donderdag 26 september 2024

Met 1 psy paddestoel ben je zo helemaal niks .. dankbaar voor de warmte van Strepy .. misselijk van de mens en de dood .. Van oude mensen en de dingen die voorbij gaan, i have to admit it’s getting worse, getting so much worse all the time .. Well here's another nice mess you've gotten me into .. tryink to write this letter from my home



neu, deut veundeun weu heulemeul neut leuk, euns zeu teu keukkeun zetteun, weu zeun neu eunmeul hebbeurigeuh bezitterigeuh achteurbeukse stiekemeuh laffeuh valseuh ijdeleuh verweundeu verrotteuh deudse mammeun keunker krengetjeus, zeu gebeuren, zeu eupgeveud, zeu deud.

Blijft zo vreemd, slecht en fout, het onderscheid werkgever en werknemer, verhuurder en huurder, hoe is die hebzuchtige bezitterige vvd ss maatschappij toch ontstaan en waarom is dat al 3000 jaar zo, steeds erger geworden, en dat als er een zogenaamd communistische figuur is als stalin of hitler, dat het dan 1000 keer erger wordt .. en dat vrouwen daaraan tot dusverre bijdragen, conform meedoen is de vvd ss boodschap

I have to admit it’s getting better, getting so much better all the time. En dat aiT op zo’n kleine iPhone uit meer dan 12.000 foto’s de gouden uur foto’s weet te selecteren .. en dan de moordende mensheid helaas helaas het ijdele animal farm pigchicken speelt de baas 

Van superBetty, parijat, prayer to love, prettige ontspanning





De iPhone laat me deze foto’s zien, zucht, en twee huismuissies waargenomen in de keuken om 22.00 uur, ik ga toch maar een kooitje kopen en ze loslaten bij de rechtbank en “openbaar” ministerie, binnen. Het is 1977 en er is veel te doen, het is 1999 en er is teveel te doen, het is 2012 en er was weer teveel te doen, het is 2057 en er valt niets meer aan te doen, verbranding en vernieling van planeet aarde door toedoen van animal farm pigchicken mens. 






terry callier 900 miles 

Goh, als ik zo over Thomas Mann, Albert Vigoleis Thelen en andere "beroemde" schrijvers lees uit de vorige eeuw en hoe ze totaal niet meer gelezen worden door de generatie jonger dan 40 of 30 jaar, een enkele zonderling daargelaten, en ook hoe ze schrijven over een vervlogen dode tijd, dan krijg ik een vreemd gevoel, alsof je over de dood leest, de dode geschiedenis. Van Thomas Mann heb ik twee boeken gelezen in het nederlands vertaald. Niet slecht, mijn favoriete auteurs blijven Kees van Kooten, Bob den Uyl, Remco Campert, Maarten 't Hart, Willem Frederik Hermans (na of ten tijde van Groningen, die daarvoor vond ik niet goed), F.B. Hotz, Rascha Peper, Patricia Highsmith, Frans Pointl, Russische Essef .. en ook dat ik geen science fiction schrijvers gelezen heb na 2000 behalve Russische Essef met plezier herlezen .. en dat ik 8 van de 10 boeken na 10 bladzijdes zuchtend weg leg. Dankbaar dat ik het afgelopen jaar zo hard heb kunnen lachen door de eerste drie genoemde schrijvers. Voor mij is er geen schrijver van deze tijd die ik zo goed vind. 


Albert Vigoleis Thelen, het eiland van het tweede gezicht : 




In februari 1947 zijn we weer uit Zwitserland weggegaan, we werden met open armen in Nederland ontvangen, zo iets hadden we nog nooit eerder meegemaakt. Lou Lichtveld, Max Nord, Binnendijk, Donkersloot en Meulenhoff hebben alles voor ons gedaan en anderen ook nog. Victor van Vriesland was verliefd of doodziek (bij hem wist je nooit zeker of het het een of het ander was en misschien was het wel hetzelfde).


En dan al die juridische wangedrochten, dat taaltje 😱🙀. Juridische taal is een mammon huichel taal, gemaakt door en voor de ijdele verwaande verstarde doodse laffe krengetjes, als je als minister van justitie cda- en vvd- ers inzet, dan weet je dat je met huichelende hypocriete mammon hebzucht te maken hebt, sander dekker, fred teeven, corrupte frits korthals altes die zijn naam eer aandeed met se kraaloogjes,  frerd grapperhaus "advocaat" voor ruim 400.000 eur per jaar van de zuid as voor de rijke stinkerds, tegen de arme mensen. Meer dan 70% van de juristen deugt niet echt, in zoverre dat het egoïstische eigen belang van zelfgenoegzame zelfvoldane ijdele verwaande verrotte doodsen centraal staat, ons kent ons, klasse justitie, notarissen, advocaten, rechters, "hoog"leraren en ander gespuis is een bevoorrechte ijdele verwaande kakel knor kaste voor de animal farm pig chickenss die elkaar kakelend en knorrend in stand houdt, geen meesters in het recht, maar slaven in en van het onrecht, van het mammon bezit en hebzucht. Toch knap dat shakespeare dat ook zag, first thing to do is kill all the lawyers, over het goed inrichten van een moderne vrije, sociaal solidaire, gelijkwaardige, rechtvaardige staat. 

Bij mijn weten komt voor meer dan 50% politiek uitschot of "mislukten" bij de raad van state, zoals aad kosto en joris voorhoeve, de corrupte conforme ccccccccc cda vvd mislukkelingen dan wel mammonkanker krengetjes onder aanvoering van oorlogsmisdadigers en moordenaars in Irak piet snot donner en domme ijdeltuit der ijdeltuiten thom de graaf, nou dan weet je het wel, voor banen van plus 180.000eur per jaar en een vorste lijke behandeling, al het werk wordt gedaan door cccccccccc juristen ambtenaren voor 80-120.000 eur per jaar, wat ik daar gezien heb aan corruptie en gehuichelde hypocriete mammon cda vvd valsheid in geschrifte is niet fraai en hoe atechnisch autistisch stupide meer dan 75% van de juristen zijn, zoals ik 😱😱🙀🙀. takvor avedissian en andré Verburg werken er ook, slimme intelligente jongens (met een ijdel ego, zoals eenieder, vrouwen te vaak iets meer ?), overleden staatsraad leyten het akeligste cda krengetje ooit, met dochter als secretaris generaal bij het ministerie van financiën en nu in het bestuur van de autoriteit consument en markt.
Corrupt hol land, corrupte “vrije” burgers, corrupte ambtenaren zijn de ergste slaven en daarmee de akeligste tot slaaf makers .. see history up to now .. en dan het zalige idee om alleen nog maar advocaten voor de mammon vvd cda werkgever in te stellen bij personeel en organisatie (rijks)overheid tegen werknemers, de overheid riekt aan alle kanten naar geldzuchtige hebzuchtige conforme corruptie van de ergste soort 


wie houdt er toezicht op de ijdelste verwaandste verrotste doodzieke (vvd, fredje teeven) mammonkanker "openbare" krengentent ministerie van hol land .. 1984, newspeak, de namen betekenen het omgekeerde waar ze voor staan .. zoveel negatieve rapporten en negatieve ex medewerkers over het dode lijke krengengehalte en het wordt erger en erger, van kwaad tot erger.. die smerige laffe valse politiecel en de hele doodzieke mammonkanker rest, verplicht 3-9 maanden in een isolatie politiecel en de gevangenis voor elke om “medewerker” .. en marc dutroux, michael p. en joran van der sloot “horen” wel in een cel .. in een vredelievende, gelijkwaardige, vrije, sociaal solidaire samenleving zoals voorgesteld in de volgende 2 blog posts zijn er minder criminelen zoals genoemden en geen 200.000 juristen en entourage met ijdele vvd ss praatjes. 
Voor mij zijn barbara van de griend, martha neeter braaksma, de vrouwe lijke strafrechter lijke macht, om, fivoor bv en de ex criminele kutslaafjes ook bij de politie de akeligste naargeestige mij, vrijheid, vrede, sociale solidariteit, gelijkwaardigheid, de natuur vermoordende laffe valse krengetjes criminelen .. en daarmee is meer dan 65% in hol land corrupt fout en verwaand verrot doods slecht. 
Het laten gebeuren is ook zo erg, de vernieling en het kapot maken van 1 persoon, die je erg goed kent, terwijl je weet wat er echt aan de hand is, daarmee zijn annemieke hoogeveen, wim van hardeveld en "collega's" bij atr en lnv en de hele overheid rotter dan rot, dit is 1984 van het goorste smerigste niveau, eerst iemand het openbaar laten maken en laten zien en vervolgens vernielen en kapot maken. Het zit er gewoon niet in, echte vrije liefde voor alles en niets en dus komt er bezitterige hebzuchtige ijdele conforme doodzieke vvd ss mammonkanker uit.

Vergeten, denken aan de 40-400 knappe dames die ik daarna ontmoet heb, geen 1 daarvan zal de rol zoals Nikola Tesla die voor zich zag vervullen tenzij ze einde lijk collectief voor het goede en betere kiezen en niet ijdele verwaandheid, de mammonkanker voedende tot slaaf makende overheid en de bedrijfsdood van greedy geld-, heb- en bezitzucht, dat is de ellendigste verrotheid die deze wereld vernielt. Dat was weer een top analyse van verschrijver, voortreffelijk ! Voortraffelijk kaerel, voortraffelijk ! Keep on smilink, keep on laughink. Daarover zei Irene Frost Christophersen, knappe Deense econome, that horribebel right wing french silly putty, false smilink is all he does, ook toepasselijk op protestant liar blair en mark rutte, mammon cancer charmink. Mooi bij knappe kapster lindsey geweest en er het beste van maken, be cheerful, sir, forget about the past, it ain't gonna last. 

Het Openbaar gesloten dooie laffe valse ijdele vvd verwaande verrotte doodse ss smerige stupide mammonkanker Ministerie (OM) zorgt voor opsporing en vervolging van strafbare feiten, maar niet die van de nsb vvdpvv nscda bbb fvd en dito (top)ambt e naren. Bij het OM werken ruim 6.000 medewerkers met diverse (culturele) achtergronden, opleidingen en kwaliteiten, als je maar van de hebzuchtige bezitterige mammonkanker vvdpvv nscda bbb fvd bent. Het is belangrijk dat alle collega’s zich bij het OM thuis voelen en gerespecteerd en gewaardeerd worden. Ook in talent en groei. De adjunct-officier van justitie heeft verschillende rollen binnen de interventieomgeving: het beoordelen en verwerken van zaken, het nemen van afdoeningsbeslissingen op ZSM en het optreden als officier tijdens enkelvoudige zittingen en OM-hoor gesprekken. Daarnaast draait de adjunct-officier ZSM-diensten en is hij verantwoordelijk voor de beslissingen die worden genomen op het niet-vast proces op ZSM. Het aansturen van de interventiejuristen en het overleg met de politiemedewerkers en de ketenpartners zijn hier een belangrijk onderdeel van. Daarnaast zoekt en benut de adjunct-officier informatie en kennis van de ketenpartners, bij het nemen van besluiten over een passende afdoening binnen de wettelijke kaders. Verder behoort de verantwoordelijkheid voor een portefeuille tot de mogelijkheden. Afhankelijk van de zwaarte van de portefeuille kan dat onder verantwoordelijkheid van een arrondissementsofficier van justitie zijn. Om adjunct-officier van justitie te worden start je in februari 2025 met een opleiding van 12 maanden. Je start met een introductieprogramma dat je afsluit met een proeve van bekwaamheid. Indien dit positief wordt afgerond dan behaal je het zittingsvaardigheidsbewijs (ZVB). Hiermee kun je de rest van de opleiding voortzetten en intussen doorwerken als adjunct-officier.


The full quote is: “The first thing we do, let’s kill all the lawyers.” Cade, a pretender to the throne, hopes to destabilize the existing social order, and the line serves as a tongue-in-cheek recognition that lawyers, by upholding the law and administering justice, are impediments to anarchy.

Anarchisme (afkomstig uit de Griekse αν = "geen" αρχος = "heerser") is het streven naar een geweldloze situatie of samenleving waarin mensen zonder macht of autoriteit leven (anarchie). Het is de verzameling denkwijzen die terug te brengen is tot de gedachte dat een individu op geen enkele manier een ondergeschiktheid áán of vàn iets of iemand erkent. In de omgangstaal wordt de term anarchisme vaak verward met een andere duiding van het begrip anarchie, dat vooral gebruikt wordt om chaos en wanorde aan te geven. Met de term sociaal-anarchisme tracht men die verwarring tegen te gaan.



Van: menno van veenendaal <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Verzonden: donderdag 26 september 2024 12:37
Aan: FNVLegal-Rotterdam@fnv.nl <FNVLegal-Rotterdam@fnv.nl>; Richard Kamerling <richard.kamerling@fnv.nl>
Onderwerp: Re: d-24252277 Brief
 
Geachte mevrouw Kooper en heer Kamerling, 

Helaas ben ik zeer teleurgesteld in de vaststellingsovereenkomst en hoe ik behandeld word. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest bij de overheid word ik met zoiets afgescheept. 

Raad u mij aan me ziek te melden, want ik ben hier begrijpelijk dood en doodziek van. 

En indien u dat afraadt het volgende : in het dossier voor de rechter met de zitting op 16 oktober is sprake van ontslag per 1 januari 2025 .. dat zou mij vanzelfsprekend veel beter uit komen omdat ik geen financiële reserve heb. 

Heeft de zaak voor de rechter brengen opschortende werking omdat ik in dat geval inderdaad per 1 januari 2025 ontslagen word ? En als bij de rechter mijn blog gepresenteerd wordt dat hier (met voorbedachten rade) een individu vernield en kapot gemaakt wordt met valse getuigenissen en dat het komt door een valse laffe strafrechtelijke procedure van 2019 door krengetje "raadsheer" barbara van de griend, nu werkzaam bij de rechtbank den haag, en dat daar eigenlijk een onderzoek naar gedaan moet worden. 

 Ik vind nu dat we naar de rechter moeten en dat deze mijn blog als verdediging moet hanteren en verder moet kijken, in ieder geval ook naar de uitspraak van het hof in de strafrechtelijke procedure die hieraan aan vooraf ging en waaraan in het ontslagdossier gerefereerd wordt. En dat ik feitelijk ruim 30 jaar in dienst ben geweest bij de overheid en dat daarop de ww uitkering en de transitievergoeding gebaseerd moet worden. 
Dus wil ik de zaak toch voor de rechter brengen en daarna eventueel naar het gerechtshof, want dit is zeer onrechtvaardig en oneerlijk en vernieling en destructie van 1 persoon door barbara van de griend en de rechtbank Den Haag, waar ze nu werkzaam is. Ook al zo verdacht, dit is misdadig vals laf onrecht. 


Krijg het idee en het gevoel dat dit net zoals 2019-2021 en nu tot 2024 allemaal voorgekookt en van te voren geregeld en bedacht is en daar word ik zo ziek van, dat laffe valse stiekeme achterbakse “geheime” toneelspel van "juristen" in het onrecht. 

En dat dan door een vriendelijke goede slimme collega bij ATR die met pensioen gaat, Herman Schippers, tegen mij wordt gezegd : alleen volledige openheid kan voor de doorbraak zorgen, waar ik naar luister en dan weer nog meer kapot gemaakt en vernield word. 

Dus wil ik deze zaak nu liever voor de rechter brengen. Dan kan ik als getuigen Annemieke Hoogeveen, Wim van Hardeveld (beiden juristen en werkzaam bij de overheid, VWS en Wim voorheen bij de Raad van State en ze kennen deze zaak en weten precies wat er voor misdadigs gebeurd is), H.U.D.O. (houdt uw darmen open !) Jessurun d'Oliveira die ik vanaf het begin in 2018/2019 per mail op de hoogte gebracht heb, hoewel hij me in de gevangenis niet hielp, Takvor Avedissian (Centrale Raad van Beroep CRvB), Theo Simons (ex CRvB, nu College Beroep bedrijfsleven), Eline, David en Stijn Hoogeveen (kinderen), Tim en Olaf Haitsma (kind van plus 18 jaar van Barbara van de Griend), Barbara van de Griend en Jos Tonk (Adviescollege Toetsing Regeldruk, over de roddel en laster jegens mij tijdens mijn werk bij ATR en eventueel medewerkers van of bij LNV over hetzelfde) oproepen. 

En dat wil ik dan tegelijkertijd naar alle media sturen. 

En anders graag vrijdag telefonisch contact hierover

Met vriendelijke groeten,   Menno van Veenendaal 

Van: FNVLegal-Rotterdam@fnv.nl <FNVLegal-Rotterdam@fnv.nl>
Verzonden: donderdag 26 september 2024 10:14
Aan: menno.vanveenendaal@hotmail.com <menno.vanveenendaal@hotmail.com>
Onderwerp: d-24252277 Brief
 
Geachte heer Van Veenendaal,

Bijgaande brief wordt u namens de heer mr. J.R. Kamerling op voorhand per e-mail en tevens per reguliere post toegezonden.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

mevrouw A. Kooper-Benning

Team Organisatie Ondersteuning Rotterdam
Pegasusweg 200
3067 KX Rotterdam


De iPhone laat me deze foto’s zien, zucht 










De dichtst bijzijnde ster alpha of proxima centauri staat op 4 lichtjaar en een mens doet er 80.000 jaar over om daar te komen. De mens kan met een telescoop tot 13,89 miljard (licht) jaar in het universum kijken, een sterrenkundige zei, het verleden in kijken, de andromeda nevel en het melkwegstelsel komen op elkaar af en "botsen" gaan in elkaar op over 5 tot 7 miljard jaar, dus dat is de toekomst volgens de laatste berekeningen .. vreemd dat als mensen op de maan zouden kunnen leven met plus 120 graden en min 200 graden dat er dan geen sterren zichtbaar zijn .. toch echt een andere wereld en ander universum vanaf de maan, op gemiddeld 380.000 kilometer slechts. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten