zaterdag 21 september 2024

Omdat het melkwegstelsel en de andomeda nevel expanderen, wij zitten in het melkwegstelsel, wil dat nog niet zeggen dat het heelal expandeert .. Saqib zei : ze zijn bang voor je, wat vreemd is, daar zijn ze bang voor, dat pesten ze …. Wat ijdele verwaande verrotte doodse moordende mammonkanker doorbreekt en laat zien pesten ze, onderdrukken ze, drukken ze weg, de mammonkanker krengetjes

Observational skepticism

Some alternatives to dark energy, such as inhomogeneous cosmology, aim to explain the observational data by a more refined use of established theories. In this scenario, dark energy does not actually exist, and is merely a measurement artifact. For example, if we are located in an emptier-than-average region of space, the observed cosmic expansion rate could be mistaken for a variation in time, or acceleration. A different approach uses a cosmological extension of the equivalence principle to show how space might appear to be expanding more rapidly in the voids surrounding our local cluster. While weak, such effects considered cumulatively over billions of years could become significant, creating the illusion of cosmic acceleration, and making it appear as if we live in a Hubble bubble.

Yet other possibilities are that the accelerated expansion of the universe is an illusion caused by the relative motion of us to the rest of the universe, or that the statistical methods employed were flawed. A laboratory direct detection attempt failed to detect any force associated with dark energy.

Observational skepticism explanations of dark energy have generally not gained much traction among cosmologists. For example, a paper that suggested the anisotropy of the local Universe has been misrepresented as dark energy was quickly countered by another paper claiming errors in the original paper. Another study questioning the essential assumption that the luminosity of Type Ia supernovae does not vary with stellar population age was also swiftly rebutted by other cosmologists.

Maarten 't Hart via Charles Seife negatief over Stephen Hawking, https://www.youtube.com/watch?v=wLUIgEOaKg8

Pantha rhei, achterwaarts dus met de rug richting op 20 tot 1000 kilometer van de monding de rivier afvaren, de Nijl, de Mississippi, de Donau, de Maas, de Rijn en die dodelijke mammonkanker krengetjes ziekte en de mooie natuur voorbij zien komen.

Beste Richard Kamerling (volgens mij zag ik de laatste keer bij het Pulchri feest waar ik daarvoor Suzanne zag (dolblij dat ik haar ontmoet heb, hoop en (sexueel) verlangen zijn zo belangrijk voor een vrolijk, zo vrij, gelijkwaardig en sociaal solidair ook geestelijk levend(ig) mens als ik) isa hoes er erg sexy bij lopen, dansen zelfs, of het was een nog knappere zus in lichtbruin glad leer, enorm sexy uitdagend, wow, wow, wow en ze lachte me zeer zwoel zuiderlijk toe, zo sterk dat ik verlegen uit de buurt ging, zij vermorzelde mij met haar wilde sexualiteit .. too much for a modest shy sex man like me

Nouwus dattus weerus kennus dus niksus schelus 

Is het niet beter ook voor de fnv als we er toch een rechtszaak van maken ? Ook al verlies ik door het dossier, ook door dat krankzinnige debiele foute juristen verschil strafrecht staatsrecht en burgerlijk recht, juristen zijn de domste conservatieve zwart wit “non denkers” in de wereld, de meest vernielende slaafse conforme mammonkanker krengetjes krrrrrengen uit egoïstisch eigen belang, niet meer het grote geheel kunnen zien in je autistische woordenbrei in je verstarde verrotte doodskop. 

Een goed lezende rechter die bij eigen collega’s, waak voor het ons kent ons, waak voor of beter tegen klasse justitie waar de corrupte vvd en het cda zo dol op zijn, en bij collega’s van het hof informeert die de positieve uitspraak over mij deden en dat ik desondanks door leugens en gehuichel van barbara van de griend en de andere krengen die bij mijn veroordeling tot 9 maanden gevangenis, 6 weekeindes isolatie politiecel en 9 maanden gif injecties en vals ontslag  (ook zoiets ongelooflijks hoger beroep bij dezelfde rechtbank, dat was vroeger nooit zo, we zijn toch allemaal collega's .. ik heb het chipshol dossier gezien en de miljoenen euro's om corrupte verrotte verwaande doodse (vvd) rechters te beschermen, alsof rechters "heiligen" above the law zijn, dat is dus ook nooit zo .. zie dat ijdele lispelende huichelende totaal verwaande verrotte doodskoppie van barbara van de griend toch eens) als hij, de rechter, dan een echt eerlijk en rechtvaardig en vrij en gelijkwaardig en sociaal solidair man is en een onderzoek naar mijn strafdossier 2017-2022 doet en dat naast dit blog houdt en met de verantwoordelijke vrouwen als krengetje barbara van de griend spreekt, dan zou ik eigenlijk in het gelijk gesteld moeten worden .. en daarmee zou de rechterlijke macht, nu onmacht, zich ook niet op nsb vvd ggmg (gore gluiperige mammon gelovige) smerige stupide ss wetten, wetjes, regeltjes moeten baseren en deze "regering" en de vorige die teveel ongelijkheid, gevangenschap voor arme mensen, ongelijkwaardigheid, egoïsme in stand houden. De rechter lijke, uitvoerende en wetgevende macht houdt elkaar daarin en daarmee in stand en versterkt de negatieve moordende mammonkankerkrengetjes.  

Alleen al dat ik geen verklaring omtrent het gedrag kreeg om chauffeur bij noot bv voor het hele koor te worden in 2021, op grond van valse getuigenverklaringen bij de politie en wel een verklaring omtrent het gedrag voor een veel te verantwoordelijke politiek gevoelige baan bij het ministerie van lnv-ezk, bij de directie natuur, waarbij ik ontdekte en doorlichtte hoe vals en fout en financieel mammonkanker ijdel verwaand laf gemotiveerd het vvd ggmg ss ministerie van LNV-EZK functioneert, zou bij elke rechter argwaan moeten wekken .. zeker als bij eerste kort onderzoek blijkt dat barbara van de griend inderdaad op een veel mildere manier in de gevangenis heeft gezeten .. en nu blijkbaar "gewoon" bij de rechtbank den haag werkzaam is, valser, oneerlijk, meer onrechtvaardig laf kan bijna niet, dat moet een rechter kunnen zien .. en dan zeggen dat deze rechtszaak niets te maken heeft met een strafrechtzaak en ontslagzaak van 2018-2021 is dan vals verschuilen achter oneigenlijke juridische argumenten waar het ministerie van bzk en het ministerie van lnv - ezk nu ook misbruik van maken om kritiek uit de weg te ruimen .. en waar ook de vrouwe lijke rechtbank den haag misbruik van maakt en daarom ook goed onderzocht moet worden hoe onrechtvaardig en vals en oneerlijk deze "rechters" zijn. 

https://www.youtube.com/watch?v=d6lcb1I9uFY

https://www.youtube.com/watch?v=-8shciuzzh0

Een goed lezer leest 50-200 blog posts terug (spaar me) en ziet en weet dat hier de waarheid voor meer dan 90% staat en dat deze zeker niet bij de overheid, inclusief de rechterlijke macht en openbaar ministerie en alle andere gedateerde ijdele verwaande verrotte doodse instellingen en instituties, politieke partijen, het corrupte vvd cda koningshuis van ongelijkheid, gevangenschap voor arme mensen, egoïsme te vinden is .. in tegen deel .. en dat het juist zo laf is om die straf rechter lijke procedure te scheiden van deze procedure, ellendige ellendelingen, alles omgedraaid en omkeren in de ijdele verwaande verrotte doodse kop.

Hieronder nog zo'n laf smerig krengetje dat met stroomstoten belaagd moet worden, opgejaagd met stroomstoten naar de tweede kamer en het slachthuis, mammonkanker hoertje wiersma 


https://youp.nl/columns/beleefdheidshandrem

Is het nsb pvv vvd nscda bbb fvd denken zoveel anders dan het onderstaande ? Neen, meer stiekem, achterbaks, ijdel verwaand verrot doods (vvd) mammon gelovig gluiperig smerig stupide (ss) gelogen en gehuicheld. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten