vrijdag 11 oktober 2024

Waarom is een sterrenstelsel als de melkweg of de Andromeda nevel relatief plat, het zwarte gat ? Het heelal is onbegrensd en waarschijnlijk zelfs oneindig uitgestrekt. De nieuwste sterrenkundige waarnemingen doen vermoeden dat het heelal oneindig uitgestrekt is. Dat betekent dat het zeker geen rand heeft. Geloof of ~ en overtuiging zijn misleidend. People (zombies) who think they can control other real wellus livingk persons are crazy and ultimately evil. People are nuts if they think they control their life, Jenny Holzer, Truism. Waarom (lekke) banden van rollators, scootmobiel en fietsen nog steeds met lucht ? Auto’s, motoren en scooters in mindere mate problemen met een lekke band, een gevulcaniseerde (gecomprimeerd rubber met luchtbelletjes) band is (veel) beter en duurzamer .. alsof er sinds de gloeilamp en eerder expres gekozen wordt voor versneld verval en de ondergang van de mens, volgens Saqib Malik expres, het kan namelijk wel, meer duurzame onderhoudsvrije fietsen onder andere, dan stort de economie van de bank van de dood in .. no free energy device will be allowed to reach the market (of death to you all), Nikola Tesla : Electric power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels

"Dan schieten ze me neer," zei Saqib Malik, toen ik voorstelde die banden en met wind turbines op (eerst zware) transportmiddelen (trein, vrachtwagen, schip ~vliegtuig) de wereld via Pakistan wel duurzaam te maken. De eerste gloeilamp die (ook) bij philips ontwikkeld werd, brandde "eeuwig" (nu nog, feit), daar wilde "men" (animal farm pig) niet aan, dus moest er een gloeilamp gemaakt worden die ongeveer 1 jaar mee ging (bron: Ernst Ferdinandusse, mededingingk competition jurist lawyer) If we use our fuel to get our power, we are living on our capital and exhausting it rapidly. This method is barbarous and wantonly wasteful, and will have to be stopped in the interest of coming generations. The heat of the sun's rays represents an immense amount of energy vastly in excess of waterpower...The sun's energy controlled to create lakes and rivers for motive purposes and transformation of arid deserts into fertile land.Windturbines op transportmiddelen werkt, geen gebruik meer van olie, gas en kolen en als je ziet dat dat kleine beetje gas in Groningen voor aardbevingen en andere ellende zorgt, dan MOET er nu met wind turbines op transport begonnen worden. Nu laat iedereen die hebzuchtige bezitterige (politieke) ijdele verwaande verrotte doodse smerige stupide mammon krengetjes de natuur, de mensheid en de wereld vernielen.  All people everywhere should have free energy sources.Nikola Tesla


Voor de zesde en laatste keer op dit blog een goed wereld programma om deze te redden en dat nederland een goed voorbeeld zou zijn .. en dat goed en beter zou volgen, 

Inkomen 2000 eur tot maximum 4000 eur per maand in holland voor eenieder voor 24 uur werk of studie per week, alle “politici”, ijdele verwaande verrotte doodse leugenaars gaan echt werk doen, bezit wordt eerlijk herverdeeld, vooral woningen maar ook auto’s >>>> het is belachelijk wat er nu gebeurt, al die voertuigbewegingen elke dag, alleen al den Haag in en uit, ik fiets telkens voorbij 1 kilometer file !! En al dat nutteloze vergankelijke de wereld vernielende blik op straat, gebruikt door 1 familie en veel te vaak 1 persoon in de stad, wagenpark terug brengen tot de helft en minder, alleen nog maar noodzakelijke auto ritten, alles herverdelen.

Windturbines op alle transportmiddelen, treinen, vrachtwagens, schepen~vliegtuigen, een staartvin met 2 windturbines is genoeg voor een elektrische auto en een zonnepaneel op het dak, dat kan ook met schepen, de trein en waarschijnlijk het vliegtuig~glider schip, vervolgens drie kwart van de batterij in de trein, vrachtwagen, schip - vliegtuig terug aan het elektriciteitsnet leveren via de elestor batterij  >> waterstof en elektriciteit binnen 2 tot 4 jaar is zo mogelijk, kernenergie is kanker voor de daar werkzame mensen en omwonenden en 20.000 jaar het gevaarlijkste afval.

 Kernfusie misschien, maxwell's multi demoned quantum artificial intelligence gestuurde relays puls elektro motor met waterstof onder druk houdt een wiel permanent draaiend en kan blijvend elektriciteit opwekken engine en of elektriseers machine van wimshurst in een vacuüm. Windturbines op alle transportmiddelen kunnen 's nachts drie kwart van de batterij terug leveren aan het elektriciteits net met elestor batterijen. Tata steel IJmuiden-Velsen draait op wind turbines en elestor batterijen, nu gebruikt TATA steel nog kolen 😱🙀, 2024 !! 

Nu stoppen met olie, kolen, gas, bossen verbranden, met een goed artificial intelligence 1 proefcentrale kernfusie, zou pas per 2039 kunnen werken en dan is het te laat .. en het betekent dat kernfusie nooit gaat werken, uitstel tot 2039, dieren worden mensdiervriendelijk gehouden, geen megastallen, de helft minder koeien en varkens op natuurlijke wijze >> methaan, een ernstig broeikasgas, producerende koeien en varkens die een mooier en beter leven krijgen. Weg met ziek makende hiërarchie van hebzuchtige bezitterige ijdele verwaande verrotte doodse gore gluiperige mammon gelovige smerige stupide varkens-kippen mensen, weg met dat belachelijke regeltjes, wetjes, protocol formele “professionele” werk.

Soldaten en sergeanten van Rusland worden door de rijkere Europese unie gekocht om het land Oekraïne weer op te bouwen in plaats van te vernielen, soldaten zijn arme bezitlozen die door expat Russen overtuigd kunnen worden met onder andere de vertaalde speech van the great dictator van Charlie Chaplin en vooral een inkomen van 2000 eur per maand .. 

Van de bijna 2.500 miljard aan mondiale militaire uitgaven neemt de NAVO maar liefst 55% oftewel 1.341 miljard dollar voor haar rekening. De wereldwijde militaire machtsbalans is nu dus al duidelijk in het voordeel van de NAVO. Is de minister dat in het licht van de feiten met mij eens? Van een budget van 1341 miljard dollar zou je van alle russische soldaten opbouwers van oekraïne moeten kunnen maken in plaats van destructieve vernielers, 2000 eur per maand is heel veel voor een Russische soldaat en een koopje voor de rijke europese unie ~ usa ~ navo voor vrede, veiligheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, vrijheid.

Ellendige “gelovige” gezeur over de oerknal, die er nooit was, little bangs als de Andromeda nevel en het melkwegstelsel collide https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Ontstaan_en_evolutie_van_sterrenstelsels



Stervorming vindt plaats onder invloed van koud gas, dus is een sterrenstelsel uitgeblust als het koude gas op is. Er wordt aangenomen dat dit uitblussen relatief snel gebeurt (in minder dan 1 miljard jaar), wat veel sneller is dan een stelsel door zijn voorraad heen zou moeten zijn.

De Melkweg en de nabije Andromedanevel tonen sterke verschijnselen in het proces van uitblussing te verkeren en veranderen langzaam van actief blauw naar rustig rood.

Iez perfection boringk.. efferie little dutch boy says jah jah, butt complete chaos is worse.. worst case, worstenzaakquando il maestro vive nello cielo noi siamo schiavi, als de meester in de hemel leeft zijn wij slaven .. als we poetin, kim, trump, en toch zeker ook rutte, edith schippers, bea, maxima, amalia, greet wilders, dick sschoof als "meesters" zien dan zijn "we".. ze corrupte slaven, zielige zieke ijdele vvd mammon gelovige gevangen stiekeme stupiden, die beloond worden omdat het zulke hebzuchtige bezitterige mammon conforme schone schijn animal farm piggies zijn. Het leven is (desondanks) verder gaan, de dood is niks, alles over, voor je geboorte is er niks, na je dood niks, volgens vladimir nabokov is het leven een lichtflits tussen twee eeuwigheden duisternis, het is "zelfs" geen eeuwige duisternis, helemaal niks (en het leven is teveel gekakel en geknor van ijdele vvd mg ss ccccccccccc onmensen). In het uniform van een blauw pak, wit overhemd en rode stropdas, dan wel een (on)“rechter” of non in zwart witte toga, of een priester of paus do mi nee leger politie boa uniform, en dus niet meer zelf (kunnen) denken (over het hoe, waarom, wat, wanneer, wie, hoezo)


John Lennon zette liefde en angst tegen over elkaar. Continu leven in angst is erger dan continu leven met haat, hoewel haat misschien (ook) uit angst voort komt. 
https://nl.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Agnelli  het verschil met lubbers die "zijn" hollandia kloos tientallen miljoenen guldens door de nederlandse staat liet uit betalen is niet zo groot, het verschil met alle government "officials" is telkens gering, belangenverstrengeling, hebzucht, bezitterigheid, opportunistisch eigen belang en corruptie zijn de regel .. hypocriete huichelende monarchistiese wollige katholieke jezuïet lubbers heeft in zijn nadagen geprobeerd zoveel mogelijk "goed" te doen en deed dat daadwerkelijk https://nl.wikipedia.org/wiki/Ruud_Lubbers de wikipedia pagina is sinds een half jaar veel positiever geworden over ruud lubbers .. positief zijn is goed tot het verering wordt, waar (on)gelovigen last van hebben (en intussen huichelend het hebzuchtige bezitterige mammon geloof belijden leidden, till death doth come, do part you) 

 Supermaan 16 oktober en in een heel grote omtrek rondom de maan geen sterren zichtbaar .. De grootheidswaan van helemaal niks, dichter gods dogs mieren .. Gevangenen van een valse laffe schone schijn(heilige) gevangenis en ook daarom anderen vrijheid misgunnen .. season of joy, season of sorrow, where (s)he has gone i will surely surely follow >> nothingk, nowhere

Ja, de zwaartekracht van dark matter energy is te zwaar om het licht van de sterren door te laten bij de maan denk ik nu, of te fel zonlicht, maar waarom toch van de aarde dan wel sterren zichtbaar, dat magnetische anti magnetische veld met uitzicht op het tijdelijke, vanaf de maan het eeuwige oneindige zwarte gat .. meer de realiteit met 0,4% sterren in het universum. En omdat het melkwegstelsel van waaruit "wij" waarnemen uit dijt, wil dat nog niet zeggen dat het universum uit dijt .. en vooral waarbinnen dijt dat universum dan uit .. een nog groter en dieper oneindig qua tijd en ruimte zwart gat, het is niet eens een (zwart) gat, et is oneindigheid .. en dan de zeer eindige stupiditeit van elon musk (schiet miljarden kostende raketten het universum in als was het vuurwerk en kraamt vooral onzin en nonsens uit, zelden zo'n ijdele narcistische domkop gezien), donald trump, vlad putin kim noord korea, mohamed bin salman, corporate government world en de ijdele vvd ss mensheid zien, terminaal zijn we allemaal met het grote probleem : "Mir wëlle bleiwe wat mir sinn". Dat is het nationale motto van Luxemburg en de vertaling betekent "We willen blijven wat we zijn", hebzuchtig bezitterig ijdel verwaand verstard doods schone schijn stiekem stupide mammon gelovig .. don't let it bring you down, be cheerful, spread a little happiness as you go by(e) 

Never Out 4 Nr. 50

Strepios Anubios Yinios Yangios 

Dit voorspelde Maarten 't Hart juist in 2019, dat water problemen het meest waarschijnlijk de snelle ondergang van de mensheid betekenen (stel nou eens dat Mars 3 miljard jaar geleden net zo dichtbij de zon stond als de aarde nu, met water zonder maan met (bacterieel of ander) leven en dat Venus over 1 miljard jaar "aan de beurt" is als er een planeet op botst voor “leven”)   https://www.yahoo.com/news/global-water-cycle-off-balance-220047952.html

Een mooie herinnering was met de 3 kinderen van 2 en 4 jaar op bezoek bij Ernst Ferdinandusse met zijn twee kinderen van 4 en 2 jaar in 2004 en dat ze spontaan een polonaise door zijn mooie huis in Brussel, rue Veronese deden, dansend en zingend en armpjes in de lucht, nooit instructie of wat dan ook daartoe gehad, spontane actie, zag er leuk uit en Ernst en ik moesten daarom lachen hoe ze dat deden. 

En de (schater)lach de afgelopen 8 maanden, solo, of met anderen, dat zijn de mooiste herinneringen met liefde en chique sex met Astrid .. en (helaas te vaak de illusie van) met anderen .. niet meer met negatief genoemden, daar wil ik niet meer aan denken. Ski, sport, electra glide bikes die andere mooie herinneringen, dat poes Strepy zo'n gevoelig lief mooi dier blijkt te zijn, ze troost me vaak. Een mooie film als “loro” zien van Paolo Sorrentini, een goed boek als het eiland van het tweede gezicht van Albert Vigoleis Thelen en voor mij nog iets beter de humor van Kees van Kooten, Bob den Uyl en Remco Campert. De mooiste kunst van Willem Wieringa en een presentatie van Jan van Veldhoven over Frans Willem Erkelens waardoor hij weer leeft via de schilderijen. Alex Bras in het echt tegen komen .. en de andere genoemde godinnen, van Margalith via Marie Therese tot Evelina, zeker 40 tot 100 sinds 2018. 

In trinidaaad, in trinidaaad, the women is good, but the liquor is baaad. Lof is zie common enemy, zie moon and zie stars zie artillery.. love, love, lof should be strongker than justice .. well it’s not in this world. 

Zeggen dat je (nog nooit zo) verliefd (geweest) bent vind ik stom, hoorde eens een man in 1980 of so dat op tv zeggen, vond hem stom en een onnozele indruk maken en dan maak ik dezelfde "fout" of stomme 😱pmerking .. het gevoel van verliefdheid vind ik prachtig en ben blij dat ik het op verschillende wijze wel 1000 keer gevoeld heb, niet doodziek, maar "verheffend, onthechting, vrijheid, blijheid, geluk, eventueel met iemand kunnen praten, over en weer waarderen, samen dingen doen, alleen dingen doen en daarover fertelle" .. toch ook onbeantwoord, ik had de knapste dames sinds 2018 -2016, begonnen met Margalith en Aska en Anke, niet willen missen en ben zeer blij dat ik na Stella zoveel andere knappe dames ontmoet hep .. heppie een hond 🐶 a 🙀

Ken niks schele 

Als je Nike opzoekt via Bing dan vind je alleen maar de sneaker, niet de betekenis van Griekse godin en ook niet dat mooie beeld van Nike waaraan condition humaine 4 van Willem Wieringa doet denken https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Nik%C3%A8_van_Samothrake (van de Harley kreeg ik geen tranen in de ogen, van condition humaine IV na aanraken wel) and i don't need no prada gucci chanel smell hugo boss maserati possessive greedy vain void dead conceited mammoncancer animal farm pigchicken keeping up appearances stupidity .. zo'n prada of ander duur lvmh tassie koss 3000 eur en meer (1 voor 5500 eur gezien), de vrouw van erdogan hep er meer dan 300 van met bijpassende schoenen, onlangs meeste sex gevoeld van een niet doorsnee knappe Turkse dame (meer dan 40% van de mannen zou haar niet knap noemen, voor mij die 10plus, ze werkte in de gamma) dat is 1000 tot 4000 eur meer dan mijn ex Harley voor 1 tassie. 

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Nik%C3%A8

Met de infrarood camera zijn er wel vaag lichtpuntjes, sterren of 2 planeten, zichtbaar : 

https://www.yahoo.com/lifestyle/en-route-asteroid-spacecraft-snaps-090000505.html

Zie thingk I loved the most in my life is the Harley davidson serial 1 mosh city .. stolen by cccccccccc cowards 

https://www.yahoo.com/news/james-webb-space-telescope-captures-170000250.html


88.000 inwoners had Palma de Mallorca in 1931, waar Albert vigoleis thelen in diepe armoede leefde, geen voeding, geen echt dak in het bordeel waar hij met zijn vrouw leefde in een kamer van 2 bij 3 meter. Nu, in 2024, meer dan 400.000 inwoners.

Chloor is een sterk bijtend middel en kan schadelijk zijn bij inademing of contact met de huid. Het kan irritatie veroorzaken aan de luchtwegen, ogen en huid. Langdurige blootstelling aan chloor kan zelfs leiden tot ademhalingsproblemen en schadelijk zijn voor mensen met astma of allergieën.2 aug 2023

SCHOONMAKEN MET CHLOOR, 5 REDENEN OM DAARMEE TE STOPPEN




Dear, I have to erase you cause I am dyingk, lonely and scared at times, we all are, no exception to zie rule. Paid no attention to the writing on the wall, the seas were empty, there was nothing left at all, we let men beat the drum too soon, easy to see where we went wrong

look in 2 you, terry callier 

Op 12 oktober de wonderlijke ervaring van de ellio electric monster bike, met meer dan 60 km per uur door de duinen van monster naar Kijkduin scheuren en terug, prachtige ervaring, veel dank aan fietsenmaker de bruin in monster. Als de Harley niet gestolen was dan had ik die ervaring met woede en verwondering en bewondering, dat mensen zulke machines kunnen maken, niet gehad. 

Als ik veel zweet door sport dan ruik ik onder zie balls heerlijk naar feromonen, bevestigd door twee menselijke dames

Maar fanaafond hep ik hoofpijn 













Jules de Waart (jan pronk gezand of gezant ? zoals de waard is vertrouwt zhij gasten) 

Er staat op de wiki pagina over Jan Pronk niet dat hij speciaal VN - gezand voor duurzame ontwikkeling was ?? Pfew, wat heb ik toch genoeg van die gevangenis van de schone schijn(heiligheid), het is dat ik verder vandaag een prachtige mooie leuke dag had, naar Leiden gefietst en vooral aardige mensen gezien en ontmoet, maandag 14 oktober, de rest is shait voor mij (en ik krijg nu al een week 5-10 minuten per dag het idee dat ik me echt gek heb laten maken door die vervloekte krengetjes en meer angst .. ook daar "het relatieve geluk" dat het maar 10 minuten per dag is, het gevoel van misère over de mensheid en vooral "familie, ex vrienden, ex collega's" zit dan wel heel diep, vooral negatief zoals verder beschreven, verschreven) 

cv van Jan Pronk :  speciaal VN-gezant voor duurzame ontwikkeling en adviseur van secretaris-generaal Kofi Annan, van oktober 2001 tot 2003







Ik vind ruim 20% van de opwarming veroorzaakt door CO2 en methaan en andere menselijke activiteit veel, plus dat die activiteit(en) elkaar versterkt(en) en dat als het ijs boven de toendra's en Groenland smelt, dat dan veel meer methaan vrij komt en dat is een veel ernstiger broeikas gas dan co2 (feit) zegt de alarmist in me .. plus het te grote aantal dieren met stikstof en mest overlast en slecht behandelen van de dieren en zo voorts voor de consumptie, geschonden mensdier rechten, pfas nemours en andere kwalijke gevolgen van mammon bezit en hebberigheid van de consumptie en productie maatschappij .. en ook verder, plastic (soep) is een groot probleem voor de oceanen en het verbranden van plastic en alle huisvuil in Nederland, zou eigenlijk binnen 2-4 jaar verboden moeten worden tenzij gegarandeerd gezond recycleerbaar zegt de relatieve alarmist en scepticus in me .. en die afname van biodiversiteit is ook een grote bron van zorg, die Jules de Waart deelt, dat gebeurt niet voor niets en dan gaat de mens ook onderuit >> 25% minder biodiversiteit tussen 2036 en 2050 (volgens de biologische wetenschap, niet 100% zeker of het alarmisten zijn, ze lieten wel heel veel feiten zien dat dit waar is, staat verderop op dit blog), dan krijgt de mens het ook zeer moeilijk .. 
1 graden warmer sinds het begin van de industriële revolutie is minder dan ik dacht, ik heb wel ook gelezen dat er wetenschappers zijn die schrijven dat het gemiddelde met 1,5 tot 2 graden gestegen is sinds 1980 (niet feitelijk bewezen gezien) en ook dat de oceanen duidelijk warmer zijn geworden en het met de koraal riffen continu slechter gaat, i.t.t. het gestelde van Jules de Waart, heb dat zelf in Egypte, de Rode Zee, gezien, en veel ooggetuigen over the great barrier reef bij Australië. Hieronder staat ook dat de aarde (de maan !) koeler was ten tijde van Corona (uitroepteken als alarmist)   .. een economie niet gebaseerd op hebzucht, bezit, status, hiërarchie en schone schijn, maar op het redden van de natuur, de mensdieren, vrijheid, vrede, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten