dinsdag 8 oktober 2024

Akelig dat eigen lijk de wereld nood toestand lock down moet worden uitgeroepen en de politiek van collectieve populistische ijdele verwaande stupiditeit uitgeschakeld moet worden om de natuur, planeet aarde en die vervloekte vvd ss mammon mensheid te redden en wat gebeurt er : het omgekeerde, the history of mankind in a nutshell, allemaal het vrije gelijkwaardige sociaal solidaire planeet aarde en de natuur reddende "leven" ingeleverd bij de greedy mammon bank van de dood op krediet, de hebzuchtige bezitterige mammon moord

"How can you say that you're not responsible. What does iT have to do me, what is my reaction here, what should it be, confronted by this latest atrocity, too many cameras and not enough food, too much inequality, poverty, benefit the rich, harm the poor, the people, planet and nature, this is what we have seen." 

Zhij merkte niet dat zhij zich vanuit het perspectief van de eeuwigheid bekeken veel te serieus nam 

albert vigoleis thelen in het eiland van het tweede gezicht 

gottegot, telkens met je ijdele verwaande domme nietszeggende smoeltje op tv, o wee, o wee, o wee, o nee, o nee, o nee

Ook opvallend dat het melkwegstelsel en de Andromeda nevel en de meeste sterrenstelsels met een zwart gat in het midden relatief plat zijn. 

al die praatprogramma's en foute rechtse mammon politiek .. niets heb ik ervan onthouden, niets, ijdel tokkende knorrende ego's .. behalve "helden" of niet conforme mensen, frans pointl, willem f. hermans, willem oltmans, maarten 't hart, eigenlijk wel mooi dat ik geen tv meer kijk, op de film na, niets nieuws, nothingk achievingk. 

vind mensen die introvert onaangepast zijn leuk (schreeuwende gekken vind ik niet leuk), en un momento dado zie je dat ieder mens mogelijk een verhaal heeft en dat je zelf niet het middelpunt van alles bent .. op tv en in de politiek (en elders) is men weinig van dat besef doordrongen

Morgen komt alles goed en als je niet meer leeft dan maakt het niet meer uit. Opmerkelijke uitspraak van willem frederik hermans : ellendig voor alle overledenen tussen 1940-1945 (inclusief zelfmoord van zijn oudere zus), dat ze niet meer zagen dat het toen relatief (meer dan 18 miljoen doden, meer dan 200 miljoen geestelijk gewonden) goed afliep .. sterven met het besef dat hitler, poetin, trump, kim, xi, netanyahu en andere oorlogszuchtige bezitterige hebzuchtige moordende animal farm pigratchickenss dictatoriaal bepalen en planeet aarde versneld vernielen. 

Rond 2019 had ik het verhaal gelezen van een schrijver die 1 been had en op het strand in Scheveningen half op het strand en half in de zee ging liggen en toen "haaien, haaien !" angstig riep .. dat wilde ik nadoen en ik stak 1 been in het zand en riep "haaien, haaien !" en een aantal mensen moest lachen en na 10 minuten liep er een man zonder voet voorbij, toen vond ik het helemaal niet leuk meer en deed het nooit meer. Verder zoek ik de lach bij mezelf en in mindere mate van anderen, als de beste ontspanning of tegen down zijn. Hm, vind het het mooiste als dames om me kunnen lachen, of door mal te dansen, of clownesk te vallen, of om het verschrijven (van van kooten, bob den uyl en remco campert). Maar het moet ook niet continu zoeken naar de lach zijn, 10 minuten per dag gek doen, als ik in de stemming ben .. en ook dat wordt teveel onderdrukt, net zoals anders zijn en denken en creatief en inventief zijn. 





Europese "volks"partij van de hebzuchtige bezitterige vvd pvv nscda bbb animal farm pig


En 1 van de belangrijkste redenen voor en van onze ondergang is ook .. en het blijven ontkennen van je hebzuchtige bezitterige cccccccccc(c) ijdele smerige stupide verwaande verrotte doodsheid  : 
adolf hitler over zijn teleurstelling dat hij niet zo mooi kon praten als mussolini, maar dat hij in Duitsland vanuit Oostenrijk kwam, zeg, zag en overwon (tijde lijk) door het volgende : 

"Het volk is voor het overgrote deel zo vrouwelijk aangelegd en ingesteld, dat zijn denken en handelen veel meer wordt geleid door het gevoel dan door nuchtere overweging. 
Dit gevoel is niet complex, maar zeer simpel en uniform. Er zijn niet veel nuanceringen; er is alleen maar negatief of positief, liefde of haat, gelijk of ongelijk, waarheid of leugen, maar nooit voor de helft dit, voor de helft dat of gedeeltelijk enzovoort." 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten