donderdag 30 mei 2024

Al die films waarin krankzinnige(n) moorden, mishandelen en martelen vanwege wat geld .. indirect doet elke regering en elk bestuur dat ook, wie denken die ijdele vvd ggg ss mammon kanker krengen dat ze zijn .. Wat doe ik hier eigenlijk ? Ik heb geen flauw idee >> laten zien dat het "bestuur" bij de "overheid" en het bedrijfsdode "bedrijfsleven" samen vallen en dat zij egoïstische hebzuchtige bezitterige kleinzielige kleinburger lijke ijdele verwaande verrotte doodse gore gluiperige gelovige smerige stupide varkentjes en kippetjes onmensen zijn .. 7 billion people, why you all fall down .. hvob lion

Arme landgenoten !

Het is jammer dat men een deskundige, mij bijvoorbeeld, niet bijtijds heeft laten uitmaken wat er wel had moeten gebeuren en wat niet. Ons land heeft namelijk veel dat hoop en vertrouwen geeft. Zoveel hoop en vertrouwen dat ik besloten heb tot het instellen van de Verschrijver medaille, 24 maal per jaar uit te reiken aan een oplettende burger die greet wilders, dilan yesilgoz, caroline van der plass, dick schoof, pieter omtzigt, rita verdonk, fred teeven en alle andere negatief genoemden een draai om de oren geeft.
En wat te doen als twee of meer burgers, tuk op die medaille, bovengenoemden een klap om de oren geven ? In het kader van minder consumeren heb ik besloten dat de winnaar degene is die de hardste klap geeft. Prestatie, ga voor de 10 en concurrentie ! Bovengenoemden mogen de kracht van de klap en het effect zelf beoordelen en zijn officieel aangesteld als jurylid.
Civil Servants At War : a live account about dead politicians. Or, as our contribution to Einstein’s centenary, verschrijver proves that 3+2=0, 5-2=0, 5-3=0 and that greet wilders cum suis are dead parrots. 
Every woman could use a man who ruins her lipstick, not her mascara, by Marilyn Monroe 
Op de volgende bladzijde op deze blog nieuwe (kunst)foto's, onder de blog post "tickets to find a wife, tickets to embrace life" en een top verhaal van Maarten 't Hart, de convocaten, maar minder om te lachen dan ster Kees van Kooten. 
hvob, lion  https://www.youtube.com/watch?v=R6Auyp1A3_s&list=RDGMEMWO-g6DgCWEqKlDtKbJA1Gw&start_radio=1&rv=5KW6zfgXa64

Leon Verdonschot: 'Halsema heeft laten zien: wie bereid is te praten, is de morele winnaar'


Slechte kruiperige laffe valse onderdanige vvd ggg ss premier-in-wording dickie schoof,

Bij uw eerste persconferentie kreeg u de vraag wat voor premier u wilt zijn. Uiteraard snap ik dat u niet kan zeggen: zoals Femke Halsema burgemeester van Amsterdam is – dan zit u volgende week in een talkshow net als Ronald Plasterk te vertellen waarom u het tóch niet werd.

Het zou wel het juiste antwoord zijn, dacht ik afgelopen week, toen ik beelden zag van Femke Halsema die in gesprek ging met protesterende studenten. Ze had uiteindelijk politiegeweld ingezet tegen de harde kant van de demonstranten, toen die weigerden een eind te maken aan de bezetting van de universiteit. Dat is een zwaar wapen, en dus vond Halsema het logisch dat ze daar dan ook verantwoording over aflegt, ook aan studenten. Tijdens de bijeenkomst legde ze glashelder uit waarom het inzetten van politiegeweld nodig was.

Alleen dat al. Niet te beroerd zijn om het gesprek aan te gaan, maar wel de volle verantwoordelijkheid nemen voor je beleid, en niet je gesprekspartners naar de mond praten. Een verademing in populistische tijden. En uiteindelijk is het simpel: wie bereid is te praten, is de morele winnaar. Wie dat weigert, de morele verliezer. In de Volkskrant stond een foto van Halsema, met voor haar zeven studenten die haar de rug toekeerden. Ze kwamen naar een gesprek, om daar het gesprek te weigeren. Er staat maar één iemand op die foto met gezag. Op AT5 zag ik de beelden. Zeven mensen die alleen maar ‘Free, free Palestine’ blijven roepen, als voorgeprogrammeerde robots. Halsema die ze op kalme toon vraagt waarom ze het gesprek uit de weg gaan, het is toch een debat? Antwoord van de zeven: ‘Free, free Palestine.’ De ‘computer says no’ van activistenland. ‘Jammer,’ concludeert Halsema als ze alle zeven de zaal verlaten. Superieur.

Op één spandoek stond: ‘Halsema onder invloed van zionistische lobby.’ Femke Halsema. Van GroenLinks. Burgemeester van Amsterdam, de stad die al een hele tijd geleden opriep tot een staakt-het-vuren (want ook dat is Amsterdams: je als gemeenteraad bemoeien met geopolitiek) en die een miljoen doneerde voor humanitaire hulp aan Gaza. De dwaallichten die tegen Halsema demonstreerden, zullen er geen idee van hebben.

Ook inspirerend aan Halsema voor u, lijkt me: haar zuiverheid in redeneren. Ze gaf de demonstranten er een spoedcollege in (u moet daar iets voorzichtiger mee zijn, want dan is het mansplainen). Halsema legde uit waarom ze vindt dat ‘From the river to the sea’ onaanvaardbaar is, maar wel tegen een verbod ervan is – het vrije woord is bij haar altijd in goede handen geweest, Ayaan Hirsi Ali en Lale Gül weten er alles van. Ze wees erop dat het te pas en te onpas smijten met termen als ‘koloniaal’ ronduit ‘ahistorisch’ is, ze legde uit je dat alle kritiek op de regering van Netanyahu kunt hebben, maar dit moet scheiden van kritiek op land en volk. Het zouden open deuren moeten zijn, maar hier zijn het dat allerminst.

Buiten de zaal stonden demonstranten met spandoeken tegen Halsema. Dat ze moet aftreden. Dat vond de gemiddelde rechtsradicaal al voor ze werd benoemd, dus daarmee heeft ze een wonderlijke coalitie tot stand gebracht. Het ultieme bewijs: Halsema is een verbinder. Precies wat u wilt zijn. @@@@@@

Hieronder blijkt duidelijk dat er nooit een vvd-pvv-bbb-nsc regering mag en kan komen, dat eigenlijk de tweede en eerste kamer en elke vorm van regering of bestuur de afgelopen 20 jaar bewezen heeft overbodig en slecht te zijn voor nederland, de mensen en de wereld, obsolete, oubollig, verwaand verrot dood .. de andere kant van het bovenstaande verhaal is het eenzijdige laffe egoïstische hebzuchtige ijdele verwaande verrotte doodsse gore gelovige gluiperige smerige stupide "verhaal" >> de LEUGEN van de vrouwe lijke straf rechter lijke onmacht, de mammon kanker krengen bij het openbare gesloten laffe valse huichelende hypocriete kut hysterie ministerie, fivoor bv en teveel vrouwe lijk mammon kanker gesspuiss bij de (rijks)overheid, met compleet blinde vvd ggg ss krengetjes valt niet te praten .. dat is femke halsema inderdaad niet in tegenstelling tot negatief boven- en ondergenoemden, 1 groot walgend gat verdamme en ik hoop nog steeds dat ze binnen 1 jaar op de pijnlijkste wijze sterven @@@

Corporate groupthink, top management believing their own hype, an unwavering belief in technological infallibility, and the marginalisation of whistleblowers. No, not the Post Office in 2018, but Nasa in 1986, when the Challenger Space Shuttle exploded 73 seconds after launch and killed all seven astronauts on board. It’s a story told for the first time in full by Adam Higginbotham, whose Challenger: A True Story of Heroism and Disaster on the Edge of Space is devastating and riveting in equal measures.

https://www.yahoo.com/tech/world-challenger-accident-world-122528860.html

woensdag 29 mei 2024

Volgens mij leeft huismuissie nog of het is een andere huismuissie, de kaas op de vloer op het noord oosten balkon grenzend aan de keuken wordt nog steeds mee gekaapt en ik weet meer dan 50% zeker dat het geen vogels waren, dan spelen Strepy en huismuissie dus echt een tom and jerry toneelspel, waarbij Strepy laat zien dat zij de "superieure" jager is vergeleken de muis ? Ik heb Clanky prachtige poes een keer een muis op zien slokken, in 1 keer naar binnen, het staartje als laatste .. soooo, dus jij probeert de smurfin het hof te make ? .. en elon musk is een zeldzaam domme brallende blaaskaak met nul kennis en kunde, geld verdienen als een ijdele verwaande verrotte doodsse narcist en daarmee planeet aarde vernielen, dat is het enige wat dit varken kan

 jeesis, wat is Suzanne knap, stijlvol, elegant en waardig, tussen of met minstens 8 andere knappe dames, die ze les geeft .. en heel knap wat ze doet, ze kiest zelf de muziek en de choreografie, of hoe daarop bewogen moet worden .. er blijft bij mij een kortsluiting optreden, ik maak het moeilijker dan het is, alsof het rocket science is, de stapjes, ik kan het wel tot ik erover ga nadenken en op een gegeven moment deed ik alles het omgekeerde, zij startte op rechts, ik op links, zij een stap naar voor, ik een stap naar achter en niet eens expres en dat vind ik ernstig en vreemd .. wat is voetbal of elke sport saai vergeleken sport les van Suzanne ! (en Roos, Saskia, iRyna, Regina, Mahsa, Indra, Joyce, Debbie, Catherine en zo voorts).. en wat is het heer lijk dat Strepy zo lief en aanhankelijk is, maar ze heeft huismuissie deze avond mogelijk vermoord, dat dan weer wel, ermee spelen, in dr bek houden en ik stond erbij, keek ernaar en liet het gebeuren .. niet de doodsbeet, toen lag ik uitgeput in mijn bed, rond middernacht .. en ik zag deze woensdag ook een ekster een muis op het fietspad molesteren en toen ik dichterbij kwam nam de ekster de muis in zijn bek en vloog ermee weg .. arme muizen, want poezen worden niet opgegeten en eksters nauwelijks .. wat was het bijzonder dat een ekster, een vleermuis en een pimpelmees mijn appartement binnen zijn gevlogen en dat de ekster zich liet pakken door mij met leren handschoenen om haar of hem vrij te laten, waar een partner op haar wachtte .. en ik heb nog geen dood huismuissie gezien, hoop niet dat Strepy huismuissie ergens verstopt heeft, zodat direct daar een rottend lijkje ligt met veel ongedierte, van vlooien tot maden .. als ze buiten een muis vangt of een dode vindt, dan legt Strepy die keurig zichtbaar voor me klaar (twee keer gebeurd)

“Wat een stom ferhaal weer”

“Mei ken het niks schele” 

https://www.yahoo.com/news/does-milky-way-orbit-anything-180002813.html

hoe weten ze dat ? The milky way and andromeda galaxy will eventually form one big galaxy ? Voor mij zeer onzeker, ik vermoed vorming van 4 tot 16 sterrenstelsels .. net zoveel speculatie als "one big galaxy" …. wel dat de Andromeda nevel en het melkwegstelsel naar elkaar toe bewegen, waar de aarde, de maan en de zon steeds verder van elkaar af staan, dus zijn het melkwegstelsel en de Andromeda nevel niet in orbit .. dan zouden ze om elkaar heen draaiend steeds verder van elkaar af komen te staan, menno weet het beter dan de journalist van het bovenstaande interessante artikel 

Does the Milky Way orbit anything?


er staat dus verderop dit blog heel duidelijk, helder en technisch juist en correct uitgelegd dat het bouwen van een installatie om de gebakken lucht van olie, kolen en gas verbranden meer co2 kost dan het oplevert, wat beter zou zijn is aan het einde van de pijp de verbrande warme lucht gebruiken om elektriciteit op te wekken en eventueel via elektrolyse waterstof, MAAR WE MOETEN VAN HET VERBRANDEN VAN OLIE, KOLEN, GAS EN BOSSEN AF GOD VERDOMME, want er staat ook een uitstekend artikel verderop dat met het wegvangen of opslaan van co2 er maximaal 1% van alle co2 weg genomen kan worden, maar niks dringt door tot verwaande verrotte doodsse laura van geest, toch geen kinderen, kan het die ijdele verwaande kut mutss iets schele, het "planbureau van de leefomgeving" doet aan nagapen, het planbureau van de DODE OMGEVING dus, er zit alleen maar ijdele vvd ggg ss in en dat komt eruit, daar staan die kutten voor, ijdele verwaande smerige stupide kakel praatjes uit laffe huichelbekkies  

Klimaatdenktank: overheden verwachten te veel van verwijdering CO2, Artikel door ANP

Reuters: Shell en Exxon dicht bij verkoop Noordzee-gasvelden


 THE LAND BELONGS TO NO ONE, THE FRUIT BELONGS TO ALL

PRIVATE PROPERTY CREATED CRIME 

ABUSE OF POWER COMES AS NO SURPRISE 

ANIMAL FARM PIGSS AND CHICKENSS STUPID SELFISH (personal profit) GOVERNMENT IS THE MURDERING BURDEN ON PEOPLE AND PLANET EARTH 

the crying shame of mammon government and their civil servants slaves vijlbrief and christianne van der wal >> shameless murder on planet earth en dat godvergete domme mammon hoertje christianne vvd ggg ss nitwit van der wal heeft nog kinderen ook, de kotsskut kutkotss van holland die voor ijdel verwaand verrot doodss goor gluiperig smerig stupide kakelen afgelopen 2 jaar meer dan 180.000 eur per jaar vangt en daarvoor bij de provincie ook veel te goed betaald werd voor walge lijke mammon kanker praatjes uit een viezig verrot doodss huichelbekkie .. auto met chauffeur hoort bij "minister" of dienaar zijn, dus werd deze muffe muts telkens heen en weer gereden van haar luxe villa te almere naar den haag voor die akelig domme kuttepraatjes .. fredje domme dikkop teeven (kostte met de bonnetjesaffaire aan belastinggeld ruim 25 miljoen eur >> 5 miljoen eur smeergeld aan een wel slimme crimineel betaalde fredje vvd mammon kanker kut teeven, zo'n domme oetlul hoort natuurlijk 1 jaar in de gevangenis en dat hij daarna nooit meer die domste dikkop laat zien) nog lobbyen bij de secretaris generaal groet van het ministerie van lnv (NATUUR, natuur vernielen dus) voor die gas winning in de noordzee, de corruptie en eindige stupiditeit van de vvd weer schaamteloos in beeld gebracht, en die lamlendige kutkrengen van ambtenaren zoals een jan l. smerigste laffe lelijke valse varkenskutkop vvd rosch of een nico de bruijn die dat allemaal wel prima vinden, ze worden er goed voor betaald en met pensioen gestuurd naar portugal, we laten ons omkopen met die laffe domme mammon kanker kut koppen van ze .. 

..en al die laffe slappe kutten bij de overheid, die dat zelfgenoegzaam zelfvoldaan ijdel kakelend laten gebeuren, rot in hell, rot away in your stinking smelly corpse in your coffin where there is no light .. gezwicht dus dooft het licht,>>dat zou inderdaad voor deze hebzuchtige ijdele vvd ggg ss krengetjes nu moeten gebeuren .. bovendien geeft vijlbrief geen toestemming, de directie natuur van het ministerie van lnv geeft toestemming (als laatste en enige) daarvoor, maar ja, daar zit de vvd tegenwoordig ook met kip zonder kop christianne van der wal en telegraaf lezende ellendige kakel juristen jan l. rosch en "ecologen" >> dat is dus autistische navel starende ijdele smerige stupiditeit, de overheid en ministeries zijn een onsmakelijke onmenselijke bureaucratische hiërarchische doodzieke ijdele verwaande verrotte doodsse gore gluiperige gelovige smerige stupide moordende ramp voor planeet aarde, vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, anders zijn, anders denken, anders doen, creativiteit, inventiviteit en intelligentie .. bij alles wat christianne van der wal de eerste 6 maanden en langer zei leek het wel of er geen enkel contact was geweest met landbouw of boeren >> daar "werken" dus koffie leutende leuterende autistisch gestoorde ijdele verwaande kippetjess en varkentjess "onmensen" die daarvoor veel teveel betaald worden, ze zitten feitelijk in een goed betaald ijdel verwaand verrot doodss gesticht met binnenkort een nog meer doodzieke extreem rechtse "regering" van volslagen idiote imbecielen en autoritaire laffe valse ijdele vvd ggg ss parasieten en profiteurs en idem dito ambt e naren

Vergunning aangepast: gaswinning boven Schiermonnikoog mag van start

Demissionair staatssecretaris Hans Vijlbrief (Mijnbouw) geeft alsnog toestemming voor een gaswinningsproject op de Noordzee ten noorden van Schiermonnikoog. Vorige maand werd de vergunning nog deels vernietigd door de rechtbank in Den Haag.

Exploitant ONE-Dyas kreeg al in juni 2022 een vergunning om gas te winnen in de zeebodem, zo'n 20 kilometer uit de kust van het Waddeneiland. Diverse natuurorganisaties hadden dat besluit aangevochten, onder meer omdat de natuur onvoldoende zou worden beschermd. De rechtbank ging daar deels in mee.

Volgens de rechtbank zou bij de bouw van het winningsplatform stikstof vrijkomen. Verder deugde een constructie waarbij de stikstofrechten van drie boerderijen werden overgenomen, volgens de rechters niet en kon het geluid van het heien voor het vastleggen van het platform negatief zijn voor bruinvissen en zeehonden.

Het bedrijf heeft inmiddels extra informatie aangeleverd over de manier waarop de stikstofdepositie en het onderwatergeluid rond de bouw van het boorplatform worden beperkt. Natuurminister Christianne van der Wal heeft daarop geoordeeld dat er alsnog 'geen bedenkingen' zijn bij het verlenen van een vergunning.

ONE-Dyas en alle gecontracteerde bedrijven gaan nu zo snel mogelijk beginnen met de afrondende werkzaamheden op de Noordzee om ervoor te zorgen dat het eerste aardgas in december 2024 beschikbaar is.

Mobilisation for the Environment (MOB), een van de natuurorganisaties die het besluit voor de gaswinning aanvocht, zegt tegen het FD in beroep te gaan tegen een deel van de uitspraak. MOB is principieel tegen nieuwe boringen. Aan dat punt ging de rechtbank voorbij in de uitspraak van een maand geleden en dat vindt MOB onterecht.

dinsdag 28 mei 2024

Als mij 10 jaar geleden verteld was dat er zoiets vies, goors, smerigs, stiekem, slachtofferig, schijnheilig, egoïstisch, liegend, huichelend, heimelijk, achterbaks, laf, bang, ijdel verwaand, verrot, dom doodss sslaafss onderdanig als barbara van de griend bestond, dan zou ik het niet geloofd hebben, nu weet ik dat zij de rottende kut van de wereld is, exemplarisch voor de hebzuchtige bezitterige egoïstische ijdele verwaande verrotte doodsse gore gelovige gluiperige smerige stupiditeit (vvd ggg ss) die een vrije, gelijkwaardige sociaal solidaire wereld vernielt en verbrandt als animal farm varkentje-kippetje-onmens

 ik wil dat rottende krom getrokken smerige stupide mammon kanker kut weif met zure huichelbek NOOIT meer zien .. de realiteit zien als een 59 jarig kind is geen sinecure, geen eenvoudige opgave als je another corpse with tie ziet, pikkie dickie schoof, endorsed by miss bakselss fred teeven en dilan yesilkotss en jaren lange ervaring bij het criminele vvd ggg ss mini sterie van justitie en veiligheid, the dead cuntss society at large again en collaborerende vvd ggg ss mammon sslaafjess ambt e naren kijken toe en laten het gebeuren, business as usual.. 

.. wat er dus in het mammon kanker regeerakkoord staat is het verder vernielen van vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, de natuur en planeet aarde door olie, kolen, gas en bossen te blijven verbranden, het staat hieronder naar waarheid beschreven over vernielzuchtige destructieve animal farm pigss and chickenss, DE WAARHEID .. maxime verhagen, het ijdele verwaande vvd ggg ss rattevarkentje heeft ook twee dochters, net zoals "loyale" dickie pikkie schoof met se lijkenkopf van het mammon kanker krengen "justitie en veiligheid" en de opportunistische lege holle gore gluiperige gelovige katholieken (katholieke universiteit nijmegen van "loyaal" doodss pikkie sschoof) waren ook hitler aanhangerss, hitler was ook zo tevreden met "loyale"  ambtenaren en had goed contact met de paus tot 1940, tegen joden, de kutkotss >> onder andere verantwoordelijk voor het verzwijgen van de sjoemelende stupiditeit bij de bonnetjes affaire van fredje teeven, het misdadige criminele openbare gesloten kut hysterie mini sterie, de strafrechter lijke valse verrotte doodse macht en fivoor bv, de stiekeme heimelijke aivd, waar daarna vvd patsertje erik akerboom aangesteld werd, die 4 tot 8 jaar meer dan 400.000 eur aan belastinggeld uit de staatruif vrat als typisch vvd ggg ss varken. 

Meer dan 10-20 jaar (korthals altes - crimi neelie smit kroes over tanker cleaning rotterdam, grapperhaus die niet femke halsema wilde steunen bij ellende in amsterdam, sander mammon kanker vvd ggg ss-ertje dekker, fredje teeven, ivo opstelten, het niet vervolgen van hugo de jonge, corrupte vriendjespolitiek met sywert van der linden over 30 miljoen eur belastinggeld van wel werkende mensen aan niet werkende mondkapjes) heeft het ministerie van justitie en veiligheid de slechtste reputatie in nederland, de meest verantwoorde lijke >> de  smerigste sjoemelende schijnheilige hypocriete huichelende ijdele vvd ggg ss-er heet dick schoof, de verrotheid zelve .. ik vind steeds meer dat dat te zien valt, every rotten shit christopher lee dracula face tells that story, niet meer verdacht, de jarenlange dader, laffe valse uitvoerder en spreekbuis van het moordende discriminerende racistische kwaad, het kreng, ook opgespoord door artificial intelligence profiel- en gezichtsherkenning, HET "LOYALE" MAMMON KANKER VVD GGG SS KRRRRRRRENG  : 














Stoere jongen, laffe kut rechter, want zo is de meerderheid, achter een poetin aanhanger en een laf vals narcistisch hebzuchtig bezitterig ijdel vvd ggg ss mammon kanker kreng als thierry bidet gaan staan en een stoere jongen veroordelen tot jeugd detentie, als je die nuffige moralistische kut krengen daar bij de rechter lijke vvd onmacht, het openbare gesloten kut stupide domme fredje teeven vvd hysterie ministerie en fivoor bv ziet, net politiek Den Haag, the dead cuntss ssociety >> the consequence of conceited cackling conformist christian chicken cuntss in law .. and politics 

maandag 27 mei 2024

iT was such a delight, so we wiggled and we giggled all night .. cactopussy en knoflookussie ganie tochie relatie aanie

 Zij wel op de foto"s hieronder, de cactus en de knoflook plant verstrengelen, vooral de knoflook plant doet dat, voor mij minstens 5 frustraties, Suzanne is telkens nog knapper dan de vorige keer en er was vriendelijk afstandelijk contact, heel eventjes. Knapste dame voor mij nu en afstandelijk, twee frustraties (en ze is een warme intelligente vriendelijke sportieve dame, ze maakt "gewoon" op de prettigste manier duidelijk dat er geen relatie van komt, of vanwege vriend, of geen belangstelling), de oefeningen op steps zijn eigenlijk heel eenvoudig en ik ga gigantisch de mist in, ik kan heel slecht volgen terwijl het niet eens moeilijk is en dan lach ik om mijn domheid, weer twee frustraties, motorisch dom en er dom om lachen .. omdat ik niet volgen kan ga ik me nogal belachelijk aanstellen en uitsloven in mijn smurfenpak, dubbel belachelijk, vijfde frustratie. Regina laat een mooie foto van zichzelf zien op whatsapp met een bordje LET OP, daar word ik onrustig van omdat ik het op mezelf betrek en ik me afvraag waar ik op moet letten .. zesde frustratie, denk nog steeds dat alles op mij betrekking heeft, ik heb Regina 7 maanden geleden voor het laatst gezien en het geeft toch een onrustig gevoel. 

Het tweede uur zonder Suzanne met Roos als instructrice is eenvoudiger en dat kan ik heel goed volgen, ik stond voorin de zaal en het zag er niet eens lelijk of slecht uit, Irene en Lucia waren er ook en even leuk contact. Er was een nieuwe dame die er leuk uit zag en waarmee ik ook 10 woorden gewisseld heb, weer plezierig contact, ik ben ook maar een mens. Met Margalith heb ik 1 uur sport gedaan en dat vond ik prachtig, net zoals met Regina, iRyna, Mahsa, Indra, Joyce, Leonie enzovoorts enzovoorts, waarmee ik 4 tot 14 uur gesport heb. Elk uur dat ik sporten mag met Suzanne vind ik ook zonder relatie een wonder en ik dring mezelf nooit op, iets te belachelijk aandacht zoeken, dat wel, dat wordt vanzelf minder. Zowel met Roos als Suzanne als instructrice ga ik tot het uiterste en ga zelfs door grenzen heen, of ik heb het idee nog steeds beter te worden, soepeler, sterker, maar ik word nooit een top danser en dat geeft niet, als je met 59 jaar nog beter wordt in sport of met skiën, dat is een wow gevoel. En ik herstel snel, geen spierpijn en slaap relatief goed afgelopen week. 

kletsie kennie schelie 

We waren in Zuid Frankrijk en daar was een lieve labrador die tegen iedereen enthousiast op sprong, zelfs tegen kinderwagens. Dat ging me toch iets te ver, dus ik zei tegen die hond : passeuh oppeuh ! passeuh nou tocheuh oppeuh, zekereuh metteuh kinderwageneuh moeteuh oppasseuh ! terwijl ik druk gebaarde en wees naar de kinderwagen, ja, het was een franse hond tenslotte, dus die moet je dan wel in hun eigen taal aanspreken. 

Kees van Koot , https://nl.wikipedia.org/wiki/Wereldwonderen

Afbeeldingsresultaat voor plastic soup foundation

Afbeeldingsresultaat voor plastic soup foundationAfbeeldingsresultaat voor plastic soup foundation

Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor david beckham
remember the statue for christiano ronaldo ?
Afbeeldingsresultaat voor cristiano ronaldo statue
Fortunately i played football before iT and ET,  by Johan Cruijff

Gerelateerde afbeelding

Albert Einstein: 

De tijd bestaat alleen maar omdat anders alles tegelijk zou gebeuren.

Origineel: The only reason for time is so that everything doesn't happen at once.

Geniale mensen zijn zelden ordelijk, ordelijken zelden geniaal. Citaat van Einstein, net zoals :

Een uur zitten bij een aardig meisje vliegt voorbij als een minuut, maar een minuut op een brandende kachel lijkt wel een uur. Dat is relativiteit.

We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal. 

Doe nooit iets dat indruist tegen uw geweten, zelfs als de staat het verlangt. Origineel: Never do anything against conscience even if the state demands it.


Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid. 

De mens die zich omringt met feiten, niet toestaat dat hij verrast wordt, geen flits van intuïtie kent, geen veronderstellingen maakt, geen risico neemt, leeft in een afgesloten cel.

Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid. 

RAPPORT VAN 2016 of 2019, iets minder ellende en vervuiling ten tijde van corona, daarna weer versneld verbranden van planeet aarde : 

Planten- en diersoorten op aarde nemen in zo'n rap tempo af, dat ook het menselijk leven wordt bedreigd. Dat komt naar voren uit een groot wetenschappelijk onderzoek naar de biodiversiteit op aarde van Ipbes, een aan de Verenigde Naties gelieerde organisatie.
Een miljoen van de naar schatting acht miljoen soorten worden de komende decennia met uitsterven bedreigd. De wetenschappers van Ipbes bekeken voor hun onderzoek meer dan 15.000 studies. Hun eindrapport verschijnt vandaag in Frankrijk. Daaruit blijkt dat soorten nu tientallen tot honderden keren sneller uitsterven dan gemiddeld de afgelopen tien miljoen jaar.
"Biodiversiteit en natuurlijke hulpbronnen vormen het belangrijkste vangnet voor het menselijk leven", zegt medevoorzitter Sandra Díaz van Ipbes. "Dat vangnet staat op knappen." Daarmee staan ook vrede en veiligheid op het spel, stellen de onderzoekers.

'Direct gevolg menselijk handelen'

Het verlies van biodiversiteit is een "direct gevolg van menselijk handelen", stellen de onderzoekers. De oorzaken zijn veranderingen in het gebruik van land en zee, uitbuiting van organismes, klimaatverandering, vervuiling en de komst van invasieve exoten. Daaraan ten grondslag liggen onder andere de groei van de wereldbevolking en de nog sneller stijgende consumptie. Ipbes pleit daarom onder meer voor een duurzame economie, vermindering van afval en betere voorlichting.

'Ongenadig tempo'

"Op alle fronten gaan ecosystemen en de biodiversiteit in een ongenadig tempo achteruit", zegt universitair hoofddocent ecologie Patrick Jansen van de Wageningen Universiteit. Jansen is niet betrokken bij het onderzoek, maar heeft het wel al ingezien. "Tot dusver kregen we informatie fragmentarisch", zegt Jansen. "De afgelopen tijd hebben we al gehoord van de grutto waar het niet goed mee gaat. Insecten doen het slecht. Ipbes heeft voor het eerst geprobeerd overzicht te krijgen en ook de consequenties voor mensen in kaart gebracht. Dat is nog nooit op deze schaal gedaan."

Consequenties

Het is hoog tijd voor actie, zegt Jansen, die aanstipt dat 40 procent van de amfibieën met uitsterven wordt bedreigd en een kwart van de zoogdieren. Bovenop de diersoorten die als geheel op het punt van uitsterven staan, zoals de Javaanse neushoorn, de Filipijnse krokodil, de dwergwasbeer en de bruine slingeraap, zijn er nog veel meer diersoorten waarvan bepaalde populaties uit gebieden verdwijnen. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Afrikaanse olifant, die op veel plaatsen in Afrika niet meer voorkomt. De consequenties zijn talrijk, zegt Jansen. "Dieren en planten hebben niet alleen een intrinsieke waarde; het recht om te bestaan. Mensen zijn er ook van afhankelijk. Veel groente en fruit is afhankelijk van bestuiving door insecten. De visserij is afhankelijk van een gezonde populaties van vissoorten. Natuurgebieden hebben ook functies, ze reguleren het klimaat, produceren voedsel en voorkomen overstromingen."
Het Wereld Natuur Fonds noemt het rapport verontrustend. "Dit is een ongekende wake-upcall van wetenschappers: we verliezen natuur op een schaal en met een snelheid die we niet eerder hebben meegemaakt. Er worden meer plant- en diersoorten met uitsterven bedreigd dan ooit in de menselijke geschiedenis", zegt directeur Schuijt.
Enkele feiten uit het onderzoek:
  • 75 procent van het aardoppervlakte is ernstig gewijzigd door de mensheid, 40 procent van de oceanen
  • Op aarde zijn naar schatting zo'n 8 miljoen dier- en plantsoorten, waaronder 5,5 miljoen verschillende soorten insecten
  • Sinds 1970 is de landbouw voor voedsel met 300 procent toegenomen op aarde
  • 55 procent van de oceanen wordt gebruikt voor de visserij
  • Sinds de industriële revolutie is 32 procent van de bossen verdwenen
  • Vervuiling door plastic is sinds 1980 met een factor tien toegenomen

DONDERRRRRRR OP MET DIE OERDOMME RECHTSE IJDELE EGO TRRRRUTTEN ZOALS ROSANNE HERTZBERGER, "BESTUUR", "REGERINGEN" EN HEBZUCHTIGE IJDELE VVD GGG SS KONINGINNEHUISJES MELKERSS !

GVD !!! 

Mijn moeder had van huis uit meegekregen dat je niet over gevoelens praat en de vuile
was niet buiten hangt. Gevoelens bestonden niet, verdriet, woede of somberheid liet
je in ieder geval nooit zien. Ze praatte nooit over zichzelf, laat staan over haar ziele-
roerselen. Daarnaast deden joden na de oorlog alles om onder de radar te blijven, alsof
ze nog steeds ondergedoken waren.
Dat alle familie, vrienden en kennissen werden afgevoerd naar kampen en niet terug
keerden, daar hadden we het niet over. Ook over zelfmoordpogingen, de holocaust, dood
en ziekte werd eigenlijk niet gepraat.

Toch was het door mijn vader, een vrolijke, gevoelige, positieve, sterke man, ondanks de verschrikkingen van de holocaust, een open, liberale, vriendelijke en kunstzinnige sfeer
bij ons thuis. Mijn vader was huisarts met een grote Joodse praktijk. Wij verbeeldden het
volmaakte gezin. Mijn vader was ogenschijnlijk een uitbundig en onderhoudend man. Hij was
muzikaal en zeer belezen, hij hield veel van poëzie. Er kwamen vaak mensen bij ons over de
vloer, ook patiënten van mijn vader met wie hij bevriend was. Mijn moeder had een goed gevoel
voor humor. Mijn vaders grappen vonden gehoor bij haar en andersom. Zij waren een goed
koppel. Over gevoelens of emoties werd niet gesproken. Nooit. Alsof ze niet bestonden, er geen
verdriet was, we nooit met iets zaten waarvoor we bij de ander te rade konden gaan. Wat je niet
kent, mis je ook niet. Mijn vader was wel heel alleen met zijn verdriet, las ik tussen de regels
door.
Mijn vader was een geluksmaker, hij schreef uit naam van zijn broer, die afgevoerd was naar een
concentratiekamp, briefkaarten die hij bij zijn ouders via via liet bezorgen. "Het gaat goed met
ons" en "Maak je geen zorgen" schreef mijn vader in het handschrift van zijn broer. Omdat het
zijn ouders zo blij maakte, voelde hij zich er goed door. Hij leek bijna zelf te geloven in de
boodschappen die hij bedacht.

In 2014 overleed mijn vader, mijn moeder volgde anderhalf jaar later. Op de werkkamer van mijn
vader stonden de boeken twee rijen dik in de kast. Op de achterste rij vonden we een aantal
ordners, waarin zijn dagboeken uit de tweede wereldoorlog bleken te zitten. Mijn vaders familie
zat toen ondergedoken bij de buren in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Niemand wist van het
bestaan van deze dagboeken, het waren 1200 getypte pagina's. Op de eerste pagina zat de
jodenster van mijn vader vastgeniet met de rafels rijgdraad waarmee hij had vast gezeten aan
zijn jasje er nog aan. De aanblik maakte me misselijk. Ik ben een jaar later gaan lezen.

Mijn vader bleek prachtig te kunnen schrijven. Zoals over de schrijvers die hij bewonderde,
de filosofen die hem fascineerden en de muziek waarvan hij hield. Hij begon zijn dagboek
op de eerste dag van de onderduik. Gedetailleerd en met veel gevoel beschrijft hij hoe hij
vanuit het kleine kamertje bij de buren op straat kon kijken.

Daar zag hij hoe de Duitsers zijn spullen wegdroegen. En hoorde hij een vrouw vragen of
iemand nog iets had gehoord van de familie op 30, dat was mijn vaders familie. "Weggevoe
rd,"
zei een mannenstem. "Mooi zo," was het antwoord. En ook: "Opgeruimd staat netjes."

December 2002, Jan Mulder, proportioneel geweld:
Politiewoordvoerder P. Boomsma van Groningen zei dat het Sudanese gezin door drie overvalbusjes met "proportioneel geweld" uit het huis was gehaald.
Gebroken polsen, kapotte oren, ontwrichte schouders, kneuzingen, doodsangst bij de kinderen (8, 5 en 3) en de ouders.
Acceptabel leed. Het is namelijk veroorzaakt door proportioneel geweld, uitermate geschikt voor een razzia op vijf onschuldige mensen.
Democratisch geweld. Rechtvaardig geweld. Proportioneel geweld. Klinkt sympathiek. Zou het wel geweld zijn ?
Ambtelijk geweld is misschien de beste uitdrukking. De term doet op zijn ergst aan verzekeringspolissen en blikschade denken.
"Eens even kijken op Ambtelijk geweld formulier G2...handtekening van de burgemeester, klopt...gezin als opgejaagde dieren ineengedoken in hoek van de kamer, okidoki...Slepen."

De overvalbusjes denken verder niet na. Het onbeschrijflijk lot van die mensen interesseert ze niet. Het komt niet bij meneer de agent op om over deze aanhouding een eigen mening te hebben. Bevel is bevel. Het begrip burgerlijke ongehoorzaamheid stopt hij bij het plegen van zo'n proportioneel ingeburgerd akkevietje liever in de doofpot.

Het Sudanese gezin mocht in januari naar Ter Apel om met nieuw bewijsmateriaal asiel aan te vragen. De gemeente Groningen kon zo lang niet wachten. (De Martinitoren helde over, vele autochtonen stierven aan een geheimzinnige ziekte...overigens is het bovenstaande en ernstiger zeker duizendmaal voorgekomen tussen 1998-2007).

Onschuldige mensen uit hun huis halen. Burgemeester Wallage in de volkskrant: "we passen de regels toe zoals ze zijn".

Het bloed vliegt me naar het hoofd/de keel, bij het lezen van die zin.

Februari 2004, Mulder

Jan Peter, hij interesseert zich als consequente christen ook niet voor het lot van gezinnen die door politie uit hun huizen worden gehaald in opdracht van Verdonk. Tweederde van de bevolking wil niet meer angst aanjagen, oppaken, opsluiten, vernederen, uitzetten, de verontwaardiging is honderdtachtig graden gedraaid, man.

Maart 2000, Campert : Wat schreef J.H. Leopold ?

O de verzuchting om mijn medemenschen
die altijd weer met stumperig aangeleerd
overwichtveinzen moeten geregeerd
en zulks ook zelf het liefste wenschen.

Marten Toonder:
Blz 547 “Er gebeurt veel meer dan de mensen weten en weet u wat zo moeilijk voor de bezetter is ? Ze kunnen het zich niet voorstellen, dat het allemaal kleine groepjes zijn die zo opereren. Ze zijn ervan overtuigd dat er 1 organisatie achter zit, want dat is het enige wat ze kennen: organisaties met een strak beleid. Ein fuhrer. Individueel storten ze in. En bij Nederlanders is het net andersom: die werken graag in kleine groepjes. Mensen die de baas spelen, moeten ze niet. “

Blz 785 Een bestuur van soldaten is natuurlijk al erg genoeg, maar een overheid van ambtenaren is nog weer heel wat anders. Die zorgen op keurige wijze voor het hele papierwezen, ze beheren heel ordelijk de archieven en er is maar weinig dat hun ontgaat. Omdat we het voorrecht hadden om na de oorlog een provincie van Duitsland te worden, hadden we dat burgerlijk bestuur gekregen. Daar plukken we nu nog de vruchten van, want volgens de statistieken zijn er verhoudingsgewijs de meeste Joden door Nederland geleverd. Dat hebben we aan de geschoolde administratie van de ambtenaren te danken. Toen kwam Cronkite met de foto’s in juni 45. Het was een bominslag. Phiny wendde haar gezicht af met en vertrokken gezicht, Jan schoof zijn stoel achterover en stak een sigaret op, Dick stond binnesmonds te vloeken met een foto in zijn handen. Maar Cronkite had gelijk gehad: dit was het einde van een gezellige avond. Het was meer. Dick van Veen raakte toen het laatste restje van zijn geloof kwijt, en hij was niet de enige. Het was niet alleen het geloof in een God, maar ook het geloof in de mens. Wanneer het mogelijk is dat een volk zoiets laat gebeuren zonder dat er een opstand uitbreekt, dan deugt niet alleen dat volk niet, maar dan is ieder volk tot dergelijke gruwels in staat.

Een tijdlang heb ik Duitsland gehaat, met dezelfde haat als de anderen. Maar de herinnering aan de goede Duitsers die ik ontmoet heb ontzenuwde die domme emotie. Dom ja. Dom is het om over “wij Nederlanders” te
praten, of over Turken, of over nsb-ers of joden of negers. Het is kopkleppraat die men in kroegen en vakantiekolonies aantreft. Ontwikkeling heeft er niets mee te maken. Het was de keurigheid van onze ambtelijke figuren die de grootste vijand was en nog steeds is. Maar ik haast mij daaraan toe te voegen dat er onder die standen ook sterke illegalen waren. Er is niets zo dom als generaliseren.

Ierland was hét punt. Altijd Ierland. Zo’n typisch land. Ik heb daar zevenenendertigeneenhalf jaar gewoond, en ik was eigenlijk een Ier. In Nederland kwam ik terecht in een land dat ik helemaal niet kende. Dit land is veranderd, als ik het zeggen mag. Het meest in de organisatie, in de ambtenarij, in de voorschriften. Al die dingen waren nieuw voor mij en 
daaraan gewend raken duurt lang.

Voor ik wegging, was Nederland een leuker land, ja, beslist. Dat ligt niet alleen aan de bureaucratie die is toegenomen, maar ook aan de instelling van de mensen. De mensen waren anders, losser, vriendelijker, aardiger. Het is allemaal strák geworden. Dat is een gevoel, hoor.
In Ierland kon de natuur sterker zijn dan de mens. Dat mis ik. In woorden is dat moeilijk te vatten. Je krijgt daar de overtuiging, de zekerheid, dat je bij de natuur hoort. Dat heb je hier niet. Niet meer.

Ook heb ik vanuit het leger mijn grenzeloze afkeer van groepsverbanden en hordes verder ontwikkeld en de betrekkelijkheid van kameraadschap leren inzien. Ik herinner me, dat we na de oefening bajonetvechten op strozakken op de weg moesten verzamelen, met de bajonet nog op het geweer. Er zat een hondje aan de kant, dat op onze nadering blaffend opsprong, zodat Jaap Jonkers het dier met de zojuist geleerde bajonetstoot doorboorde. Er klonken enkele uitroepen en er vormde zich een groepje om Jaap, dat verwezen naar het bloedende hoopje aan zijn voeten stond te kijken. Daar was ik niet bij: ik ging neerslachtig op een hek zitten.

Waarschijnlijk was het de eerste keer dat bewust tot me doordrong wat de gevolgen van geweld in groepsvorm zijn -en ook hoe vreemd klein de afstand tussen goed en kwaad is. Jonkers was in de dagelijks omgang een aardige, zachtmoedige jongen.
Een miserabel soort schepping, dacht ik toen. Een opperwezen dat zulk gebroddel op zijn geweten heeft, is dom of slecht.
We waren in opleiding om officier in het Nederlandse leger te worden in een tijd van antimilitarisme, gewetensbezwaarden en gebroken geweertjes. Daarom kwam ik na enig gepraat tot een overeenkomst met Koornstra en Van der Molen om de verdere studie op te geven, en in ieder geval geen eed af te leggen. We waren geen van drieën zo fanatiek dat we dienst gingen weigeren; het ging meer om de overtuiging dat men zelfs als soldaat een individu kon blijven zonder martelaar te worden. Ik zakte voor mijn vaandrigsexamen. Triomfantelijk zocht ik Koornstra en Van der Molen op, maar toen wachtte me een teleurstelling. Ze waren allebei geslaagd en herinnerden zich onze afspraak niet. Er waren 800 leerlingen op de school voor reserve officieren -en die waren er allemaal goed doorheen gekomen, ook Jaap Jonkers. Ik was de enige gezakte. Als reservesergeant zwaaide ik verbitterd af met een toegenomen afkeer tegen groepsverbanden, een beschadigd geloof in kameraadschap en een litteken op mijn longen dat me tegenwoordig weer parten speelt.

THE LONG STRETCH


Je kunt het ervaren van geluk niet afdwingen, maar je kunt wel de geluksmomenten koesteren en aandachtig leven zodat je ze eerder opmerkt. Sinds mijn 35e ervaar ik steeds vaker stilte en geluk diep van binnen. Een relatie als heilige graal om je compleet te voelen is de norm als je leeft vanuit je persoonlijkheid. Ik heb gemerkt dat die norm verdwijnt als je vanuit je essentie leeft. Dan ervaar je namelijk dat je al compleet bent. In wezen is iedereen compleet, als je het binnen jezelf zoekt, kun je het ervaren. En dan zie je ook dat je persoonlijkheid enkel het instrument is van je hart, niet meer en niet minder.

In plaats van naar binnen te gaan, zoeken veel mensen geluk buiten zichzelf: in relaties, werk, sport, online. Het verdrietige is dat dat soort geluk altijd voorbij gaat. Daar zijn we dan ook bang voor, het voorbijgaande, het sterfelijke, als we op die manier gelukkig zijn. En terecht. Maar als je ervaren hebt dat het geluk binnen in je ligt te wachten om gevonden te worden, raak je gemotiveerd om je persoonlijkheid en je hart te openen, zodat je leeft vanuit jezelf.

2nd World

With your hand
You kept the real world outside
I hear you and you hear me
Through the songs
We can not be
I draw a way out of this mess
And it leads
Into a second world
A second world
A world where you are free
With your hand
You kept the real world outside
I hear you and you hear me
Through the songs
We can not be
I draw a way out of this mess
And it leads
Into a second world
A second world
A world where you are free

Je ziet het schilderij of het kunstwerk hieronder veranderen en bewegen, 
als je er een poosje naar kijkt. 

Gerelateerde afbeelding

Interessante foto, ik zie na 3 minuten kijken nog niet wat het is, watersportvereniging staat erbij 



De nachtmerrie der herkenning. In coda venenum: verleden en heden door Gerrit Komrij.

H.Pont, de vice-voorzitter van de Abva-Kabo, vergeleek de houding van het kabinet-Lubbers met het gedrag van een autistisch kind. “Net als zo’n kind sluiten de ministers zich volledig af voor de buitenwereld. Wat er ook gebeurt, lief en leed, het maakt op het kind Lubbers geen enkele indruk,” zei hij. Een treffende vergelijking. Misschien wel de treffendste die ik in tijden heb gehoord. Want het gaat niet alleen op voor de houding van het kabinet jegens de ambtenarenbonden, het kenschetst dit kabinet tout court. “Het is een ongeneeslijke ziekte,” voegde de heer Pont er, op de vraag naar een eventuele therapie, aan toe.

Overgeleverd aan waandenkbeelden, zonder belangstelling voor de werkelijkheid, sociaal gestoord en slechts in uitzonderingsgevallen in staat bepaalde, meestal technische, vaardigheden te ontwikkelen: zie daar het portret van een autistisch kind. Ziedaar het portret van een onherstelbaar zieke regering. Wat het kabinet Lubbers tot een verzameling autistische kinderen maakt is zijn algehele doof-, blind- en gevoelloosheid voor democratie, sociale onrust en verpaupering, zowel geestelijk als materieel. Het zijn niet alleen de ambtenarenbonden die zich roeren, er is overal verzet hoorbaar. Niet alleen het huisvuil groeit in tal en last, ook het aantal menselijke zwakken neemt zienderogen toe. Iedereen voelt de gevolgen van een cijfermatig, slechts in technisch opzicht, begaafd beleid. Het parlement is grotendeels een lachwekkende parade van ja-knikkers en blindgangers geworden. De apathie, domheid en rancune van de spiegelende bevolking ten opzichte van het politieke bedrijf uiten zich steeds huiveringwekkender, de steden wemelen van de uitgeholden en de aangevretenen, het land verzuurt, het onderwijs lijkt verwoest, maar elk signaal, elk voorstel, elke suggestie, elke roep verdwijnt in de leegte.

De verloedering van democratie, waarde(n), mensen – niets deert dit kabinet. Een contract over een peperduur gevechtsvliegtuig jointje, de jsf, afsluiten, dat kunnen ze. Hebben wij effe fijn onze Nederlandse wapenindustrie bevoordeeld ! Op de lange termijn wordt er weer een commissie ingesteld naar de kosten en het uit de hand lopen daarvan van de jsf.

Iedere menselijke betrokkenheid, iedere hartelijkheid, iedere zorg, ieder dieper inzicht is ze vreemd. De belevingsarmoede regeert. Op de treurbuis zag ik een interview met Ruding, die minister van financiën bleek te zijn. Hoogst aangrijpend. Hij praatte in zichzelf. Je kon geen moment zijn ogen zien. Niets duidde erop dat een vraag of probleem tot hem doordrong. Als een interviewer hem in a-taal iets voorlegde ging hij in b-taal verder. Geconfronteerd met hart en hersens sloeg hij aan het hoofdrekenen. Er viel niets menselijks aan hem te bespeuren. We kennen de uitdrukkingloze haaienogen van Brinkman, het metaalachtige stemgeluid van Smit-Kroes. 
Tijdens de TCR affaire werd aan de Minister van Justitie doorgegeven dat er telefoontaps waren aangebracht bij Tanker Cleaning Rotterdam. De grootste criminelen runnen dat bedrijf (hoeren/mensenhandel uit Brazilië, (belasting) fraude, ik vermoed dat elk misdrijf in ons Wetboek van Starfrecht in dat bedrijf gepleegd werd). Neelie Smit Kroes was erg goed bevriend met de leiding en er werden meteen geen telefoontjes meer gepleegd, zodra Neelie door haar collega van justitie geïnfomeerd werd. Nu zit ze een aantal jaar in de gouden kooi van 450.000 EUR netto per jaar bij de Europese Commissie.

In het kabinet zit een nieuwe generatie met een uitgerukt hart. Zielloze telramen. Wat leeftijd betreft zijn het snotneuzen. Ongetwijfeld staat hun nog een carrire in het bedrijfsleven te wachten. Intussen mogen ze oefenen in de maatschappij. Geestelijke snotneuzen, zonder geheugen en zonder voornemens. Hun wereldbeeld heeft het formaat van een bankbiljet.

I was walkin’ down the street
When I saw this handsome soldier boy
Winkin’, winkin’, winkin’ at me
He said, “I’d like to make a date.”
I said, “Sorry, but it’s late.”
He said, “What’s a matter, baby?
Ain’t ya free?
Ain’t ya free
Free to be the love of my life?”

He said I love the way you wiggle
And I love the way you giggle
And I love to give you just a little kiss on your lips
He was such a delight
So we wiggled and we giggled all night, yeah
We wiggled and we giggled all night

This boy now got me wrapped around his finger
Destroyed now
Under his thumb
He treats me unkind
Leaves me drinkin’ ’til I’m blind
This boy now I know
He’s never gonna come

Uit het onderstaande artikel blijkt de ontstellende domheid en schrikbarende stupiditeit van elon musk en teveel anderen (en er staan naïeve fouten en onjuistheden in als dat de mens naar Saturnus zou willen .. Saturnus is een gas planeet met een zwaartekracht druk die alles vermorzelt)  >> als de mens zo doorgaat als nu, dan is het 2057 voorbij voor de mensheid en mogelijk het leven op planeet aarde, 8 tot 180 graden temperatuurstijging door olie, kolen, gas en bossen in een steeds sneller tempo te verbranden met een plastic deken er overheen in de oceanen overleeft weinig .. en dan de overheid (en olie industrie) die aan komt zetten met co2 opslag 😱😱 (zie verderop over de eindige stupiditeit daarvan, ook in holland die kenmerkende domheid van laura van geest en het planbureau voor de leefomgeving, niet te geloven, en dat zouden dan slimme mensen zijn, meer kwaadaardig ijdel greedy verwaand verrot dom stupide dan dat vind je alleen maar bij greet wilders, caroline van der plas, dilan yesilgoz, pieter omtzigt, thierry bidet) en donald trump die belooft dat elektrische auto's niet de toekomst zijn, omdat elon musk hem financieel niet steunt en hij zo hoopt 1 miljard dollar van oliebedrijven te krijgen .. terwijl meer dan 90% van de elektriciteit via het verbranden van olie, gas en kolen wordt opgewekt, krankzinnige waanzinnige stupiditeit, vooral bij de animal farm varkentjes en kippetjes van het "bestuur" , de kippen zonder kop die in de verenigde staten en china gezamenlijk een defensie budget (wapens, leger personeel) van 1400 miljard eur hebben, waarmee je de armoede uit de wereld kunt helpen en wind turbines op transportmiddelen kunt plaatsen met zonnepanelen, zodat daarvoor alvast geen olie, gas, kolen of bossen verbrand te hoeven worden, de navo leden zonder de verenigde staten hebben een defensie budget van meer dan 900 miljard eur en ga zo maar door, genoeg om de soldaten en sergeanten van elk leger te veranderen van vernielende destructieve varkentjes naar opbouwende constructieve "mensen", om van de kapot geschoten grensstreek van Oekraïne - Rusland een mooi land van voorspoed en wederopbouw te maken, waar vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit en mensdier- en natuur vriendelijk spelen en werken het belangrijkste zijn, zo zou dat in de hele wereld moeten, willen we die redden.   



Why the US can't send humans to Mars


moet je eens kijken hoe de achtergrond naast het ladenkastje steeds verandert, de achtergrond 


Tis echt een bezielde muur, werkelijk, dan zie je een geraamte, dan een alien, dan iets escher achtigs, prachtigs en heeel vreemd, moet je wel kunnen inzoomen
                                                                                                                                                                                                                                                                                                            ↘↙↓                                                 

alleen aan het oortje zie ik het verschil plus stand van ogen

                                                         





                      









VAN 24 april 2019, nog voor 9 maanden gevangenis en gif injecties door de leugens van goor viezig miezerig ssmerig laf lelijk onsmakelijk vals bang krengetje met verrot doodziek huichelbekkie kut kip barbara van de griend : 

woensdag 24 april 2019

las in het algemeen dagblad dat de 21 jarige dame die pief paf poef in een demonstratie tegen terry bidet riep niet de taakstraf van miezerig laf bang kuttttventje "meester" sslaafje officier van justitie frankie van dijk van 180 uur heeft gekregen maar 100 uur taakstraf

van de rechtbank van amsterdam waar de joden die nooit iets tegen hitler ~net zo'n zielige verwaande verrotte domme doodsse narcist als thierry bidet en barbie van de griend~ riepen massaal deporteerd werden.

Wat is er toch fout gegaan in die kippe koppen van jullie, stupide hollandse krentenkakkers. Thierry Bidet van 1 meter 73 centimeter, had aangifte gedaan, dat is het enige wat laffe bange zich superieur wanende miezerige klein zielige nazi narcisten kunnen, aangifte doen
aangifte doen
beledigd zijn, beledigd zijn, beledigd zijn, ijdel, verwaand egoïstisch superdom dommer domst zijn en dan zegt bidet :  "prima straf, laat haar die agressie er maar even uit zweten" .. Waar is de tijd dat ik thierry bidet zo'n harde trrrrrap voor zijn lelijke kleine kutkont kon geven, zodat ie uit se rrrrreeet praat, het enige wat dit ondermaatse kut wijffie kan, schijt ventje met je racistische discriminerende akelig domme kut kopf, rrrrrot weg in je hebzuchtige bezitterige ijdele lijklijffie
met je bedroevende intuele spreekbeurtje

on geloof lijk

net zo ssmerig sstupide als trump, dat je met de diepste gêne denkbaar weg kijkt of een kort ongelovig lachje, vooral niet somber raken, want dan ben je binnen de kortste keren depressief
ook in hol land, en kakelkippie thierry"tje bidetje vergeleken varkentje wilders; hoe meer verdeeldheid bij de vieze voze domme doodsse varkentjess (rechtse animal farm vvd schweine polizei hunde, altijd dezelfde....), des te beter, laat ze elkaar maar de krulstaarten af bijten (bekend gedrag van varrekens in de tweede kamer en in de (mega) varkens stal van het cda).
HOE KUNNEN JULLIE TOCH VAN DIE

GEDEGENEREERDE

ZIELIGE

MIEZERIGE

VERDRIETIGE


CALIMERO

LAFFE

BANGE


SSMERIGE

MINDERWAARDIGE

KUT

HUICHELBEKKIES

WORDEN, 


BARBARA JOHANNA VAN DE GRIEND ?

PISSES BEATRIX ? 

(deze twee maken dezelfde enge oog bewegingen bij stress, 

bea noodgedwongen extraverte kak, barbah ies pies, introvert scheitweif)

niets meer weten, niets meer zien, niets meer (in)voelen, niets meer horen, 

niets meer ruiken, niets meer lezen 

butt het eigen zelfgenoegzame schone verwaande valse dode schijn brabbelkuttentaaltje

HUICHEL~SHIT 

God , wat een doodziek openbaar ministerie en een totaal falende rechter lijke kutttt onmacht,

stupide stomme kippe koppen, nuffige over het paard getilde arrogante scheit weife van de dood

bij het strafrecht .. bij de rechterlijke macht werken volgens mij voor 60% goede mensen,

maar dat weet ik niet zeker, dan zou ik daar eerst een jaar rond moeten lopen en tijdens

mijn werk bij de Raad van State en de Raad voor de rechtspraak was er toch wel erg veel

verzuring, verwaandheid, verrotheid, domheid, doodssheid

en hautain arrogant kijk onze schijt eens niet stinken gedrag, nee, juristen zijn overwegend AKELIGE MAMMON KANKER WEIVE, NEE, KRRRRRRRENGE VAN DE DOOD, DE MOORD OP HET BRUISCHENDE VROLIJKE VRIJE LEVEN

GAT VERRRRRRR DAMME


ONSE EIGE nuffige kouwe kak SSTRONT VOOROP

GOD VERDOMME 

EN DIE GRIEZELIGE HUICHELBEKKIES 

HELPEN ALLES 

NAAR DE VERDOMMENIS

DIE THIERRY BIDETJES EN DIE KUT "OFFICIER", 
dat godvergete woord alleen al, van justitie 

BRAAK MAAR RRRRRRAAK 

walk tall, walk straight 

spit the world right in the eye 

the stronger the wood 

the straighter the arrow  

Nice to see you, have a nice day. 
Gerelateerde afbeelding
HOOG SENSITIEVE PERSONEN

Gerelateerde afbeelding







Wetten zijn

Wetten zijn
de strakke lijnen van ijskristallen
netten wevend
van de dood

Leven is
in ontduiken van wetten
vechtend ontkomen
aan vernietiging

------------------------------------
uit: 'Verzamelde gedichten', 1991.
Schrijver: Dick Hillenius


GOVERNMENT IS THE BURDEN ON THE PEOPLE 


https://nl.wikipedia.org/wiki/Barabbas



Barabbas (ArameesBar-abbâ, "zoon van de vader") is een persoon uit het Nieuwe Testament, die daar als moordenaar wordt beschreven. Hij was degene die volgens de evangeliën op Pesach werd vrijgelaten in plaats van Jezus. In sommige handschriften van het Evangelie volgens Matteüs wordt verteld dat Barabbas de voornaam Jezus had, overigens een meer voorkomende naam in die tijd.
Misschien was Barabbas een lid van de sicarii, een militante joodse vrijheidsbeweging die de Romeinse overheersers met geweld uit Judea probeerde te verdrijven. Volgens het Evangelie volgens Marcus had Barabbas bij een gewapend treffen een moord gepleegd. De straf die op gewelddadig verzet stond, was de dood door kruisiging. Volgens de evangeliën kreeg het joodse volk (of iedereen die aanwezig was in Jeruzalem) van Pontius Pilatus, de Romeinse heerser over het gebied, de keuze om óf Jezus bijgenaamd Barabbas óf Jezus bijgenaamd Christus vrij te laten. Het gratie verlenen aan een ter dood veroordeelde was een jaarlijks terugkerende gebeurtenis die Pilatus met Pascha had ingesteld. De menigte – ὄχλος, dus niet per definitie "het Joodse volk"[1] –, opgehitst door de hogepriesters, koos massaal voor de vrijlating van Barabbas, waarna Jezus werd gekruisigd.

Alternatieve interpretaties[bewerken]

Sommige historici plaatsen kanttekeningen bij het verhaal zoals dat in de Bijbel staat vermeld. Buiten de vier evangeliën is er geen enkel verhaal bekend van een jaarlijkse vrijlating door de Romeinen van een crimineel op het Pesach-feest. Andere bronnen dan de Bijbel beschrijven Pontius Pilatus als een wreed heerser, die er niet over zou piekeren een verzetsstrijder die geweld had gebruikt gratie te verlenen als gunst aan het joodse volk.
Een theorie is dat het verhaal als een parabel geconstrueerd is door de evangelisten om de lezer bewust te maken van de vraag wie daadwerkelijk de "zoon van de Vader" is: de gewelddadige revolutionair of de vrede prekende Jezus. Een aantal van Jezus' volgelingen uit die tijd hadden verwacht dat Jezus een gewapende revolutie tegen de Romeinse bezetters zou ontketenen.
Een heel andere theorie, onder meer geopperd door Hyam Maccoby, veronderstelt dat Barabbas een aanspreekvorm van Jezus was. God werd in joodse gebeden soms aangesproken als Abba, en Bar-abbâ zou daarom staan voor "Zoon van God". Hyam Maccoby veronderstelt dat een joodse menigte voor het paleis van Pilatus om de vrijlating van Jezus zou hebben geroepen. Antisemitische christenen zouden later het verhaal zo hebben herschreven dat de schuld voor de kruisiging van Jezus meer bij de joden en minder bij de Romeinen zou komen te liggen, door de joden te laten pleiten voor de vrijlating van een moordenaar.
Een laatste theorie (uit het boek Holy Blood - Holy Grail) stelt dat Jezus Barabbas in feite de zoon van Jezus Christus was. Deze theorie hangt samen met de in sommige kringen populaire theorie dat Jezus getrouwd was met Maria Magdalena en dat zij een kind hadden: Jezus Barabbas ofwel Jezus 'de zoon van de vader'. De tegenwoordige traditie dat Jezus Barabbas een misdadiger was, is volgens deze theorie het resultaat van een poging van de vroege christenen in Rome om de zoon van Christus uit de Bijbel te verwijderen door op sommige plaatsen de Bijbelse geschriften te veranderen en een nieuwe interpretatie te geven van de gebeurtenissen die in de Bijbel beschreven worden.
Deze theorieën worden alle ondersteund door de overeenkomst in de namen tussen Jezus Christus en Jezus Barabbas (beiden werden aangesproken als "de zoon van de vader" en beiden hadden dezelfde voornaam).

Receptie[bewerken]

Trivia[bewerken]

  • Barabbas is niet dezelfde persoon als Barnabas, een profeet en helper van Paulus.









Afbeeldingsresultaat voor konijn







S