dinsdag 18 juni 2024

DE ONRECHTSSTAAT HOL LAND .. 2 juli staan er dus gênante schandalige beschamende geestloze wezenloze liefdeloze hebzuchtige bezitterige egoïstische verwaande verrotte doodse gore gluiperige mammon gelovige smerige stupide ijdeltuiten naast idem dito piggy willy op het bordes, de animal farm varkensschaapkippetjes met doodzieke vvd pvv bbb nscda fvd extreem rechtse mammonkanker borrelpraatjes TEGEN vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, de natuur, arme en wel werkende mensen en voor het verbranden van planeet aarde, de oubollige archaïsche hiërarchische gedateerde animal farm varkentjess ....... en nu met 40 windturbines op het sea glide elektrische vliegtuig en zonnepanelen, dan kan de batterij vanzelf opgeladen worden, het schip-vliegtuig, trein en auto beweegt zichzelf, zie dat nou toch, God Verdomme




mijn leventje is mooi, van boven- en onderstaande waarheid word ik ziek en misselijk en ik zou het prachtig vinden als alle negatief genoemden in een helikopter ongeluk of pijnlijker sterven of als vluchteling in de gevangenis gesmeten werden, dat ijdele verwaande vvd pvv bbb nsc cda fvd smerige stupide nsb uitschot en tuig , daar horen die mammonkanker varkenskippen krengen thuis inclusief pigss willy, maxima en amalia

En stel nou eens dat de namen van Oekraïnse gevaarlijke cocaïne criminelen bekend zijn en dat uit voorzorg bij Schiphol even goed nagekeken wordt hoe gevaarlijk ze zijn en hoe hoog binnen de wereld maffia ? Ik denk van niet, maar het zou kunnen, het is toch zeer goed dat de beveiliging en ai de drie mannen van de Zaventem aanslag herkenden op Schiphol (100 % waar) aan verdachte bewegingen, maar ja, dan kun je ze niet in de gevangenis zetten om Zaventem en de Brussel aanslagen in de metro te vermijden

 hoe ver moet je dan gaan met privacy om dat wel of niet aan Zaventem en Duitse en Franse of alle Europese luchthavens door te geven .. en 1 op de miljoen mensen radicaliseert ? Meer in de Syrië oorlog, als al je familie leden gemarteld werden of vermoord door Assad en je vindt dat Rusland, Engeland of Nederland daaraan mede schuldig is, of zeker over Irak, ik zou als Irakees die misschien niet van Saddam hield of hem een nare gevaarlijke gek vond woedend zijn op Nederland, het Verenigd Koninkrijk van liar blair en vooral het Noord-Amerika van george bush

Volledige openheid over alles kan voor de belangrijke doorbraak naar een vrijere, gelijkwaardige, sociaal solidaire en natuur- en mensdiervriendelijke planeet aarde zorgen 




Financiële armoede is niet jouw schuld, geestelijke hebzuchtige bezitterige egoïstische ijdele verwaande verrotte doodse gore gluiperige gelovige smerige stupide armoede van mark rutte edith schippers dilan yesilgoz caroline van der plas greet wilders pieter omtzigt dick schoof en alle negatief genoemden inclusief de collaborerende ambtenaren van de (rijks)overheid en al die andere mammonkanker krengetjes is (eigen) onbetaalbare de mens en de wereld vernielende schuld, schaamte daarover en een misdadige laffe liegende lelijke schande voor de goede en betere mens 

Gênante vader, gênante moeder, gênante oma, gênante benard, gênante kinderen, gênante animal farm pig familie .. als je "gênante vader" als zoekopdracht geeft bij bing, dan verschijnt het onderstaande :





coloured light, neelix 

Knoflookplanten zijn bijzonder, zoals de natuur een wonder is, jammer van ijdele vvd ggg ss greedy animal farm pigssheepchickensshumanss. Heeee, wat vreemd, 13 juni was de knoflookplant nog niet zo om de metalen stalen buis gewikkeld !  Wat is daar gebeurd ? Die meeuw was er nu weer, eet ook alle kaas van huismuissie op .. maar die knoflookplant heeft de meeuw daar niet omheen gewikkeld, niet subtiel genoeg, mooi diermens, zo'n meeuw, schandalig zoals alles schandalig is van greetje wilderss pvv om dat mooie dier als symbool te misbruiken, gore gluiperige smerige stupide varkensskippekrengetjess van de vvd pvv nsbcda bbb fvd .. zum kotzen als je met die ijdele vvd ggg ss collaboreert, dan ben je net zo'n mammonkanker kreng.

YOUP RAPT ! 

Een ander oudje werd vrolijk van het feit dat onze aanstaande landbouwminister ooit kandidate bij de Nederlandse Boer zoekt Vrouw was geweest. Ik moest toegeven dat dat waar was. En of het dan ook waar was dat het die arme Geert Wilders niet lukte om binnen zijn periferie überhaupt onbesmette bewindslieden te vinden. Met een zacht schaamrood gaf ik dat toe. Toen begonnen ze te lachen omdat ze de volgende roddel absoluut niet geloofden: onze koning zou gezegd hebben dat ambtenaren, die de opdrachten van het bruine kabinet niet wilden uitvoeren, ontslag mochten nemen. Toen proesten ze met zijn vieren tegelijk: “En wat doet de koning zelf?”  

rapt YOUP ! krankzinnige ijdelheid van zo'n leeg goor smerig stupide pretentieus mammonkanker bbb "landbouw" weiffie, zoals al dat ijdele verwaande lege holle vvd pvv bbb nsc piggy willy maxima amalia na ss au agema faber madlener wilderss gluiperige gesspuiss tegen vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, de natuur, planeet aarde. 

Een duif deed gemeen, pikken, naar een mooiere kleine duivin en toen pikte een ekster de laatste pinda weg achter de rug van die twee duiven .. en toch zijn dieren veel mooier en beter dan mensdieren, door dick hillenius en alle andere biologen bewezen, ik heb het niet op muggen en alligators, krokodillen .. haaien schijnen relatief vaak mensen aan te vallen vanwege het menstruatiebloed van vrouwen, wat ze op 2 tot 5 kilometer na enige tijd kunnen ruiken in de zee 
















Elektrische seagliders, ‘vliegende boot van de toekomst’, kunnen het watertransport revolutioneren

Elektrische seagliders, 'vliegende boot van de toekomst', kunnen het watertransport revolutioneren© Aangeboden door Carro e Motos

Elektrische seagliders, ‘vliegende boot van de toekomst’, kunnen het watertransport revolutioneren (Instagram / @regentcraft)

Elektrische seagliders, hybride voertuigen tussen boten en vliegtuigen, vertegenwoordigen een belangrijke innovatie in kusttransport en kunnen potentieel traditionele veerboten vervangen.

+De nieuwe generatie van Apple CarPlay belooft integratie en aanpassing in auto’s te revolutioneren

+Ford Mustang GTD krijgt nieuwe details en ervaart hoge wereldwijde vraag

Ontwikkeld door REGENT in Rhode Island, VS, werken deze vliegwatervoertuigen in drie fasen: initiële drijving, glijden op hydrofoils terwijl ze snelheid krijgen, en vliegen tot 30 voet boven het water, waarbij ze gebruik maken van het grondeffect voor energie-efficiëntie.

Met een capaciteit voor maximaal 12 passagiers en een bereik van meer dan 280 kilometer zijn seagliders klaar om rechtstreeks te concurreren met veerboten en watervliegtuigen in kustdiensten.

Klik hier om de video te bekijken

Elektrische seagliders, 'vliegende boot van de toekomst', kunnen het watertransport revolutioneren (YouTube / @regentcraft)© Aangeboden door Carro e Motos

Elektrische seagliders, ‘vliegende boot van de toekomst’, kunnen het watertransport revolutioneren (YouTube / @regentcraft)

REGENT plant ook uitbreiding van de productie naar Abu Dhabi, wat de verbindingen tussen eilanden en kuststeden die momenteel slecht bediend worden, zal vergemakkelijken.

Daarnaast omvatten toekomstplannen de lancering van een grotere versie, de Monarch, die tot 100 passagiers kan vervoeren, afhankelijk van vooruitgang in batterijtechnologie voor een bereik tot 800 kilometer.

Bron: CNN

Foto’s: Reproductie Instagram – @regentcraft / YouTube – REGE





Hoe moeilijk kan het zijn om een auto volvo te maken, dankzij windkracht en zonnepanelen op het dak en motorkap en dus achteraan als een soort staart langs de hele achterkant van de auto, die naar boven en beneden te bewegen is, 8 of 12 compacte windturbines voor een snelheid van 25 tm 120 kilometer per uur. max Verstappen mag in een speciaal model keike offie de 400 km per uur overschrijdt ..  in de wielen ook nog 4 rotorbladen for electricity .:

Noem het snelle windturbines in plaats van windmolentjes, dat maakt meer indruk, hieronder een volvo auto, auto beweegt zichzelf met een staart(vin) bovenop de achterkant van de auto, half verzonken opdat optimaal gebruik wordt gemaakt van de windkracht met 8-12 windturbines voor het opwekken van elektriciteit (volgens mijn intuïtie mogelijk vanaf 25-38 kilometer per uur, vanaf dan is er voldoende elektriciteit via de windturbines voor de auto om zichzelf voort te bewegen). 




Hoi Jos,
 Hierbij een eerste concept, het is zevenmijls laarzen werk geworden en mogelijk schokkend bij eerste lezing; toch zou het mooi zijn als we hier naartoe zouden kunnen werken en alle partijen hierin mee krijgen. Wie niet waagt, lukt nooit iets, zo’n soort gedachte zit achter dit wat haastig opgestelde concept document/concept mail.
 Hartelijke groet,  tot later,   Menno
 
Concept verbeter wetsvoorstel stikstofoxiden~methaan~ammoniak reductie in de land- en tuin bouw en uitvoering van het bijgevoegde summiere landbouwakkoord (zie hieronder)
Dit wetsvoorstel versnelt de wettelijke stikstofdoelstelling (omgevingswaarde) van 2035 naar 2030 met de toevoeging aan de wet van twee ijkmomenten in 2025 en 2028, via een aanpak voor de directe reductie van de uitstoot en een aanpak voor een blijvende dalende lijn.
Er zijn 65.000 land- en tuinbouwbedrijven in Nederland met 3000-5000 piekbelasters (voornamelijk varkenshouderijen en rundvee-bedrijven). Het wordt aan de 65.000 land- en tuinbouwbedrijven over gelaten (in het bijzonder de 3000-5000 piek belasters) om 50-70% stikstofoxiden/methaan/ammoniak reductie te bewerkstelligen, bij voorkeur via een subsidie-aanvraag-vergunningen stelsel, met als voorwaarde ecologisch en diervriendelijk werken en het gesubsidieerd halveren van het aantal varkens en koeien in Nederland op natuurlijke wijze (minder geboren jongvee en biggetjes, natuurlijk verloop).
Deze nieuwe en enige subsidie-vergunning-regeling met alle Nederlandse, Europese en transitiefonds gelden/fondsen moet hiervoor zorgen: ecologisch en diervriendelijk werken, alle agrarische bedrijven werken binnen 5 jaar volgens het 3 sterren beter leven keurmerk en de veestapel (koeien en varkens) wordt gesubsidieerd gehalveerd. De uitvoering wordt over gelaten aan de agrariërs zelf met hulp, steun, toezicht en handhaving van de provincies (en waar nodig gemeenten, waterschappen, leveranciers en afnemers) en de rijksoverheid volgens een gezamenlijk opgesteld eenvoudig plan, een landbouwakkoord op 1 a 4, waarbij bovengenoemde transitie wordt uitgevoerd (bijvoorbeeld via een praktijkgerichte AMvB).  
 
Artikel 1
Via 1 algemene subsidie aanvraag per 2024 worden alle Nederlandse, Europese en transitie gelden/fondsen voor de landbouw op eerlijke en rechtvaardige wijze verdeeld om ecologisch en diervriendelijk verantwoord werken bij het agrarische bedrijfsleven volgens het drie sterren beter leven keurmerk te stimuleren. Dit drie sterren beter leven keurmerk voor dieren is per 2028 verplicht. In 2025 wordt via een gezamenlijk opgesteld plan (overheid en agrarische bedrijven) in eenvoudige begrijpelijke taal in maximaal 8 a4 op praktische wijze het boven- en ondergenoemde beschreven: voor natuurbehoud gesubsidieerd ecologisch en diervriendelijk werken stimuleren en het (ook gesubsidieerd) via natuurlijk verloop halveren van het aantal varkens en koeien in Nederland.
Artikel 2
Om de stikstofoxides (NOx), methaan, ammoniak- en koolstofdioxide(CO2)-klimaat-crisis zo spoedig mogelijk te bezweren is bij de goedkeuring van bovengenoemde subsidievergunning aanvragen de uitgebreide openbare voorbereidingsprocedure voor Wabo, Wnb en overige vergunningen voor de agrarische bedrijven niet van toepassing. De oude wetten en regelingen blijven van kracht, deze regeling is voor vernieuwing, de natuur en NOx, NH3 en methaan reductie. Binnen zes weken stellen het agrarische bedrijf en het bevoegd gezag (niet tegenover elkaar staan maar samenwerking) een intentie-overeenkomst hiertoe op in maximaal 4 a4 (ecologisch en diervriendelijk werken en halveren van de veestapel). Deze wet treedt in werking vanaf 1 januari 2024 (zoals geschreven blijven voor het overige de bestaande voorschriften en vergunningen van kracht; deze subsidievergunningverlening regeling moet zorgen voor een vernieuwd versneld elan waaraan agrarische bedrijven, banken, afnemers, leveranciers en bevoegd gezag, meestal de provincies, ondersteund door gemeenten, waterschappen en LNV, gezamenlijk werken.
Artikel 3
Uitwerking vindt plaats via nader te stellen regels in een Algemene Maatregel van Bestuur natuurbehoud en versnelling subsidievergunningverlening voor de agrariërs voor NOx, NH3 en Methaan reductie, voor ecologisch en diervriendelijk werken en voor het halveren van het aantal koeien en varkens in nederland, waarbij de overgebleven varkens en koeien volgens het drie sterren beter leven keurmerk gehouden worden.   
Bijlage toelichting
 
In maximaal 4 A4 een realistisch werkbaar landbouwakkoord, dat opgesteld is door boeren (agrariërs) voor boeren (agrariërs), gericht op ecologisch verantwoord duurzaam boeren~werken met drie sterren beter leven keurmerk (voor (alle) dieren als o.a. kippen, varkens, koeien, kalkoenen), ook gericht op de reductie van de ammoniak-stikstofoxiden- en methaan-uitstoot en dat uit gaat van het beschikbare budget van Nederland en de Europese Unie en andere fondsen/gelden (het transitiefonds onder andere). 
Voor het ecologisch en diermenselijk verantwoord werken, zoals het halveren van de koeien en varkens veestapel en eventueel meer productie van  kippenvlees en eieren. 
Kippen schijnen van 1 kilo voer ook bijna 1 kilo aan te komen, waar koeien reusachtige hoeveelheden voer nodig hebben voor vlees voor de mensen, denk ook aan het kappen van de (regen)wouden voor veevoer voor koeien voor de hamburgers van mac donalds en dat de uitstoot van 1 koe qua milieu vergelijkbaar is met 1 auto die 15.000 kilometer rijdt (schadelijkheid voor de leefomgeving), waar kippen geen uitstoot van betekenis hebben.  
En veel erger, ons drinkwater !  Als dat teveel aan fosfaten en andere (eventueel) schadelijke stoffen (kunstmest ?) in ons drinkwater gaat komen, dan is dat niet goed, als eufemisme. 
Dus het gaat om productie met een goed 3 sterren beter leven keurmerk voor de dieren. Varkens(vlees) en koeien(vlees) stapel aan de boer betaald halveren en ook voor de overgebleven dieren drie sterren beter leven keurmerk. Ecologisch dier- en mensvriendelijk gehouden koeien voor de zuivel en de productie van havermelk bevorderen. Gestimuleerd door het financiële budget van de Europese unie en Nederland.   
De boeren bepalen met bovenstaande opzet.
 
Volgens Herman Schippers komt het door vooral 5 bedrijven die de markt in handen hebben en voorlopig tegen werken.
 
1 januari 2024 treedt de omgevingswet in werking; is het verstandig om dit via de omgevingswet die voor de nodige problemen zal gaan zorgen te regelen ?  (zie ook de eenvoudige bestaande subsidieregelingen, die vaak binnen 4 weken goedgekeurd worden bij weinig regeldruk, als de Nederlandse en Europese landbouwgelden/fondsen en het transitiefonds voor het bovenstaande aangewend worden, dan is het veel beter via financiële positieve prikkels te regelen die gecontroleerd zullen worden door onder andere provincie en RVO, dan weer met die vergunningen santenkraam te werken, waarover cynisch maar wel terecht werd opgemerkt dat het vooral wit papier zwart maken is. Veel beter is het om die vele werkuren te steken in een goed werkend subsidie~vergunning systeem met toezicht en handhaving daarop (dat alles goed ecologisch en diervriendelijk verantwoord uitgevoerd wordt plus de halvering van de veestapel eerlijk en betrouwbaar inzichtelijk maken). 
Zou de NEa (Nederlandse Emissie autoriteit) systematiek voor de 600 grootste CO2 uitstoters misschien ook voor de landbouw, de 3000-5000 piek belasters (en anderen) kunnen werken ? Elk jaar 10% minder emissierechten (via die subsidievergunning) en een plafond dat jaarlijks met 10%  verlaagd wordt. 
Een alternatieve aanpak dus waarbij het vooral aan de 3000-5000 piekbelasters wordt over gelaten om 50-70% stikstofoxiden/methaan/ammoniak reductie te bewerkstelligen, het liefst via een “subsidievergunning” onder voorwaarden van ecologisch en diervriendelijk werken en het halveren van het aantal koeien en varkens, zoveel mogelijk via natuurlijk verloop. 
  •  
Wat te doen met het mestoverschot, bespreken met top bedrijf Yara kunstmest in Zeeland .... met een energiezuinig van 108 windturbines en zonnepanelen voorzien volvo auto schip (zie verderop op dit blog) het mest overschot naar de rand van de woestijn verschepen ? Oppassen met dit soort dingen (o.a. nijlbaarzen, ook door nederlanders uitgezet in de nijl voor voedsel, de hele ecologie van de Nijl verstoord, de tabaks, olie, kolen en gas industrie als gruwelijke voorbeelden en/met de roofbouw op het (braziliaanse) oerwoud en het verzieken van de oceanen met plastic). Ramp verhaal vind ik ook het klimaat beïnvloeden door zaken in de atmosfeer te verspreiden .
Het plaatsen van implantaten (plastic borsten) wordt verboden, behalve voor vrouwen die borstkanker hebben gehad. Als je 0,4 gram wiet of door je eten doet (bakken of zo met zonnebloemolie of melk innemen bijvoorbeeld), dan krijg je geen borstkanker. Tabak wordt verboden, als je 1 tot 2 gram door je eten mee bakt, dan weet je waarom, je wordt er doodziek en misselijk van (ik was er 2 dagen doodziek van). Van wiet word je gezonder, maar maximaal 1 gram door je eten per dag (van 2-5 gram werd ik toch enigszins niet kwaadaardig maar goedmoedig gek .. en haat of walging, dat vooral, naar mammonkanker animal farm ppigchickenss greetje wilders, barbara van de griend en mark edith schippers rutte en de rest van de vvd pvv bbb nsc nsb cda fvd). 
 
Bloemenkweek moet verboden worden, smerige bestrijdingsmiddelen en ze zijn nergens goed voor (de tulpenvelden als traditie mag blijven bestaan en op heeeel heel kleine schaal bloemenkweek voor de romantische vrouwen en mannen, zo gaf ik ijdele vvd ggg ss deutsche ines kutkots een rode en witte roos, i should have known better). Yara kuntsmest KUNSTMEST zorgt voor de beste mest om gezonde zaken zoals cherry tomaten, spinazie, haver (melk), paprika's, komkommers, meloenen, ananas, kiwi’s, bananen, sinaasappels, mango’s, paddestoelen, truffels en wiet, het gezondste van het gezondste, te kweken, YARA kunstmest MOET dus blijven. 
 
Lelietelers zijn het meest vervuilend, die ondernemer in de buurt van Meppel, Drenthe, moet de kans krijgen zijn onderneming om te bouwen naar cherry tomaten of iets dergelijks, dat is echt ernstig daar, omwonenden worden nu vergiftigd, ze krijgen er bewezen ALS , Alzheimer en Parkinson van, het gemeente- en provinciebestuur doet niets, ook de omgevingsdienst niet, ze laten dat aan de rechter over om het einde lijk te verbieden. 🙀🙀 Uitstekende uitspraak van de rechter: “gezondheid mensen is belangrijker dan winstgevendheid lelietelers.” LTO van sjaak van der tak, gore zak, is verbijsterd “lelietelers houden zich toch aan alle regels !” 57 gezondheid schadende pesticiden of bestrijdingsmiddelen, in wat voor wereld leeft LTO, in wat voor wereld leeft de VVD met olie-, plastic-, kolen- en gas-vervuiling-winning.
 
Zo zit ook Rutte erin, het mammon bedrijfsleven bepaalt teveel, doorgeslagen markt denken en de twee moeilijkste dossiers nog moeilijker maken (plus gezondheidszorg en energie en stikstof enzovoorts), vluchtelingen en betaald rijden, auto's met een staartvleugel met 10-18 windturbines en zonnepanelen, auto volvo, de auto beweegt vanzelf en schip dito met een sterretje, 108 windturbines en zonnepanelen en het schip kan zichzelf voort bewegen zonder dat veel extra energie nodig is, met eventueel de laatste resten olie, want vanaf 2025 wordt er geen olie, kolen of gas meer gewonnen (iig niet door de Europese unie). Nu volkspartij voor vrijheid en democratie waar maken en niet verrotte verstarde doodzieken zoals edith kreng schippers. Het kreng van de dood van de tabakslobby en de gezondheidszorg op schandalige wijze vermarkten, alleen voor de rijke stinkerds gezondheidszorg of prins benard met se lelie in se knoopsgat en benard jr. van vollenhoven met 600 miljoen EUR vastgoed in bezit, ellendige de wereld, planeet aarde vernielende mammon animal farm varkens.  
 
 
De windparken ook doorzetten voor groene waterstof-fabrieken/verwarming (met schoepen voor de getijdewerking en zonnepanelen) voor tata steel, yara kunstmest enzovoorts, maar hoe dichter bij de bron, des te beter, miljarden kleine bronnetjes maxwell"s two or multi demoned Engine for ships, cars, truck, trains. 
.......zodat het schip zichzelf (bijna) voort beweegt plus die windturbines aan dek met zonnepanelen, dat is met de wielen van een auto toch ook zo ? die kunnen bewegend ook elektriciteit opwekken, volvo, ik beweeg mezelf.....en ook op een auto elektrische windturbines, zeker 8 of 4, met een windsnelheid van 100 kilometer per uur laad je de waterstof-elektriciteit batterij in de auto razendsnel op, je hebt (bijna) geen batterij nodig, rechtstreekse elektriciteit/energie aan de wielen, die ook al elektriciteit leveren, die draaiende wielen, dus met windmolens zijn dat 12 draaiende (vlieg)wielen of dynamo's voor elektriciteit !! 
Weg met die gedateerde energie, elektriciteit, benzine en diesel 😱 slurpende trucks en auto' s.  Vrachtwagens, auto's, schepen met 8-108 windturbines, met een vaart van 25-40 kilometer leveren die voldoende elektriciteit om zichzelf voort te blijven bewegen, alleen voor de stop en de start heb je een batterij nodig......Een schip wordt een draagvleugelboot, zie de modernste kitesurfers met een vin in het water, die vliegen over het water, weinig/geen weerstand, zo'n draagvleugelboot container of passagiers schip maken met 108 windturbines, zonnepanelen en schoepen onder of langs het water, het schip beweegt zich vliegend zelf over het water




Waar de vvd en het cda en extreem rechts voor staan (en nog rottere pvv, bbb, nsc en fvd, uit de vvd en cda voort gekomen helaas) : hebzuchtige bezitterige ijdele verwaande verrotte doodse dode lijke gore gluiperige gelovige smerige stupiditeit in het zelfgenoegzaam zelfvoldaan bevoordelen van zichzelf en de "rijke sstinkerdss (na ss au varkentjess)" en het benadelen van arme wel werkende mensen en het kapot maken en vernielen van de natuur, hol land en planeet aarde, vrijheid, gelijkwaardigheid en sociale solidariteit en anders zijn en creativiteit en plezier en lol in het spelen en werken aan het goede en betere. vvd pvv bbb nsb nscda "pigchickenss people" to despise for their rotten state of mind. 


De stupiditeit en passiviteit van eenieder in hol land en de wereld is de meest be angstigende horror .. en wat zie ik veel slechte pulp horror op de film kanalen, ook al niet te geloven waaraan geld en tijd besteed wordt 😱🙀, al die negatief genoemde mammon kanker krengen moeten achter slot en grendel, zo mooie planeet aarde verkankeren en vernielen als liegende huichelende lege holle "prestatie" >> versneld planeet aarde verbranden bedoelen de animal farm pigss, ratss, ssheep, chickenss. Een gênante schaamteloze vertoning van liegende hebzuchtige ijdele moordende vvd ggg ss krankzinnige kakel knorren kutten of slechter varkenss reten, the dead sick conceited conformist cackling collaborating coward cuntss society 


Body of European Regulators for Electronic Communications(BEREC) van de Europese Unie. Moet toch “communication” zijn, there is no plural, communication is plural by itself. 


Door gevaarlijke gekken omringd. En dan zie je nog gevaarlijker gekken, direct moordende krengen in Syrië, gek gemaakt door Assad, religie en groepsgedrag van laffe valse kutmennekes, geef een zwijntje een wapen en hij schiet ermee, geef een varkentje een kernwapen en hij drukt op de knop .. op termijn zijn de negatief boven-en ondergenoemden net zo moordend tegen vrijheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, anders zijn en doen, plezier en spelen en tegen de hele wereld door deze met oogkleppen voor als blinde gore smerige stupide animal farm pigss te verbranden, ook jij, huichelend hypocriet mammon kanker kutweif christianne van der wal, kakelende kindermoordenaar met je door en door ijdele verwaande smerige stupide rotte huichelbek, alle fatsoenlijke rechtvaardige goed willende ambtenaren zouden je zo'n gigantische rotschop voor je varkenssreet moeten geven dat die op de plek van je mammon kanker kut kop komt te zitten, zodat duidelijk wordt waar al die opportunistische ijdele rechtse stinkende schijt praatjess vandaan komen .. zoals die zo dom over wat er met boeren moest gebeuren stond te kakelen en te knorren de eerste 4 maanden, een lege holle buikspreekpop die het probleem niet begrijpt, die mensen niet begrijpt en met oplossingen van ivoren toren vvd ambtenaren aan komt zetten, het leek wel alsof ze nog nooit op een boerderij was geweest, een 10 jarig verwend nuffig kleutertje dat een spreekbeurt over de natuurkundige principes inzake de snelheid bij raket wetenschap houdt zonder te weten waar de klok of de klepel hangt, niet te filmen, niet te geloven >> en dan verontwaardigd bang laf zijn als die boeren terecht denken, kakel knorweif, jij bent compleet gestoord, domme toeter (waarvan sommigen ook weer doorschieten in de woede en radicaliseren)

De Financial Times denkt niet dat het mee gaat vallen met Geert Wilders: "De meest openlijk xenofobe regering"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten