woensdag 29 mei 2024

Volgens mij leeft huismuissie nog of het is een andere huismuissie, de kaas op de vloer op het noord oosten balkon grenzend aan de keuken wordt nog steeds mee gekaapt en ik weet meer dan 50% zeker dat het geen vogels waren, dan spelen Strepy en huismuissie dus echt een tom and jerry toneelspel, waarbij Strepy laat zien dat zij de "superieure" jager is vergeleken de muis ? Ik heb Clanky prachtige poes een keer een muis op zien slokken, in 1 keer naar binnen, het staartje als laatste .. soooo, dus jij probeert de smurfin het hof te make ? .. en elon musk is een zeldzaam domme brallende blaaskaak met nul kennis en kunde, geld verdienen als een ijdele verwaande verrotte doodsse narcist en daarmee planeet aarde vernielen, dat is het enige wat dit varken kan

 jeesis, wat is Suzanne knap, stijlvol, elegant en waardig, tussen of met minstens 8 andere knappe dames, die ze les geeft .. en heel knap wat ze doet, ze kiest zelf de muziek en de choreografie, of hoe daarop bewogen moet worden .. er blijft bij mij een kortsluiting optreden, ik maak het moeilijker dan het is, alsof het rocket science is, de stapjes, ik kan het wel tot ik erover ga nadenken en op een gegeven moment deed ik alles het omgekeerde, zij startte op rechts, ik op links, zij een stap naar voor, ik een stap naar achter en niet eens expres en dat vind ik ernstig en vreemd .. wat is voetbal of elke sport saai vergeleken sport les van Suzanne ! (en Roos, Saskia, iRyna, Regina, Mahsa, Indra, Joyce, Debbie, Catherine en zo voorts).. en wat is het heer lijk dat Strepy zo lief en aanhankelijk is, maar ze heeft huismuissie deze avond mogelijk vermoord, dat dan weer wel, ermee spelen, in dr bek houden en ik stond erbij, keek ernaar en liet het gebeuren .. niet de doodsbeet, toen lag ik uitgeput in mijn bed, rond middernacht .. en ik zag deze woensdag ook een ekster een muis op het fietspad molesteren en toen ik dichterbij kwam nam de ekster de muis in zijn bek en vloog ermee weg .. arme muizen, want poezen worden niet opgegeten en eksters nauwelijks .. wat was het bijzonder dat een ekster, een vleermuis en een pimpelmees mijn appartement binnen zijn gevlogen en dat de ekster zich liet pakken door mij met leren handschoenen om haar of hem vrij te laten, waar een partner op haar wachtte .. en ik heb nog geen dood huismuissie gezien, hoop niet dat Strepy huismuissie ergens verstopt heeft, zodat direct daar een rottend lijkje ligt met veel ongedierte, van vlooien tot maden .. als ze buiten een muis vangt of een dode vindt, dan legt Strepy die keurig zichtbaar voor me klaar (twee keer gebeurd)

“Wat een stom ferhaal weer”

“Mei ken het niks schele” 

https://www.yahoo.com/news/does-milky-way-orbit-anything-180002813.html

hoe weten ze dat ? The milky way and andromeda galaxy will eventually form one big galaxy ? Voor mij zeer onzeker, ik vermoed vorming van 4 tot 16 sterrenstelsels .. net zoveel speculatie als "one big galaxy" …. wel dat de Andromeda nevel en het melkwegstelsel naar elkaar toe bewegen, waar de aarde, de maan en de zon steeds verder van elkaar af staan, dus zijn het melkwegstelsel en de Andromeda nevel niet in orbit .. dan zouden ze om elkaar heen draaiend steeds verder van elkaar af komen te staan, menno weet het beter dan de journalist van het bovenstaande interessante artikel 

Does the Milky Way orbit anything?


er staat dus verderop dit blog heel duidelijk, helder en technisch juist en correct uitgelegd dat het bouwen van een installatie om de gebakken lucht van olie, kolen en gas verbranden meer co2 kost dan het oplevert, wat beter zou zijn is aan het einde van de pijp de verbrande warme lucht gebruiken om elektriciteit op te wekken en eventueel via elektrolyse waterstof, MAAR WE MOETEN VAN HET VERBRANDEN VAN OLIE, KOLEN, GAS EN BOSSEN AF GOD VERDOMME, want er staat ook een uitstekend artikel verderop dat met het wegvangen of opslaan van co2 er maximaal 1% van alle co2 weg genomen kan worden, maar niks dringt door tot verwaande verrotte doodsse laura van geest, toch geen kinderen, kan het die ijdele verwaande kut mutss iets schele, het "planbureau van de leefomgeving" doet aan nagapen, het planbureau van de DODE OMGEVING dus, er zit alleen maar ijdele vvd ggg ss in en dat komt eruit, daar staan die kutten voor, ijdele verwaande smerige stupide kakel praatjes uit laffe huichelbekkies  

Klimaatdenktank: overheden verwachten te veel van verwijdering CO2, Artikel door ANP

Reuters: Shell en Exxon dicht bij verkoop Noordzee-gasvelden


 THE LAND BELONGS TO NO ONE, THE FRUIT BELONGS TO ALL

PRIVATE PROPERTY CREATED CRIME 

ABUSE OF POWER COMES AS NO SURPRISE 

ANIMAL FARM PIGSS AND CHICKENSS STUPID SELFISH (personal profit) GOVERNMENT IS THE MURDERING BURDEN ON PEOPLE AND PLANET EARTH 

the crying shame of mammon government and their civil servants slaves vijlbrief and christianne van der wal >> shameless murder on planet earth en dat godvergete domme mammon hoertje christianne vvd ggg ss nitwit van der wal heeft nog kinderen ook, de kotsskut kutkotss van holland die voor ijdel verwaand verrot doodss goor gluiperig smerig stupide kakelen afgelopen 2 jaar meer dan 180.000 eur per jaar vangt en daarvoor bij de provincie ook veel te goed betaald werd voor walge lijke mammon kanker praatjes uit een viezig verrot doodss huichelbekkie .. auto met chauffeur hoort bij "minister" of dienaar zijn, dus werd deze muffe muts telkens heen en weer gereden van haar luxe villa te almere naar den haag voor die akelig domme kuttepraatjes .. fredje domme dikkop teeven (kostte met de bonnetjesaffaire aan belastinggeld ruim 25 miljoen eur >> 5 miljoen eur smeergeld aan een wel slimme crimineel betaalde fredje vvd mammon kanker kut teeven, zo'n domme oetlul hoort natuurlijk 1 jaar in de gevangenis en dat hij daarna nooit meer die domste dikkop laat zien) nog lobbyen bij de secretaris generaal groet van het ministerie van lnv (NATUUR, natuur vernielen dus) voor die gas winning in de noordzee, de corruptie en eindige stupiditeit van de vvd weer schaamteloos in beeld gebracht, en die lamlendige kutkrengen van ambtenaren zoals een jan l. smerigste laffe lelijke valse varkenskutkop vvd rosch of een nico de bruijn die dat allemaal wel prima vinden, ze worden er goed voor betaald en met pensioen gestuurd naar portugal, we laten ons omkopen met die laffe domme mammon kanker kut koppen van ze .. 

..en al die laffe slappe kutten bij de overheid, die dat zelfgenoegzaam zelfvoldaan ijdel kakelend laten gebeuren, rot in hell, rot away in your stinking smelly corpse in your coffin where there is no light .. gezwicht dus dooft het licht,>>dat zou inderdaad voor deze hebzuchtige ijdele vvd ggg ss krengetjes nu moeten gebeuren .. bovendien geeft vijlbrief geen toestemming, de directie natuur van het ministerie van lnv geeft toestemming (als laatste en enige) daarvoor, maar ja, daar zit de vvd tegenwoordig ook met kip zonder kop christianne van der wal en telegraaf lezende ellendige kakel juristen jan l. rosch en "ecologen" >> dat is dus autistische navel starende ijdele smerige stupiditeit, de overheid en ministeries zijn een onsmakelijke onmenselijke bureaucratische hiërarchische doodzieke ijdele verwaande verrotte doodsse gore gluiperige gelovige smerige stupide moordende ramp voor planeet aarde, vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, anders zijn, anders denken, anders doen, creativiteit, inventiviteit en intelligentie .. bij alles wat christianne van der wal de eerste 6 maanden en langer zei leek het wel of er geen enkel contact was geweest met landbouw of boeren >> daar "werken" dus koffie leutende leuterende autistisch gestoorde ijdele verwaande kippetjess en varkentjess "onmensen" die daarvoor veel teveel betaald worden, ze zitten feitelijk in een goed betaald ijdel verwaand verrot doodss gesticht met binnenkort een nog meer doodzieke extreem rechtse "regering" van volslagen idiote imbecielen en autoritaire laffe valse ijdele vvd ggg ss parasieten en profiteurs en idem dito ambt e naren

Vergunning aangepast: gaswinning boven Schiermonnikoog mag van start

Demissionair staatssecretaris Hans Vijlbrief (Mijnbouw) geeft alsnog toestemming voor een gaswinningsproject op de Noordzee ten noorden van Schiermonnikoog. Vorige maand werd de vergunning nog deels vernietigd door de rechtbank in Den Haag.

Exploitant ONE-Dyas kreeg al in juni 2022 een vergunning om gas te winnen in de zeebodem, zo'n 20 kilometer uit de kust van het Waddeneiland. Diverse natuurorganisaties hadden dat besluit aangevochten, onder meer omdat de natuur onvoldoende zou worden beschermd. De rechtbank ging daar deels in mee.

Volgens de rechtbank zou bij de bouw van het winningsplatform stikstof vrijkomen. Verder deugde een constructie waarbij de stikstofrechten van drie boerderijen werden overgenomen, volgens de rechters niet en kon het geluid van het heien voor het vastleggen van het platform negatief zijn voor bruinvissen en zeehonden.

Het bedrijf heeft inmiddels extra informatie aangeleverd over de manier waarop de stikstofdepositie en het onderwatergeluid rond de bouw van het boorplatform worden beperkt. Natuurminister Christianne van der Wal heeft daarop geoordeeld dat er alsnog 'geen bedenkingen' zijn bij het verlenen van een vergunning.

ONE-Dyas en alle gecontracteerde bedrijven gaan nu zo snel mogelijk beginnen met de afrondende werkzaamheden op de Noordzee om ervoor te zorgen dat het eerste aardgas in december 2024 beschikbaar is.

Mobilisation for the Environment (MOB), een van de natuurorganisaties die het besluit voor de gaswinning aanvocht, zegt tegen het FD in beroep te gaan tegen een deel van de uitspraak. MOB is principieel tegen nieuwe boringen. Aan dat punt ging de rechtbank voorbij in de uitspraak van een maand geleden en dat vindt MOB onterecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten