donderdag 5 september 2024

Your economic theory makes no sense .. iT's destructive nonsense. Dood op consumptief krediet. Dood op debiet. Dood op debiliteit. Wat is het dan heer lijk als hij zegt : Burger lijken ! Alles tevergeefs ! Alles voor niks ! small sister ss 1984. Net zoals 2019-2021 uit lokken en erin luizen met leugens en roddel vanwege de waarheid verschrijven met 9 maanden onterecht gevangenis, 6 lange weekeindes isolatie politiecel en 9 maanden gif injecties. Aangifte tegen de nederlandse staat, in het bijzonder barbara van de griend, martha neeter braaksma, de vrouwe lijke strafrechter lijke macht die bij mijn laffe valse oneerlijke onrechtvaardige veroordeling betrokken was, openbare gesloten dooie k hysterie minnie sterie (nicole bakker, zo'n lelijk liefdeloos vvd verrot verwaand doods ss smerig stupide schutz staffel krengetje dat geen man daarmee iets wil zoals teveel bij het o.m.) en fivoor b.v.


Beste FNV-er,
 

Dit nieuwe kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB heeft nu eindelijk haar plannen gepresenteerd. Het is een kabinet dat zich voordoet als kabinet voor de gewone mensen, maar in werkelijkheid zien we cadeaus en subsidies voor aandeelhouders en de allerrijksten, in plaats van dat dit gaat naar de mensen die onze maatschappij zo hard nodig heeft: bouwvakkers, zorgverleners, schoonmakers, technici, onderwijzers, mensen die in lage schalen bij de overheid werken, vakkenvullers, pakketbezorgers, machinisten en buschauffeurs, enzovoorts. Zelfs mensen die ziek of gepensioneerd zijn, worden nog in de steek gelaten.
 

De koning sprak dinsdag namens het kabinet mooie woorden om dit allemaal te verhullen. Maar dit kabinet gaat onze problemen niet oplossen, dat zullen wij (als vakbondsleden) samen moeten doen.

Scheefgroei

In de plannen erkent het kabinet dat er enorme scheefgroei is in ons land. Mensen die werken, een uitkering of AOW hebben houden steeds minder over, terwijl de bedrijfswinsten groeien. De FNV benadrukt dit al jaren en nu wordt het eindelijk erkend. Maar in plaats van daar iets aan te doen, kiest het kabinet ervoor om de allerrijksten nog meer te geven. Zo vergroten ze de ongelijkheid verder.

Bestaanszekerheid

Is het leven niet al duur genoeg geworden? De boodschappen werden duurder en de energierekening steeg de pan uit. Veel mensen hebben nog altijd veel moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Na zoveel mooie woorden over ‘bestaanszekerheid’ verwachten we nu daden. Het kabinet maakt wel een begin met het terugdringen van onzeker werk en dat is goed. Helaas vergroot het tegelijkertijd de bestaansonzekerheid. Een verhoging van het minimumloon, de AOW en de uitkeringen wordt teruggedraaid. En bezuinigingen op de WW en de WIA worden aangekondigd. Dus juist als je sociale zekerheid het hardst nodig hebt, wordt je bestaanszekerheid aangetast.
 

Wat zou moeten gebeuren: een verhoging van het minimumloon naar 16 euro per uur, met gelijktijdige verhoging van het sociaal minimum, afschaffen van het jeugdloon, investeren in onze publieke voorzieningen en een eerlijk belastingstelsel!
 

Als we de allerrijksten gewoon hun eerlijke deel laten betalen, hoeven we niet de BTW te verhogen, niet te bezuinigen op het onderwijs of op de culturele sector, niet te bezuinigen op onze sociale zekerheid. Dan kunnen we wél investeren in een betrouwbare overheid en in een verhoging van het minimumloon, de AOW en het sociaal minimum.

Het kan anders!

De mensen die als vluchteling naar ons land zijn gekomen, krijgen bovendien de schuld van alle problemen in ons land. Wij weten met z’n allen dat dit niet waar is. Al te lang wordt in ons land gekozen voor de belangen van bedrijven en rijke mensen.
 

Het is duidelijk dat we nog veel te doen hebben. Wij laten ons niet verdelen. Als vakbond staan wij schouder aan schouder. Vind jij dat ook? Laten we dan samen opstaan voor een rechtvaardige samenleving. We zien onze leden staken en actievoeren om op tijd te kunnen stoppen met zwaar werk. We maken samen een vuist voor hogere lonen, voor onze sociale zekerheid en voor de mensen in de publieke sectoren.


Nederland verdient zoveel beter. We krijgen het alleen samen voor elkaar!

Hartelijke groet, 
Tuur Elzinga
Voorzitter FNV 


Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: donderdag 19 september 2024 08:55
Aan: FNVLegal-Rotterdam@fnv.nl <FNVLegal-Rotterdam@fnv.nl>
Onderwerp: Re: d-24252277 van Veenendaal - Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Beste mevrouw Kooper en heer Richard Kamerling, 

Dank voor uw bericht, excuses voor de vertraging, ik was te aangeslagen na het doornemen van het dossier, waarin een naar mijn idee gelogen en onwaarachtig beeld van mij wordt neer gezet toen ik daar nog werkte, maar zelfs "bevriende" collega's werken daaraan mee (wiet geur op de kamer, die er nooit was, vrouwelijke collega's die het (glim)lachend wel leuk vonden, ander gedrag), dus dan is de zaak volledig kansloos. 

Dus graag conform uw voorstel een ww uitkering aanvragen op basis van sinds 1991 werkzaam te zijn geweest voor de overheid.

Graag zou ik wel als verweer mijn blog aan de rechter - rechtbank sturen, https://sjaakswart.blogspot.com/

Ik zal rond 12.00 uur nog contact zoeken met de heer Kamerling. 

Dank voor de ondersteuning en hulp en correcte goede brief van de heer Kamerling. Met vriendelijke groeten, 

Menno van Veenendaal 

06-29674203  

Van: FNVLegal-Rotterdam@fnv.nl <FNVLegal-Rotterdam@fnv.nl>
Verzonden: donderdag 19 september 2024 08:09
Aan: menno.vanveenendaal@hotmail.com <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Onderwerp: d-24252277 van Veenendaal - Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Geachte heer Van Veenendaal, 

Bijgaand treft u een schrijven aan van de heer Kamerlling.

Ik verwijs u kortheidshalve naar de inhoud ervan.

Met vriendelijke groet, 


mevrouw A.L.C. Kooper
organisatie ondersteuner



au, au, au, tranen, tears from allah, deed 18 september yoga met David, Poolse Stella Evelina was er, leuk, mooi, sportief en goed in talen en 1 erg knappe dame van 1.78 meter die na een kwartier yoga vertelde dat ze net bevallen was, keizersnede, toen David haar aanmoedigde om verder en dieper te gaan .. David heeft zijn pols gebroken omdat hij op zijn fiets werd aangereden door een scooter, en hij was al blij dat de scooter rijder stopte en zijn telefoonnummer achter liet .. en ik was weer wat clownesk met yoga bezig, wel steeds minder de clown, en aan het einde van de les maakte ik even contact met de knappe net bevallen dame, dat een keizersnede soms prettig kan zijn, of was er een complicatie ? Ja, mijn mooie dochter Marline, Line (of Marlene) is na 4 dagen gestorven, zuurstofgebrek .. tranen bij mij, David omhelsde haar en een andere vrouw ook. Ze had gelukkig geen doffe doodse ogen en ze leek er goed mee om te gaan, maar dan is er bij mij geen lach(je) meer, tranen, en wordt sommige humor op dit blog zeer bedenkelijk .. Theo Maassen en Sacha Baron Cohen gaan soms ook over grenzen heen, als meer dan 90% wel grappig is en een ander inzicht geeft .. censuur is slechter dan slecht .. kan me nog herinneren dat Sacha leuk zat te doen over humus en hamas bij een Palestijns “leider” en dat hij moest rennen voor zijn leven, hitler was humorloos en daaraan herken je slechtheid, hoewel poetin rond het jaar 2000 nog enige humor had (als charme misbruiken, nu is vlad humorloos).. als je vrouw, broer, zus, vader, moeder, beste vriendin of kinderen vermoord zijn, dan is er weinig meer te lachen. Goed van haar, dat ze zo sterk, stoer en levendig overkwam en dat ze troost vond bij en met haar partner .. ik moest er wel een kwartier van bij komen, rustig wandelen met de harley aan mijn hand .. en nog steeds 


Zou zij een (beste of goede) vriendin van Lotte zijn, dat Lotte daarom even huilde. Volgens mij voelde ik dat beter aan in 2019 en daar werden dames toen soms boos van .. en moest ik weg. 


David, 39 jaar, sportleraar, verdient voor top sociaal en sportief werk bitter weinig, zeker vergeleken politici, ambtenaren, overheid en teveel binnen het bedrijfsdode”leven”. De ongelijkheid binnen holland is al zo schrijnend .. en dat zorgt ook voor criminaliteit en andere ellende en onrust, maar we blijven liever blind autistisch egoïstisch hebzuchtig bezitterig geld- en zelfzuchtig mammon onmenselijk bureaucratisch regeltjes zijn regeltjes wetten zijn wetten bevel is bevel opdracht is opdracht niet zelfstandig kunnen denken we hebben het altijd zo gedaan en kunnen niet anders meer greedy watch the planet and humanity die. Het voortbestaan van de mensheid en planeet aarde is in groot gevaar en iedereen gaat zoals hierboven en hieronder beschreven door op de (zelf)moord weg to nowhere. 


Vreemd met David over zijn botbreuk praten en dat hij nooit van gerrie Knetemann gehoord heeft, die miraculeus herstelde van de zwaarste val, botsing met een auto, alles was gebroken, lag in het ziekenhuis en kon net zijn tenen bewegen en daarna de Amstel gold race won .. gerrie Knetemann scheen zo diep te gaan dat hij urine zweette .. bevestigd door verschillende getuigen dat hij onmenselijk diep kon gaan .. toch weer andere generaties, net zoals David van 39 jaar weer heel andere dingen meegemaakt heeft dan kinderen david, eline en stijn hoogeveen, 24 en 22 jaar. En dat Joop Zoetemelk toen het wereldkampioenschap gegund werd in 1985, zoals hij lachend weg reed was wel heel vreemd om te zien .. het was toneel. Met Lance Armstrong en alle andere doping “schandalen” vond ik wielrennen niet leuk meer. Door toneel spelen en nep nikserig ijdel verwaand te kakelen en te roddelen vind ik teveel vrouwen niet leuk meer, 


Bie cheerful, sir.

Our revels now are ended. These our actors,
As I foretold you, were all spirits and
Are melted into air, into thin air:
And, like the baseless fabric of this vision,
The cloud-capp'd towers, the gorgeous palaces,
The solemn temples, the great globe itself,
Ye all which it inherit, shall dissolve
And, like this insubstantial pageant faded,
Leave not a rack behind. We are such stuff
As dreams are made on, and our little life
Is rounded with a sleep. 

Was dat maar waar, een dokter vertelde mij dat veel mensen met pijn sterven. Ook dat nog. 


https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Gerrie_Knetemann


https://nl.wikipedia.org/wiki/Joop_Zoetemelk



Ontwaakt, verworpenen der aarde

Ontwaakt, verdoemd' verdoemd in armoede en hongersfeer, 

Reedlijk willen stroomt nu over d'aarde.

En die stroom rijst al meer en meer.

Sterft gij, oude vormen en gedachten.

Slaaf geboornen, ontwaakt, ontwaakt.

De wereld steunt op nieuwe krachten, Begeerte heeft ons aangeraakt.

Makkers ten laatste male,

Tot de strijd ons geschaard, En d'Internationale

Zal morgen heersen op aarde

't Verstand zal nooit kunnen geloven

In god en bovenaardse wet;

't is gedaan met blinden en met doven,

't Wordt de tijd van het rood gebed. 

Plukt nu zelf de vruchten van uw werken, 

Zegt uw geest wat uw hart weet,

Gij zijt de stoeren en de sterken,

Smeedt nu het ijzer, het is heet.


De staat verdrukt, de wet is logen.

De rijkaard leeft zelfzuchtig voort;

Tot het merg wordt d'arme uitgezogen 

En zijn recht is een ijdel woord.

Wij zijn 't moe, naar and'er wil te leven, 

Zusters, Broeders, hoort hoe gelijkwaardigheid spreekt: 

Geen recht, waar plicht is opgeheven, 

Geen plicht, leert zij, waar recht ontbreekt.


Verwaande ¨heren en dames",

De "koningen" van bezit en hebzucht, vastgoed, olie, gas, kool en staal,

Pronkten met de mooiste van uw veren, 

En hun spreken was dievetaal..

In de diepe kluizen van hun banken, 

Glanst het goud van uw vruchtbaar zweet. 

Vooruit, geen moeden meer en manken, 

Stelt zelf de prijs voor al uw leed.

De heersers, door duivelse listen,

Bedwelmen ons met bloed'ge damp. 

Zusters, Broeders, strijdt niet meer voor and'rer twisten, 

Breekt de rijen hier is uw kamp.

Gij, die ons tot helden wilt maken,

O, barbaren, denkt wat ge doet;

Wij heben waap'nen hen te raken,

Die dorstig schijnen naar ons bloed.

Gij allen, arbeiders en boeren,

Staat samen in dezelfde strijd;

't Is geen tijd voor kirren en koeren,

Wie niet vecht speelt zijn troeven kwijt. 

Bundelt nu uw dromen en uw wensen,

Remt de sperwer straks in zijn vlucht,

En morgen zijt gij nieuwe mensen,

Gelijk een schoongewaaide lucht.



Dieren zijn zelden of nooit treurig. Als ze een jong verliezen tijdelijk, maar dat is omdat er een storing is opgetreden in het evenwicht van instinct en hormonen (vooral bij zogende moederdieren). Na herstel van het evenwicht is er geen spoor van treurnis meer. Dieren hebben een goed geheugen: ze onthouden dingen die voor hun voortbestaan van belang zijn.




Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: dinsdag 10 september 2024 14:14
Aan: HRN - Mailbox Vacature P&O <Vacature@HogeRaad.NL>
Onderwerp: Re: sollicitatie naar de functie van wetenschappelijk medewerker kabinet president 
 
Beste Cholidah, 

Dank voor je snelle bericht. Kun je onderstaande tekst aan de advocaat generaal en andere mensen binnen de Hoge Raad doorspelen. Het is bijzonder onaangenaam om zo met onrecht van liegende en huichelende vrouwelijke rechters onder andere geconfronteerd te worden. Dat zijn zeer akelige gebeurtenissen die het vertrouwen in de rechtsstaat en de daarbij betrokken vrouwen, barbara van de griend, openbaar ministerie, de vrouwelijke rechters die bij mijn onterechte 9 maanden gevangenis, 6 lange weekeindes in een isolatie politiecel, 9 maanden gif injecties, huiszoekingen, inbeslagname lap top en (werk)telefoons, zes maanden censuur met het dreigement van gevangenis van het openbaar ministerie geen goed doen. Integendeel.

Met vriendelijke groeten,   Menno van Veenendaal 

Van: HRN - Mailbox Vacature P&O <Vacature@HogeRaad.NL>
Verzonden: dinsdag 10 september 2024 13:46
Aan: 'menno van veenendaal' <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Onderwerp: RE: sollicitatie naar de functie van wetenschappelijk medewerker kabinet president - Menno van Veenendaal
 

Beste Menno,

 

Naar aanleiding van jouw sollicitatie naar de functie van medewerker wetenschappelijk bureau kabinet president van de Hoge Raad der Nederlanden bericht ik je dat je niet tot de geselecteerde kandidaten behoort. Anderen hebben een voor deze functie meer passende combinatie van kennis en ervaring.

 

Graag zeg ik je mede namens de selectiecommissie dank voor de door jou getoonde belangstelling. Wij wensen je veel succes bij het vinden van een andere bij jouw ambities passende functie.

 

Met vriendelijke groet,


Cholidah Murad

Recruiter

 

Email: C.Murad@hogeraad.nl | Tel: +31703611124 | Mobiel: | Fax: 070-7530348

Bezoekadres: Korte Voorhout 8, 2511 EK, Den Haag

Postadres: Postbus 20303, 2500 EH, Den Haag

 



small sister ss 1984


In het boek 1984 met small sister, je zus krijst, ben ik tegen mijn zin terecht gekomen. Er is en mag geen liefde meer zijn, slechts voor de mammon overheid en het bedrijfs"leven"dood die ons voedt en "verzorgt" is en mag afhankelijke geketende “liefde” bestaan. 

Bij een eerste gesprek in 2018 met een psycho loog vanwege dit blog waarin de waarheid over barbara van de griend en de overheid staat zei ik "barbara is door haar leugens dood voor mij", "oh, maar dat is de bedoeling niet," zei "autoriteit nitwit strafrecht conforme zelfgenoegzame zelfvoldane laffe psycho loog" rudy lullens bullens, die wist en weet dat barbara een laffe angstige huichelende leugenaar was en is, maar toen liet blijken dat er juist een liefde relatie moest ontstaan met dat viezige miezerige mammonkanker krengetje met dat rottende lelijke huichelbekkie, gat ver damme. Daarna, na de eerste week in de gevangenis, door uitlokking, keek dochter jessica haitsma dus dromerig glimlachend lief naar mij, de liefde man van en voor mijn moeder en zei krengetje barbara van de griend: "dat moet je nou juist niet doen, joh !" 


Vervolgens zag ik barbara en jessica van het "openbaar" ministerie vandaan komen waar barbara de opdracht was gegeven om door te gaan met huichelen en liegen tot het einde toe met gevangenisstraf van 9 maanden, 6 lange weekeindes isolatie politiecel met gewelddadige agenten, ruim 6 maanden censuur met dreiging van gevangenis, huiszoekingen, inbeslagname van al mijn ict apparatuur gedurende 6 maanden en meer en 9 maanden gif injecties, daarbij weer zo zielig sip slachtoffer kijkend en jessica van "ach joh, gewoon doen" met die domme volgzame lege varkensmuil van dr.

 barbara en jessica stonden ook lachend daarvoor met slippers in de albert heijn, savornin lohman plein, van "het is maar toneel" voordat het erger en erger zou worden. barbara luistert liever naar de mammon staat van big sister brother dan naar liefde, ik wist toen al dat barbara van de griend het lafste ijdelste verwaandste verrotste doodse liefdeloze wezenloze mammon slaafje was en dat is daarna bewezen door het ijdele verwaande mammon kreng bij de rechter lijke vrouwelijke macht en de overheid. Begrijpelijk dat ik er nog steeds doodziek en misselijk tot kotsen toe van ben .. en het is een geluk dat ik wel een sterk en stoer vrij gelukkig positief sociaal naïef ongelovig zo gelijkwaardig mogelijk kind ben gebleven, ook al kost het me alles en niets.


Mooie interessante uitspraak van John Lennon hieronder: if you’re in love you keep on saying you’re sorry all the time .. het klopt voor mij, ik zeg te vaak (ten onrechte) sorry .. Love means having to say you're sorry every fifteen minutes, john lennon .. If I live by illusions, you live by excuses.  Jimi Hendrix   


Uprising Of Love: A Benefit For Global Equality

 



 Een bestuur van soldaten is natuurlijk al erg genoeg, maar een overheid van ambtenaren is nog weer heel wat anders. Die zorgen op keurige wijze voor het hele papierwezen, ze beheren heel ordelijk de archieven en er is maar weinig dat hun ontgaat. Omdat we het voorrecht hadden om na de oorlog een provincie van Duitsland te worden, hadden we dat burgerlijk bestuur gekregen. Daar plukken we nu nog de vruchten van, want volgens de statistieken zijn er verhoudingsgewijs de meeste Joden door Nederland geleverd. Dat hebben we aan de geschoolde administratie van de ambtenaren te danken. Toen kwam Cronkite met de foto’s in juni 45. Het was een bominslag. Phiny wendde haar gezicht af met en vertrokken gezicht, Jan schoof zijn stoel achterover en stak een sigaret op, Dick stond binnesmonds te vloeken met een foto in zijn handen. Maar Cronkite had gelijk gehad: dit was het einde van een gezellige avond. Het was meer. Dick van Veen raakte toen het laatste restje van zijn geloof kwijt, en hij was niet de enige. Het was niet alleen het geloof in een God, maar ook het geloof in de mens. Wanneer het mogelijk is dat een volk zoiets laat gebeuren zonder dat er een opstand uitbreekt, dan deugt niet alleen dat volk niet, maar dan is ieder volk tot dergelijke gruwels in staat.

Een tijdlang heb ik Duitsland gehaat, met dezelfde haat als de anderen. Maar de herinnering aan de goede Duitsers die ik ontmoet heb ontzenuwde die domme emotie. Dom ja. Dom is het om over “wij Nederlanders” te praten, of over Turken, of over nsb-ers of joden of negers. Het is kopkleppraat die men in kroegen en vakantiekolonies aantreft. Ontwikkeling heeft er niets mee te maken. Het was de keurigheid van onze ambtelijke figuren die de grootste vijand was en nog steeds is. Maar ik haast mij daaraan toe te voegen dat er onder die standen ook sterke illegalen waren. Er is niets zo dom als generaliseren.


 Marten Toonder 


https://sjaakswart.blogspot.com/search?q=keurigheid+ambtelijke+marten+toonder


Juristen, politici en daarmee teveel onmensen denken expres in tegenstellingen (hitler), verdeel en heers, zaai haat, 1984, polariseren, expres zwart wit denken en doen voor de broodwinning, voor rechtszaken om geld te verdienen in opdracht van de mammon bedrijfsdood, ik weet zeker dat dat waar is, het vernielt de wereld en de mensheid, wij tegen zij, overheid tegen mens~burger, overheid tegen overheid, land tegen land, soldaat tegen sergeant, man tegen vrouw en omgekeerd. 

En in de sauna hoorde ik ook nog het verhaal van een zoon van de transformatie it directeur sterrenkundige die ging studeren in Amsterdam, 850 eur voor een kleine kamer ! En dan moet je in Amsterdam blij zijn, voor jou 5 anderen ! Ik betaalde 1983-1987 250-280 gulden (toen 120 eur, nu 300 eur) voor een redelijk grote kamer ! Vreselijk, wat een rot wereld. Wat is er toch gebeurd in 40 jaar tijd, wat hebben we toch laten gebeuren, verdomme. Positief is dat de harley een droom elektrische fiets is, dat gevoel is vergelijkbaar met skiën, misschien wel mooier omdat ik geen dure skipas nodig heb .. en ik schiet nog steeds regelmatig in de lach, vooral over passages op dit blog .. en knappe lieve leuke dames zien. Nu was er Ierse yoga lerares Leisha die met gestrekte armen het wiel deed en daarna op 1 arm ! 


In mijn geval en leven staan teveel vrouwen voor laffe lege laat maar gebeuren conforme collaborerende egoïstische hebberige huichelende ijdele verwaandheid tegen vrijheid, vrede, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, de natuur en planeet aarde, verder nergens voor, mammon hoerigheid in ijdele schone schijn(heilige) burger lijke achter lijke bekakte betuttelende kutwoordjes ..

.. en ik denk ook dat adolf hitler, vlad poetin, donald trump, barbara van de griend en annemieke hoogeveen niet sorry kunnen zeggen, geen echte excuses kunnen maken omdat ze slechts geketende afhankelijke bezitterige of medelijden "liefde" kennen, ze weten niet wat onvoorwaardelijke, onbaatzuchtige, vrije of onafhankelijke echte liefde is, zoals teveel (on)mensen .. of iets anders erg fout in da door en door verrotte laffe slachtoffer kop, als je slachtoffer bent, dan kun je niet verliezen is de greet wilders slappe laffe mammonkanker weiffies mentaliteit van negatief genoemden .. ook dat continu hypocriet huichelen is zo fout 

Be very careful about destructive gossip, it ruins lives and the world https://www.yahoo.com/tech/bill-gates-daughter-says-friends-110929579.html


Ik heb geen zin om verontwaardigd verongelijkt verbitterd verzuurd doods zoals lelijke liegende laffe barbara van de griend te sterven. Dus is dat mijn opdracht aan mezelf, stop verontwaardigde verongelijktheid en positief en vrolijk zijn, zoals ik eigenlijk was en ben, als kind reets. En stoppen met in mijn neus te peuteren, naast het niet tegen de ijdele vvd ggg ss "mensen" wereld kunnen een nadeel van weer kind te zijn. 


 ss stands for steamship, steam heated by coal instead of electricity by wind turbines, windturbines op een schip, zodra dit schip meer dan 20 kilometer per uur vaart zorgen de windturbines aan dek voor voldoende elektriciteit voor autonome voortbeweging, met een goede (elestor) batterij kan aan het einde van de vaart elektriciteit terug geleverd worden aan het elektriciteitsnet, schepen zorgen nu het meeste voor opwarming van de aarde en milieuvervuiling, geldt ook voor treinen, trams, vrachtwagens, bussen die niet in de file staan ..  (wo)men~unkind is self destructive stupid, how insensitive .. dat de zus van maxima zorreguieta 1 van 64 op 1 miljoen vrouwen is die zelfmoord pleegde moet toch ook iets zeggen, de waarheid gezien over de junta vader van het videla martelende en uit vliegtuigen gooien Argentijnse regime en die ijdeltuit van dr zus met kroontje op dr varkenskutkop .. en de zus van mark rutte, of was dat mammonkanker ? 


sterf nu heel snel, oude vormen, gedachten, instituties, instellingen, staten generaal, tweede en eerste kamer, rechter lijke, wetgevende en uitvoerende macht, het is de ijdele verwaande verrotte doodse mammonkanker moord van government as the killing burden on the people and the planet 


met een zelfstandig denkend artificial intelligence in verbinding met quantum computers en alle andere lap tops en (iPhone) "smart" telefoons kunnen communiceren, met de denkkracht van 7,5 miljard mensen en het verleden en alle dieren, flora en fauna, en misschien de toekomst en dark matter - energy, dat wonder is nu nodig


Volgens Nico Bel, slim en intelligent protestants jurist, de brauw blackstone westbroek, ministerie buitenlandse zaken, europese commissie, 61 jaar nu, dus met pensioen, in China is de pensioenleeftijd 60 jaar, want daar moeten de bijen kei- en keihard werken om te overleven, was er in Nederland een enorme melk lobby, mensen moesten en zouden melk van koeien drinken. Is daarom de havermelk zo duur en worden daarom continu wetten en regeltjes door ijverige mammon slaafjes gemaakt om haver melk duurder te maken ? Ja, net zoals edith schippers als minister van volksgezondheid ijdele vvd ss lobbyiste voor de tabaksindustrie bleef, net zoals pisses prinsess nicotine laurentrien petra brinkhorst was, de meest ernstige kanker verwekker. 


Dankzij sport halo instructeur David en de Oostenrijkse (niet meer gezien, het is een komen en gaan van de knapste dames bij ceder sport) kan ik "het wiel" bij yoga nu top, labbekakken ! Wel dans ik steeds minder en ben ik meer nuchter, mis het en anderzijds zie ik soms ook teleurstellend veel gekte en gescheld in oude teksten, het oninteressante verleden .. vergeten .. ik ben redelijk trots op de vorige 100 - 200 blog posts, vooral de lach (met Faye dankzij Kees van Kooten) voor de Denemarken vakantie .. verder teveel herhaling, teveel gescheld, dat wel. En wat raak ik somber en down van “de overheid” en negatief genoemden, het is ook vreselijk en beschamend, zoals hier beschreven is de waarheid en feitelijk nog veel erger.. het gaat meer slecht en fout dan goed bij die vergaderende nikserige soms misdadige ambt e lijken. 


Auch, auw, moet je dit verhaal over de oorlog van Ben Bot eens lezen : 


https://www.verhalenoverdeoorlog.nl/nl/interviews/ben-bot






Stel uit tot morgen wat je vandaag ook al niet doet ! Alles voor niets ! Bereken en bewaar eenvoudig jouw waan moge lijk heden ! 

In juni 1975 lichtte ik in Varese, Italië, als 10 jarige 4 maal de jurk van knappe blonde 11 jarige Suzan Janssen van achteren op, een spelletje waarmee Theo de Graaf of Yves Berton (ja, die was het, Theo had 2 oudere zussen, nou, dan weet je het wel) begonnen waren, geloof ik, je zag alles bloot behalve een slipje. "Nou Menno, nu is het wel genoeg geweest, vier keer al," zei Suzan ironisch bozig. Toen stopte ik daar beschaamd mee, want ze had wel gelijk. Och, wat was ze knap en mooi. En dan had ik ook nog zwemles met haar en droeg ze een mooi sportief badpak dat dito natte kleine borsten liet zien. Mia dea !  

Overigens was er ook een groot hart op papier van de dames in de basisschool klas met 11 jarigen, ik was 10, waarop ze kenbaar maakten op wie ze verliefd waren, Suzan Janssen was op Theo de Graaf, niemand op mij. Later werd dat beter .. en ik heb wel nog heel leuk gedanst met Suzan Janssen, Suzanne Jansen, Willemien Optenoort en slow dansen met Nicole, een erg mooie lieve knappe negerin in Varese, even oud als ik, en ze rook ook heerlijk, overwhelmed als jochie van 12 jaar .. toen naar Brussel, waar ik puber relaties had met 3 erg knappe dames .. en zo'n 5 "vakantie"liefdes, waarbij Penny op Mallorca, die op Margalith Baruch leek, maar dan de Britse versie, ook een hoogtepunt was, net zoals Justine Tabak in Israël, Eilat. Op het vliegveld van tel aviv werd ik tijdens diezelfde vakantie als 15 jarig blond jochie verrot gescholden door een plus 50 jarige rabbi in 1980, Pasen, Pesach, tot hij mijn vader zag die een joods uiterlijk heeft, ik nog ‘wat heeft hij tegen mij’ .. mijn pa: de oorlog en het duitsland van hitler. 

En, we, de jongens in de basisschool klas, gooiden ook ballonnetjes met water naar de meisjes, volgens Maarten 't Hart een zeer sterk teken van liefde, als een dame water over je heen gooit, dan is er bijna altijd liefde in het spel. Kan ook een vrolijke losse bui zijn. 


Als ik aardig doe tegen of voor iemand, dan volgt te vaak een krengedaad van hem of haar tegen mij, man of vrouw, jong of oud, dat maakt niet uit, geen waan, wat is dat toch, niet makkelijk voor een aardige goede vriendelijke naïeve jongen. Het gevolg van in de small sister George orwell 1984 ~ 2018-2024 nachtmerrie terecht komen i guess. 


https://nl.m.wikipedia.org/wiki/1984_(boek)


https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nineteen_Eighty-Four


https://en.wikipedia.org/wiki/Silvio_Berlusconi


Klein voorbeeld, ik was aardig tegen egyptenaar Mohamed, intelligent leuk joch van 16 jaar dat stage liep bij fietsenmaker Saqib Malik, loempia's en aloe vera drink voor hem, leuk kletsen, ook over sommetjes en algebra, dan zet hij mijn harley davidson voor de denemarken vakantie in een slechte stand waardoor deze nauwelijks ondersteuning gaf en ik wist en weet niet hoe ik dat moet aanpassen. Nu is het weer goed dankzij Ronald en Hamid en het is een droom om daarop elektrisch te fietsen. Zum kotzen, deze pestende zieken .. vooral omdat ik er voor 2018 nauwelijks mee te maken had, toen ik een ingesufte licht verwaande ijdele doodse ambt e naar was .. wel teveel last van vreselijk slecht disfunctioneel nikserig "mismanagement", een bureaucratische autistische egoïstische rotte overheid en teveel domme mutsen. En dan is Nederland volgens de meeste mensen inclusief humble ikkie 1 van de 40 beste landen om in te leven in de wereld 😱🙀. 


Vanaf 2018 zorgde ik voor een leuke grappige open eerlijke licht rebelse schoolsfeer bij het ministerie van binnenlandse zakken vond meer dan 50%, menigeen zag ik (glim)lachen of het uitproesten, een aantal deed zuur, vooral 1 van beveiliging en 2 zurige gelovigen, het ging over grappige van alles los makende ontregelende e-mails (zonder schelden, de grappige kant van dit blog) die ik aan 40-300 mensen verzond, van mij hoef(de) je ze niet te lezen, dat was alles en dan ontslaat laffe lachende ijdele verwaande verrotte doodse stupide popie jopie sicco louw me, zo zijn ze, die krengetjes van de dood (en ik schold telefonisch op william seegers omdat hij me buiten sloot van het gebouw van bzk vanwege die mail, censuur van de willekeurige akelige laffe machtsmisbruik soort, en me van de mail af sloot, de nikserige "manager", deed inhoudelijk niks, slap kakelen en sollicitanten keuren, wat een mieze massa bij de overheid toch) .. en vanwege de brieven van nicole bakker, het "openbaar" ministerie aan de "rioolleiding" van tim maas bij vws en sicco louw bij bzk dat ik barbara van de griend zou belagen, het liegende verwaande verrotte doodse mammonkanker krengetje dat volgens mij daarvoor leeg voor zich uit starend in de gevangenis heeft gezeten, ze is zo doods gevangen in die harses van dr .. maar wat een knappe dames in Den Haag, nu nog die leuke vrijgezelle tussen 28 en 65 jaar waarmee ik een gevoel krijg als met Astrid, Stella, Regina, Joyce, Jacintha, suzanne, ze mag zelfs getrouwd zijn maar daar niet over zeuren .. en solo ben ik ook hartstikke gelukkig, pot ver dorie ! Je zou maar elke dag naar kakel kletske klaske toe moeten .. man, vrouw, wat ben ik dan solo vrij en gelukkig .. tot ik ga mijmeren .:


en het lijkt nu net zo erg, 57 jarige nico de bruijn werd in 2023 beloond met pensioen bij het ministerie van lnv door me tegen te werken en vals laf te doen, marjolein sonnema is met luxe pensioen gegaan ~ gestuurd, een liegend achterbaks stiekem alles geheim houden laf bazig cda mammonkanker vvd ggg ss krengetje met, van en voor cda hugo de jonge, daarvoor van, voor en met vvd edith schippers en zo voorts en zo voorts .. annemieke hoogeveen die volgens zoon stijn hoogeveen in een groter huis is gaan wonen, kan vanwege 36 uur werken of een gift van haar moeder zijn, ze was principieel tegen 36 uur werken, maar ja, geen enkele beleidsambt e naar werkt echt, wim van hardeveld weg bij de raad van state, ach, het weinig interessante wat onsmakelijke persoon lijke 1984 verleden (nico de bruijn en marjolein sonnema zijn meer dan 65% waar voor mij, annemieke en wim zelf mogelijk geluk gehad, wel laf) .. en dat is geen waan, wel daar dus nog meer dan 50% onzeker over, dat kan toch niet waar zijn, maar dat dacht ik 2019-2021 ook, dit kan niet waar zijn en nu gebeurt het minder ernstig (geen gevangenis, isolatie politiecel en gif injecties meer) maar op een andere manier weer .. iedereen lijkt wel ijdel vvd ggg ss cccccccccc waanzinnig en krankzinnig .. ga toch eens echt wat doen, echt werken, niet collaboreren met een nsb "regering", maar goed doen .. nu wordt zoveel tijd gestoken in het leven (in vrijheid, vrede, gelijkwaardigheid en sociale solidariteit met de natuur en de dieren) onmogelijk maken en overal een verrotte gevangenis van maken met je akelige kop .. en de wereld verbranden en vernielen door hebzucht en bezitterigheid








destructive greedy vain conformist corrupt collaborating conceited complacent chained conservative (christian) cackling control coward chicken (= cccccccccc) animal farm pigss

bij de consumentenbond >> producenten bond, zaten toen in 2006 twee vvd directeuren, klaske de jonge en felix cohen en volgens ijdele verwaande klaske de jonge zat zwaar tegenvallende domme ijdeltuit der ijdeltuiten d66 thom de graaf in het bestuur en je had mammon pr en reclame menneke "pvda vvd" sicco louw, voor de rijke consumenten en tegen de arme medemensen, dat is het egoïstische mammonkanker beleid van de vvd altijd geweest .. bijdrage van deze onmensen aan een vrije, vredelievende, gelijkwaardige, sociaal solidaire samenleving voor de natuur en de mensdieren >> NIHIL, NUL, NAKKO, CONTRA, DAT JUIST TEGENWERKEN

sicco louw is zo'n opportunistische populair doende zaktabak die er met z’n vrindjes hartelijk om kan lachen dat een goede jongen vernield en kapot gemaakt wordt .. en dat zat bij bzk de interessant doende inhoudsloze pr en reclame directeur te wezen, de rivm directeur te wezen en nu cfo ergens .. en zich maar in de bloemetjes laten zetten .. akelig corrupt hol land leef ik in 

 Zero love, zero respect, zero like for the dead cunts society of sicco louw, klaske de jonge, mark rutte, greet wilders, edith schippers, dilan dick sschoof yesilkotss, caroline van der plas, marjolein faber, fleur agema, reinette klever, barbara van de griend, marjolein sonnema, martha neeter braaksma and more than 66% vain ccccccccccc followerss, de collectieve huichelende hypocriete liegende moordende mammonkanker van hol land en de wereld .. corruptie van frits van eerd, corruptie van heel hol land, de pot verwijt de ketel dat deze zwart ziet .. darkness like from the dark side of the moon is upon you 






Ik heb suzanne, annemieke en richard verwijderd van whatsapp, aan Richard zijn vriendin verkocht ik mooie nieuwe fietstassen via Saqib voor een koopje, suzanne lijkt totaal niet op annemieke, behalve dat ze als sielig slachtoffer bij een man, pappie, de vrouwe lijke overheid in het geval van barbara van de griend ging jammeren 🤮🧟‍♀️☠️🤮 en dit leest en de silent conformist conceited collaborating cccccc hypocritical cunt majority blijft .. en is het verschil dan zoveel groter met  nsb ss sa 1933-1945 ? Nee, het is erger, dit is iemand die je persoonlijk kent laten vallen als een baksteen, in het geval van annemieke laten opsluiten, laten vergiftigen 18 maanden lang, na barbara van de griend de lafste liegende fluimpies. 

Ik blijf positief constructief relatief vrij zo eerlijk mogelijk mijn eigen eenzame weg vervolgen en zet mijn afkeer en weerzin tegen negatief genoemden in om zo vrij, vredelievend, gelukkig mogelijk, sociaal solidair en gelijkwaardig mogelijk de laatste jaren van mijn leven te leven. En daarover te verschrijven. 


MIJ ME REN, verhalen voor in het haardvuur of wat een verassing ! 


We volgen alleen maar bevelen. Nee, ik krijg geen relatie meer, Suzanne was en is teveel van het slechte. Kreeg zonet, 7 september, een telefoontje van een lafbekkie van houtrust squash dat suzanne geschrokken was van mijn telefoontje op 24 augustus, waarin ik vroeg of ze misschien met me naar een strandtent wilde of iets waar zij zin in had om samen te doen, op haar voice mail ingesproken, zij belde 2 minuten later terug en zei 8 secondes niets .. of 6, ik weet niet vanaf wanneer dat gemeten wordt en het interesseert me niks meer, net zoals stella, iryna en suzanne me niet meer interesseren .. ik vond en vind stella het meest prettige daarin, duidelijke lichaamstaal, iryna en suzanne het meest opzichtig ijdel verwaand laf roddelend huichelend daarin, om te kotsen. Bel niet meer, groeten, zei ik en hing op. Prima, dat scheelt .. en ik kan wel "genieten" van knappe dames te zien, zo wordt de lust geen last. Is dat dan kutten hu mort ? Ja, retorisch, vraagteken en antwoord niet nodig.


Maar ik sta zeker niet boven de liefde, integendeel, ongeketende niet bezitterige liefde is een noodzaak nu voor het overleven van de mensheid. 


Johan Cruijff, "beste" voetballer van hol land en voor veel nederlanders van de wereld in een goed team, nu is hij dood en binnen 80 jaar vergeten. Pele, Maradona, Messi waren ook goed, Cruijff was een nederlandse voetballende balletdanser. Allemaal dood na 20-40 jaar actief in het voetbal op 4,54 miljard jaar dat de aarde bestaat. Vroeger was de consensus dat de aarde 5000 jaar oud was en plat ten tijde van het schrijven van de bijgelovige sprookjes in bombastische onleesbare taal van de bijbel, toen 300.000 jaar oud, vervolgens 3 miljoen jaar en nu 4,54 miljard jaar .. vermoed dat het redelijk juist is, het melkwegstelsel zou 13,89 miljard jaar oud zijn, hoewel dan gek genoeg wordt beweerd dat het centrum van het melkwegstelsel, het zwarte gat Sagittarius A 9 miljard jaar oud is, gevormd door samensmelting met een ander zwart gat, ik vermoed dat die 13,89 miljard jaar juist zou kunnen zijn. In tegenstelling tot de (wetenschappelijke) consensus geloof ik niet dat het universum 13,89 miljard jaar oud is maar oneindig in ruimte en tijd en ik weet ook zeker dat er geen big bang was, wel een little bang toen het melkwegstelsel ontstond, ik kan me daar geen voorstelling bij maken. Waarbinnen dijt dat universum uit, als het daadwerkelijk uit dijt, nothing but black matter ~ energy. Nergens vanaf de maan zijn sterren zichtbaar en ik weet voor meer dan 50% zeker dat nergens vanaf Mars sterren zichtbaar zijn. Hoor of lees graag van andré kuipers en eerlijke open (nagenoeg) ongelovige mensen bij nasa en esa dat dat niet zo is. 


John Lennon, Paul mc Cartney, George Harrison, Ringo Starr van de "beste" muzikale pop band the beatles, nu zijn ze dood en binnen 80 jaar vergeten. Voor mij was the police en sting vernieuwend, nu zijn ze na 40 jaar vernieuwend en anders te zijn doods en binnen 80 jaar vergeten. Ik luister graag naar Terry Callier, Neelix, eli and fur met waiting .. ook zij zijn binnenkort dood en vergeten, wat is 80 jaar op 4,54 miljard jaar, op 13,89 miljard jaar, op oneindigheid in tijd en ruimte. https://www.youtube.com/watch?v=H60cFbb1OKU&list=RDMM&index=2


Bewondering voor de fenomenale intelligentie van Nikola Tesla en Albert Einstein, ze zijn dood en binnen 80 jaar vergeten .. hoewel, als de mensheid 2055 dan wel 2100 overleeft, dan misschien niet. Eigen lijk geen bewondering voor hebzuchtige bezitterige ijdele vvd (ggg) ss ccccccccccc politici, juristen, economen, politicologen, bestuurskundigen, technici (jawel, daarvoor heb ik soms nog wel bewondering, omdat ik daar veel te dom voor ben), ambt e naren, ze zijn doods en vergeten. 


Genoten van maximaal 500 goede films, Paolo Sorrentini, LORO en la grande bellezza ! WOW ! en paul verhoeven en anderen op een ruim 500.000 gemaakte films (dat staat via bing te lezen, volgens mij zijn er veel meer films gemaakt sinds 1888) die bedroevend slecht zijn, ze zijn binnen 80 jaar dood en vergeten. 


Enorm, het meeste gelachen om Kees van Kooten, Bob den Uyl, Wim de Bie, Youp, Hans Teeuwen, John Cleese, binnen 80 jaar zijn ze dood en vergeten, na 20-30 jaar grootse "kunst" (whatever that is, de bijbel is geen kunst voor mij, worship van bijbelse taferelen is nauwelijks kunst voor mij .. Strepy, knappe dames, waar ik bewondering voor heb is een vorm van kunst voor mij) op 4,54 miljard jaar dat de aarde bestaat .. en dat de mensheid als het zo doorgaat voor 2100 uit sterft, geen echt groot verlies, alleen dat ze mooie planeet aarde verbranden en vernielen is zo erg. 


Better be cheerful, sir, when the world comes to an end, according to prospero, shake speare (ook geen kunst voor mij, vind het onleesbaar). https://poets.org/poem/tempest-act-iv-scene-i-you-do-look-my-son


Take me to a place far away from this dead sick cunts society


Hee ja, tussen iryna fowler en suzanne ict hulpje steps zat een lange tijd geen soortgelijke "diepere" verliefdheid ?! Tussen stella en iryna waren er bijna teveel, vooral Regina was te wow. O nee, Joyce van Ling, ai, ai , ai, vergeet ik de belangrijkste. Hoewel ze de prettigste en lekkerste meest sexy massage ooit gaf en haar omhelzing was het meest intieme sinds 2019, Astrid was en is het meest intieme, en zonder sex het meest intieme prettige sinds 1990-91, slow dansen met Géraldine Bussienne in Brussel, en Noëlle, secretaresse bij de europese commissie met kind, wilde ze volgens mij geen sex, niet zeker .. wel dat ze blijkbaar geen contact meer wilde, toch ook weer vreemd, na die omhelzing en prettig praten met elkaar, we zaten op dezelfde golflengte. 


Al die "mensen" blijven ijdel verwaand dat toneelspelletje volhouden terwijl de wereld en de mensheid vergaat ... NU IS HET ALLES BEPALENDE RODE SEIN VOOR ECONOMEN, ook mensen, EN HET "FINANCIËLE SYSTEEM" EN DE "MENSEN"WERELD : OVERLEVEN VAN DE MENSHEID EN NATUUR, dus stop olie, kolen en gas. Windturbines op transportmiddelen, transport met auto’s met 60% terug brengen, zero emission auto's, consumptie en productie halveren ten gunste van de natuur .. goede uitwerking verderop, maar nee, wij blijven al het geld en tijd in ijdele verwaandheid steken .. the dead sick prickcunt society


https://www.yahoo.com/news/scientists-looked-deep-beneath-doomsday-090048739.html


Mooie foto van een gezicht op de grote teen, als je even kijkt, kunstje ! 



sienus geenus gezichtus, wellus dattus pedicurus nodigus hebbus follegus Strepus Poesus

ja, jammer, op de iphone zie je heel duidelijk een gezicht op de grote teen, op het blog in het donker minder duidelijk .. solo maak je meer mee





Nouwus ophouwus, kennus werkelus niksus schelus, Strepus 


In short, dark matter slows down the expansion of the universe, while dark energy speeds it up. Dark matter works like an attractive force — a kind of cosmic cement that holds our universe together. This is because dark matter does interact with gravity, but it doesn’t reflect, absorb, or emit light .. maar dan zijn dark matter en dark energy elkaars tegenpolen ? Die vreemde proef die beschreven werd dat het zonnestelsel ook zo zou ontstaan zijn zonder dark matter en dark energy, maar wat dan wel, een vacuüm


Plenty. The film is set in the years that follow the war as her life becomes increasingly consumed by loveless despair and empty materialism. Streep gives a wistful and nuanced performance as a character whose deterioration in many ways mirrors the post-war decline of the British empire. And then there is Tracy, a carefree friend who's vivacity offers a contrast to Susan's self-debilitating despair.


De paus was ook voor benito mussolini en adolf hitler tot 1940-41, een innige band met het vaticaan sprak hitler over, zelfde hiërarchie, zelfde antisemitisme. De grote meerderheid van de gezagsgetrouwe conforme protestanten in holland en duitsland interesseerde het lot van de joden niet, wat er met hen gebeurde, eigen hachje eerst .. de huidige greet wilders islam haat, discriminatie en racisme verschilt weinig van de jodenhaat van toen .. en er zijn helaas ook extremisten bij de islam, misschien verklaarbaar als je land vernield is en je hebt wapens - een wapen in gewelddadig groepsverband .. mij blijkt nu dat de paus tegen kamala en tegen donald is, zou hij einde lijk ook tegen zichzelf en de katholieke liegende huichel kerk kunnen zijn en die gelovige hiërarchische dure rotzooi opheffen, wat weet zo'n paus nou van relaties en kinderen, niets


Zodra "mensen" een soutane, toga of uniform dragen worden het onmensen van de slechte soort, ik zou de rest van mijn leven tranen kunnen plengen maar daar heb ik geen zin in, probeer erom te (glim)lachen en beter de laatste jaren van mijn leven vrolijk, vrij en positief te zijn, verleden vergeten Voor de Paus bestaat de dagelijkse kledij uit een volledig witte soutane met schoudermantel (pellegrina), een witte sjerp (fascia) van moiré-zijde en een wit zijden kalotje of solideo (zucchetto) als hoofdbedekking.






Sting : "People want to keep you in the box they've given you. It's a tribal consciousness. Stay in your class. Stay in your country. Because if you move you're trouble. But the fact is, that volatile molecule is the one that transforms everything for the better. So I think it's always worth doing."

De gedachtekronkel van een arbodienst: je hebt kanker ? Wat erg ! Voor je werkgever


It sounds like you’re referring to the STING (Stimulator of Interferon Genes) protein, which plays a crucial role in the immune system by triggering inflammation in response to the presence of abnormal DNA in cellsThis protein is involved in the body’s defense mechanisms and has been a focus of research for its potential in treating cancer and autoimmune diseases


QUOTE OF THE DAY-STING
"I really believe that the love song has a part to play in creating a potential world we could realize if we accept the power we have as individuals. 

I think every problem in the world we face is a result of a lack of love, a lack of care, a lack of consideration. It's a cliche, but it's one that I happen to believe in."

"What I'm saying in 'I Hung My Head' is that there are no accidents with guns. You pick up a gun to feel that power of death over life - that's why you're guilty. There's a kind of symbolic magic attached to the concept of a gun that will almost create a situation where you have to use it, or you use it by accident."

"Een partij en politiek leider hebben de plicht een serieuze bijdrage te leveren aan de toekomst van het land. Geef je de toekomst van het land vorm? Of blijf je hangen in het verleden en cultiveer je de angsten van mensen? In het laatste geval hoor je niet bij de vorming van een kabinet te zitten".

"Political parties are ideal institutions for marshaling fear and prejudice and stupidity, but not for realizing human potential."


Humans make the mistake of believing that it is their right to survive. Species die out on this planet all the time without anyone noticing. The planet will still be there, and we must lose this attitude of divine right, that something will save us.


 Security in human systems we're told will always, always last. Emotions are the sail, and blind faith is the mast. Without the breath of real freedom we're getting nowhere


If I were a Brazilian without land or money or the means to feed my children, I would be burning the rain forest too. In reality, there is no need, there should be no need .. there is enough, 1% of the world, elon musk and donald trump, dumb greedy vain conceited animal farm pigs, own more than 90% of the rest of the world ..  


Convince an enemy, convince him that he's wrong. To win a bloodless battle, the victory is long. A simple act of faith, reason over might. To blow up his children would only prove him right.


What might save us, me and you, is if the Russians love their children too .. akelig but true, ik hou niet (meer) van "mijn" kinderen, nooit als bezit gezien, maar door de gebeurtenissen sinds 2018 hou ik niet meer van ze .. zou het vreselijk vinden om te horen dat ze een ongeluk kregen of overleden waren.. zero love, zero respect, zero like for the fake dead sick cunts society. 


If you really want to define civilization it should be a culture that doesn't destroy its environment. If you burn down the kitchen one day and expect to eat the next, it is not even intelligent, let alone civilized.


I never saw no military solutionThat didn't always end up as something worse


The War on Drugs has failed - but it’s worse than that. It is actively harming our society. Violent crime is thriving in the shadows to which the drug trade has been consigned. People who genuinely need help can’t get it. Neither can people who need medical marijuana to treat terrible diseases. We are spending billions, filling up our prisons with non-violent offenders and sacrificing our liberties.


The world is ruled by butterflies adding to their weapon piles. Imagine what your taxes buy. We hardly ever try. Hard to tell the poison from the cure.  quotes by sting 


It's hard to avoid the past but one goes forward.andy summers


When the power of love overcomes the love of power the world will know peace.

Knowledge talks, wisdom listens.Before you start pointing fingers, make sure your hands are clean.


Happiness is within you... so unlock the chains from your heart and let yourself grow- like the sweet flower you are. I know the answer- just spread your wings and set yourself free.Don't waste your time thinkin' about bad things.You have to go on and be crazy. Craziness is like heaven.This is your life - you must die by yourself, so for heaven's sake, live for yourself and no one else. .The world is nothing but a big gimmick.

Never write a letter while you are angry.Jesus shouldn't have died so early and then he could have got twice as much across. They killed him and then twisted so many of the best things he said. Human hands started messing it all up and now so much of religion is hogwash.


You're just like crosstown traffic, so hard to get through to you.We gotta stop smokin', stop, stop. I mean cigarette smoking.


 If I'm free, it's because I'm always running.The story of life is quicker than the blink of an eye, the story of love is hello, goodbye.If it was up to me, there wouldn't be no such thing as the establishment.You have to be a freak in order to be different.

Freaks, they are very prejudiced. You have to have your hair long and talk in a certain way in order to be with them. In order to be the other way you have to have your hair short and wear ties.If I live by illusions, you live by excuses.Really I'm just an actor. The only difference between me and those cats in Hollywood is that I write my own script.The dollar bill is God in the States. All those Pelican people just believe in money and nothing else.I try to get up every day.Jimi Hendrix


There are two basic motivating forces: fear and love. When we are afraid, we pull back from life. When we are in love, we open to all that life has to offer with passion, excitement, and acceptance. We need to learn to love ourselves first, in all our glory and our imperfections. If we cannot love ourselves, we cannot fully open to our ability to love others or our potential to create. Evolution and all hopes for a better world rest in the fearlessness and open-hearted vision of people who embrace life.I don't believe in killing whatever the reason!Happiness is a good vibe for peace.I never went to high school reunions. My thing is, out of sight, out of mind. That's my attitude toward life. So I don't have any romanticism about any part of my past.


We live in a world where we have to hide to make love, while violence is practiced in broad daylight.Everything is clearer when you're in love.If you want peace, you won't get it with violence.I still believe in peace, love and understanding.Possession isn't nine-tenths of the law. It's nine-tenths of the problem.Love means having to say you're sorry every fifteen minutes.When his rolls royce was mobbed by fans the chauffeur said: ''do you want me to get them off the car?'' and Lennon replied: ''No - they paid for it, they can wreck it


Love is the Answer. What was the Question?

If everyone demanded peace instead of another television set, then there'd be peace.Imagine all the people living life in peace. You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one. I hope someday you'll join us, and the world will be as one.Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace.Don't hate what you don't understand !


One thing you can't hide - is when you're crippled inside.I believe time wounds all heels.I don't believe in yesterday, by the way.Life is very short, and there's no time for fussing and fighting my friends


The establishment will irritate you - pull your beard, flick your face - to make you fight. Because once they've got you violent, then they know how to handle you. The only thing they don't know how to handle is non-violence and humor.


The trouble with government as it is, is that it doesn't represent the people. It controls them.I believe in God, but not as one thing, not as an old man in the sky. I believe that what people call God is something in all of us. I believe that what Jesus and Mohammed and Buddha and all the rest said was right. It's just that the translations have gone wrong.Our society is run by insane people for insane objectives. I think we're being run by maniacs for maniacal ends and I think I'm liable to be put away as insane for expressing that. That's what's insane about it.


Laurel and Hardy. That's John and Yoko, and we stand a better chance under that guise, because all the serious people, like Martin Luther King, and Kennedy, and Gandhi, got shot.Peace in your mind, peace on earth, peace at work, peace at home, peace in the world.The main hangup in the world today is hypocrisy and insecurity. If people can't face up to the fact of other people being naked or smoking pot, or whatever they want to do, then we're never going to get anywhere. People have got to become aware that it's none of their business and that being nude is not obscene. Being ourselves is what's important. If everyone practiced being themselves instead of pretending to be what they aren't, there would be peace.There are no problems, only solutions.Violence begets violence, you know. And you can't kill off all the violent people or all the murderers. We'd have to kill off the government.


Don't underestimate the importance of happiness. As long as you're happy, who cares what you do?My teacher asked me what I want to be when I grow up, I said happy. She told me I don't understand the assignment, I told her she doesn't understand life.


elon musk loopt met 20 man beveiliging (op straat en overal), geblondeerde g reetje wilders liep trots als een pauw door den haag met 4 bewakers, twee keer gezien in Den Haag en ik liep en fietste veel door (centrum) den haag 1992-2024, zie mij nou toch eens met al mijn bewaking en beveiliging, ik moet als racistische discriminerende islam hater wel ontzettend belangrijk zijn voor hol land, die ruim 50 miljoen eur belastinggeld (UW EN MIJN GELD) PER JAAR is "mijn" 1mans nsb pvv ijdele hatende kpartijtje wel waard .. het is zulke waardeloze ijdele verwaande verrotte doodse smerige stupide mammon volgende pig sshit .. de bange laffe hatende vernielende schutz staffel van adolf hitler, een zelfde gevolg van zogenaamde "democratie" met king piggy willy, bea, maxima amalia van oranje na ss au familie die meer dan 8 miljard eur bezit en door protestanse jantje balkende pot donner maxi rat verhagen als plaatsvervanger van god(in) op aarde wordt gezien.


Toen het met annemieke over was in 2009, we werden zo somber van elkaar, had ik het idee dat we door een regenboog reden, heel fel oplichtende kleuren bij Rijswijk op de snelweg, een weerkundige vertelde me dat dat onmogelijk is, het is een optische illusie van fijne regendruppels .. en het was ook geen pot goud, vervelende zinloze rot ruzies met kinderen erbij .. van maart 2010 t/m mei 2011 alleen, toen kwam Astrid en dat was wel heel leuk, ze ging naar Duitsland en toen weer een wat mindere periode tot 2014, werk, verhuizen, woning beviel niet en geen of onprettige relaties. Iedereen betaalt een prijs in het leven, i guess. Marten Toonder dacht ook dat hij door een regenboog reed met de oude schicht .. of dat hij er doorheen wandelde, dat weet ik niet meer. Als je 2 maanden (of langer) vooral somber van elkaar wordt, zo prettig, vriendelijk en snel mogelijk uit elkaar gaan. 


In een andere tijd en een ander leven had ik meer dan 20 jaar gelukkig kunnen zijn met een dame als Astrid Neff (als ze geen goede man had gehad, achteraf gezien deed Suzanne het meeste aan Astrid denken, maar weer heel anders) en met Sabina Cozzi .. en misschien andere dames waarmee ik kort niet sexueel contact had, Joyce van Ling, Jacintha Swieb (daar was haar protestantse geloof moeilijk geweest, maar niet onoverkomelijk).








Mooi, mooi, mooi van Kamala Harris (het debat met donald, waarin ze beter was) .. de mens(heid) is nog steeds in levensgevaar. Toen ik in 2018 of 2019 een presentatie mee maakte van pieter winsemius bij de max health club, waar 50 mij onbekende gezichten zaten en 10 bekende gezichten en 4 “dames” continu met dat geaffecteerde gemaakte toneel toontje zeiden dat “hij de beste minister was die ze ooit meegemaakt hadden”, “ hoe hij de beleidscyclus verwoordde, nee, dat was optimaal” vielen mij (later) de schellen van de ogen, ingehuurd klapvee, ijdele verwaande verwende doodse smerige stupide mammon hoertjes als melania trump en advocates - n van pels rijcken de brauw blackstone westbroek greenfields caron stevens baker mc kenzie, de (bijna extreem) rechtse en opkomende moralistische nuffige gelovigen zijn de destructive greedy vain conformist corrupt collaborating conceited complacent chained conservative (christian) cackling control chicken coward cccccccccc loveless moord op vrijheid, vrede, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, creativiteit, inventiviteit, het goede en het betere .. en ook op de natuur, de mens en planeet aarde. 

Heel veel liever Kamala Harris dan griezel donald trump .. ellende in de wereld, het kremlin van vlad poetin en netanyahu hezbollah assad kim erdogan mohamed bin salman en de verrotste dictatoriale greedy mammon kliek MOET weg  .. die ook in negatief genoemden zit in hol land 🤮🧟‍♀️☠️🤮 inclusief de huidige nsb vvd pvv nscda bbb fvd “regering” klucht van smerige stupide mammon marionetten, eigenlijk het geval sinds balkenende verhagen 🤮🤮






Schone schijn(heiligheid) en ijdele verwaandheid zijn veel belangrijker dan het goede en het betere te doen voor de mens(heid), natuur en planeet aarde, egoïstisch(e) mammon hebzucht en bezit en "status" en daartoe conformeren zijn belangrijker, het belangrijkste, voor meer dan 66% van de "mensen". En zet een top technologie taal artificial intelligence kunst matige intelligentie in combinatie met de quantum computer eens op zwaartekracht, als we daar te weinig van begrijpen, ik ben daar te dom voor. Wel moet die schone schijn(heilige) wereld nu zo snel mogelijk doorbroken worden wil de mensheid 2055 overleven, het ziet er slecht uit, als je de rapporten van ippc, nasa en esa leest, vooral klimaat is zeer zorgwekkend, maar teveel andere signalen wijzen ook op weinig goeds de komende 50 jaar als we zo verstard verrot dom doorgaan. 


Direct staan de basis school juffen met meestal nog wel vrije kinderen (indoctrinatie van gelovige gereformeerde protestantse katholieke islamitische hypocriete huichelende ouders niet onderschatten, kinderen geloven wat de ouders geloven, kinderen geloven in sinterklaas) de derde dinsdag van september daar weer bij die greedy ijdele verwaande zelfvoldane gelovige stupide varkentjes van oranje na ss au met kroontje op de domme varkenskop te juichen en te zwaaien, waar zijn jullie toch mee bezig .. met "mijn" drie kinderen heb ik gezien dat die ziekte inderdaad op de (basis)school al begint, hoogste cijfertjes halen, presteren, beste zijn .. op naar our common future, vernielde natuur, het einde van de mensheid voor 2100. Ik was (zeer) gelukkig op school omdat ik net mee kon komen en er vooral aardige leuke mede leerlingen waren, er was 1970-1983 een meer vrije, sociaal solidaire en gelijkwaardige sfeer op school, “mijn” kinderen waren ook redelijk gelukkig op school bij mijn weten, maar het was duidelijk meer rechts, meer gevangenis, minder vrij, minder gelijkwaardig, minder solidair. Bepaalde basis school juffen (1 op de 4/5, holle vaten klinken het hardst, de meest aanwezige ijdele tiepjes vaak) en barbara van de griend zijn (extreem) rechts, hijgerig doodziek kakelen over “ambitie”, “presteren”, gevangenis regels van niet weg mogen buiten de schooltijden en een 8 jarig jochie daar kwaad op aanspreken over en tegen 6-12 jarige kinderen ! en ze maken daarmee alles kapot, de moord op vrije, creatieve, unieke, vrolijke kinderen met die ijdele verwaande verrotte doodse mentaliteit.


De iPhone liet deze foto zien na de apps










Ik heb in Lochem koeien gezien die elkaar bespringen, dat de ene koe bij de andere tochtige koe doet alsof ze een stier is ! En volgens de boer deden ze dat continu. Toen ik een half uurtje in juli 2020 stond te kijken deden ze dat driemaal. En lief, lief dat die dieren zijn ! Volgens dezelfde boer waren en zijn paarden nog veel gevoeliger .. met paarden ook vreemde zaken meegemaakt, dat ze een verhaaltje uit beeldden, dat ze met me mee lachten, dat ze een gezicht van een oud mannetje trokken toen er 3 oude mannetjes bij stonden en dat is geen waan. Koeien vind ik de liefste dieren, die ik aangeraakt heb (aaien en neuzen tegen elkaar). Vogels zijn ook heel bijzonder, dat contact had ik voor 2018 niet. Wel zag ik in 1978 meisjes in de klas een uur met elkaar kletsen over paarden, vond dat toen vreemd, nu begrijp ik het (beter). Met paarden in een andere stal had ik helemaal geen relatie en met twee paarden in de wei ook zeer gering, eerder iets van jaloezie en desinteresse .. dus misschien toch ook verbeelding, dat meelachen en oude mannetjes gezicht trekken vond een vrouw die erbij stond ook (maar het kan gezellig mee praten zijn geweest). 


 Is het vanwege het laten zien dat het teveel toneelspel is, schone schijn, schijnheiligheid, een akelige conforme ijdele verwaande zelfvoldane hebzuchtige bezitterige nepvertoning, "werk", "het leven", de vrouw, de man, het kind hoe ze moeten zijn als een "geloof" en er een gevangenis van maken in een verstarde verrotte doodse geest. Omdat ik daar continu tegen op boks, dat me het leven onmogelijk wordt gemaakt. Eruit willen breken en anderen daarin willen meenemen en dat dat alleen maar weerstand oproept, hiërarchie doorbreken, vaststaande patronen en rollen doorbreken en dat willen "we" niet .. onze illusie, onze schijnwerkelijkheid, onze realiteit .. 


Bieink happy as a bovine concept. Tranen en 3 seconden huilen een week voordat poes Clanky door water gebrek door de vriendin van David akelig dood ging met pijn, Eline zou voor Clanky zorgen en die krengetjesvriendin van David, jules, ook nog roddelen tegen fivoor bv krengetjes, 2019, god verdomme, NOOIT wil ik die door en door verrotte kutkinderen en dat laffe hypocriete huichelende kutweif annemieke meer zien, ik haat, veracht en minacht ze en vergeet ze, heb geen zin meer om mooie goede laatste jaren van mijn leven te verdoen met somberheid, haat en negatieve gedachten, helaas teveel verkeerde keuzes gemaakt in mijn leven in een wereld waar ik eigenlijk niet in wil leven... 

Tranen rond april 2018 en huilen 10 secondes en op het strand in wanhoop slaan omdat de relatie met Astrid een jaar later over zou gaan en ik andere ellende voor mij en leed van de mensheid voorvoelde. In 2020 in de gevangenis tussen vooral gekleurde medegevangenen, betere mensen dan barbara van de griend en martha neeter braak sma, 20 secondes tranen en huilen vanwege de man, neger, die voor de ogen van zijn kinderen in de rug werd geschoten en daarna verlamd met boeien aan het ziekenhuisbed lag in de usa, donald trump die de politie agent ging feliciteren die dat gedaan had, daarna regelmatig tranen zonder te huilen over wim de Bie, de zus van Margalith baruch en vooral haar familie, zo zwaar en ontwrichtend zoiets 😪😿 en over mede mensen, vooral de soldaten uit en in Oekraïne en andere oorlogsgebieden.


Voor het eerst sinds relatief lange tijd weer op 8 september verse psy truffels utopia ingenomen, 0,8 gram, au, au, au, dan komt het ellendige leven en de pijn van margalith dubbel zo hard binnen, bijna huilen en "o wat is het erg" gaat continu door mijn hoofd, doet geestelijk en zelfs lichamelijk pijn .. af en toe een lachje en meteen denken most amusing, you'll die anyway, you are dead anyway .. en de hele tijd sssssshhhhhhhhh tegen mezelf zeggen, sssssshhhhhhhhhh .. maar het gaat niet weg, het kalmeert .. if my president tells me we should take the capitol and wound and murder real living people, i will do so, just following orders by greedy narcistic pig donald trump.


"We urgently need to make compassion a clear, luminous and dynamic force in our polarized world. Rooted in a principled determination to transcend selfishness, compassion can break down political, dogmatic, ideological and religious boundaries. Born of our deep interdependence, compassion is essential to human relationships and to a fulfilled humanity. It is the path to enlightenment, and indispensable to the creation of a just economy and a peaceful global community." karen armstrong https://en.wikipedia.org/wiki/Karen_Armstrong


Voor negatief genoemden, en dat zijn er teveel geworden, voel ik geen compassie, wel desinteresse, afkeer. eline hoogeveen, dochter : "je moet weten dat je helemaal alleen bent" en sinds ze dat telefonisch zei, begin 2023, alleen maar hypocriet huichelen, waarom zou ik dan nog contact willen maken en hebben, en me ook nog vertellen dat het aan mij ligt op een valse laffe manier, stik er maar in .. ik heb het loodzwaar en moeilijk, eenzaam en door iedereen in de steek gelaten, geen relaties, vrienden, kennissen, collega's of familie meer .. er het beste van maken .. en ik voel me toch nog steeds vooral goed, ook over mezelf .. leuk is anders, mooi dat ik een gelukkig vrolijk vrij kind was en ben, dat "redt" me, voorlopig .. waarom zou suzanne aan zo'n "complot" willen meewerken, "de" vrouw beledigd, "god(in)" beledigd, het zal verder wel, you can all go fuck thy selves like me  .. mijn tijd verdoen met rancune, wrok en haat heb ik nu 2019-2024 gedaan, zoals greet wilders wil ik niet worden en zijn, daar stop ik nu zoveel mogelijk mee. Positief, constructief, vrolijk, zo gelukkig mogelijk met al die ellende in de wereld. O so 


Waardeloos, fenomenaal dure "snelle" hyperloop (in Japan al geprobeerd, werkte niet en zal nooit energiezuinig werken, elon musk en "volgers" zijn beangstigend greedy brallend ijdel verwaand stupide) in plaats van windturbines op transport middelen, continu hebzuchtige bezitterige narcistische verwaande verrotte doodse stupiditeit en bijbehorende geldsmijterij en verspilling in beeld gebracht, zo is het leven moeilijk voor een aardige goede soms slimmere naïeve jongen .. en dat kun je met hulp van een all in technology language artificial intelligence berekenen, de meeste natuurkundigen ~ wiskundigen ~ economen ~ milieumensen - praktische onafhankelijke vrije ingenieurs en technici kunnen laten zien en aantonen dat dat de waarheid is ~ net zoals CO2 opslag onnozel is, het kost meer, ook aan milieuschade, dan het oplevert, laura van geest en planbureau voor de leefomgeving. 

De restwarmte (CO2 is restwarmte) omzetten in elektriciteit is veel beter (de eerste toyota prius, was dat daarbij niet zo ?), maar stoppen met olie, kolen en gas is veel meer een noodzaak dan mensen beseffen, weten en voelen, dat stupide hebzuchtige bezitterige korte termijn denken van de mens, godver de godver de godver domme. 

En ik realiseer me wel dat een auto, vrachtwagen of bus op windturbines in de stad of in de file het moeilijk heeft, ook daarom moeten al die vervoersbewegingen met minstens 50 % gereduceerd worden en - of windturbines bij benzine stations. Treinen, trams en schepen ~ vliegtuigen zijn gemaakt voor windturbines ! Gratis elektrische energie en met een goede batterij erin kan de helft terug geleverd worden aan het elektriciteits net. Voilá ! Problème résolu, solved energy co2 climate change problem. Zeker als de vlees consumptie en productie met de helft gereduceerd wordt, op natuurlijke wijze, wereldwijd .. en ze diervriendelijk gehouden worden, dat is compassie met lievere mooiere medemensdieren. 


https://www.yahoo.com/tech/capsule-propelled-hyperloop-test-tube-150555937.html


En op 10 september ook nog van Julia persoonlijk te horen krijgen dat ze aanstaande zaterdag vertrekt uit Den Haag naar Saudi Arabia “but you are so free and you have to cover your mouth there, women have to over there, you know 🙀” “no, that’s not true, I’ve been there .. my husband received a job offer there, I have two children .. nice to meet you, you are a nice guy” .. alle dames waar ik iets meer voor voel en soms wederkerig, Joyce van Ling, Jacintha Swieb, verdwijnen uit mijn leven, het lijkt haas(t) (s)express 😿 .. overigens nooit orgasmes van Julia gevoeld, she wouldn’t let me, in fantasie is ze een zwoele zuiderlijke Italiaanse : “you look so free, like you are single, you have a good relationship with your husband !” “Yes, thank you, it’s true !” . Wel de orgasmes van Stella (🤩😿), Iryna (slightly arrogant), Regina (wow) en Suzanne gevoeld (wow wow wow door de onverwachte langdurige kracht, langste ever, meer dan 30 secondes !). Veel vrouwen, karen voetmann, willy tjepkema zeggen dat een man niet zonder vrouw kan, lijkt mij ook een foutieve (dwang) gedachte, een geloof .. zonder financiële afhankelijkheid hoeft niemand meer te trouwen en familie, kennissen, vrienden te laten zien, KIJK NAH TOCH ES, WIJ ZIJN GETROUWD ! ten overstaan van de wereld laten we het zo zien ! Nou ja, ik geloof dat 20% van de mensen gelukkig getrouwd is, soms zijn daar 2 tot 5 huwe lijken voor notwendig .. nodig.  


En dan kun je zeggen en denken, dat gebeuren met Suzanne is zo overdreven en belachelijk zielig, na die valse roddels op het werk, dat kun je toch niet serieus meer nemen of er kwaad over worden, 2019-2021 verliep op dezelfde manier, ik heb continu gedacht, dit kan niet waar zijn, dit gebeurt niet echt, huiszoekingen, ruim 6 maanden inbeslagname lap top en (werk) telefoons, censuur met dreiging van gevangenis, omdat ik de waarheid over dat laffe zieke slecht geweten bange krengetje barbara schreef, gewelddadige arrestaties in Den Haag en Lochem (niets dan leugens van barbara van de griend over dat ik tegen haar op gebotst zou zijn, dat ik haar in Lochem belaagd zou hebben .. bovendien in opdracht, walgelijk weiffie), 6 keer een lang weekeinde in een isolatie politiecel (afschuwelijke donkere cel, niets te doen, onsmakelijk hok, vies “eten”, 1 uur luchten in een ondergespuugd luchthok), 9 lange maanden gevangenis, 9 maanden gif injecties die me fysiek en psychisch vernielden in opdracht van het “openbaar ministerie” en fivoor bv door de leugens, roddel en laster van “raadsheer - rechter” barbara krengetje met verrot huichelbekkie van de griend, het is allemaal echt gebeurd zoals op dit blog en de andere beschreven, ik heb dat vieze krengetje nooit "echt" belaagd (door uitlokken en gevangenis aan doen en gehoorzaam een project van vernielen te volgen tegen mij, menno, heb ik kippenbotten voor haar deur gegooid, dat is alles) en iedereen die me enigszins kent weet dat ik dat nooit zou doen, het is een liegend akelig naargeestig bang laf ijdel verrot verwaand doods krengetje dat door klasse justitie van VROUWE LIJKE collega’s een goede jongen zijn leven vernield en kapot gemaakt heeft, waar mannelijke collega’s van het gerechtshof in hoger beroep het wel goed zagen en me van alles vrij gesproken hadden (op volgende blog posts is die uitspraak te lezen). barbara van de griend, martha neeter braaksma en de 20-80 vrouwen van de rechterlijke macht, fivoor bv en openbaar ministerie die daarbij betrokken waren zijn de smerigste schande en verdienen gevangenisstraf en mogen nooit meer in een functie in het recht werkzaam zijn. 


Niet meer kunnen denken, niets kunnen .. niets weten .. geen 1 originele gedachte, ijdel verwaand moralistisch nuffig meningen kakelen, veroordelen in een ijdel verwaand verrot doods kuttentaaltje met je laffe nikserige huichelbekkie.


how can god be dead if (s)he never was alive, a history of god if there is none .. ancient romans and greeks had male and female deities, christian and islamic and jewish god is male ? we enforce religion with guns .. there is war because of the thought of religion https://en.wikipedia.org/wiki/A_History_of_God


In May 2008 Karen Armstrong was awarded the Freedom of Worship Award by the Roosevelt Institute, one of four medals presented each year to men and women whose achievements have demonstrated a commitment to the Four Freedoms proclaimed by President Franklin D. Roosevelt in 1941 as essential to democracy: freedom of speech and of worship, freedom from want and from fear. The institute stated that Armstrong had become "a significant voice, seeking mutual understanding in times of turbulence, confrontation and violence among religious groups." It cited "her personal dedication to the ideal that peace can be found in religious understanding, for her teachings on compassion, and her appreciation for the positive sources of spirituality."


Freedom from worship ..  freedom of worship. 


iT must be the mad cow's disease, the dead chicken cunts disease. Al dat conforme mammon (greedy) gekakel van juristen, economen, politici, ceo’s, cfo’s, managers, ambtenaren, leraren, professoren, die merkwaardige scheiding school werk privé .. overal een gevangenis van maken gaat de wereld niet redden, integendeel, zo doorgaan met de wereld te verbranden betekent het einde van de mensheid voor 2100 .. en het kan eerder gebeuren door kernwapens, uitsterven van 20% van de diersoorten per 2050 volgens onderzoek van het wereld natuur fonds, dan gaan alle (mens)dieren, of als de opwarming van de aarde versnelt en dat lijkt te gebeuren. 

DAT ZOU NU HET ALLES BEPALENDE RODE SEIN VOOR ECONOMEN, ook mensen, EN HET "FINANCIËLE SYSTEEM" EN DE "MENSEN"WERELD MOETEN ZIJN : OVERLEVEN VAN DE MENSHEID EN NATUUR, dus stop olie, kolen en gas. Windturbines op transportmiddelen, transport met auto’s met 60% terug brengen, zero emission auto's, consumptie en productie halveren ten gunste van de natuur .. saudi aramco dat 6,9 biljoen eur waard is (olie en gas die de wereld, deze mooie planeet verbranden onder “leiding” van moordenaar en martelend kreng mohamed bin salman), apple dat 3 biljoen eur waard is, meer dan het bbp van Brazilië, meer dan het bbp van Italië en Spanje, dat is moordende mammonkanker voor de natuur en de mens .. defensie uitgaven aan (zelf)vernietigende wapens, bommen 2500 miljard >> verantwoord aangewend zou je daarmee ook de wereld kunnen redden in plaats van deze te (laten) vernielen, dat is de waanzin en krankzinnigheid van de mens en de krengetjes die zwelgen in de ijdele verwaande (mammonkanker) ziekte 


paspoortcontrole bij de landsgrenzen van Duitsland, dus 5 kilometer van de weg af de grens oversteken, wandelend, the control ccccccccccc crazies


.. en ik erger me steeds meer aan dat "de beste" zijn, beste leerling van de klas, hoogste cijfertjes halen, summa cum laude afgestudeerd.. en ijdel verwaand verrot doods dom  !! Doping en drugs figuren die de tour de france winnen, en het is onmenselijk wat ze kunnen, het leven en de wereld als een ping pong wedstrijd .. en hoe (extreem) rechts die figuren vaak worden en zijn .. brood en spelen voor het volk, while this planet dies .. ook daarom kijk ik niet meer naar voetbal, olympische spelen, tour de france, kinderen die nerveus naar een wedstrijdje gaan, het is kinder lijk, youp van 't hek (topper) met 2 telefoonboeken biografie die klaarkomt van de nederlanders bij de olympische spelen, leuk voor hem en oneindig veel beter dan vlad poetin die klaar komt van bommen op oekraïne of donald trump die van zichzelf klaar komt met etalage buikspreekpop bezitterig mammon hoertje melania trump en de capitool bestorming, het is kinder lijk zielig .. en nee, het is geen jaloezie omdat ik het niet kan, ik heb met bewondering naar johan cruijff gekeken .. ik keek met meer bewondering naar the beatles, the police, sting, van kooten en de bie, maarten 't hart, later bob den uyl, remco campert .. heeft bach gecomponeerd vanwege competitie en concurrentie, maakten the beatles muziek omdat ze de besten wilden zijn ? .. goede schrijvers als maarten 't hart en willem frederik hermans zagen die waanzin ook, de waanwereld van the competitive conceited ccccccc christian our jeesis chraist is the best, our god is the best, my country is the best pigchickenss


Van de bijna 2.500 miljard aan mondiale militaire uitgaven neemt de NAVO maar liefst 55% oftewel 1.341 miljard dollar voor haar rekening. De wereldwijde militaire machtsbalans is nu dus al duidelijk in het voordeel van de NAVO. Is de minister dat in het licht van de feiten met mij eens? 


https://nl.wikipedia.org/wiki/Boviene_spongiforme_encefalopathie


Nee, natuurlijk ben ik geen je zus krijst figuur, pretendeer ik ook niet, ik ben een luie wat dommige bevooroordeelde jongen uit de gegoede middenklasse die in een rustig voortkabbelend leventje zat en sinds 2018 in een kutnachtmerrie .. ik ben wel voor meer dan 60% goed, ja, dat weet ik zeker en ook ben ik zeker minder jaloers, liefdeloos, bezitterig, hebzuchtig, ijdel verwaand verrot doods dan barbara van de griend en martha neeter braaksma, exemplarisch voor de vvd ggg ss dead cunts society, waaruit naar nu blijkt, meer dan 60% van de rijksoverheid (140.000 ambt e naren) en ook de rechter lijke vrouwe lijke "macht" bestaat, in ieder geval iedereen die bij dat valse laffe smerige oneerlijke "proces" van mij betrokken was, 2019-2022 .. en het lieten en laten gebeuren, (bijna) net zo schuldig, vandaar mijn minachting tegen annemieke en eline (dochter), die ook nooit meer weg zal gaan.  


Het goede is dat ik blij ben ze niet meer te zien, verleden afsluiten en mijn eigen eenzame vrolijke vrije, sociaal solidaire, gelijkwaardige, vredelievende weg vervolg, ondanks alle negativiteit, het hier van me af schrijven, het verschrijven, ben ik meer dan 75% van de tijd vrolijker dan ooit, creatiever, meer vrij, meer sociaal solidair, sportiever en ik realiseer me op een goede manier dat ik bevooroordeeld niet zo gelijkwaardig denk, dat ik nog teveel verschil zie, maar zo is de maatschappij ingericht, dus is het heel moeilijk om je daaraan na 59 jaar leven te onttrekken. Het gaat voor mij de goede kant op, voor de wereld niet en ik blijf de echt negatief genoemden het slechtste wensen. Hoop dat het met eline (niet zo dicht bij de afgrond komen, op de rand van het ravijn of op een strand gaan liggen waar rotsen op je eendekop kunnen vallen, ijdele verwaande hypocriete huichelende stomme muts), david en stijn goed gaat, ik hoef ze niet meer te zien, hoef geen contact meer, tegen annemieke heb ik wel een wrok, ook voor haar hoop ik dat ze ondanks haar slappe laffe hypocriete conforme cccccccccc burger lijke leventje het goed heeft verder. Ik zal ze niet meer zien en dat komt door hoe zij tegen mij doen, dat weten ze zelf ook, en daar heb ik na 5 moeilijke jaren vrede mee (met lichte boosheid, omzetten in positief toekomstgericht vrij en vrolijk anders denken, blij dat ik niet zo ben). Als ik nog 30 jaar heb, beter zo positief optimistisch vrolijk en vrij mogelijk die 30 jaar mee maken, negatieve "mensen", hebzuchtige egoïstische ijdele verrotte verwaande doodse smerige stupiden mijden. Zo is het, dat is mijn doel, niet in het negatieve verleden blijven hangen, leven en zo gelukkig mogelijk zijn en echte mensen helpen waar ik kan. En ontmaskeren, de krengetjes laten zien wat voor krengetjes het zijn, ook al blijven ze oostindisch doof, ook al blijven ze adolf hitler vlad poetin melania trump edith schippers marjolein sonnema barbara van de griend martha neeter braaksma 🤮🧟‍♀️☠️🤮



KLACHTEN OVER MAXIMA ANTI MINIMA, koning PIGGY WILLY WIL NOU WEL ES IETS ANDERS


Jan van Veldhoven, ik word altijd vrolijk van die man zijn levenslust en warme medemenselijkheid en alles, zei tegen mij "je moet niet alles willen begrijpen." Heel mooie uitspraak die ik me ter harte nam en neem. Alleen is het nu wel zo dat ik door die huichelende hypocriete mammonkanker krengetjes, en dat is geen waan, niets meer begrijp .. van wat er gebeurt en zo, ik begrijp de basis natuurlijk wel, Strepy en dieren begrijp ik enigszins, die krankzinnige waanzinnige mens die overal een naargeestige gesloten gevangenis inrichting van maakt, niets begrijp ik ervan en ik wil er ook niets (meer) van begrijpen. 

Ik had een blog post gemaakt, verwijderd, normaalgesproken blijft deze dan nog 90 dagen in de verwijderde box hangen, permanent weg en ik weet 100% zeker dat ik het niet gedaan heb. Er stond verder niets nieuws of spectaculairs in, maar ook dat is vreemd en onbegrijpelijk, net zoals hieronder, ook zeker 99% de waarheid en als dat niet zo is, dan is dat wel duidelijk dat ik iets verzin .. als je maar enigszins hebt leren lezen .. krijg het idee dat gedeformeerde juristen, ambtenaren en gelovigen ook echt niet meer kunnen of willen lezen, teveel lijdend aan onder andere de collectieve mammonkanker animal farm pig mad cow disease. 


Nooit meer ontwaken uit deze kutnachtmerrie .. herman brood, piet vroon, arthur gotlieb en joost zwagerman, dat je zelfmoord durft. kurt cobain leed ondraaglijke pijn, dan begrijp ik het beter, maar ik zou nooit een geweer tegen mijn hoofd durven zetten en dan dat eraf knallen. 64 per 1.000.000 vrouwen pleegt zelfmoord, 149 per 1.000.000 mannen >> zoals ik het nu zie rent de "mensheid" zelfdestructief op een collectieve (zelf)moord af. My love has gone anyway. Wel net een hele grote vlinder gered, die wanhopig tegen het raam bleef vliegen, buiten gelaten. Ja, dat was toch mooi, een ekster binnen gehad (met handschoenen aan gepakt en buiten gezet), een pimpelmeesje (deur wijd open en dat begreep ze), een vleermuis, huismuissie, twee nieuwsgierige wespen toen ik beschreven had hoe 1 er met een stukje vis vandoor vloog ter grootte van zijn - haar achterlijf .. zijn wespen genderneutral, net zoals mieren ? Dat gebeurde me vroeger nooit. Maar ja, ten opzichte van de kutnachtmerrie heb ik er niks aan .. de lulhengstdroom. 


En ik vond suzanne live nooit ijdel verwaand huichelen maar zoals verderop beschreven, een knappe intelligente lieve sexy dame .. meningen en vooroordelen zijn vaak het enige van en voor de mens, ook voor mij, ik ben een (niet eens zo heel uniek) mens .. nu vond ze het blijkbaar leuk om een dolkstoot te geven aan een toch al vernielde goede jongen 🤮🧟‍♀️☠️🤮 .. akelige nep met dat schone schijn schijt toneelspelletje kippenkutwereldje van ze .. koeienstal in het geval van suzanne .. de gekke koeien kippen ziekte heeft toegeslagen, mac donalds hamburgers, dat verklaart het succes van greedy narcistic pig donald trump onder andere. 


Eigenlijk een beetje eng, zo knap als Iryna Fowler is (en Margalith Baruch) .. en haar invloed daardoor op mij .. hm, dat laatste vond ik vooral positief, ik steeg door haar boven mezelf uit (dat vond zij ook, ze bevestigde dat met een mooi lachje) en daarom vind ik het ook zo jammer van Leonie Slond, dat ze me geen yoga sport les wil geven, of WEER eens niets antwoordde, zo doen ze sinds 2018 tegen mij, niets zeggen en "loslaten" kakelen .. door haar word ik zeker (veel) beter, zou ik zeker veel beter worden en ik was niet verliefd, ook omdat ze meteen zei dat ze een vriend had ?? Er klopte toen in 2019 ook al teveel niet, verdorie. Negativiteit vergeten, niet over blijven malen, eerste dag van de rest van mijn leven, positief, constructief er het beste van maken. Dat is mijn opdracht aan mezelf voor nu en de toekomst. Gebruik die negatieve ellende van leugens, gehuichel, gevangenis en ontslag om te “groeien”, het liefst ten gunste ook van andere mensen, voor zover mogelijk, huuu, Nelson Mandela 30 jaar in de gevangenis, 30 jaar 😱🙀 .. als het zo’n Nederlandse gevangenis was (relatief luxe met tv), dan zou ik liever zachte zelfmoord plegen. Afgrijselijk tussen 4 metershoge muren met prikkeldraad en teveel ijdele verwaande naargeestige vrouwelijke cipiers, een naar graf, een nare hel. Mannen waren in mijn geval voor zeker 51% wel goed en behulpzaam.. vrouwen 20% maximum 🤮🧟‍♀️☠️🤮


Goh, wat word ik somber en verdrietig, soms nog kwaad en woedend, sinds 29 augustus overheerst verdriet en somberheid als ik aan de overheid ("werk" en de mensen, vooral allerergste moordende mammonkanker barbara le lijk liegend huichelbekkie van de griend en martha neeter braaksma, de negatieve krengetjes sinds 2018) denk, de overheid zoals ik die sinds 1991 meegemaakt heb, 33 jaar alweer .. en vooral de laatste 6 jaar met nagenoeg alleen maar ijdel verwaand hypocriet gehuichel, bedrog en leugens. 

Achterbakse geniepige stiekeme alles achter de ellebogen protestantse jantje petertje balkenende had de trend gezet met cda vrindjes pot donner en katholiek ratje maxime verhagen. mark edith schippers dilan yesilgoz rutte kunnen alleen nog maar ijdel verwaand verrot doods smerig stupide huichelen en liegen, bevel van mammon bedrijfsdood in die moordende harses van ze. Jan Vayne, zelf ex protestant, zei het al : alle protestanten hebben het achter de ellebogen, hebzuchtige bezitterige gierige hypocriete huichelende leugenaars door dat verschrikkelijke collectieve geloof (wat volgens Jan vayne alle vreugde, plezier, oorspronkelijkheid, creativiteit, vrijheid, spontaniteit, ongeketende echte liefde en kritiek verbiedt) >> bij mij geldt dat voor negatief genoemde vrouwen, inclusief suzanne (mooi als het haar verder goed gaat, mooi dat ik die flutkutkoe nooit meer hoef te zien, mooi dat ik me 4 maanden vrolijk en vrij voelde bij haar les, mooi dat ik nog wel tot echte liefde in staat ben, mooi dat ik niet een slechte toneelspeelster kut hu mort ben, mooi dat ik maar voor 51% een vrouwen ~ mensenhater ben, ondanks zes jaar vernielen en kapot maken van een goede mooie jongen) en dat ijdele verwaande laffe liegende smerige slachtoffer vrouwenonrecht 🤮🧟‍♀️☠️🤮 .. volgens mij is nederland een matriarchale samenleving waar sielige slachtoffer discriminerende ijdele verwaande krengetjes in een kippenhokje kakelen, in ieder geval geldt dat voor de negatief genoemden op dit blog inclusief suzanne .. iryna mag ik ook niet meer .. het is een verleden dat ik vergeten wil, op die tijdelijke stimulans na. Onthoud het goede, vergeet het slechte, jammer dat ik meer dan 60% slechte ijdele vvd ss weiffies zie en meemaak de afgelopen 6 jaar .. en langer, i lived my life in denial. 


Trump, 78, Accidentally Skewers Himself in Wild Rant on 80-Year-Olds


https://www.yahoo.com/news/trump-78-accidentally-skewers-himself-203530889.html


Sleep deprivation and insomnia are associated with cognitive decline >> dementia, alzheimer, ook dat nog, want daar heb ik door dat gehuichel en gelieg en onterechte gevangenis en gif injecties en ontslag 2018-2024 veel last van, slaap gebrek/slecht slapen (kwam ook door 's avonds psy truffels of paddestoelen in te nemen, voor 12 uur 's middags innemen is goed voor beter slapen). But diabetes, high blood pressure and stroke outweighed light pollution in that age group. Hoge bloeddruk heb ik ook al last van, maar wiet gebruik zorgt voor een lagere bloeddruk (en betere nachtrust, voor 19.00 uur ingenomen, minder dan 1 gram). Though they didn’t study indoor light, the researchers say blue light, like from digital devices, has the greatest effect on sleep.They suggest using blue light filters, swapping bulbs to warm light and installing dimmers in the home. Nearly 7 million Americans have been diagnosed with dementia — Alzheimer’s is the most common form of the syndrome. Op 333 miljoen mensen in de usa Ruim 8% van de mensen boven de 65 jaar heeft dementie. - Ruim 25% van de mensen boven de 80 jaar heeft dementie. - Ruim 40% van de mensen boven de 90 jaar heeft dementie. De kans is 1 op 5 dat iemand in zijn leven dementie krijgt.  28 september 2023 - De kans om in de loop van het leven kanker te krijgen is de afgelopen drie decennia fors toegenomen tot 47 procent voor vrouwen en 54 procent voor mannen. Ongeveer de helft van alle Nederlanders krijgt dus op enig moment in hun leven de diagnose kanker. Ik denk nog steeds dat wiet en psypaddestoelen ~ truffels dementie en kanker (kunnen) voorkomen, ik heb betrouwbaar medisch onderzoek gelezen dat psy truffels ~paddestoelen het beste werken tegen depressie zonder veel bijwerking in tegenstelling tot chemische dsm vvd bolwerk medicijnen, ik weet dat sigaretten en alcohol ruim 30% van de kanker veroorzaken en zeer waarschijnlijk ook dementie. En dat edith schippers als minister van volksgezondheid notabene 8 jaar door ging met haar pro lobby activiteiten voor de tabak industrie, dat mammonkanker krengetje hoort in de gevangenis net zoals liegende irak oorlogsmisdadiger mark rutte, die bij bijna iedereen sympathiek over komt met zijn tandpasta nep joviale verkopers (glim) lach en conforme slijmerige volger van gifgas verkoper nsb vvd ss frits bolkestein. Goh, het verenigd koninkrijk "small britain" heeft 67 miljoen inwoners, de usa dus 333 miljoen, mexico 127 miljoen en nederland 18 miljoen, de europese unie 449 miljoen, maar nu moet ik even overgeven. 


Al die tram controleurs, al die handhaving, al die politie met glimmende auto’s op straat die links en rechts wat bazig (WIJ MET UNIFORM ZIJN DE BAAS OP STRAAT BLAF BLAF KNOR KNOR) schreeuwen 🤮🤮, controle, bewaking, beveiliging van het hebzuchtige bezitterige mammonkanker varken ~ kippetje. De kosten daarvan met de helft reduceren en openbaar vervoer kan voor de helft van de prijs (en al die toegangspoortjes 😱) .. van alles een cccccccccc gevangenis maken, (basis)school, studie, sport, kerk, (on)recht, geloof, werk, vrije tijd, mammon greedy varken openbaar vervoer, energie, gezondheidszorg, bejaarden en ziekenzorg, de greedy possessive economie van benefit the rich, harm the poor, destroy nature and this world. 


Zo is het echt voor 60 % of meer, het tegendeel van wat de hoge raad beweert, de hebzuchtige bezitterige ijdele vvd ggmg ss individuen binnen de overheid als volgzaam conformerend collectief is mogelijk de verrotste realiteit - (schijn)werkelijkheid binnen de samenleving .. in de wereld. Het excuus is dan (goor smerig dictatoriaal erg rechts ziek egoïstisch bang angstig laf kutkrengetje barbara van de griend kan geen excuses maken, net zo ijdel verwaand verstard doods in dr rotkop als vlad poetin en adolf hitler) : marc dutroux, ridouan taghi en vlad poetin zijn slecht, slechter, en daarom zijn wij goed .. en dat vreselijke zwart wit - wij zij - cda vvd d66 tegen groen links pvda sp - protestant tegen katholiek tegen joden tegen islam onze god is de beste als je niet voor ons bent, dan ben je tegen ons polariserend verdeel en heers, brood en spelen denken. Corrupte vrije burgers zijn de ergste slaven, die willen dat iedereen zo slaafs stupide conform is, blijf in je gevangenis hokje van dat ijdele verwaande verstarde doodzieke krengekoppie van barbara van de griend zitten, dat is de zure bittere laffe liegende schone schijn(heilige) moordende mammonkanker mentaliteit .. realiteit .. schijnwerkelijkheid. En iedereen laat het gebeuren, net zoals 1933-1945.



Toch vreemd, ik had suzanne en richard verwijderd uit whatsapp en als ik dan doe alsof ik een foto per whatsapp wil versturen, dan selecteert de iphone suzanne als eerste en richard als tweede .. en ik heb er helemaal niks aan, mijn leven en liefde zijn vernield en ik maak er wel weer het beste van, maar maf is het, dat de iPhone zoveel van me weet .. dat kan toch niet .. dat is ook de ellende, ik heb het al zo moeilijk, het wordt me relatief al zo moeilijk gemaakt (het is niks aan leed vergeleken soldaten en mensen in oorlogsgebied in Oekraïne of als je pijnlijke kanker hebt) en dan ook nog lichte paranoia hierdoor .. schouders ophalen en er het beste van maken 








11 september 2024 .. nare akelige dag 2001 met de oneerlijke onrechtvaardige Irak oorlog van protestantse bush blair balkenende tegen islamitisch Irak tot gevolg vanwege olie dollars en leugens en bedrog over massavernietigingswapens , zoveel verschil met vlad poetin is er niet, behalve dat sadam hoessein een nare dictator was, Zelenskyy bij mijn weten niet, vlad poetin wel. cda vvd en d’66 van 2003 zijn laffe liegende verwaande verrotte doodse domme oorlogsmisdadigers .. de grote meerderheid, meer dan 90% van de echte levende medemensen in Irak wil liever sadam hoessein terug dan de moordende boevenstaat die Irak nu geworden is .. en dat was te voorzien .. 290.000 doden in Irak en meer dan 20 miljoen (geestelijk) gewonden, over terrorisme gesproken, dat is terrorisme waarbij een land compleet vernield is .. hoe kunnen jantje petertje balkenende, pietje snotje donner en maxi rat verhagen nog met zichzelf leven, wat ze doen is plus 500.000 eur voor mammon  praatjes verdienen en vieze voorzitter of onderkoning bij de raad van state worden, net zoals ijdeltuit vvd ss thom de graaf .. japie hoop scheffer was ook 1 van die (oorlogs)misdadigers, net zoals mark rutte en greet wilders, de eerste twee werden secretaris generaal bij de navo voor 300.000 eur netto per jaar en dito pensioen de rest van het leven, speaking of corrupt conceited complacent conservative christian murdering mammon cancer 

Had trouwens zelf het idee dat het salaris rond de 450.000 eur netto per jaar was, ook bij de europese commissie voor ursula von der leyen en voorheen frans timmermans ook rond de 400.000 eur .. niet alles wat je op internet leest is juist en de waarheid. Op dit blog en de andere van verschrijver staat wel de waarheid, tenzij duidelijk blijkt dat het fantasie is en dat zou een goed lezer moeten kunnen herkennen.  

  • Nieuw salaris van Mark Rutte: Als nieuwe secretaris-generaal van de NAVO gaat Mark Rutte 317.491,08 euro bruto per jaar verdienen, wat aanzienlijk meer is dan zijn huidige salaris als premier.

  • Belastingvoordelen: Rutte hoeft geen inkomstenbelasting te betalen over zijn NAVO-salaris, wat een groot financieel voordeel oplevert.

  • Extra voordelen: Naast zijn salaris krijgt Rutte diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ambtswoning in Brussel en belastingvrije aankopen.


















Nu, 8 september, kreeg ik deze aangereikt via de iPhone, zal wel komen doordat ik bijna elke zondag naar de boeken, kunst en antiekmarkt lange of korte voorhout ga .. wat moet ik er toch mee ? Omarmen, leuk, op deze manier over geschiedenis (en de vervloekte mensheid, rangen en standen en oorlog en bezit) te lezen .. do you live to serve the bishop, do you live to serve the queen, what are we livin’ for (quote van terry callier)


https://nl.wikipedia.org/wiki/Karel_Bernhard_van_Saksen-Weimar-Eisenach 


https://verschrijveres.blogspot.com/search?q=maarten+hart+sport


https://verschrijveres.blogspot.com/search?q=maarten+hart+concurrentie


2010 blog verschrijver government is the killing burden on the people and the planet :


Barbara Stok: Mijn voorlopige conclusie is dat het erom gaat een goed mens te zijn. Het gaat niet om succes, aanzien of een groot huis. De consumptiemaatschappij stimuleert mensen om rijkdom te vergaren, niet om wijsheid te vergaren. Zo wordt concurrentie bevorderd in plaats van samenwerking. Dat vind ik interessante thema's.
A loving heart is the truest wisdom. Maar dan niet een loving heart omdat je verliefd bent op een ander, maar een liefdevol hart an sich, op zichzelf. En verwar liefde niet met bezitterigheid.
Ook oppassen met dat "goed mens", ik vermoed dat hitler zich een goed mens vond die "het goede" voor had met duitsland en de wereld.


Heeft Bach zijn muziek gemaakt uit bittere noodzaak ? The beatles ? Uit concurrentie overwegingen ?
Is er een noodzaak voor muziek ? Is het overbodig ? Zijn de boeken van Maarten 't Hart nodig ? Als Maarten 't Hart niet bestaan had, dan had Nederland het niet geweten en het had niet uitgemaakt.
Wat is er eigenlijk niet overbodig, als de mooiste muziek of lectuur ook overbodig is althans niet nodig.
En dan heb ik het nog niet eens over de allergrootste farce, de door de media aangejakkerde politiek voor de buhne. Als er nou wel iets overbodig is en gebaseeerd op leugens en hypocrisie dan is het toch wel het bestuur van een land, provincie of gemeente. Democratie is toch beter dan een dictatuur, nee ? En toch .... IS het geld, het hebzuchtige bezitterige bedrijfsdode egoïstische kapitalisme de moderne dictator.
Nog zo'n rare. Geld. Menselijk waandenkbeeld. Zorgen. Schuld. Rente. Puissant rijk. Met miljoenen je graf in. Miljoenen schuld. Aan wie. Waarom rente betalen aan banken. 32 miljard eur betalen aan nederlandse banken, 18 miljard bezuinigen op onderwijs, zorg, sociaal zijn en doen ten tijde van 2008-2010, DE hypotheek hebzucht bankencrisis, waarna het nog erger werd, door oplichting en valse leugens worden de rijken rijker en de armen armer. donald trump is zo'n typische oplichter, trucs om geen belastingen te betalen inzake het vastgoed van zijn vader, zo vreemd dat vastgoed het bezit van een varken als trump of peter gillis zou zijn, trump zijn hele "leven" een narcistisch hebzuchtig discriminerend racistisch varken, animal farm PIG. 
Wat financieren die banken eigenlijk ? 1 integere nationale bank waar de salarissen gestort worden en laat andere kleine banken het maar uitzoeken qua financiele constructies, beleggen en investeren. Lukt het niet, ga maar failliet, dahag. Ik hoef geen financiering van waardeloze tv programma's, van politiek, van voetbal, van schaatsploegen, van dirk scheringas. Stop mijn geld daar maar niet in, het is overbodig, het interesseert me niet, het is leeg, het is ijdel.
Overbodig. Overbodig. Overbodig. Jaag ze alsjeblieft allemaal weg, cast them from my sight, de managers, de bestuurders, de praatjes, de leugens, de rare constructies van een land of een bedrijf, structuren, regels in het hoofd van rare overbodige mensen, het superieure, het bazige, het gedraai, het gekeer, de ijdelheid.
Alles is ijdelheid. Alles is ledigheid. Qu' on me fout la paix.
Laat me met rust.

Anarchisme (afkomstig uit de Griekse αν = "geen" αρχος = "heerser") is het streven naar een geweldloze situatie of samenleving waarin mensen zonder macht of autoriteit leven (anarchie). Het is de verzameling denkwijzen die terug te brengen is tot de gedachte dat een individu op geen enkele manier een ondergeschiktheid áán of vàn iets of iemand erkent. In de omgangstaal wordt de term anarchisme vaak verward met een andere duiding van het begrip anarchie, dat vooral gebruikt wordt om chaos en wanorde aan te geven. Met de term sociaal-anarchisme tracht men die verwarring tegen te gaan.


Als je te maken hebt met kanker ben je terecht gekomen in een wereld waar je niet in terecht wil komen. Als je te maken hebt met mammonkanker krengetjes ben je terecht gekomen in een wereld waar je niet in terecht wil komen. Ik zou bepaalde spectaculaire yoga oefeningen willen kunnen en ik ga niet mijn best doen om het te leren, het zou me misschien lukken, zeker als Leonie Slond me les zou geven, maar zij wilde niet op mijn vriendelijke verzoek ..  ze gaf geen antwoord, niets zeggen, conformeren, kuddedieren, kippenhok cccccccccc kippetjes van nu. Ik geloof het verder wel, net zoals ik niet meer in vrouwen geloof, ik hoop dat de mensheid morgen niet meer wakker wordt. Ik ben er klaar mee. 


Open sesame .. in Varese zijn, lago di monate of lago maggiore en met Suzanne in een zwoele romantische sfeer een slow dansen met mijn hand op haar fraaie rug .. hm, liever den haag met een wel eerlijke goede mooie knappe echte liefde Suzanne. Wat zit er toch in die dromerige koeiekop van je, suzanne .. nothiengk .. suzanne, one of the vain conceited chained conservative complacent conformist (christian) cackling control chicken coward corrupt collaborating greedy loveless dead cunts silent majority society, the play wot they write is not liked nor loved 🤮🧟‍♀️☠️🤮 


 eline hoogeveen, slappe laffe huichelende dochter moest huilen toen ik boos vertelde over net zo ijdele verwaande verrotte doodse stupide duitse ines fotze kotze van de europese school den haag, nu duitse school, die overigens 3 lange dates met me had en continu huichelde over haar hart en gevoelens voor mij en die van mij voor haar, gat ver damme, wat een akelig asexueel hooghartig verwaand katholiek kutweif was dat ook, ik heb haar vergeven omdat ze 1 grap zo goed vertelde dat ik daarna (met wiet op) over de grond rolde van het lachen .. en ze was qua uiterlijk en talenkennis knap, verder niks .. dan huilt eline nu nog .. en opvallend dat eline zich zo aangesproken voelde want het was bij een thaïs restaurant en ik was niet boos op haar, maar zij voelde zich aangesproken omdat ze ook zo'n ijdele vvd huichelende laffe slappe cccccccccccunt is, die ik niet meer zie en ook nooit meer wil zien 🤮🧟‍♀️☠️🤮 


 Corrupte "vrije" burgers zijn de ergste slaven die daarmee iedereen ketenen

 Het kaste stelsel van klasse justitie en ons kent ons mammon krengetjes, meerderheid vrouwen bij het "openbaar" ministerie, nooit een onderzoek van het openbaar ministerie naar corrupte hugo cda de jonge (en ijdele verwaande stiekeme achterbakse niet openbare cda directeur generaal marjolein sonnema die zich zo graag minister van volksgezondheid liet noemen in Tanzania en andere "ontwikkelings"landen), die vanwege vriendjespolitiek de Nederlandse samenleving 30 miljoen eur kostte met mondkapjes tegen corona en nu een parlementaire doofpot enquête daarnaar die de Nederlandse samenleving totaal ruim 100 miljoen eur zal kosten. hugo de jonge wilde burgemeester van rotterdam worden en is nu wnd. commissaris der koning(in) in zeeland. 

Nooit een onderzoek naar fredje vvd teeven ("crime fighter" van het openbaar ministerie, ha, ha, ha, de ijdele verwaande verrotte domme) die vanwege het liegen over zijn stupiditeit in de bonnetjesaffaire en het laten verduisteren van de bonnetjes de Nederlandse samenleving 3,7 miljoen gulden kostte en vervolgens aan onderzoek rapporten van collega politici en ambtenaren ruim 30 miljoen eur en meer  .. geen onderzoek van het "openbare" meest gesloten ministerie, zij stoppen, laten stoppen, nog laffer, laf, laffer, lafst, stiekeme liefdeloze hate lijke krengetjes, advocaat inez weski een aantal weken in een isolatie politiecel, omdat ze drie ~ vier jaar geleden de advocaat van ridouan taghi was. De "top" en bepaalde medewerkers van het "openbaar" ministerie moeten 9 maanden de cel in, inclusief voorgangers 

Het kaste stelsel van bezitterige ijdele verstarde verwaande doodse gore gluiperige mammon gelovige smerige stupide vrouwe lijke hypocriete huichelende laffe liegende stiekeme achterbakse schone schijn(heilige) slachtoffer krengetjes : 




En ik vond en vind adviescollege toetsing regeldruk met slimme intelligente Rudy van Zijp, Jos Tonk, Marijke van Hees, het bestuur van atr en de collega's daar met de VROM-Inspectie 2002-2005 en Infomil (informatiecentrum milieuvergunningen)1996-1999 de prettigste werkgever waar ik me het meest vrij voelde en dus ook creatief en inventief was en ik ging er bijna dagelijks met plezier naartoe (naast een drukke tijd met relatie en kinderen annemieke, david, eline en stijn hoogeveen .. lageveen) 

Your age must be 28 ? 
No, thank you, I’m 39. 
39 ? Then you’re the same age as David ! 
Oh really ? zei Julia Ukraine met een mooi spottend lachje. 
Ze zijn dan een mooi paar en leuk goedlachs tolerant want van de afgelopen 10 jaar heb ik de meest obscene gebaren richting Julia gemaakt, door een stalen stok met 10 kilo gewicht als een 1 meter erectie in haar richting demonstratief te duwen, toen moest ze even lachen en David ook een beetje, maar ik merk dat hij de laatste tijd iets meer bedenkelijk kijkt. Je zou het trouwens ook als enthousiasme kunnen zien om de oefening te doen en toeval dat zij dan net voorbij loopt met haar oefening. En zij, Julia, was er geloof ik wel toen David in Italië op vakantie was ? En ze ziet er echt als 28 jaar uit ! Maximaal 33 jaar vind ik haar en knap. Naast Julia schitterende dames bij ceder sport, waar ik niet te lang naar kijk, ik wil graag top sport van David en de andere top instructeurs blijven krijgen .. that’s it, more or less, lonely express .. de Oostenrijkse blijft lang weg, sigh, maar ik weet meer dan 98% zeker dat ik daar geen relatie mee krijg .. en te knap en mooi voor mij, net zoals Margalith (en Iryna, maar met haar durfde ik het gek genoeg wel, te high vanwege hervonden energie en wiet consumptie (niet roken, minder dan 1 gram) en omdat zij me naar grote hoogten op stuwde). 

Suchus    kletsus   kennus    niksus   schelus  follegus   Strepus


Ik denk nog steeds dat de maan een andere realiteit laat zien, dat we in een gigantisch zwart gat zitten, omdat nergens vanaf de maan sterren zichtbaar zijn, jammer dat in het onderstaande niet staat dat binnen 5-7 miljard jaar het zwarte gat in het centrum van de andromeda nevel zeer waarschijnlijk samensmelt met het zwarte gat van het melkwegstelsel .. en hoe daar de theorie over veranderd is, eerst zou de andromeda nevel twee keer zo groot zijn als "ons" melkwegstelsel en nu even groot .. en in het onderstaande wordt indirect gezegd dat sagittarius A 9 miljard jaar geleden ontstaan is, de wetenschappelijke consensus is dat het melkwegstelsel 13,89 miljard jaar oud is, zie verderop .. en dat in een "expanderend" heelal of universum de andromeda nevel op het melkwegstelsel af komt, of dat ze naar elkaar toe bewegen .. en nooit eens bedenken dat de waarnemer bepaalt, vanaf de maan ben je een andere waarnemer, vanaf de zon ben je een andere waarnemer, vanaf jupiter een andere waarnemer, vanaf de rand van sagittarius A ben je een andere waarnemer, buiten het melkwegstelsel ben je een andere waarnemer, vanuit de andromeda nevel ben je een andere waarnemer, elk mens ziet de zaken en dingen anders, dan kun je je voorstellen hoe je vanaf de maan een ander sterrenloos universum ziet en zo voorts 


The tension between Cuban and Musk is not new. Recently, Cuban raised concerns about a discrepancy in a poll on X, suggesting Musk could influence the platform’s algorithm. This incident further fueled the ongoing friction between the two billionaires. Additionally, Musk’s response to Cuban’s poll debacle, where he commented on the “tenacity of his stupidity,” added another layer to their public feud. Despite the criticism, Cuban continues to post on X, stating he values the platform for its diversity of opinions. Read Next:

  • How do billionaires pay less in income tax than you? Tax deferring is their number one strategy .. donald trump's one and only business, paying on average 550 usdollar a year tax to the government of the usa and receiving more than 100 million usdollar a year in housing taxes .. rent etcetera from the wealthy and the rich .. if you read how he conducts business, he is a cheat, a con man, a friend of billionaires like himself, an enemy to the poor and part of "government" as the killing burden on the people and this planet. 

  • Warren Buffett flipped his neighbor's $67,000 life savings into a $50 million fortune — How much is that worth today?


nogal onsmakelijk viezig dwergje marjolein faber dat met niets dan leugens, discriminatie en racisme minister is voor 200.000 eur per jaar en nooit meer hoeft te werken, riant pensioen en andere voorzieningen, om dan de bijdrage of subsidie aan bed-bad-broodregeling voor echte levende mensen die vluchten voor moordende krengen als vlad poetin en assad en alles verloren zijn, huis, bed, bad, brood, compleet kapot gemaakt en vernield zijn, om dat dan te schrappen, goor naar smerig liegend laf vals mammonkanker krengetje met je ijdele vvd ggg ss verwaande verrotte doodse gore gluiperige gelovige smerige stupide mutsenkoppie .. en de daaraan meewerkende (top)ambtenaren, die het ook vaak bijzonder goed hebben .. niet echt hoeven te werken, behalve confomeren .. corrupte vrije burgers zijn de ergste slaven

en bijna alle maatregelen van de nsb wildersschoof vvdpvv nscda bbb (fvd en ander extreem rechts hebzuchtig bezitterig prins benard van oranje na ss au tuig) regering zijn tegen sociale solidariteit, gelijkwaardigheid, vrijheid, vrede, natuur en verwoesten en vernielen planeet aarde nog sneller
they represent government as the killing burden on the people and this planet (with amongst others vlad poetin, assad, mohamed bin salman and donald trump)
















hoge raad : Grote zorgen over burgers die zich willen losmaken van de overheid. ‘Door desinformatie misleid’  

                https://www.youtube.com/watch?v=F_80s6S_7Vw if i fell, beatles 

1 dec 2023 De zelfverklaarde autonome burger zegt "vrij" te willen zijn, losgemaakt van de overheid. "Deze mensen kiezen een schijnwerkelijkhed als vlucht" >>>> volgens diezelfde hebzuchtige bezitterige ijdele verwaande verrotte verstarde doodse gore mammon gelovige gluiperige smerige stupide vvdpvv nscda bbb fvd individuen binnen de overheid tegen vrijheid, vrede, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, warme vriendelijke medemenselijkheid, compassie, de natuur, ware niet bezitterige liefde en het redden van planeet aarde. DAT IS DE MENTALITEIT BINNEN DE OVERHEID EN MEER DAN 7 miljoen mensen in hol land nu.  

DUS MOET OOK OF VOORAL DE OVERHEID NU ALS DE DONDER TRANSFORMEREN ZOALS HIER BESCHREVEN, ANDERS OVERLEEFT DE MENSHEID HET JAAR 2057-2100 NIET. STOP DIE KRANKZINNIGE POLARISERENDE ZWART WITTE HEBZUCHTIGE BEZITTERIGE IJDELE VERWAANDE HAATDRAGENDE RACISTISCHE DISCRIMINERENDE OORLOGSZUCHTIGE POPPENKAST

Wat een ranzige moordende mammonkanker vvd ss figuur is dagobert duck, zeg, ik hoop dat zwarte magica wint, every little thing she does is fine, hoewel .. misschien ook een moordend martelend gevangenis regime van zwarte magica .. denk je nou echt meer te zijn door een grote auto, die de wereld door de verbrandingsmotor vernielt, een kasteel, paleis, villa's, vakantiewoningen, hotels bezitten, chique kleding, status van zogenaamde baas, onrechter, prof voetballer, tv kakel "persoonlijkheid", zanger, schrijver, 400.000 eur per maand te verdienen als voetballer, 400.000 eur per jaar te verdienen als secretaris generaal van de navo voor brallend bezitterig hebzuchtig leugenachtig stupide ijdel verwaand gekakel en geknor (mark rutte is een zeldzaam lege liegende domme brallende rechtse kakelaar), het bezit van meer dan 50 miljard dollar (bralvarken elon musk, ik vind hem erg ijdel verwaand dom), je kunt dat bezit niet meenemen in je graf, narcistische ijdeltuit prins benard liet het na, of eigenlijk juliana, benard was verpauperde narcistische ss "adel" aan net zo ijdele verwaande piggies bea, willy, maxima en amalia met kroontje op de ijdele varkenskutkop. 

To death we are all equal en we zouden gelijkwaardig moeten zijn, de mens heeft ruim 20.00(0) jaar geschiedenis waarin hij ~ zij laat zien het omgekeerde te doen van wat goed is voor die mens, de natuur en planeet aarde. Hoe vrese lijk de schijnwerkelijkheid of juist ellendige "realiteit" waarbinnen die mens zich schuil houdt, als een ratje in de val dat zich vast klampt aan ijdel bezit tegen de dood, een vreemd geloof dat verkeerd wordt uitgelegd en misbruikt, 1 geloof tegen het andere, 1 land met grenzen tegen een ander land, bezit en hebberigheid in de eerste plaats voor mezelf, dan familie, vrienden en kennissen, "mijn" land (adolf hitler, vlad poetin, donald trump en zo voorts), die protserige ijdele verwaande koningin met kroontje op dr varkenskop, premier, president, directeur generaal, ceo, cfo, manager met die greedy ijdele vvd mammongelovige ss varkens kippe struisvogel ratte muize kop, de verwaande stupiditeit dagelijks in beeld gebracht.

Zo heb ik mijn plastic vuilniszak nu reeds 30 keer gebruikt, ik kieper deze leeg in de vuilnisbak, die zich weliswaar 400 meter voor mijn deur bevindt en veel rest volkoren brood, paprika, de rest van gezond eten, gaat naar de vogels (van wit brood en vooral croissants schijnen vogels en ook de mens snel(ler) dood te gaan). Er zitten bijna elke keer wel maden in de vuilniszak en nu net beschimmelde jam, toen heb ik in een wanhopig overgave gebaar ook de vuilniszak weg ge smeten. Vossen moet je niet voeren, daar gaan ze dood van, wolven zou je met schrikdraad weg moeten kunnen houden van de schapen, koeien en varkens in de wei (kippen en kalkoenen). Koeien zijn de liefste dieren die ik ken, gun ze alleen daarom al vrijheid en een wei .. en consumeer minder vlees, maximaal 3 keer 120 gram per week, voor alles goed. Koeien loeien zo triest als ze naar het slachthuis gaan, ze weten het. 1 keer een koe, varken, kip, kalkoen, lammetje, kalfje zelf slachten en mee maken, van de wei naar een "steak", dan eet je vanzelf minder vlees. Varkens krijsen als ze naar het slachthuis gaan, kan ook komen omdat ze het hele leven in mega stallen opgesloten zitten tussen poep en plas en ze elkaars staartjes eraf bijten die daarom verwijderd worden, denk daaraan bij het eten. 

Met mijn fantasie en die rotte "realiteit" schijnwerkelijkheid waarin alle mensen leven heb ik totaal geen zin om te solliciteren, maar zin om te verschrijven en een beetje aan te keutelen. Met strepy, boodschappen doen, lezen, mijmeren, fietsen, koken, fanatiek sporten, tv films kijken, fantaseren over of Julia, of de Oostenrijkse schoonheid en zo voorts en verschrijven is mijn kinderhand heel snel gevuld (ik ben monogaam, ja, ja, echt waar, ik verklaar ten overstaan van de wereld en de mensheid en het universum dat iCLAUDIA MANO VERSCHRIJVER DE BREIster, in principe, in principe dus, hè, monogaam ben, Suzanne ! .. maar met suzanne wil ik niks te maken hebben, de kill joy nepflutkutkoe, ook zo'n vervelende fluim figuur als ines fotze kotze .. en ik vind iryna en aska ook helemaal niet leuk, kutten hu mort .. wel tijdelijk zeer stimulerend .. van die kutten word ik een vrouwenhater en dat zou elke man worden die ze meemaakt zoals ik ze sinds 2018 meegemaakt heb, hoop dat de mensheid heel snel uit sterft .. als de mensheid morgen niet meer wakker wordt, prima, top, het is het slechtste van het universum). Once you go electric, check jack, you never go back. https://nl.wiktionary.org/wiki/keutelen

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Religious_affiliations_of_presidents_of_the_United_States

"every girl marries her father" was een interessante uitspraak die ik hoorde in een film, ten dele waar, volgens mij koos ik altijd het tegendeel van mijn moeder, hoewel ik haar een goed mens vind .. en ook dat ik met een dame bij mijn favoriete restaurant, de ware jacob in Bergen noord holland was en dat zij zei : "ik word triest van de gedachte dat dit geweldige moment van hier samen dineren voorbij gaat." Bijzondere uitspraak vond ik dat, zo had ik er nooit tegenaan gekeken .. blij dat ik niet zo ben .. met Astrid daar uit eten, zij zei dat niet, just fun and love with her, dat mis ik. Goh, als je mosselen gegeten hebt, al die schelpen verdwijnen ook in de verbrandingsoven, see this planet die. 



































































Made spontaneously on the beach, there is still sand on the painting, by Alberto Valentini, an Italian who grew up in Canada and now lives in The Hague. 











Wat zou het vreemd zijn als Strepy 1.78 meter was en dan op me zou komen liggen zoals ze nu doet, dat zou een enge relatie zijn met kopjes geven en zo voorts, meer liefde en klef zonder sex dan welke vrouw ook in mijn leven. Ze is 40 centimeter zonder staart (gelukkig, de gedachte aan een Strepy van 1.78 meter is inderdaad vreemd).



Where would i be, without your love, the love of Strepy. Goh, dat zo'n lieve aanhankelijke poes zoveel troost en liefde geeft.
 






 mijnus naamus issus dussus haasus ennus hoopus dattus nuwus echus uitgelullus issus, kennus niksus schelus, aanus vervlogus hopus seggus

Strepus Yinus Yangus AnuBie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten