maandag 2 september 2024

kill joy is here .. te graag willen dat je droom werkelijkheid wordt, waardoor je in de nachtmerrie van de kuttenleugen komt

Akelige nachtmerrie, alsof ze willen laten zien hoever ze kunnen gaan in het isoleren en kapot maken van iemand die de waarheid verschrijft over de ijdele verwaanden. Wat was de omhelzing van Joyce van Ling fijn, dat zijn die korte momenten dat ik hoop heb, geen geloof, en het was wel kortstondig, daarna mocht ik haar niet meer zien terwijl het mooi en goed was, haar omhelzing, het voelde als (ware) liefde. Nu al 2 - 3 dagen hoofdpijn en een dichte neus, laatste keer licht ziek was 31 januari 2024 of 2023, zou het kunnen opzoeken op het blog, maar dat wil ik niet, ik haat het om het verleden via het telefoonboek terug te lezen, na de gevangenis en gif injecties de naarste ervaring in mijn leven .. omdat het lijkt alsof ik in een doods script van de mammonkanker krengetjes zit. Isoleren, vernielen, hij laat zien hoe en wie we echt zijn. En het akelige is dat dat "we en ze" dan zelfs Suzanne, Iryna en Stella zijn .. maar zo werkt dat toch niet ? Dat zijn toch gegarandeerd geen dames die zich in zo'n script laten stoppen .. sinds Nicole Ross twijfel ik dus ook daaraan, maar dat kan toch niet dat annemieke hoogeveen en wim van hardeveld en atr "collega's" een opdracht van hogerhand krijgen : formeel onze mammonkanker krengetjes wetten uitvoeren om te laten zien hoe wij, de rechtse ijdele moordende mammonkanker vvd ggg ss ccccccccccc krengetjes zijn. 

Strepy is op 3 september om 0.38 uur voor de zevende nacht binnen, ze is overdag bijna de hele dag buiten, dus daar komt het ook door. 

Strike the Strepy pussy posy 












Dat kan ik niet geloven, en het gebeurt, was die vriendelijkheid van Jos Tonk en de vertrouwelijkheid van Rudy van Zijp en Arvid en Sjors allemaal gespeelde nep, dat is de ellende, daar lijkt het wel op. Heb ik zoiets dan zogenaamd barbara aangedaan en moet ik daarvoor boeten ? Dat verzin je niet, dat geloof je niet. Het is 2018-2022 gebeurd en het gebeurt nog steeds, puke, kotsen. En uit deze nachtmerrie kuttenleugen kan ik niet stappen .. en ik heb dat barbara niet aangedaan, ik heb de waarheid over haar geschreven en zij kan alleen maar met rancune en kapot maken reageren, hu, akelige krengetjes nachtmerrie, was hier liever niet in terecht gekomen, de akeligste waarheid. Dat zou namelijk betekenen dat zelfs Julia, Polish Stella betrokken zijn, Poolse Stella haar lichaamstaal was en is vriendelijk, aardig, vrolijk, leuk, open, maar afhoudend, zij wil nooit een relatie, Julia daarentegen is het omgekeerde (maar niet zeker dat ze een relatie wil, mogelijk heeft ze een vriend(in) !) en dan zo dezelfde kleding aan en ze vaak samen tegen komen bij de sport lessen, brrrrrr, kan iemand het einde lijk voor mij doorbreken, want ik heb er genoeg van. 

Hierbij mijn oproep aan annemieke hoogeveen, wim van hardeveld, barbara van de griend, margreet van de griend, eline hoogeveen, stijn hoogeveen, rudy van zijp, jos tonk, birgul, ahmed, sjors, arvid, hafida, isabella, heel atr, dat ministerie van lnv, niet te geloven zo gevaarlijk gek als ze daar waren en dat telefoonboek van janine buijn, gaaaat ver de gaaat ver damme, dat is niveau roddel huichelen achterbaks smerig bruinhemd fivoor bv met een juridisch kuttensausje .. om nu STOP, HO ! te zeggen, dit gaat namelijk veel te ver in de destructie van een goede vriendelijke bijzondere jongen ~ man, me, menno verschrijver van veenendaal. Dit is niet verantwoord, want aangifte doen tegen barbara van de griend, de vrouwe lijke rechterlijke macht die bij mijn onterechte valse gelogen gevangenisstraf betrokken waren met de leugens van totaal ijdele verwaande passief narciste barbara van de griend, martha neeter braaksma en nederlandse staat zoals deze nu publiekelijk een goed mens, een individu mishandelen, dit is veel erger dan arthur gotlieb, dit is zo zinloos tijd verliezen met ijdele verwaande verrotte doodse smerige stupide kleinzielige rancune. Dit mag en kan niemand een ander mens aandoen, dus nu mijn oproep aan annemieke hoogeveen, wim van hardeveld, barbara van de griend, margreet van de griend, eline hoogeveen, stijn hoogeveen, rudy van zijp, jos tonk, birgul, ahmed, sjors , arvid, hafida, isabella, heel atr, betrokennen bij het ministerie van lnv NU STOPPEN MET HET KRENG UIT TE HANGEN STOP STOP STOP, waar zijn ze mee bezig, wat is dit voor waanzin, wat is dit voor doodzieke zielige geschifte gestoorde gekte van een doorgedraaide krankzinnige ri(j)ksoverheid. 

Ja, ik spuug naar leugenaars en krengen barbara van de griend en jessica haitsma. Als je door leugens en gehuichel 9 maanden in de gevangenis terecht komt, 6 weekeindes in een isolatie politiecel en 9 maanden gif injecties krijgt die me werkelijk kapot gemaakt en vernield hebben, dan is dat zo terecht, dit zijn misdadige liegende totaal ijdele verwaande valse verrotte doodse kankerkrengetjes. Dus spreek eindelijk de waarheid, verdomde laffe kankerkrengetjes.

En anders graag dat de mannen in deze, onderstaande, uitspraak het voor mij doorbeken, of Takvor Avedissian en Theo Simons en H.U.D.O. Jessurun d'Oliveira, wat dit is onmenselijk en om van te kotsen, dit kan niet waar zijn. Je kunt niet zo die krengetjes hun gang laten gaan, dit kan echt niet .. ze hebben ook inez weski een aantal weken in een cel gestopt, maar dat is niet te vergelijken met vanwege leugens en gehuichel van barbara van de griend een goede jongen en goed mens 9 maanden gevangenis en 9 maanden gif injecties en zes weekeindes isolatie politiecel aandoen, NU STOPPEN. 

https://levendgestorven.blogspot.com/2019/11/nee-het-is-een-goede-jongen-het-gaat.html

Goh, wat was ik relatief gelukkig afgelopen 6-8 maanden met af en toe woede - buien en nu dit weer, was ik maar met pensioen gestuurd .. en dat zou best mogen na die zes zwaarste slopende jaren. Strepy voor de zesde nacht binnen, soms denk ik dat ze echt weet dat ik troost nodig heb, wel op 7 of 4 meter, of in de le Corbusier stoel, of voor de open balkon deur. Lookingk for love in all the wrong places. Geen beschermengel, integendeel. En (toch) naïef, toen ik bij mijn vader en Karen op bezoek was in Denemarken dacht ik met pensioen te zijn gestuurd .. ik ben naïef. Helaas, helaas, weer een poosje somber, dan heb je reden om te zwelgen in verdriet. En ik voelde me net zo goed en lekker, wat verdriet over de vreemde afwijzing van Suzanne maar daar ook alweer om geschaterd door erover te verschrijven .. en dan 4 dagen later mijn droomwereld weer zo verstoord 😫  .. rare, rare, rare wereld maken “mensen” ervan, vooral een gevangenis maken ze ervan. 

Als ik in de lach schiet, zoals zonet, 16.09 uur, dan is de ergste pijn voorbij, maar hiervan ben ik nog wel een tijdje kapot, wat een domper en mijn naïviteit 🤮 .. goh, ik dacht echt aan kinderen met Suzanne omdat zij ook dat naturel chique doet, en ze wist het .. zou toch graag willen weten of ze een vriend had en eventueel een 1 malige date .. met Nicole Ross was ook heel bijzonder, maar toen was ik boos omdat zij verder niets zei of liet weten, ik haat de hypocriete schijnheilige kuttenleugen waarin ik sinds 2019 terecht ben gekomen en het zijn de meest bijzondere en leuke en rottige (gevangenis en gif) jaren van mijn leven. Hoewel, eerste jaren met annemieke en kinderen ook heel bijzonder en leuk .. maar veel intenser en dieper sinds 2018, wiet gebruik, consumptie, waar ik altijd een fan van zal blijven, ondanks alle ellende .. goh, “collega’s” van atr zeiden in het juridische ontslag menno verschrijver van veenendaal telefoonboek ook dat er vaak een wiet geur bij mijn kamer was, maar dat zeiden ze niet tegen mij en Jos, kamergenoot, zei dat ook niet .. en ik had geen wiet op het werk en gebruikte geen wiet op het werk op driemaal na, twee keer op vrijdag toen er niemand was en 1 keer toen met die filmpjes van dat lawaaiige 4 uur overleg op de gang een muffin met 0,5 gram wiet in de pauze (die ging ik in het centrum van de haag halen). Dus nog meer vragen en ik wil daar helemaal niet aan denken .. en bij consumptie ruik je zelf ook niet naar wiet dus dat lijkt me ook niet waar, ja, dat is zeker een leugen, bah, akelige valse roddelende onmensen, die een goede jongen kapot maken. Vervelende seikerdjes, vervelende seikerdjes, vervelende seikerdjes. 

Maar de afgelopen 6-10 maanden waren mooi ! Top ! De eerste keer met Astrid een muffin van zoon David met 3 gram wiet erin, samen over wolken lopen in Amsterdam en toen ging ze over haar nek, ze heeft schildklierproblemen en dan mag je geen wiet gebruiken, daarna 10 ! orgasmes en zij ook wel 7 of 8, wilde avond en nacht was dat want de ziekenauto kwam ook nog langs omdat Astrid dacht dat ze dood ging .. en ik ook wat vreemd deed door haar tegen haar mooie borsten duwend op de bank te leggen, vrolijk zingend en de ambulance medewerkers vonden dat ook een feest in amsjterdam suid, Beethovenstraat 3. Wat raar en leuk, ik heb lachbuien en geen wiet gebruikt, maar tot 15.00 uur was ik wel somber. O ja, heel vreemd was dat Astrid na die 10 respectievelijk 7 orgasmes zei, das hatte du gewüsst. Hoe kon ik dat nou weten dat dat zou gebeuren ? Het werd ook stellig door mij ontkend. Maar kijk, dat sijn nou nog eens mooie herinneringen. 

Nou ja zeg, zie ik eerst Poolse Stella met haar Spaanse hond en 10 minuten later om 17.00 uur Julia Ukraine met een mooie glimlach en wuivend voorbij fietsen, teveel toeval 🍀. En na Julia loop ik op een wolk, an orgasm to see her, without feelingk empty, on the contrary, energized ! 

Gek doen is gezond, maar niet voor mij, in ieder geval zijn de gevolgen devastating. En ik wist wel dat ik anders was en me anders gedroeg, maar om dan zo met me om te gaan, met Jos Tonk en de collega’s voelde ik vriendschap en verwantschap en opeens word je weg gekeken en ben je het zwarte schaap, zo weg gebonjourd worden terwijl ik me daar juist goed voelde en de sfeer plezierig vond en hoopte op samenwerking en geluk .. en van alles beschuldigd door “collega’s” die het blijkbaar leuk vinden om over mij te roddelen tegen “beveiliging” .. NEE, ik zou dat nooit doen, zo met een vriendelijke bijzondere collega omgaan, dat hij ontslagen wordt nadat hij bovendien ten onrechte in de gevangenis heeft gezeten, verdomme toch .. pfew wat een zwaar leven als je anders bent zonder volgens mij hinderlijk te zijn, integendeel, nieuw, energiek, oplossingen, constructief ..  en ik schrijf nog steeds vooral de waarheid, dat krengetjes van alles een gevangenis maken is de waarheid .. wat word ik somber van dat telefoonboek waar volgens mij ook goede dingen van me in staan, maar alles wordt negatief gericht op spoedig ontslag, het enige belang van de “overheid”. En in 2019 had ik recht op 5 jaar een uitkering, ontslag door kreng tim maas en de valsheid en leugens van krengetje barbara van de griend met haar lelijke huichelbekkie, nu zou ik 6000 eur mee krijgen en je zoekt het maar uit, god verdomme, wat heb ik een loodzwaar leven, hoewel de afgelopen 6 maanden vooral goed waren .. ik wil pensioen en geen gezanik en gezeur meer aan me knar. 

Bij senternovem, nu rvo, waar ik 1996-2000 werkte was er een knappe dame die ik 3 keer 10-30 seconden sprak bij de koffie automaat en de vierde keer zei ze boos, "je had me wel kunnen vertellen dat je een vriendin had !" Nou zeg, dacht ik. Daarna geen contact meer mee. Het liefste ben ik verschrijver, the biggest accomplishment in my life i am proud of. Nog liever dan een soort sting of paolo sorrentini of maarten 't hart dan wel hans teeuwen te zijn ben ik het liefste verschrijver ! Ja, ik voelde van de 14 intieme relaties voor Astrid toch het meeste liefde, sloeg ik daar met mijn armen in 2018 op het strand van verdriet tot verbazing en bevreemding van 3 Turkse jongens die eerst vrolijk waren en toen geschokt stil waren toen ze dat zagen, met een week voor de dood van Clanky toen ik het wist, dat ze dood zou gaan, was dat het diepste moment van verdriet ooit in mijn leven, het was winter, omdat ik wist dat ik haar, Astrid, kwijt zou raken, waarop ik glimlachend voorbij die drie jongens van 20 jaar liep, ze waren diep onder de indruk van mijn verdriet (onder invloed van 2 gram wiet) .. maart 2019 was het voorbij met Astrid. In de gevangenis toen ik las van Youp van 't Hek over de man, de neger, die door de politie in de rug geschoten werd terwijl zijn kinderen dat zagen en toen in het ziekenhuis met boeien aan het bed geketend lag, toen heb ik op de toilet in mijn cel gejankt zoals ik de afgelopen ruim 40 jaar niet meer gejankt had, zeker 20 tot 30 secondes, in 2020. Met Astrid en Clankie was 10 secondes het diepste verdriet, toen in de cel ZONDER WIET, ruim 3 maanden zonder wiet, het diepste verdriet, ook omdat in de zaanstad gevangenis meer dan 70 % negers of beter gekleurde mensen, veel surinamers, van de antillen, marokkanen, turken, zigeuner tsjech zaten. Vond het (veel) betere jongens dan barbara van de griend, de vrouwelijke rechters die bij mijn proces betrokken waren, openbaar ministerie en fivoor bv krengetjes en nu janine buijn en alle daarbij betrokkenen en andere negatief genoemden op dit blog, edith schippers is een naar kreng, marjolein sonnema is ook niet goed, jan rosch is een foute klootzak, mark rutte en greet wilders zijn ook niet goed, hoewel mark rutte bij de meeste mensen aardig overkomt is hij een slecht mens, vind ik, vanwege de irak oorlog, vanwege structureel liegen en huichelen, vanwege het zijn van een mammonkanker bedrijfsdode liegende huichelende slaaf - hoer met edith schippers, cora van nieuwenhuizen en dilan yesilgoz. 

Dat was de laatste keer dat ik gehuild heb. Goh, wat een krankzinnige onwerkelijke dingen heb ik toch meegemaakt 2018-2024 extreem negatief en extreem positief .. en wat gaan psy paddestoelen diep, psy truffels ook de eerste keer en wiet consumptie meer dan 2 gram ook, net zoals salvia divinorum, dat waren en zijn toch echt nieuwe werelden voor mij met de diepste gevoelens en emoties. En juist dan die volgens mij echt ijdele verwaande verrotte doodse krengetjes mee maken was ook de akeligste ervaring ooit, die 3 griezels van de politie, waaronder danny andreas mariahoeve, tussen verder redelijk goede jongens, vind of vond ze toch grotendeels eng, die klootzak die me in de isolatie politiecel een duw gaf, dat zijn de jongens die maarten 't hart pesten, treiterden en sloegen. En waarmee ik voor 2018 nooit te maken had, bij aanbesteding en inkoop bij het ministerie van ez in 2008 zaten ook van die laffe treiteraars en ik vond de sfeer bij het college bescherming persoonsgegevens (nu "autoriteit" persoonsgegevens) met meer dan 85% vrouw afgrijselijk slecht, daar zag ik het voor het eerst wat een akelige ijdele verwaande naargeestige laffe kleinzielige krengetjes vrouwen (kunnen) zijn. 

https://interactive.aljazeera.com/aje/2020/know-their-names/index.html

woensdag 11 november 2020

Meest bizarre bericht gaat over de met zeven kogels laf in zijn rug geschoten donkere amerikaan John Blake. Dat gebeurde bij zijn auto terwijl zijn drie kinderen op de achterbank toe keken. Hij is voor de rest van zijn leven verlamd en.... hij ligt met boeien aan zijn ziekenhuisbed gebonden. Dan kan hij niet ontsnappen. God bless America

Youp van eT Hek

Ik heb de beelden bekeken, moest er toen van huilen.. En in de gevangenis diep verdriet, in mijn cel op de wc gezeten 30 secondes huilen. 

De horror reality show "de trumps", met ivanka, melania, russia poetin donald trump, het discriminerende sexistische varken is john blake niet gaan bezoeken in het ziekenhuis, wel ging hij de politie brallend (as usual) een (haat)hart onder de riem steken.

donald trump betaalde over 1 jaar 650 eur belasting

In de gevangenis van zaanstad, een martelmethode in Nederland, worden mensen tussen 4 metershoge muren opgesloten met prikkeldraad, 1 uur per dag luchten op een kunstgrasveldje en dan is nederland relatief goed qua gevangenis (tv op de cel en een bakkie eten voor de magnetron en 3,40 eur per dag verdienen om cd's en doosjes te scheiden) heb ik over het bovenstaande gehuild. Ik had tussen 18 en 52 jaar nooit meer gehuild, hooguit tranen in de ooghoeken. 

Rechters, psychiaters, psychologen, sociaal werkers, politie, reclassering, openbaar ministerie die in opdracht van het ijdele valse verwaande egocentrische mammon kreng liegen zouden ook 9 dagen moeten opgesloten worden in een politiecel zonder raam, zweterige akelige sfeer, een uur luchten in een onsmakelijk ondergespuugd luchthok en 90 dagen in een gevangenis opdat ze zien wat ze anderen aandoen.

Eigenlijk een verplichting voor elke (straf)rechter, VOORAL ook voor vrouwen, en elke politie agent(e) en elke reclassering medewerk(st)er. Meer dan 70% vrouw bij de reclassering en zodra vrouwen in de (grote) meerderheid op het werk zijn spelen ze te vaak een ziek ijdel verwaand bazig hooghartig egocentrisch kreng (2 keer in een organisatie met 80-90% vrouwen gewerkt, dat was akelig).

 Dit hoort bij professioneel, efficiënt, afstandelijk en zakelijk bedrijfsmatig werken, we zijn geen mensen meer, maar doodzieke buikspreekpoppen.

 VOOR IEDEREEN BIJ HET OPENBARE MINISTERIE VERPLICHT 9 dagen politiecel en 90 dagen gevangenis tussen de gevangenen enzovoorts....of je gaat mee met degene die je veroordeelt, de eerste 4 veroordelingen in de cel naast de veroordeelde met de "aanhoudende" politieagent, de rechter, de reclasseringsmedewerkster en de "officier" van justitie (militaire hiërarchische leger volgen in de ambtenarij en overal, het kippenhok met pikorde voor vrouwen, is de dood van de humanistische warme vriendelijke empathische mens). Het is een schande wat er in het "beschaafde" hol land gebeurt en ik zag het niet en wilde of kon het niet zien van 1965-2019. 

michael p., marc dutroux, joran van der sloot horen volgens mij in een gevangenis. Vermoed dat zelfs in een utopische vrije gelijkwaardige solidaire wereld er 1 op de miljoen (of 100.000 ?) geestelijk echt slecht zijn of worden, maar dat weet ik niet. Ik weet veel meer niet dan wel, zoals eenieder. 

10% van de meestal donkere jongens (marrokkanen, turken, antillianen, surinamers) die nu in de gevangenis zitten horen daar misschien, 60% van die mensen (het zijn "criminelen" volgens de rechtse valse verrotte doodzieke onderbuik) hoort niet zo lang in zo'n onmenselijke liefdeloze gevangenis met soms sadistische bewakers (er zijn ook top bewakers, die rot werk doen), nu zitten er teveel een te lange tijd in de rotste omstandigheden weg te teren. 

Ook wordt de uitkering stop gezet, meteen, zodra je in de gevangenis komt. Als je uit de gevangenis komt ben je een gebrandmerkte zonder geld, meestal zonder huis en zonder werk.  

@@@@

Excuses voor ruim 4000 alinea's beledigingen, dat waren er 3900 teveel.....en er zou maar 1 gek op een verkeerd idee gebracht worden. Nu ik twee doodzieke popie jopie verwaande ijdele agenten in opdracht, bevel is bevel tenslotte, gewelddadig heb zien doen, tegen auto en muur smijten, hardhandig handboeien om doen met bloeduitstortingen, heb ik het idee dat er ook ellendige misdadigers bij de overheid in dienst van het ijdele valse laffe egocentrische kreng werken tegen vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit. 

Resocialisatie en op een vriendelijke manier met andere mensen weer leren omgaan is een  noodzaak voor de mens, agent, rechter, ambtenaar..

Rehumanize yourself.

Human kind is the only species on this planet killing each other with bombs, pistols, guns. A pig, cow or duck has never done any harm to humans and he eats them. Humans make rules to suit themselves. Filthy animal farm mammon pigs make rules to suit themselves against freedom, equality, solidarity.

Roald Dahl   

The quest for control. Waarom willen mensen (de foute) controle hebben, vooral in de politiek via de mammon slaven van het uniform van het leger, de politie, reclassering, gevangenisbewaker, beulsknecht, openbare ministerie, gebeft togaatje van de rechter met dat ziekelijke oubollige autistische neptaaltje. 
Dat heeft vooral te maken met angst. Het is een brede verklaring, die echter wel van toepassing is. Juristen zijn bange mensen. Met regels en wetten die angst beteugelen en de wereld of hol land denken te controleren en te beheersen in ziekelijke afstandelijke liefdeloze onmenselijke regeltjes en wetten.

Wetten zijn

Wetten zijn
de strakke lijnen van ijskristallen
netten wevend
van de dood

Leven is
in ontduiken van wetten
vechtend ontkomen
aan vernietiging

------------------------------------
uit: 'Verzamelde gedichten', 1991.

Schrijver: Dick Hillenius 

Academici in het algemeen zijn angstige lieden die zich te vaak superieur wanen aan de mavo, mbo, vmbo of de ongeschoolde medemens. Hoe onterecht blijkt telkens. Al die kakelkippen bij een ministerie die zichzelf zo goed vonden dat ze mbo-ers begeleidden. Het is natuurlijk andersom, een elektricien, een bouwvakker, een bakker, een fietsenmaker, de monteur laat vaak aan de bekakte ivoren toren academicus zien hoe het leven in elkaar steekt. Godver, al die ijdele bekakte kakelpraatjes van dat academiese schorriemorrie bij de overheid inclusief vooral die ijdele verwaanden bij de rechter lijke, uitvoerende en wetgevende (on)macht. . 
Een moeder die totale DDR (oost duitsland, totale inzage en controle en het afluisteren van kunstenaars en tegenstanders van het regime, der stasi) controle wil over haar kinderen, man, familie, het planbureau, een dictator met totale controle over alles en niets zoals poetin en andere valse krengen. 

Schelden en shaming met de naam (en adres) erbij was teveel en werkt averechts. 
Ik verafschuw geweld. 
Zag een reportage over voormalige ss ers die joden een graf lieten graven en ze laf in de rug schoten. Ze hadden geen spijt en zeiden dat hetgeen de joden hen had(den) aangedaan net zo erg was. Ze konden niet vertellen wat dat was, wat de joden hen hadden aangedaan. 

Ik zie een han ten broeke, mark rutte en hugo de jonge als ijdele holle valse laffe mammon buikspreekpoppen liegen op tv, waarbij ze mensen niet laf in de rug schieten. Wel laten ze met ferd grapperhaus en sander dekker teveel goede jongens hardhandig oppakken door 65.000 politie agenten, vooral in de randstad, en ze in mensonterende omstandigheden opsluiten. En 60.000 boa's van "bv nederland." bv nederland bestaat niet, een land is niet in concurrentie met een ander land, een land is geen bedrijf. We MOETEN, ook op dat "bedrijfsleven~dood” niveau naar samenwerking, solidariteit, vriendelijkheid, vrijheid, gelijkwaardigheid, meer het jaren zestig gevoel. Hoe weet ik ook niet, ik ben een wat luie dommige jongen die het geluk had in een mooi deel van de wereld een goede opvoeding met relatief goed onderwijs genoten te hebben. Met samenwerkende landen en bedrijven, samenwerkend ãïTeT, chatGPT, bard, google, yahoo, bing, apple, samsung, hp, sjaak ken mij et schele swart, plant and wildlife, the world, the planets, the sun, the milky way, the andromeda galaxy, 97% dark matter & energy, the universe. 
one world, 1 wereld met mensen, niet bedrijven (apple is 2 biljoen waard op de beurs !! en zie de armoede.....zag een jacht van 100 meter in de haven van het eiland sint maarten, te koop, want steve jobs was dood en zijn familie hoefde het jacht niet meer)

18 aug. 2020 — Maar nu lijkt het al in de zomer van 2020 te gebeuren, op een moment dat ... De waarde van Apple is groter dan het bbp van Italië of Brazilië.  

private property created crime

abuse of power comes as no surprise

the land belongs to no one, the fruit belongs to all  

We schreven 1945 en waren nog maar net bevrijd. Op de Weteringschans stond de poort van de gevangenis wijd open. Op de binnenplaats stonden jongens van de BS (binnenlandse strijdkrachten). Ik kende er één van, die om mij onbekende reden "shooting Will" werd genoemd. Hij droeg nu een fantasie uniform, dat zijn moeder waarschijnlijk in het verborgene voor hem had gemaakt van een groen gordijn. 
"Wil je effe kijke in de lik ?" riep hij. Ik liep binnen. Er heerste een feestelijke chaos. Overal sightseeers. Een door honger uitgeteerde man nam mij mee naar een cel waar hij ruim een jaar vast gezeten had en inviteerde mij eens door het gaatje in de deur te kijken. Ik deed het en zag een dikke landwachter die leek op willy oranje op een krukje zitten, droevig bezig zuinige hapjes te nemen van een klein appeltje. 
"Nou jij eens, hé, schoft !" riep de man en hij bonkte op de deur. 

Toen ik terug kwam op de binnenplaats hadden de bs'ers een open laadbak van de vrachtauto volgestouwd met gevangenen met politie uniformen (80% van de rechters, burgemeesters en politie bleef het werk doen,  1940-1945 ze werden vorstelijk betaald tenslotte en het kwam de nazi bezetter goed uit). "Die zijn allemaal zo fout, we brengen ze naar de Levantkade. Wil je mee ?" riep shooting Will.  "Goed," zei ik. 
"Hier in elke cel maar één man ! En wij zaten met drie of vier in een cel, godver. Nou ja, ik ga er niet over, ze doen maar. Bij mij in de straat hebben ze drie meiden kaal geschoren. De zeikers die dat doen....Nou worden ze ineens flink, lafaards. Maar goed, hoofdzaak is dat we weer vrij zijn." 

Bij aankomst bij de Levantkade liet één van de bs jongens zich fotograferen als een grootwild-jager. Er stond een ladder en een hooiberg naast een half verwoest huis, bovenin waren provisorisch cellen gemaakt. 

"Nee, nee, klim de hooiberg maar op, de ladder is voor mensen, Joop zorgt er wel voor, hè ?"
Hij hield van dit soort bazige macht, zoals zoveel zielige mennekes en vrouwkes, de kleine vader van willem endstra was ook zo'n dictatortje, eerst heulen met de nazi's en veel vastgoed van de joden verwerven in amsterdam, rond maart 1945 opeens de kleine dictator bij de BS. Het schijnt dat Willem Endstra naast het foute vastgoed geld en niet meer willen betalen aan holleeder (omkoping), ook daarom geliquideerd is door de neus. 
Joop was een andere bs'er, een jongen met de gestalte van een zwaargewicht bokser. Hij ging aan achter het kereltje dat tevergeefs probeerde het hooi te beklimmen. Telkens gleed hij terug en kreeg dan een harde por in zijn rug met de stengun van Joop. Een zinloze vertoning (het leven van de varkensmens op aarde samengevat), waar zwijgend naar werd gekeken. Opeens liep de chauffeur van de vrachtauto naar Joop en zei: "Niet doen. Dat deden zij. Daarom waren we zo tegen ze."
Joop liet de stengun zakken en keek om zich heen, maar hij vond nergens steun. Toen zei hij tegen het mannetje, dat uitgeput met pijnlijke grimas in het hooi zat: "Nou vooruit, neem de ladder dan maar."  
SIMON CARMIGGELT (Zijn vader riep, toen zijn zoon en de broer van Simon Carmiggelt gestorven was door toedoen van de nazi-duitsers in tranen : "alles voor niks geweest !". Een dubbele schok voor een jonge Simon Carmiggelt omdat hij zijn oudere maar jonge broer verloren was en de vader mogelijk een voorkeur voor de broer van Simon leek te hebben, alsof hij verder niet meetelde, alsof hij niks was (zo heb ik dat in een biografie van Simon Carmiggelt gelezen). https://nl.wikipedia.org/wiki/Simon_Carmiggelt

In het voorjaar van 1943 werden Carmiggelts opgepakte vrienden weer op vrije voeten gesteld. Zijn broer Jan echter vond de dood op 26 september 1943 te Hooge Zwaluwe.[63] Hij was ingedeeld om buiten het kamp zware grondarbeid te verrichten en al snel ziek geworden. Met hoge koorts lag hij verwaarloosd in een van de barakken, zonder verzorging. "Ze hebben hem gewoon dood laten gaan," was Carmiggelts slotsom.[64] Toen Carmiggelt zijn ouders op de hoogte stelde, verzuchtte zijn vader: "Alles tevergeefs."[65] Deze uitspraak maakte grote indruk op Carmiggelt, die aldus te verstaan kreeg dat hijzelf niets voorstelde.[66] Jan beschikte over talent, naar verluidt zou hij vast zijn voorbestemd geweest voor een grote naoorlogse carrière, mogelijk als minister. Vader Herman Carmiggelt, die altijd al een zwak hart had gehad, overleefde de schok niet: op 26 oktober, precies een maand na Jan, overleed hij, zestig jaar oud. Op 19 november beviel Loes van een zoon die eerst Robert-Jan zou heten, maar nu genoemd werd naar zijn vader, Johannes Simon. Na de dood van zijn broer werd Carmiggelt nooit meer helemaal de vrolijke jongen die hij altijd geweest was.

zie op de zender cnn, continu het aantal besmettingen covid 19 in beeld
wereldwijd 44 miljoen besmettingen op 7 miljard wereldbevolking (registratie bij 4 miljard ?) 
 overleden aan covid 19, altijd 60 plus en altijd in relatie een andere terminale ziekte zoals problemen met longen door roken:  1,4 miljoen 
als covid 19 de wereld laat nadenken over de ijdele rat prestatie race en met onder andere olie en plasticvervuiling, kolen, gas de wereld vernielen, dan is het goed .. als het niet waar is, dan is het goed bedacht, 
De Spaanse griep was een beruchte grieppandemie in de jaren 1918-1919. Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 20 tot 100 miljoen levens, een aantal dat het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog ruimschoots overtreft. Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1. Wikipedia

Begreep daarna (2023) van een betrouwbare ambulance medewerker en een arts en mensen die corona gehad hebben, dat corona inderdaad heel gevaarlijk was en een epidemie zoals de spaanse griep tot gevolg had kunnen hebben (maar die mondkapjes en bepaalde maatregelen en de handhaving was wel weer een andere uiterste, er waren twee chirurgen en twee artsen die mij vertelden dat mondkapjes, zeker de Nederlandse, niets hielpen, een fake vertoning, maar ze vertelden er ook bij dat die corona als je het kreeg zeer gevaarlijk was, Marc Ouwerkerk kan er onder andere over mee praten en de talloze verplegers, artsen en anderen die long COVID 19 hebben (overheid laat ze teveel aan hun lot over ? Ja, in deze tijd wel, 1960-1990 was een meer sociaal solidaire, gelijkwaardige, vrije, mensvriendelijke tijd in West Europa). 
Ik heb geen corona gehad, volgens de ambulance medewerker en de artsen verlichten de prikken tegen corona de infectie met minder gevaar om eraan dood te gaan, maar je kreeg nog wel de ziekte corona. 
james herriot, tristan farnon, the mad composer, 

https://www.youtube.com/watch?v=waPDoicrwzg

https://levendgestorven.blogspot.com/2020/11/

Protestantse Nico Bel over zijn vader: alles wat met sex en geweld te maken had, zette hij een streep door, werd hij woedend van ! Geweld kan ik me voorstellen, sex niet, behalve vieze (anale) porno. Goh, Nico is nu gepensioneerd, bij de europese commissie met 60 jaar pensioen, met riant salaris, bij de wereldbank nog beter salaris (ruim 10.000 eur netto per maand en meer) met 57 jaar, bij de marine ook (veel minder salaris). En het was tot 1980 niet eens hard werken bij de europese commissie, bekend om lunches van 2 uur en 30 urige werkweek, werkelijk 40 uur, wel "maar" 6 weken vakantie per jaar en tot de Britten erbij kwamen topzware Franse hiërarchie en dat is en was vreselijk .. hu, ambtenaren, ik ben er toch wat vies van geraakt de afgelopen 40 jaar. 

Bah, zit ik daar somber voor me uit te staren en sinds ik niets meer hoorde van het ministerie was ik vooral gelukkig, energiek, sportief en blij .. labor is a life destroying activity, truism, Jenny holzer .. alleen tegen de rechterlijke vrouwe lijke macht ben je niks, smijt maar in de gevangenis, smijt maar in de politiecel, vergiftig hem, alleen tegen een ministerie ben je niks, ontsla maar, ken ons het schele, hij beledigt bovendien en scheldt ons uit, weg ermee, prullenbak, afval emmer 

Creatief gaan solliciteren.. ik heb er zo geen zin meer in, dat nep gereutel en geklets, vind alles nu nep en schone schijn .. ik wil verschrijver zijn en daarvoor 4000 eur per maand betaald worden, omdat ik dat waard ben, want ik ben trots op verschrijver en mezelf, ook al bezorgt het me al die ellende .. van trots kun je geen huishuur en eten betalen .. ik heb continu ook gedacht dat het een hoax was, een toneelstuk om de krengetjes van het ministerie van ezk-lnv te laten zien hoe ze zijn, helaas was en is dat mijn waan .. maar weer eens zo goed en kwaad als dat gaat opkrabbelen .. en mijn neus zit ook al dicht .. dacht zelfs dat ik Strepy hoorde miauwen maar het was mijn neus, huismuissie al 2 weken niet gezien, de kaas op het balkon verdwijnt wel maar dat kunnen de vogels zijn 





KILL JOY IS HERE

Het verspreiden van de mysterieuze graffiti was voor de Britse en Amerikaanse soldaten een collectieve grap geworden, die een welkome afleiding vormde voor de verschrikkingen van de oorlog. Ze brachten de graffiti aan in EuropaAzië en Afrika op de meest uiteenlopende plaatsen, zoals tankstations, restaurants, zwaar bewaakte militaire locaties, kazernes en ziekenhuizen. In deze werelddelen waren mensen nog niet zo bekend met graffiti, het Europese vasteland bijvoorbeeld kende vrijwel alleen op de muren gekalkte politieke leuzen. Voor soldaten werd het een sport om Kilroy was here te plaatsen op de meest onbereikbare plaatsen en wanneer andere soldaten op een nieuwe locatie arriveerden, sloten ze weddenschappen of Kilroy hun voor was of niet. En zo werd de graffiti aangetroffen op bomen in Noord-Borneo, op muren van Afrikaanse danstenten en zelfs op de rotsen op de Aleoeten. Het nieuwsblad The Nashau Telegraph verhaalt over een strand van een eiland in de Grote Oceaan waar een dode soldaat zou zijn aangetroffen die begonnen was de woorden in het zand te schrijven, maar stierf voordat hij klaar was.

UN ESPRESSO DOPPIO CASTRATO, HET GROTE (ZELF) MEDELIJDEN 

Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: maandag 2 september 2024 10:23
Aan: kim.berkel@rijksoverheid.nl <kim.berkel@rijksoverheid.nl>; willeke.end@rijksoverheid.nl <willeke.end@rijksoverheid.nl>
Onderwerp: FW: Verzoekschrift tot ontbinding vandaag ontvangen (d-24242004)
 
Goedemorgen, 

Van Janine Buijn kreeg ik onderstaande afwezigheidsmelding. Kunt u het dossier (van op het eerste gezicht ruim 1000 pagina's) naar het onderstaande postadres van FNV (laten) sturen ? 

Geachte lezer,

Ik heb verlof. Maandag 23 september 2024 lees ik mijn mail weer.

Voor urgente zaken kunt u contact opnemen met Kim van Berkel, kim.berkel@rijksoverheid.nl, 06-33046728 of Willeke van den End, willeke.end@rijksoverheid.nl, 06-11952169.

Met vriendelijke groet, Janine Buijn

Veel dank alvast,   Menno van Veenendaal 

Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: maandag 2 september 2024 10:19
Aan: Helen Pelhan <helen.pelhan@fnv.nl>; 'Buijn, Janine' <Janine.Buijn@rijksoverheid.nl>
Onderwerp: Re: Verzoekschrift tot ontbinding vandaag ontvangen (d-24242004)
 
Beste mevrouw Pelhan en Buijn, 

Gaat helaas matig met me, slaap weer slecht, maar ik maak er het beste van. Kunt u, mevrouw Buijn, een kopie laten maken van het dossier en naar het onderstaande postadres sturen en een digitale kopie sturen ? 

Vreemd, het e-mail adres van Janine Buijn stond al in mijn mailbox. 

Veel dank alvast, met vriendelijke groeten,   Menno van Veenendaal 


Van: Helen Pelhan <helen.pelhan@fnv.nl>
Verzonden: maandag 2 september 2024 09:39
Aan: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Onderwerp: RE: Verzoekschrift tot ontbinding vandaag ontvangen (d-24242004)
 
Beste meneer Van Veenendaal,

Ik heb uw mailtjes goed ontvangen. Ik hoop dat het naar omstandigheden goed gaat met u.
De werkgever heeft verzocht om ontbinding van de arbeidsovereenkomst en dat betekent in ieder geval voor de belangenbehartiging dat ik deze ga overdragen aan een van onze procesjuristen. Zij doen namelijk de procedures bij de rechtbank. Het is uiteraard voor ons wel van groot belang om over alle stukken te beschikken. U geeft aan dat u de werkgever zal vragen het digitale dossier aan ons op te sturen. Indien mogelijk kunt u wellicht ook alvast een kopie van het ontvangen pakket per post aan ons toesturen. Dan wordt het verder bij FNV gescand en in uw dossier opgenomen.  Het postadres staat onderaan mijn e-mail.

Ik ga de overdracht in ieder geval alvast in gang zetten. U hoort zo spoedig mogelijk van ons wie uw nieuwe behandelaar is. Ik wens u in ieder geval heel veel succes en sterkte!

Met vriendelijke groet,

Helen Pelhan
Juridisch medewerker

Postadres
FNV - Regionaal Vakbondshuis Rotterdam
Postbusnummer 1555, 3500 BN  Utrecht
T 088 3681350

Aanwezig: ma | di | do


-----Oorspronkelijk bericht-----
Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: vrijdag 30 augustus 2024 12:14
Aan: Helen Pelhan <helen.pelhan@fnv.nl>
Onderwerp: Verzoekschrift tot ontbinding vandaag ontvangen

Beste Helen,

Vandaag ontving ik een telefoonboek met verzoekschrift om ontbinding van de arbeidsovereenkomst en ik krijg er weer een erg naar gevoel van, alles wordt omgedraaid en negatief uitgelegd en ik word dus eerst zomaar weggestuurd zonder echte goede redenen, net zoals met die 9 maanden gevangenis wordt van een slachtoffer van de krengen de dader gemaakt omdat ik terecht woedend reageer, dat is mijn gevoel en ik ben nooit rechtstreeks aangesproken door dames dat ze zich lastig gevallen voelden door mij, maar dat gaat weer via via, het voelt voor mij als achterbaks geroddel en gehuichel en het met 10-20-50 ambtenaren inbeuken op een eenling, een goede vriendelijke jongen, karaktermoord plegen, zoals 2018-2020 .. en losse citaten uit de mail en whatsapp misbruiken om die negatieve sfeer en roddel te benadrukken. Ik zal maandag het digitale dossier opvragen en of ze dat naar mijn raadsvrouw Helen Pelhan willen sturen.

Met vriendelijke groet, goed weekeinde,

Menno

Verstuurd vanaf mijn iPhone


















jana zwetsloot en jan rosch zijn akelige achterbakse roddelaars en leugenaars omdat ik de waarheid over ze schrijf, exemplarisch voor de beschreven mammonkrengen, alles wat hieronder geschreven wordt door jan rosch is een akelige leugen (ik had wel een briefje aan een collega gegeven voor jana) en jana zwetsloot reageerde heel enthousiast op mijn mail, dat ze met me wilde afspreken en nam haar vader piet zwetsloot (en een dame) mee naar het werk om ze aan mij voor te stellen en dan gaat dat ijdele verwaande  “model” over mij roddelen bij laffe leugenaar jan rosch, wat is dat toch .. van die vakantie heb ik nooit gezegd, dat wist ik ook helemaal niet, ik heb haar NOOIT gevraagd hoe haar vakantie was, een soort stalker van mij maken en dan ook nog "opluchting" omdat die ijdeltuit naar de ambassade mag, laffe valse roddel .. en dan ook Anoushka Binda aanhalen die altijd positief en vriendelijk tegen me was met wederzijds respect vanwege werken voor de natuur, waar jantje rosch zo tegen is. 

Vreemde akelige bedoening en nare stiekeme achterbakse roddel sfeer bij de rijksoverheid van onder andere jan rosch en jana zwetsloot. En ik word ontslagen en jan rosch wordt niet aangesproken op zijn laffe leugens. Bah, teveel akelige krengen sinds 2018 en dan zou je kunnen zeggen kijk naar je eige, ik ben een aardige vriendelijke jongen die het goede wil en boos wordt van leugens, onrecht en oneerlijkheid en dat zie ik teveel sinds 2018 (daarvoor ook, toen minder gevoelig, een afgestompte ambtenaar geworden). Teveel herhaalde scheldpartijen, zeker in het vorige blog verwijt ik me wel, ik word er zo oneerlijk ingeluisd en dat is geen waan .. en ik ben gevoeliger geworden door wiet en zie en voel teveel onrecht, oneerlijkheid, hypocrisie, leugens en gehuichel. 










Gore bange laffe leugenaar 🤥 , hij heeft me nooit rechtstreeks proberen te bellen, alles stiekem en achterbaks 






Google blogger zette deze erop, niet ik, dus laat ik maar stoppen, alleen weet ik niet wat ik hiermee aanmoet .. mijn paniek en eenzaamheid beschrijven ? 
A picture of a sleeping zzzzz unicorn 



En dan komt Strepy 's nachts klaaglijk miauwend met een dode muis aan zetten, hoe vreselijk is dit alles .. als "ze", "men", "we" eindelijk een keer lef hebben dan worden ijdele verwaanden zoals g.m. keijzer baldé ontslagen .. nog een klein voorbehoud, want ze baseerde zich mogelijk op een vals verslag, hoe laf, hoe achterbaks van sjors en arvid, isabella en hafida, leuk en makkelijk hè, veroordelen, weg laten sturen, karaktermoord plegen op een niet aanwezige goede vriendelijke eerlijke collega met vals geroddel over wiet geur die er nooit was en over een sportschool waar je nooit bij was en niet zag wat er gebeurde, kletsen en kakelen over een openhartig, persoonlijk en eerlijk gesprek, wat een misselijke trieste laffe klikkende kleinzielige roddelende ventjes, maar ja, hij beledigt onze aardige baas, omdat hij zomaar weg gestuurd wordt .. dus wraak, rancune, niet rechtstreeks zeggen maar achter de rug om geniepig stiekem achterbaks roddelen tegen een externe, een dolkstoot in de rug geven, verbannen, misselijk laf vals gedrag, zou ik nooit doen .. waar komt die hatelijke valse roddel en rancune toch vandaan, wat bezielt ze toch .. vanwege anders zijn, daar niet tegen kunnen, terwijl sjors toch ook anders is .. en dan arvid met zijn "vrouwen, je kunt beter kippen houden", en dan over mij roddelen dat ik zo vrouwonvriendelijk zou zijn, toedeloededoe, wat is dit voor vals laf gedoe en, vooral, waar komt dat vandaan, hoe word je zo, waarom doe je zo, ben je een hater, een roddelaar .. en ook zo zielig roddelen tegen rudy en met elkaar en het nooit rechtstreeks tegen mij zeggen .. en vanwege door mij na 2 maanden het beledigen van goede baas rudy van zijp, de hand die voedt niet bijten, maar ik vond en vind hem ook aardig, het juridische telefoonboek tegen mij is walgelijk en een schande .. en "de goede naam" van atr wordt zo aangetast, misschien is het juist goed dat iemand dergelijk vals veroordelend vernielend achterbaks stiekem collectief roddel gedrag binnen de overheid aan de kaak stelt, de boel opschudden, wakker worden .. de sfeer was bovendien prima, kon goed opschieten met arvid en sjors die het blijkbaar leuk vinden om een dolkstoot in de rug te geven, maar de aversie tegen ander gedrag zit in da rotte cccccccccc koppen en wil er ook niet meer uit en zit diep bij de ambt e naren) en jan rosch moet ontslagen worden, een akelige naargeestige onmenselijke dictatoriale laffe liegende angst aanjagende en macht misbruikende smerige stupide is hij. Ik ben in de naarste roddel doodzieke wereld terecht gekomen










Vreemd, zoals er meer vreemde zaken met de mail en ict gebeuren, onderstaande mail heb ik nooit gehad en nooit gezien, het lijkt expres (dat ik deze nooit gezien heb, vermoed dat Rudy deze naar mijn atr e mail adres gestuurd heeft waarvan hij wist dat hij me zelf via de ict medewerker afgesloten had) en het hele verzoekschrift en rapport met alle gesprekken wekt de indruk van met roddel en laster en zelfs halve leugens een goede vriendelijke aardige collega vernielen, weg werken, laten ontslaan, en zo voorts. 
Ik herken me totaal niet in het geschetste beeld dat naar voren komt, het is een destructief vernietigend negatief overdreven overtrokken beeld, bovendien van mensen van wie ik het juist niet verwacht, in de trein zat Sjors heggers te gniffelen om mijn blog na het uitje van atr en nu geeft hij een akelige doodssteek, net zoals Arvid van de waard, als ik naga hoe ik met ze om ging en hoe ze met mij om gingen dan is dat en zijn de gesprekken met Edwin nederlof exemplarisch voor het roddel gedrag van de huichelende liegende krengetjes zoals barbara van de griend. En Jos Tonk, kamergenoot gedurende 6 maanden die mij het beste kent en meegemaakt heeft, doet er het zwijgen toe, niet doen, Jos, graag je vriend, vriendelijke goede collega, helpen zoals je 6 maanden deed. Het klinkt akelig en naar, dit is een vorm van stilzwijgende collaboratie .. ja, het klinkt ellendig, rot en overdreven, zo voel ik dat terecht, weggeschopt worden en dan alleen maar doodsteken toegediend worden door collega’s waarmee ik het goed had, waarmee ik me zo vrij voelde om alles eerlijk te zeggen, die sfeer creëerden zij, Sjors, Arvid, Herman en Rudy en Jos en indirect ook Isabella en hafida (en Marijke, voorzitter van het college en haar collega’s van het bestuur van atr, ruimte laten en geven om anders te zijn met vaak scherpe en goede opmerkingen). 
Vreemd, zoals er meer vreemde zaken met de mail en ict gebeuren, onderstaande mail heb ik nooit gehad en nooit gezien, het lijkt expres .. dat ik deze nooit gezien heb, vermoed dat Rudy deze naar mijn atr e mail adres gestuurd heeft waarvan hij wist dat hij me zelf via de ict medewerker afgesloten had .. en een kleine kans dat deze zomaar verdwenen is, want dat gebeurde bij lnv ook en dat is de waarheid, daar verdwenen mails van en aan mij die dan soms een week of twee later er weer wel stonden, akelig en vreemd was dat, want dat waren belangrijke mails, waardoor ik ook gedonder met een journalist kreeg die dat meteen wereldkundig maakte en ik toen gedonder met Tim Jongbloed kreeg terwijl als de mails wel aangekomen waren (verstuurd voor een vakantie van 2 weken naar Marokko met mijn dochter), dan waren die problemen niet ontstaan .. klein incident, erg vervelende gevolgen, zeker toen laffe leugenaar jan rosch kwam als "manager" ipv tim jongbloed moest ik weg bij lnv naar atr, ook daardoor. Terwijl ik de laatste 2 maanden erg goed werk deed bij lnv, ondanks intimiderende bang makende liegende valse vvd gas winnen in natuurgebied de waddenzee jan rosch (die vriendjes inhuurde die voor olie- en gasbedrijven werkten om de vergunning namens ezk - lnv te schrijven, zeer foute figuur, jan rosch).  

En met Tim Jongbloed en bij de directie natuur van LNV ging het bijvoorbeeld mis met een spoorwegemplacement, ik wilde, zonder "harde" wettelijke basis, dat ze, pro rail, haven rotterdam, ter compensatie extra bomen zouden planten vanwege de extra stikstof en CO2 vanwege een ronde sporen aanleggen .. er was een eindpunt met 6 sporen en dat zou een ronde met 9 sporen worden in de maashaven Rotterdam .. en het was impliciet al vergund, maar de nieuwe stikstof normen vroegen om meer .. dus daar ging ik enigszins in de fout en ook nog dat ze daarvoor diesels wilden gebruiken en toen stelde ik voor om contact op te nemen met Frank en Aska Schuhholz voor het electrificeren .. dus dat was overdreven, richting hypomaan .. maar vanwege andere dingen zoals dat gedoe met die journalist, waar ik eigenlijk geen schuld zou hebben als de mail wel verstuurd en opgevolgd was door nico de bruijn, die ook een rol van valse nicht vervulde, gezags jan rosch vals anti natuur getrouw om met pensioen naar Portugal gestuurd te kunnen worden, de komst van jan rosch en een onmogelijke nul positie van de natuur ten opzichte van economische zaken (klimaat) .. en automatisering ict gedonder, niet te geloven, die doodzieke verrotte verstarde sfeer daar, moest ik wel weg .. ik ben een mens en een mens die nooit fouten maakt probbeert nooit en is doods. De foutjes over dat spoorwegemplacement hadden in vriendelijk overleg hersteld kunnen worden, maar Tim Jongbloed zat met 40 mensen, een pasgeborene en dus werd ik op het matje geroepen, terwijl ik daar steeds meer ontdekte hoe fout en vals natuur vernield werd ten koste van het geld en economische mammon principes van lnv-ez. Dat telefoonboek ontslag van atr is een bijna soortgelijke smerige schande van wezenloze liegende huichelende liefdeloze roddelende mammonkanker krengetjes als fivoor bv, om en rechter lijke vrouwe lijk macht .. braak maar raak, het is zoals ik het beschrijf en verschrijf, niet anders.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten