dinsdag 1 oktober 2024

To those who wish me dead Albert Einstein said, “You cannot solve a problem with the same mind that created it.” And to all you zombies, responsible for the influence of organized religion and greed and vain conceited complacent corrupt conformist thought on culture and government .. and the tendency of society and government to repress nonconformist thought or different behavior and cannot stand the negative truth about their stupid conceited greedy vanity : “No problem can be solved from the same level of consciousness that created it” – Albert Einstein .. mark rutte zou bij installatie het volgende moeten zeggen : oekraïne en rusland, de bezitloze soldaten en sergeanten horen thuis in de navo en de verenigde naties en de wereld ~ vrede van echte liefde, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, vrijheid en het redden van natuur en planeet aarde ..

Michael Foot was right, everything else is trivial and childish. The real issue is whether we're going to survive as a race."   sting quote 

Voor de vijfde en laatste keer op dit blog een goed wereld programma om deze te redden en dat nederland een goed voorbeeld zou zijn .. en dat goed en beter zou volgen, 

Inkomen 2000 eur tot maximum 4000 eur per maand in holland voor eenieder, alle “politici”, ijdele verwaande verrotte doodse leugenaars gaan echt werk doen, bezit wordt eerlijk herverdeeld, vooral woningen maar ook auto’s >>>> het is belachelijk wat er nu gebeurt, al die voertuigbewegingen elke dag, alleen al den Haag in en uit, ik fiets telkens voorbij 1 kilometer file !! En al dat nutteloze vergankelijke de wereld vernielende blik op straat, gebruikt door 1 familie en veel te vaak 1 persoon in de stad, wagenpark terug brengen tot de helft en minder, alleen nog maar noodzakelijke auto ritten, alles herverdelen.

Windturbines op alle transportmiddelen, treinen, vrachtwagens, schepen~vliegtuigen, een staartvin met 2 windturbines is genoeg voor een elektrische auto en een zonnepaneel op het dak, dat kan ook met schepen, de trein en waarschijnlijk het vliegtuig~glider schip, vervolgens drie kwart van de batterij in de trein, vrachtwagen, schip - vliegtuig terug aan het elektriciteitsnet leveren via de elestor batterij  >> waterstof en elektriciteit binnen 2 tot 4 jaar is zo mogelijk, kernenergie is kanker voor de daar werkzame mensen en omwonenden en 20.000 jaar het gevaarlijkste afval.

 Kernfusie misschien, maxwell's multi demoned quantum artificial intelligence gestuurde relays puls elektro motor met waterstof onder druk houdt een wiel permanent draaiend en kan blijvend elektriciteit opwekken engine en of elektriseers machine van wimshurst in een vacuüm. Windturbines op alle transportmiddelen kunnen 's nachts drie kwart van de batterij terug leveren aan het elektriciteits net met elestor batterijen. Tata steel draait op wind turbines en elestor batterijen, nu gebruikt TATA steel nog kolen 😱🙀, 2024 !! 

Nu stoppen met olie, kolen, gas, bossen verbranden, met een goed artificial intelligence 1 proefcentrale kernfusie, zou pas per 2039 kunnen werken en dan is het te laat .. en het betekent dat kernfusie nooit gaat werken, uitstel tot 2039, dieren worden mensdiervriendelijk gehouden, geen megastallen, de helft minder koeien en varkens op natuurlijke wijze >> methaan, een ernstig broeikasgas, producerende koeien en varkens die een mooier en beter leven krijgen. Weg met ziek makende hiërarchie van hebzuchtige bezitterige ijdele verwaande verrotte doodse gore gluiperige mammon gelovige smerige stupide varkens-kippen mensen, weg met dat belachelijke regeltjes, wetjes, protocol formele “professionele” werk.

ordinary joe terry callier 

https://www.youtube.com/watch?v=4UApDckEbE8

mijn mix volgens you tube ai google momenteel, 

https://www.youtube.com/watch?v=JRWCN3HZO2Y&list=RDMM&start_radio=1&rv=4UApDckEbE8

Soldaten en sergeanten van Rusland worden door de rijkere Europese unie gekocht om het land Oekraïne weer op te bouwen in plaats van te vernielen, soldaten zijn arme bezitlozen die door expat Russen overtuigd kunnen worden met onder andere de vertaalde speech van the great dictator van Charlie Chaplin en vooral een inkomen van 2000 eur per maand .. 

Van de bijna 2.500 miljard aan mondiale militaire uitgaven neemt de NAVO maar liefst 55% oftewel 1.341 miljard dollar voor haar rekening. De wereldwijde militaire machtsbalans is nu dus al duidelijk in het voordeel van de NAVO. Is de minister dat in het licht van de feiten met mij eens? Van een budget van 1341 miljard dollar zou je van alle russische soldaten opbouwers van oekraïne moeten kunnen maken in plaats van destructieve vernielers, 2000 eur per maand is heel veel voor een Russische soldaat en een koopje voor de rijke europese unie ~ navo voor vrede, veiligheid, gelijkwaardigheid, sociale solidariteit, vrijheid 

De rest is ziekelijk voorgekookt geneuzel van ambt e naren, want mark rutte is een inhoudsloze lege popie jopie handige verkoper mammon marionet, zoals zijn corps balletjes vvd vrindjes en vriendinnetjes edith schippers, dilan yesilgoz, annemarie jorritsma, bea, maxima, amalia kroontje op de ijdele verwaande oranje kop na ss au van hebzuchtige bezitterige rechtse praatjes uit een liegend hypocriet huichelbekkie.  

Als het onderstaande waar is, en daar ga ik vanuit, dat de maan kouder was door veel minder activiteit tijdens COVID 19 maatregelen, dan is dat het zoveelste bewijs hoe krankzinnig en waanzinnig de mensheid op een collectieve zelfmoord afrent, government as the killing burning burden on the people and the planet en doet er maar iemand iets met het geniale idee van windturbines op (de zwaardere) transportmiddelen, schepen vliegtuigen treinen vrachtwagens en bus, we blijven ijdel verstard verwaand doods zitten als een onnozel autistisch konijn of pauw in de koplampen van een vermorzelend greedy mammon animal farm pigchicken bulldozer dieselwals 🤮🧟‍♀️☠️🤮 en steeds meer begraven in loopgraven met bommen, granaten, tanks, prikkeldraad, hekken, vliegdekschepen, vliegtuigen, duikboten all the symbols of fear and so called "possession" for 6 up to 128 years that you are alive on planet earth, 

6-128 jaar op 4,54 ? vraagteken werd door blogger Google ai geplaatst miljard jaar dat de aarde bestaat, in het melkwegstelsel, men schat dat het melkwegstelsel 13,89 miljard jaar "oud" of jong is en het oneindige qua tijd en ruimte universum of heelal, onvoorstelbaar voor de mens .. 

.. there is no unchained real love, freedom, equality in value for every person, social solidarity, caring and loving of all animals (except mosquitoes or a bear ripping my hand off) and nature and the survival of planet earth and all the animals on this arch of noach .. misschien was de aarde ooit alleen maar water aan het oppervlakte ? Dick Hillenius toonde overtuigend aan, hij bewees, dat miljoenen jaren geleden, de ijstijd, de continenten veel groter waren, minder water, meer land, (voorlopers van de mens)dieren konden van nieuw guinea naar australië lopen en van nederland naar engeland .. de ijstijd waar we nu in de laatste jaren van zitten en de mens die er alles aan doet om de wereld sneller te verbranden   😱😱🙀🙀

4,54 miljard jaar is planeet aarde, waar de mens nu 300.000 jaar tot met neanderthaler en zo mee gerekend 5 miljoen jaar is en deze maar hebzuchtig bezitterig plat branden en vernielen

4.530.000.000 jaar 

mens  300.000 jaar ..  en de eerste cultuur uitingen zijn 5 of 10.000 jaar oud, egypte ? De piramiden zijn de oudste stenen bouwwerken ter wereld en zijn al bijna 5000 jaar oudDe oudste tot nog toe gevonden dierentekeningen bevinden zich in grotten in de buurt van Maros op het Indonesische eiland Sulawesi. Daar werd in 2014 in een grot een tekening van een hertzwijn gevonden, die op 35.400 jaar oud werd geschat. In deze grotten zijn ook talrijke handstencils aangetroffen, waarvan de oudste minstens 39.900 jaar geleden werd aangebracht. Eind 2019 zijn er tekeningen gevonden van minstens 43.900 jaar oud. 








Vind het toch wat vreemd, op 380.000 kilometer gemiddeld en dan echt gemiddeld 6-8 graden Celsius koeler op de maan ? Zoveel ? Als dat echt zo is en het wordt alleen maar erger met olie, kolen en gas consumptie - verbranden en bossen platbranden (en die door droogte de komende 10 jaar meer vanzelf of door een fikkie of weg gegooide brandende sigaret verbranden) en de plastic soep deken in de oceanen, dan is het 2036-2057 echt voorbij .. door een reactie van planeet aarde kan het nog tot het jaar 2100 duren en apocalyptische profeten zoals jezus gristus waren en zijn er genoeg.. maar het ziet er heel heel slecht uit, mutsenlulletjes, de situatie is zeer ernstig en iedereen blijft autistisch ijdel verwaand verstard doods er naar kijken, de zwart wit ping pong wedstrijd van mammonkanker krengetjes greedy animal farm pigchickenss .. ik hoop en als ik gelovig zou zijn bid dat kamala harris de verkiezingen “wint”, er verandert te weinig om planeet aarde, de natuur en alle mensdieren te redden 

Een satelliet kan alleen geostationair zijn op een hoogte van ruim 42 000 km boven het middelpunt van de aarde en bijna 36 000 km boven het aardoppervlak. Hoe kan het dan dat de hubble telescoop op 500 kilometer van de aarde staat ? 
Op 24 april 1990 wordt ruimtetelescoop Hubble, een samenwerking tussen ruimteagentschappen NASA en ESA, de ruimte ingeschoten. Inmiddels draait de kunstmaan al ruim dertig jaar in een baan rond de aarde, op 515 kilometer hoogte. Dus dan in ieder geval niet stationair. 

Het voordeel van Hubble is dat hij boven de aardatmosfeer hangt en dus geen last heeft van luchttroebelingen (turbulentie). Hubble maakt zijn rondjes om de aarde met een snelheid van 8 kilometer per seconde, oftewel 29.000 kilometer per uur, op een hoogte van 568 kilometer. Eén omloop duurt 97 minuten.

Vanuit een bewegende telescoop foto's maken, maar de maan is ook een satelliet en ook in beweging, net zoals de aarde .. jammer dat zo weinig mensen de waarheid vertellen en laf angstig hebzuchtig bezitterig in schone schijn(heiligheid) de dood tegemoet rennen.

Want waarom kun je nergens vanaf de maan sterren zien en wel vanaf de aarde en lagrange punt 2. Komt dat dan toch door de zwaartekracht ? Of laat de maan het zwarte gat zien waarin wij ons bevinden ? Daar moet toch over nagedacht zijn bij nasa, esa enzovoorts. Op gemiddeld 380.000 kilometer van de aarde is vanaf de maan een ander universum zichtbaar van het zwarte gat, geen sterren zichtbaar vanaf de maan. 


  • Oude steentijd (paleolithicum) Het paleolithicum, dat grofweg begon rond 2,5 miljoen jaar geleden, markeert de opkomst van de eerste mensachtigen en de ontwikkeling van eenvoudige stenen werktuigen. ...

Vier krachten, dat zijn er acht 8. Zwaartekracht en anti zwaartekracht, magnetisme en anti magnetisme elektro statische en anti elektrostatische.. op de maan geen elektro magnetische kracht, wel op de zon, Mercurius, aarde en Jupiter, de andere planeten nauwelijks of niet, elektro magnetische kracht .. dark matter anti dark matter dark energy anti dark energy, 96% of the visible universe from earth and lagrange points consists of dark matter ~ energy and nobody knows what it is .. from the moon only dark matter-energy is visible, and only one star .... zou het door de zwaartekracht komen dat er geen sterren zichtbaar zijn vanaf mars en de maan .. bij lagrange punten is er geen zwaartekracht of valt deze weg, ademgaten waardoor het universum met sterren zichtbaar is .. de aarde heeft toch ook zwaartekracht, waarom zijn vanaf de aarde en Jupiter wel sterren zichtbaar, de elektro magnetische kracht ? Volgens een sterrenkundige zou dat onzin zijn .. 100% zeker dat nergens vanaf de maan sterren zichtbaar zijn .. 51% zeker dat nergens vanaf Mars sterren zichtbaar zijn .. verder weg het zonnestelsel in, voorbij Jupiter, weet ik niet of er sterren zichtbaar zijn .. dus dat door het zonlicht als "backlight" daardoor geen sterren zichtbaar zijn .. is het lagrange punt waar de james webb telescoop "hangt" dichterbij de zon of verder weg ? 1,6 miljoen kilometer verder van de zon vandaan dan de aarde .. lagrange punt L2, de maan is dichterbij op gemiddeld 380.000 kilometer van de aarde en bovendien soms dichterbij de zon dan de aarde, in tegenstelling tot lagrange punt L2. Het maakt voor de bereikbaarheid van de sterren door de mens niets uit, nooit te overbruggen de afstanden tussen de sterren voor de mens. Dan speelt mogelijk toch zwaartekracht en of backlight een rol in zichtbare sterren of niet. Keuken flink schoon gemaakt met stofzuigen en heel veel schoonmaakazijn, poes Strepy is het huis uit, helaas toch huismuissies, ondanks geen eten en azijn geur, morgen de achterbalkon deur dicht (daardoor komen ze binnen) en als ze er dan nog zijn, dan koop ik muisvriendelijke vallen .. de achter balkon deur op het noord oosten dicht houden werkt, mooi zo. 
















 Deze verstuurde ik eind 2018 binnen het ministerie van binnenlandse zakken en toen werd ik buiten gesloten, mocht en kon het gebouw niet meer in, en van de mail en alles afgesloten, door sicco louw en william kakelkuiken seegers .. hoewel er toen ook wel nare laffe valse stiekeme achtebakse roddel mammonkanker brieven van het openbare ministerie, ijdele vvd ss mammonkanker krengetjes nicole bakker en barbara rottend lelijk laf huichelbekkie van de griend, verstuurd waren aan de ministeries van bzk en vws en ik daarvoor mail had gestuurd met andere grappige observaties en opmerkingen voor die losse leuke sfeer, weet je wel, weet je niet 

 Kennus niksus schelus, isserus noggus versus kalkoenus, Strepus


Een dag uit mijn leven

4.09 uur...wekker verkeerd gezet...toch maar opstaan...

4.18 uur...mijn tanden poetsen met vaginale zalf...

7.45 uur...benzine in mijn dieselauto....

10.11 uur...wat verkeerde mailtjes sturen naar verkeerde mensen....

12.11 uur...bezoekje aan de gynaecoloog...

14.44 uur...werkbezoek...wat roepen in de trein...

17.30 uur...verkeerde kind opgehaald van de creche...

17.46 uur...spookrijden...gauw naar huis....

22.11 uur....nachtmutsje...baileystonic...

23.33 uur....liefde bedrijven....verkeerde gaatje....





Nee, ik geloof niet in telepathie. Wel zag ik heel soms door gezichtsuitdrukking of lichaamstaal de gevoelens of gedachten van mensen, zeker met wiet of psy truffels paddestoelen  (hoewel je dan soms het omgekeerde voelt of ziet van de werkelijkheid en door psy paddestoelen truffels zien de meesste mensen er griezelig uit). https://skepsis.nl/telepathie/
Gerard ’t Hooft heeft in een soortgelijke uiteenzetting (Skepter, december 1999) al opgemerkt dat de verhalen over telepathie vaak gaan over personen die een nauwe onderlinge relatie hebben. 
Prachtig boek ook, een hart van prikkeldraad 


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten