woensdag 9 oktober 2024

als de andromeda nevel en "ons" melkwegstelsel over 5 - 7 miljard jaar samensmelten, dan wordt het zwarte gat ruim tweemaal zo groot, door de kracht zet het uit en het sterrenstelsel ook twee keer zo groot en dan 4 wegpulserende uitdijende (kleinere) sterrenstelsels kwallen op weg naar andere sterrenstelsels in een onmetelijk qua ruimte en tijd heelal .. Klaar voor de start ? En het einde, heel wat enger .. het voor de hand liggende kwam meestal niet in de mens op .. Dzień dobry Bogini Evelina .. Piękno na dzień dobry

 In een geestelijk gezonde wereld werd de verbrandingsmotor nu verboden, geen nieuwe meer, en werd er vanaf nu met een halve lock down (250.000 vluchten vanaf Schiphol ipv 500.000) en de helft van het aantal vervoersbewegingen per auto “gewerkt”, autoloze dagen, en vanaf nu verplicht windturbines op alle transportmiddelen om de wereld en de mensheid te redden. 

Nu ik teveel de mensheid heb gezien als het hebzuchtige bezitterige zelfgenoegzame zelfvoldane ijdele verwaande verstarde doodse laffe valse achterbakse stiekeme stupide mammon kreng heb ik er vrede mee, het uitsterven ..  en misschien overleeft een half miljard mensen op 200 meter tot 2000 meter hoogte en van daaruit verder de natuur en planeet aarde vernielen, als niet al het water verdampt zoals op Venus, Mars en maan, ten dele bevroren .. botst er over 1 miljard jaar een planeet en daarna maan op Venus en ontstaat daar andersoortig leven .. vind het zonde van mooie bijzondere unieke planeet aarde. Misschien is er over 5 tot 500 miljoen jaar wel een vorm van goede intelligentie op deze aardkloot .. of elders in het universum en zo nee, het heelal is onverschillig .. binnen een miljard jaar is er in ieder geval geen zuurstof meer op planeet aarde, of de mensheid binnen 100 of binnen 100.000 jaar weg is maakt niks uit.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten