dinsdag 11 juni 2024

You dream of air, freedom, equality, social anarchistic solidarity, saving nature and planet earth .. “De vrouw zal niet vrij worden en is dat ook niet waard, als zij niet zichzelf bevrijdt, niet toont de zelfbewuste te zijn, de fiere, die zelfstandig haar ketenen wil afwerpen”, Wilhelmina Drucker

 Op de tast..moved into my house, climbed on top of me..of, wanneer stopt die mammonkanker sstront einde lijk uit die huichelende schijtbekken van de riool"leiding" van hol land en de wereld 

“De mens zal niet vrij worden en is dat ook niet waard, als hij niet zichzelf bevrijdt, niet toont de zelfbewuste te zijn, de fiere, die zelfstandig ketenen wil afwerpen”

een sociaal democratische vrije, gelijkwaardige, solidaire anarchie met hulp van artificial intelligence (het tegendeel van de huidige varkenskipperattemens) betekent de redding van de mensheid en deze planeet .. en dat is mogelijk, het kan, too many people live in denial like mindless zombies following greedy animal farm pigss and chickenss : 

Anarchisme (van Oudgrieks ἄναρχος, ánarkhos: ἀ- = "geen", ἀρχός = "heerser") is het streven naar een situatie of samenlevingwaarin mensen zonder een hogere macht of autoriteit leven (anarchie). Het is de verzameling denkwijzen die terug te brengen is tot de gedachte dat een individu op geen enkele manier een ondergeschiktheid áán of ván iets of iemand erkent. In de omgangstaal wordt de term anarchie als samenleving vaak verward met een andere betekenis van het begrip anarchie, namelijk chaos of wanorde/verwarring. Met de term sociaal-anarchisme tracht men die verwarring tegen te gaan 


Als politieke stroming is de moderne anarchistische beweging rond 1860 ontstaan als een afsplitsing van het socialisme. Het belangrijkste verschil tussen beide stromingen is dat het anarchisme ook na de revolutie iedere vorm van centraal gezag afwijst. Wel zijn veel anarchistische stromingen het erover eens dat de productiemiddelen collectief bezit behoren te zijn.

Volgens anarchisten leidt elke vorm van gezag tot onderdrukking en is het beter om een bestuur in de vorm van kleine autonome (zelfbesturende) gemeenschappen te hebben. Deze functioneren op basis van vrije associatie en gelijkheid van de deelnemers. Voorbeelden hiervan zijn grassroots- en basisdemocratieën zoals die bijvoorbeeld terug te vinden zijn in de manier van organiseren van actiekampen, acties of bijeenkomsten bij antiglobalistischeprotesten. Hier geldt besluitvorming bij consensus, organisatie in basisgroepen en autonomie van deelnemers als leidraad.

Vanwege de nadruk op de vrije associatie van individuen wordt persoonlijke bewustwording door veel anarchisten belangrijk gevonden. Een anarchistisch adagium is dan ook "het persoonlijke is politiek". 

@@@@

https://www.youtube.com/watch?v=2BFUgpc6IO0&list=RDMM&index=1

Nu staat "home" konstantin sibold remix van of over Anna, 23 jaar en Misha Slovakai, 33 jaar op 1 >> gaat eigenlijk over alle stoere sterke knappe onafhankelijke dames ~~ vrouwen 

https://www.youtube.com/watch?v=mWEgqFnnvGw&t=1660s Neelix - alone after all

@@@@@@@

Koeien en varkens produceren methaan en dat verwarmt de aarde meer dan CO2, het verwarmingseffect van 1 koe is gelijk aan een gemiddelde 2005 benzine auto die ruim 12.000 kilometer per jaar rijdt, dus op natuurlijke wijze zo snel mogelijk de veestapel halveren en de vlees productie en consumptie halveren en diervriendelijker houden, gun ze een mooi leven, dieren zijn ook mensen (: geesten, spirits in a far too materialistic world) 

De Nederlandse varkensstapel kromp in 2021 iets naar bijna 11,4 miljoen varkens (320 miljoen ?? ..  Keessie van Kooten !). De omvang van de kippenstapel nam het laatste jaar af naar bijna 100 miljoen dieren. De rundveestapel bleef met 3,8 miljoen runderen nagenoeg gelijk, het aantal melkgeiten steeg licht naar 482 duizend.

Heb het idee of de zekerheid dat mannen te megalomaan zijn en hun naam voor of in de geschiedenis willen laten resoneren, hitler, napoleon, caesar, stalin, poetin, trump bezeten door bezit en zichzelf en een naam willen maken en achter laten, net zoals elon musk en bill gates.  

EN CONTINU TEGENSTELLINGEN creëren, vijanden, ZWART WIT, if you're not with us, you're against us, geen ander geluid, geen tegengesteld geluid tolereren, ik heb gelijk en dat is het enige wat telt, oproepen tot moorden, oproepen tot geweld, tot haten, tot discrimineren, tot racisme, tot mensen laten opsluiten, de politie en het leger daartoe misbruiken, zoals poetin, trump, barbara leeg liegend bang smerig stupide ijdel verwaand mammonkanker kippekut krengetje "in opdracht van nazi autoriteit reichs overheid" van de griend met je laffe lelijke rotkop, ik ben zo vies van dat mormeltje, dat rottende viezige miezerige minderwaardige misbakseltje, de vertegenwoordiger van de dead cuntss ssociety, en greet geblondeerd mozart pruikje blauwe lensjes droomvlucht efteling (ss)laaf wilderss doen  >> alle "vertegenwoordigers" van de dead cuntss society van dickie mammonkanker schoof 1 zouden in een eerlijke, vrije, gelijkwaardige, sociaal solidaire rechtvaardige goede samenleving geslacht worden, hak al die misdadige mammonkanker kut kippe- varkenss"mensen" koppen eraf 

God Verdomme 

ik zag mona keijzer rond augustus 2023 voorbij lopen, bij station den haag cs, daar liep een ijdel cda bbb vvd ggg ss lijk, een huichelende hypocriete geestloze wezenloze liefdeloze zombie, zoals de meerderheid van vvd pvv nscda bbb fvd en barbara van de griend tiepjes bij de vrouwe lijke rechter lijke onmacht, openbare gesloten kut hysterie ministerie, fivoor bv en (rijks)overheid  

de geheel dode ogen van edith schippers en johan remkes heb ik gezien en onthouden .. laat het maar gebeuren denkt de gemiddelde hebzuchtige egoïstische ijdele vvd ggg ss ambt e naar, ook te veel van de dead cuntss society en dat is eigen lijk het allerergste, net duitsland 1929-1950, een extreem rechtse regering tolereren, ervoor werken als collaborateurs tegen vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, tegen dieren, tegen de natuur, tegen planeet aarde, vernielen en verwoesten van al het goede en betere dan die ijdele vvd ggg ss mammon kanker hoertjess~krengetjess met dat bezopen getok en geknor 

Megastallen en schaalvergroting zetten gewoon door, Artikel door Jurphaas Lugtenburg

Het aantal land- en tuinbouwbedrijven neemt sneller af dan het areaal cultuurgrond. De gemiddelde standaardopbrengst (SO) van de bedrijven die overblijven wordt steeds groter. De schaalvergroting zet dus gewoon door, zo blijkt uit een analyse van het Compendium voor de Leefomgeving.

Fear is the greatest incapacitator, truism, jenny holzer, 

Grote angst onder ambtenaren voor Schoof-1

 daar staan de vvd ggg ss rattevarkens en kutkippen op het bordes met speknek piggy willy, laat die glunderende glimpiepers toch verdwijnen naar de stinkend smerige stupide hel van de mammonkanker kutkoppen

De recente verkiezingsuitslag heeft de Nederlandse rijksambtenaren in een staat van zorg en onzekerheid gebracht. De angst voor het beleid van een aanstaand rechts kabinet en de dreiging van een forse bezuiniging op het ambtenarenapparaat zorgen voor onrust onder de ambtenaren. Deze sentimenten komen tot uiting in de reacties van ambtenaren op verschillende ministeries, waarbij vooral de vrees voor het werken onder PVV-bewindspersonen sterk leeft.
Terwijl sommigen overwegen de overheidsdienst te verlaten, zoeken anderen naar manieren om binnen de gestelde kaders hun invloed uit te oefenen.
Vrees voor Bezuinigingen en Beleidswijzigingen >> wat voor ziek smerig stupide mammonkanker beleid tegen de natuur, tegen planeet aarde, tegen vrijheid, gelijkwaardigheid en sociale solidariteit wil je gaan uitvoeren ? wil je daaraan meewerken ? wil je een collaborateur worden van racistische discriminerende hebzuchtige ijdele verwaande verrotte gore gluiperige smerige stupide mammon hoer animal farm varken - kippen - krengetjes ? 

Op het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bestaat specifieke angst voor bezuinigingen op belangrijke culturele initiatieven zoals het Nationaal Slavernijmuseum in Amsterdam. Er heerst een algemeen gevoel dat beloofde financieringen door de veranderende politieke wind ingetrokken kunnen worden.                                    Daarnaast hangt de dreiging van een reductie van het ambtenarenapparaat boven de markt, waarbij men vreest voor de vermindering van circa twintig procent van de posten. Deze onzekerheid wordt nog versterkt door het scepticisme over het vermogen van de nieuwe regering om de beoogde plannen realistisch uit te voeren,

Interne Weerstand en Professionaliteit

Er is sprake van een groeiende interne weerstand tegen het potentiële nieuwe beleid, met name op ministeries zoals Buitenlandse Zaken en Justitie en Veiligheid, waar men moeite heeft met de standpunten van de PVV betreffende internationale kwesties en de rechtsstaat.

Desondanks benadrukken MAMMONKANKER leidinggevenden op verschillende ministeries het belang van een professionele en neutrale houding, OPROTTEN, OPDONDEREN, JE GORE GLUIPERIGE EGOÏSTISCHE VVD SS BEK DICHT HOUWEN, LAFFE LIEGENDE HUICHELENDE HYPOCRIETE MAMMON KANKER LIJERSS .. Ambtenaren worden aangemoedigd om hun zorgen intern te uiten en constructief te adviseren, zelfs als dit tot aan de rand van de afgrond leidt. Het uiteindelijke doel is om, ongeacht persoonlijke overtuigingen, de politieke lijn effectief om te zetten in beleid en dienstverlening.

Een Strijd tussen Principe en Praktijk

De ambtenaren staan voor een dilemma: enerzijds hun professionele integriteit behouden en kritisch adviseren binnen de grenzen van hun rol, en anderzijds de beleidslijnen van het nieuwe kabinet implementeren. Dit is een delicate balans tussen het uiten van kritiek en het loyal blijven aan hun functie binnen de overheid.

De situatie wordt enigszins verlicht door de voordracht van RATTEVARKEN dickie schoofie als kandidaat-premier, die als een gematigd figuur wordt gezien en reeds bekend is bij de topambtenaren van Justitie & Veiligheid. Dit biedt een sprankje hoop dat, ondanks de zware tijden die mogelijk voor de deur staan, er ruimte zal zijn voor enige continuïteit en gematigdheid in de GORE MAMMONKANKER politieke leiding

Te groots denken en doen en daarbij en daarmee de wereld vernielen omdat je een naam achter wil laten >> voorlopig vertrouw ik die nuclear power plant van bill gates geheel niet, wantrouwen tot en met, omdat ik slimmeren dan bill gates, kern fysici uit Varese, Mol, Borssele en Petten heb horen zeggen dat nucleaire energie NOOIT de wereld gaat redden of van energie gaat voorzien, en dat kernenergie zeer gevaarlijk is met afval dat 20.000 jaar levensgevaarlijk blijft en de mogelijkheid om nog meer nuclaire wapens te onwikkelen, give a stoepid human monkey a stick and he will hit you with it .... >> maar als het voor meer dan 90% "bewezen" is, dat  het "nucleaire project" van bill gates werkt, mooi ! 

ZELF GENOEGZAAM ZELF VOLDAAN EIGEN BELANG HEERST BIJ IEDEREEN EN ALLES, VOOR SLECHTS 400.000 woningen levert een ruim 15 miljard eur kostende kernenergie centrale met sodium als koeling in plaats van water  >> kun je daar niet dan veel beter waterstof gas van maken .. ook ingenieurs en geologen zijn vaak te zelfgenoegzaam zelfvoldaan egoïstisch ijdel verwaand verrot doodss goor gelovig gluiperig smerig stupide, god verdomme, dat staat in het onderstaande artikel over "bill gates" kern energie en het duurt 10 jaar voordat deze centrale de kolen en gas centrale kan vervangen die er nu staat, godvergete idioten, malloten 

https://www.yahoo.com/tech/wyoming-bill-gates-moves-ahead-183058312.html

narcistische ijdele megalomanie is net zo gevaarlijk als complacency, zelfgenoegzaamheid 

ambition is just as dangerous as complacency, truism, jenny holzer


In Wyoming, Bill Gates moves ahead with nuclear project aimed at revolutionizing power generation


en dat het ministerie van justitie en veiligheid in nederland, de afgelopen 30 jaar telkens het meest verrotte corrupte foute gebleken, vooral het "openbare ministerie" .. met vws en economische zaken .. vooral uit eigen belang beangstigend nieuws verspreiden over al die gevaarlijke criminelen die ons bedreigen >> er  zitten in nederland ruim 20.000 mannen in de gevangenis en ruim 20.000 in tbs ( 300 vrouwen ongeveer ?) .. volgens mij zat ik tussen tussen iets "mildere" gevallen, ik vond meer dan de helft minder slechte mensen, minder in de gevangenis "thuis horen" dan barbara van de griend, martha neeter braaksma, edith schippers, marjolein sonnema (corrupt ijdel narcistisch alles verzwijgend cda mammon krengetje voor corrupte vriendjespolitiek 30 miljoen eur rotte mondkapjes belastinggeld hugo de jonge), mark rutte, greetje wilders (liegende huichelende hatende oorlogsmisdadigers in irak, 2003) frits bolkestein (gifleverancier aan assad, gore moorden(a)ar van de vvd), stupide fredje vvd teeven, hugo de jonge >> het ministerie van justitie en veiligheid jaagt angst aan met de politie om het eigen werk en de eigen "belangrijkheid" te rechtvaardigen EN DAT GEBEURT OP REUSACHTIGE SCHAAL BIJ DE (RIJKS)OVERHEID, we zouden met zijn allen toch eens zo overbodig en nutteloos en zinloos betonnen reddingsvesten blijken te maken voor de titanic .. 
.. en dat is wat ik momenteel zie gebeuren, collectieve stupiditeit en ambtenaren die alleen maar willen laten zien dat die hele overheid niet overbodig is en continu het tegenovergestelde doen van wat goed is voor de mensheid en planeet aarde .. een hebzuchtig ijdel verwaand verrot goor gelovig gluiperig smerig stupide mammonkanker systeem vanwege het eigen baantje en eigen "belangrijkheid" in stand houden, bij die nieuwe extreem rechtse "regering" van schaamteloze ijdele lege holle vvd ggg ss nitwits denken "als ik er maar geen last van heb" .. "ik heb mijn baantje en mijn valse zekerheden van pensioen, me kinderen zijn wel gelukkig, het zal mijn tijd wel duren"  .. fout, fouter, foutst 

Violent crime is down and the US murder rate is plunging, FBI statistics show

 

"The best thing about rock was its lack of rules, its celebration of fresh ideas. Well, nobody is interested in new ideas anymore. Everyone wants to remake the album that was a hit last month."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten