoord, hij vertelde ook hoe ingenieus het grachtenstelsel met spui in Amsterdam als rioolstelsel werkte, dat bouwkundige ingenieurs zo de stad bedacht hadden, toen al, rond 1500 !  .. zoveel geniën en zie nu toch eens hoe de liegende stupiditeit “regeert” .. hoe de animal farm varkentjes, schaapjes en kippetjes leeg loos zelfgenoegzaam zelfvoldaan zelf destructief hebzuchtig bezitterig egoïstisch ijdel verwaand verrot dom tokken, mekkeren en knorren en ouderwets de arme mensen onderdrukken en de rijken, zichzelf, bevoordelen en oorlog voeren zoals de afgelopen 2000 jaar, nog meer bezit voor de domste ijdele verwaande animal farm varkenskrengen 

Met een spui werd gebruik gemaakt van vloed en eb van de Zuiderzee om onder druk de grachten van Amsterdam schoon te krijgen, spuiten, van alle poep en pies en huisvuil .. dat zo vooraf te bedenken rond 1500 is knap en zou geen 1 politicus of kakelende kut jurist kunnen, een armzalige ijdel stupide mammon kanker animal farm varkens zooitje ..

.. wat hieronder over christianne van der wal staat is 98% de waarheid en dat geldt voor al die opportunistische kakelteefjes en knorzwijntjes, ze kunnen, weten en doen niets goed >> stond die stomme muts daar met dr stikstof kaartje te kakelen dat boeren weg moesten, in plaats van te vertellen dat er nu eindelijk eens omgeschakeld moet worden naar een mensdier en natuur en planeet aarde vriendelijke manier van landbouw, niet mammon kanker gedreven, eindig domste muts kakelteefje christianne van der wal en dan wordt aan net zo dom uilskuiken johan remkes opdracht gegeven om dat uit te zoeken, na alle onrust onder de boeren .. 

.. en mammon kanker lijer varken johan remkes komt na werkzaamheden van een stel ambtenaren die net zo van de werkelijkheid los zijn als dat stelletje vvd mammon kanker lijers met een nog onbegrijpelijker verhaal aan zetten, niet verbazingwekkend als je het gestuntel van deze domme oetlul in de tweede kamer en als minister zag, stram als een soldaat in de houding schieten als jozias van aartsen hem op zijn stupiditeit wijst, hoe vreselijk zijn die haagse domste brallende knorrende kakelende mekkerende nitwits, good for nothing, good for a rapid world destruction .. en dat geldt voor de gehele overheid, de liegende huichelende conforme collectieve stupiditeit heerst 


Wilt u tienmaal zo intens, vijfmaal zo goedkoop en anderhalfmaal langer leven ? 
(advertentie) 

Dood ! Dat gaan we allemaal. Waaraan ? Aan onszelf, dat staat vast. Maar wanneer en hoe ? Dat weet niemand. We hebben wel zo'n beetje een idee, in ons bange achterhoofd. In elk geval nog lang niet...

Hoe lang is dat : nog lang niet ? Wat is de maat van ons Later ? Dat Later waarin wij al die leuke dingen gingen doen, die nog steeds zijn blijven liggen ! De boeken die wij, door tijdgebrek, nog steeds niet hebben kunnen lezen. Alle platen, cassettes en CD's die wij nooit voor een tweede keer draaiden. De onbekeken videobanden en dvd's, de postzegels die nog in ons album moeten worden geplakt. de half affe legpuzzles, de modelvliegtuigen die zelfs hun doos nog niet hebben verlaten. 

En wanneer gaan we die sterrenkijker nu eens serieus gebruiken, aan de hand van dat prachtige Astronomieboek ? En de Vogelkijker naast onze Grote Vogelgids Rozen ! Die zoudt u toch ook nog gaan kweken ? Om er dan dia's van te maken, die u zelf zoudt inramen en vertonen aan een stel goede vrienden, tijdens avondjes waarop u zelf zoudt koken, want dat ging u toch nog leren ? 

En is het nog wat geworden met dat wijnkeldertje ? Nee, want u had het te druk met de oude auto, die u eigenhandig zoudt gaan opknappen. Wanneer dacht u trouwens dat fraaie gereedschap van u eens overzichtelijk op te hangen in het schuurtje dat u helemaal zelf in elkaar ging zetten ? En dan zou het toch komen te staan naast het vijvertje, dat er ook nog niet ligt en waarin u zelf een fonteintje ging aanbrengen tot plezier van de vissen die u persoonlijk gaat kweken omdat u deze week dat schitterende boek over Vissen En Hun Vijver heeft aangeschaft ?  

Mens, laat ons toch niet lachen ! 
Wij zijn allemaal kinderen in een overvolle box vol speelgoed. En wanneer wij van onze dagtaak thuiskomen en leuke dingen willen gaan doen, zien wij door de spijlen van die box het bos niet meer ! Hoeveel van uw plannen zult u de rest van uw leven ten uitvoer kunnen brengen ? U mag blij zijn als u de helft haalt, want gemiddeld krijgt de Europese mens nog maar een kwart rond van alles wat hij zich had voorgenomen en in de eerste helft van zijn leven op stapel zette. En u krijgt geen herkansing ! Jammer maar waar. Maar : helemaal geen schande. Velen waren er vroeger net zo ellendig aan toe als u, tot PLEUROP in hun leven kwam ! 

Hoe pleurop uw leven gaat redden ! 
PLEUROP is een splinternieuwe, Unieke Europese Organisatie, opgericht om u te helpen alles uit uw leven te halen wat erin zit. PLEUROP met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Milano en Guernsey, wil niets liever dan nauwkeurig calculeren hoe u, op basis van uw interesses, geestelijke capaciteiten en lichamelijke en financiële vermogen tot de bodem kunt gaan. PLEUROP levert u een pasklaar haalbaar LEVENSPLAN. PLEUROP, de naam zegt het al, zet zich in voor het schonen, opruimen en wegpleuren van alle zaken die als mosselen aan uw levensboot zijn vastgekoekt, waardoor de vaart uit uw bestaan is geraakt en u moeite heeft met het bepalen en vasthouden van de juiste koers. Wat wilt u nog bereiken ? Waar hoopt u aan te komen ? Dat kan PLEUROP u precies vertellen ! 

Hoe werkt pleurop 
Binnen PLEUROP werken honderden specialisten juichend samen. Artsen, psychiaters, notarissen, efficiëncy-consultants, bankiers, antiquairs, verhuizers en kuisvrouwen. Maar eerst ontvangt u bezoek van onze PLEUROP AGENT, die, onder het genot van een kopje koffie, in alle rust en openheid, vertelt << wat u in huis heeft >>. Met deze inventarislijst gaat hij naar het PLEUROP HOOFDKANTOOR, waar wij een behandelteam samenstellen. Dit team zetten wij vervolgens uit alle macht op uw geval. Na een maand wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de PLEUROP DIRECTEUR (Dr. K. van Kooten). Uit zijn handen ontvangt u uw PERSOONLIJKE PLEUROP LEVENSPLAN, aan de hand waarvan u de rest van de u toegemeten tijd optimaal zinvol kunt invullen. U houdt u nog slechts bezig met dit en dat en dat, zodat zus en zus en zo en die en die uit uw leven worden geschrapt. Opgeruimd, weggepleurd ! 

Dan verschijnt de PLEUROP TRANSPORTEUR, voor de emballage van uw voormalige ballast. Tijdens het inpakken wordt u geestelijk begeleid. Dan rijdt uw oude leven de straat uit en de hoek om. Herboren blijft u achter. Kan het simpeler ? 

Wat kost het pleurop levensplan ? 
Het antwoord is ongelooflijk maar waar. Een volledig uitgewerkt, ultra realistisch PLEUROP LEVENSPLAN kost niets ! Hoe is dat in hemelsnaam mogelijk ? Heel eenvoudig : PLEUROP dekt de door haar gemaakte onkosten en de honoraria van haar medewerkers met de verkoop en het veilen van de bullen waar de behandelde voorgoed van verlost is ! Zo is het zelfs niet ondenkbaar dat de hele PLEUROP reddingsorganisatie u nog een leuk sommetje oplevert, dankzij de unieke PLEUROP INTERSCHUIF FORMULE, waarbij wij het overbodige van de èèn omzetten in het benodigde van de ander. 

Mail niet, vul geen bon in, stuur geen geld, bel niet op
Wat nu te doen ? Het antwoord luidt andermaal : nietsEèn dezer dagen komt een PLEUROP INSPECTEUR bij u langs. U doet open en laat hem binnen. Zo eenvoudig werkt het PLEUROP DEUR AAN DEUR PROJEKT. Blijft u dus rustig thuis. Zet een stoel in het midden van de kamer, ga erop zitten en kijk alvast een beetje om u heen. Als straks de deurbel gaat, luidt zij het volmaakte later in
                                             PLEUROP  ruimt uw leven op !    

Zonet weer een 18 jarige of so met de oogopslag van Iryna, mooie tatoeage op haar hand, ik weet niet wat ik zie aan bijzondere schoonheid de laatste tijd, veel mooie make up, ravenzwart haar en ze zei WoW, zeg dat wel, zucht .. en een andere schitterende meer bescheiden dame qua uiterlijk, ze keek ook met interesse naar me voor het pashokje toen ik wat debiele danspasjes deed, the usual weird stuff, en nu paradeert ze met schitterende blote benen in gevaarlijke bijna kniehoge strakke cowboy laarzen voor me en eigen lijk haar vriend, diepe zucht .. en ik mag geen eens een foto maken 😱🙀 .. ik zou het stiekem toch willen doen .. en de pimpelmees was weer op mijn balkon, zo leuk, wat een show master is dat ! De jonge ravenzwarte haar Iryna pakte een zonne stro hoed en ik dacht, ja, James Bond staat alles goed, maar dat was toch niet waar, dat gaf lucht, een 10 plus dame qua uiterlijk, lengte en alles stond die hoed niet goed ! En zelfs blogger speelt nu met me, past de woorden aan nadat ik ze getypt heb, zo moet ik ook in het echt af en toe heel diep zuchten 







Nou ja, dat was 1 van de 2 zekerheden voor me voor mijn 18e, nooit trouwen, dat wist ik 100% zeker .. en als (eventueel miljonaire) Iryna, zo ziet ze er wel uit, too good to be true me zou vragen .. dan zoiets zeggen als ja en dat mag en kan ik van mijn eigen geloof niet, heb mezelf op grond van hetgeen ik om me heen zie beloofd nooit te trouwen (en bovendien zou iryna dat nooit doen, een andere positief genoemde dame dan). 

Stom, foto gemist van blote benen dat ze er als een 8 uit ziet in haar gewone kleding >> en met blote benen en blauw hemd tot net over haar schaamstreek, een 9,8 of 10plus. 
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten