dinsdag 7 mei 2024

i'd rather share in an omni potent artificial intelligence changing the world for the good than observing and describing these awful greedy animal farm pigss in hol land .. hoewel zaken vaak niet zwart wit zijn denk ik walge lijk hebzuchtig bezitterig egoïstisch ijdel verwaand verrot doods goor gelovig gluiperig mammon krengetje dilan yesilgoz met dat rottende smerige stupide huichelbekkie, maar dat dacht ik altijd al, dat denk ik ook van het "openbaar gesloten mammon kanker kut hysterie mini sterie", DE SS NSB SCHANDE van hol land, waarvan dat krengetje dilan yesilgoz minister of vertaald "dienaar" is

https://www.youtube.com/watch?v=N0f-4I0OmpI

Vreemd, het zou zo eenvoudig moeten zijn als in het lied "imagine" van john lennon, maar greedy animal farm piggy heerst in de wereld 

De ergste tijd na isolatie politiecel, gevangenis en de krengetjes van fivoor bv twee wekelijks horen en zien was 3 maanden met een continu pratende vrouw samen wonen, ik werd er gek van en kreeg moord neigingen, klaske de jonge was ook zo, ik hou het nu minder dan 10 minuten met zo iemand vol ken ik je wel fertelle  

De beste inbraak preventie is een geraamte voor het raam zetten dat je vanuit straat kunt zien, of een zwart kruis of een zilveren bordje als "crematorium, lijk afleggen" naast de voordeur, daar houden dieven niet van, geen dure alarm systemen meer nodig. 

Iets teveel himmelhoch jauchzend, zum tode betrubt, gisteren high van sport, knappe dames, 0,4 gram psy truffels en 0,5 gram wiet, veel lachen, vandaag nuchter die domste praatjes van die politieke, konink lijke en ambt e lijke varkenss en kippen krengen lezen, de realiteit is dan niet te verdragen .... wat zijn die domme ijdele verwaande bekakte praatjes toch nog minder dan helemaal niks, what can you do .. en ook aan de dood denken aan "i hate this place" of "wat doe ik hier eigen lijk" als grafschrift en dat helemaal niet leuk vinden, niks meer leuk vinden, alleen maar gewelddadige films zien .. ga je ver ? .. hoe ver kun je gaan .. soms slaat alles dood, vooral dat gekakel en geknor uit het haagse, wie immer, maar zelfs humor helpt dan niet meer, het maakt het nog erger .. hemelhoog juichend, doodbedroefd, it's amazing how i can deal with it en ook van dit schrijven koud en doods worden .. the past is nothing, leave it behind, no reason to live in the past of dead animal farm pigss, be free at last

Some Final Words, by Billy Collins (via Wim de Bie en Kees van Kooten) 

I cannot leave you without saying this:
the past is nothing,
a nonmemory, a phantom,
a soundproof closet in which Johann Strauss
is composing another waltz no one can hear.

It is a fabrication, best forgotten,
a wellspring of sorrow
that waters a field of bitter vegetation.

Leave it behind.
Take your head out of your hands
and arise from the couch of melancholy
where the window-light falls against your face
and the sun rides across the autumn sky,
steely behind the bare trees,
glorious as the high strains of violins.

But forget Strauss.
And forget his younger brother,
the poor bastard who was killed in a fall
from a podium while conducting a symphony.

Forget the past,
forget the stunned audience on his feet,
the absurdity of their formal clothes
in the face of sudden death,
forget their collective gasp,
the murmur and huddle over the body,
the creaking of the lowered curtain.

Forget Strauss
with that encore look in his eye
and his tiresome industry:
more than five hundred finished compositions!
He even wrote a polka for his mother.
That alone is enough to make me flee the past,
evacuate his temples,
and walk alone under the stars
down these dark paths strewn with acorns,
feeling nothing but the crisp October air,
the swing of my arms
and the rhythm of my stepping -
a man of the present who has forgotten
every composer, every great battle,
just me,
a thin reed blowing in the night.

 1966: Talrijk zijn de ooggetuigenverslagen en foto's dat de politie verdachte personen neerslaat en vervolgens verder aftuigen. Al de oude wijven, oa notabele kamerleden, menen dat het goed is om die provo's mores te leren. Ze gaan voorbij aan wat vast staat: de politie is er niet om te bepalen wie straf heeft verdiend, omdat ze geen straffen mag uitdelen, allerminst lijfstraffen. Het is dan ook logisch dat onschuldigen opgepakt zijn, geslagen, op de meest schofterige wijze bejegend. Mijn opa zei het al: als je van dichtbij een politieman ziet: beleefd gauw doorlopen, als je er een op afstand ziet: een omweg maken. De haat van ingelijfden met uniform tegen soortgenoten die zich onderscheiden door klasse, kleur, geur, haarlengte, leeftijd en nog in het genot zijn van een ongekristalliseerde vrijheid. Het absurde gedrag van de politie en van de regeerders die het toejuichen is alleen te begrijpen vanuit de resten van een semi goddelijk koningschap. 

Dat verwaande verwende doodsse smerige stupide mammon krengetje dilan yesilgoz ziet zichzelf als rechter godin met die kakelpraatjes uit dat rottende meurende nsb ss bekkie >> oppakken en een maand in een politie isolatie cel, godvergete tering tyfus krengetje .. je kunt hooguit (ver)oordelen als je erbij was of een gegarandeerd betrouwbare getuige hoort of hebt en juist bij dat (ver)oordelen heb ik afgelopen zes jaar de ijdelste verwaandste verrotste doodste krengetjes gezien en gehoord, vrouwe lijke rechter lijke onmacht, openbare gesloten kut hysterie mini sterie, fivoor bv. 

Ook ik ben daarmee meermaals in de fout gegaan, bijvoorbeeld over Mitch Henriquez begreep ik dat de situatie zeer bedreigend was met een ellendige afloop, natuurlijk ook voor de agenten (die volgens mij een zeer zware baan hebben .. plus dat ik wel vind dat ze het hebzuchtige verwaande verrotte doodsse gore gluiperige smerige stupide animal farm varken dienen tegen vrijheid, gelijkwaardigheid en sociale solidariteit .. heeft de boodschap 1000 maal en meer herhalen zin)

Typerend is de onredelijke en generaliserende afkeer die de ene groep van de andere heeft. Aan de andere kant werkt in bepaalde Amsterdamse kringen elk politie uniform als een rode lap op een stier (stieren zijn kleurenblind). Troostend sprak den uyl dat hij niets heeft tegen ongewassen langharigen met constructieve ideeën en dat de duitsers in 1940 zo correct gekleed, gewassen en geknipt waren. 

Dick Hillenius, DE (ver)schrijver 

Met een kroontje op dr varkenss reet en weldra een hermelijnen manteltje en sceptertje in dr varkensspootje, het ijdele vvd ggg ss kuttentaaltje dat die varkensskippen alleen al hanteren 

DEN HAAG (ANP) - Prinses Amalia wil per 1 januari weer een onkostenvergoeding ontvangen. Vanwege "voorzienbare kosten die samenhangen met een zelfstandige en onafhankelijke invulling van uw functie, waaronder een secretariaat en reserveringen voor een woon- en werkverblijf" heeft Amalia aangegeven per 1 januari te willen stoppen met het terugstorten van deze vergoeding, schrijft demissionair premier Mark Rutte aan de prinses. De Tweede Kamer heeft dinsdagmiddag een afschrift van die brief gekregen.

Afgelopen jaar had de prinses recht op zo'n 1,8 miljoen euro. Die uitkering was opgebouwd uit een inkomen van 322.000 euro en een onkostenvergoeding van 1,5 miljoen euro. Dat laatste deel, waarvan het bedrag jaarlijks stijgt, ontvangt zij dus vanaf 2025 wel. "Het inkomen blijf ik uiteraard terugstorten tot het einde van mijn studie."

Amalia liet in juni 2021, een aantal maanden voor haar 18e verjaardag, weten dat ze tot aan het eind van haar studie afziet van haar uitkering. "Ik vind dat ongemakkelijk zolang ik daar weinig als tegenprestatie tegenover kan stellen en andere studenten het zo moeilijk hebben, zeker in deze onzekere Corona tijd", schreef ze toen in een brief aan demissionair premier Mark Rutte.

'Verrassende omstandigheden'

De onkostenvergoeding wilde Amalia de afgelopen jaren niet ontvangen, omdat "ik in mijn functie als Prinses van Oranje geen hoge kosten hoef te maken". Momenteel studeert de prinses Politics, Psychology, Law and Economics aan de Universiteit van Amsterdam.

In haar brief van dinsdag aan Rutte verwijst ze naar haar overwegingen uit juni 2021, toen ze aan Rutte schreef de onkostenvergoeding terug te storten "zolang ik in mijn functie als Prinses van Oranje geen hoge kosten zou hoeven maken. Met het verstrijken van de tijd en na verrassende omstandigheden is inmiddels voorzienbaar, dat ik rekening moet houden met personele en materiële uitgaven", schrijft Amalia aan Rutte.

Begrip voor overwegingen

Amalia schrijft dat ze hoopt dat Rutte haar overwegingen en besluit begrijpt. Dat doet Rutte, zo staat in zijn brief aan de prinses te lezen. "Ik heb begrip en waardering voor uw persoonlijke overwegingen." Hij wenst haar succes met de voortzetting van haar studie.

BRAAK MAAR RAAK, ruim 8 miljard eur bezit deze varkens reten familie van oranje na ss au en aanverwanten en 1 miljoen mensen in hol land leeft onder de armoede grens, asielzoekers worden weg gekeken, dilan yesilgoz zou hol land niet meer in mogen met dr rottende ssmerige sschijtkop en ijdel verwaand verrot doods goor gluiperig gelovig smerig stupide varkentje mark mammon kanker kreng kuttesslaafje rutte wenst haar veel succes, toedelodokie, arme onderdanen, vuile vieze dode varkenss kutkippen, het ergste is de schaamteloosheid van deze mammon krengen en de laffe lege holle selfish self satisfied passieve ruim 14 miljoen "mensen" in hol land 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten